Wkurza mnie...

Gość: kotek11

#4583851 Napisano: 02.08.2011 03:31:42
wsciekly napisał(a):

się wkurzyłem nie na żarty emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wchodzę do działu KONKURSY PROMOCYJNE zaintrygowany dużą ilością dzisiaj dodanych konków i krew mnie zalewa

na 22 konkursy tylko 6 ma cokolwiek wspólnego z promocyjnymi

za to aż 15 organizuje serwis msz, gdzie jedynym wspólnym wyznacznikiem z promocyjnymi mógłby być kupon wycięty z jakiegoś dziecięcego pisemka

no i konki te są od 6 do 16 lat emotka

może więc pora takie newsy wyłączyć do działu DLA DZIECI lub PRASOWE, bo się robi tylko bałagan

co na to Szanowne grono Adminów emotka emotka emotka

przydalby się taki dział emotka podpisuję się obiega rękami i nogami emotka

PS - w przypadku gdy do konkursu wymagany jest kupon możnaby napisać w zasadach konkursu z jakiej gazety emotka bo jakoś nie mogę tego dojrzeć w tych nowo zgłoszonych konkursach emotka
0 0

mia

#4583879 Napisano: 02.08.2011 03:44:08
karkocka napisał(a):

właśnie przetestowałam piankę Wellaton, którą dostałam ze Stretcomu , użyłam średniego blondu na moje i tak jasne włosy,a wyszedł bardzo ciemny brąz, jestem w szoku emotka

No to współczuję! emotka
Ja na twoim miejscu pisałabym do producenta o odszkodowanie, mówię poważnie... No chyba, ze gdzieś na opakowaniu jest zaznaczone, ze może przybrać taki kolor... emotka
0 0

kalisto1986

#4583883 Napisano: 02.08.2011 03:44:28
karkocka napisał(a):

właśnie przetestowałam piankę Wellaton, którą dostałam ze Stretcomu , użyłam średniego blondu na moje i tak jasne włosy,a wyszedł bardzo ciemny brąz, jestem w szoku emotka

średni blond zawsze wychodzi ciemny emotka
poczekaj niedługo się spierze, lub zrób kilka jasnych pasemek z wierzchu i będzie ok emotka

wkurza mnie że kulam się po domu, bez celu chociaż mam mase roboty wrrr nic mi się nie chce emotka
0 0

Gość: renia44

#4583931 Napisano: 02.08.2011 04:09:30
Strasznie się wkurzyłem cała praca na śmiej żelkach poszła z dymem... a najgorsze jest to że Ci co w 1 dzień wskoczyli na 1 miejsce zostali w grze!
emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4583948 Napisano: 02.08.2011 04:15:22
czarnygreg napisał(a):

ależ Wsciekły, czego sie wkurzasz, tutaj mnóstwo osób bierze udział w konkursach dla dzieci, Disneya chociażby emotka

ale wchodząc do działu KONKURSY PROMOCYJNE mam na myśli konkretne produkty - proszek, szampon, browarek lub czekoladę

jeżeli trzeba kuponik z czasopisma + paragon za zakup produktu promocyjnego (tak było ostatnio w SMYKU) lub kuponik z pisemka i kod kreskowy (mleko Candia i Kaczor Donald), to wszystko gra - nadal jest to kategoria PROMOCYJNE

ale same kupony z gazet lub czasopism nie za bardzo spełniają już te kryteria

poza tym dużo konkursów gazetowych trafia do działu AKTUALNE

może więc pora na udoskonalenie e-konków emotka
0 0

Gość: vilemo

#4583952 Napisano: 02.08.2011 04:16:01
wkurza mnie swatch... emotka
0 0

Gość: polec

#4583954 Napisano: 02.08.2011 04:17:04
WK**** mnie deliktesy Centrum

nawet nie ma żadnego sklepu z Krakowa, czy te urny w ogóle tam dochodzą ????

Żeby chociaż Ktoś wygrał z tego sklepu, ręce mi opadły !!!!!!!!!!!
0 0

#4583969 Napisano: 02.08.2011 04:22:23
polec napisał(a):

ale połowy Małopolski nie ma emotka

kumpel wrzucał kupony na wczasach w Zakopanem i mówi, że totalna klapa
0 0

Gość: goralecka

#4583972 Napisano: 02.08.2011 04:22:37
anava napisał(a):

A mnie wkurza marka Chicco, która się z rynku zwija...
Jak ma ktoś jeszcze bony z Gerbera to ma niemały problem emotka

Nie za bardzo jestem w temacie ale widziałam ostatnio we Włoszech przepiękne ciuszki Chicco, szukałam ich w Polsce i trafiłam na http://www.branzadziecieca.pl/?p=13788
Wygląda na to, że od września będzie znowu emotka Tylko pewnie trudniej dostępne emotka
0 0

zarania

#4584008 Napisano: 02.08.2011 04:41:36
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ależ Wsciekły, czego sie wkurzasz, tutaj mnóstwo osób bierze udział w konkursach dla dzieci, Disneya chociażby emotka

ale wchodząc do działu KONKURSY PROMOCYJNE mam na myśli konkretne produkty - proszek, szampon, browarek lub czekoladę

jeżeli trzeba kuponik z czasopisma + paragon za zakup produktu promocyjnego (tak było ostatnio w SMYKU) lub kuponik z pisemka i kod kreskowy (mleko Candia i Kaczor Donald), to wszystko gra - nadal jest to kategoria PROMOCYJNE

ale same kupony z gazet lub czasopism nie za bardzo spełniają już te kryteria

poza tym dużo konkursów gazetowych trafia do działu AKTUALNE

może więc pora na udoskonalenie e-konków emotka

zgadzam się, jak widzę pod rząd mnóstwo konkursów msz.pl to mnie trafia, bo spodziewam się w kategorii PROMOCYJNE innego rodzaju konkursów.
0 0

sylzab2294

#4584034 Napisano: 02.08.2011 04:48:33
polec napisał(a):

nie martw sie zagłebia też nie ma...tak jakby w ogóle te urny nie doszły...
0 0

joan

#4584051 Napisano: 02.08.2011 04:56:50
wsciekly napisał(a):

się wkurzyłem nie na żarty emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wchodzę do działu KONKURSY PROMOCYJNE zaintrygowany dużą ilością dzisiaj dodanych konków i krew mnie zalewa

na 22 konkursy tylko 6 ma cokolwiek wspólnego z promocyjnymi

za to aż 15 organizuje serwis msz, gdzie jedynym wspólnym wyznacznikiem z promocyjnymi mógłby być kupon wycięty z jakiegoś dziecięcego pisemka

no i konki te są od 6 do 16 lat emotka

może więc pora takie newsy wyłączyć do działu DLA DZIECI lub PRASOWE, bo się robi tylko bałagan

co na to Szanowne grono Adminów emotka emotka emotka

Hmmm, może warto przypomnieć, że jest taki oto wątek?

https://www.e-kon...157-cat-1-pg-12.html
0 0

#4584094 Napisano: 02.08.2011 05:09:38
joan, ale wątek do dyskusji to nie to samo co dział z regulaminami

podobno forum ma być czytelne a czasami diabli człowieka biorą emotka
0 0

ciasssteczko

#4584479 Napisano: 02.08.2011 06:55:36
kalisto1986 napisał(a):

karkocka napisał(a):

poczekaj niedługo się spierze, lub zrób kilka jasnych pasemek z wierzchu i będzie ok emotka

tu się nie zgodzę - średnie blondy np. Casting albo Syossa wychodzą średnie, tak jak powinny, a z pianką Wellatonu trzeba szczególnie uważać - wychodzą czarne blondy (na szczęście faktycznie trochę się wypierają) emotka
0 0

Gość: musztarda

#4584489 Napisano: 02.08.2011 06:58:35
wsciekly napisał(a):

dokladnie tak jak od twoich 99% postow w kazdym watku emotka
0 0

efelinkaaa

#4584499 Napisano: 02.08.2011 07:03:03
ciasssteczko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karkocka napisał(a):

tu się nie zgodzę - średnie blondy np. Casting albo Syossa wychodzą średnie, tak jak powinny, a z pianką Wellatonu trzeba szczególnie uważać - wychodzą czarne blondy (na szczęście faktycznie trochę się wypierają) emotka

szampon przeciwłupieżowy spierze kolor... emotka

wkurza mnie to, ze nie mogę się wyspać.. tak mi się źle śpi.. w dodatku coś mi w plecach strzeliło jak podniosłam Synka i boli do teraz.. a masażysty brak emotka
0 0

#4584515 Napisano: 02.08.2011 07:11:04
musztarda napisał(a):

wsciekly napisał(a):

dokladnie tak jak od twoich 99% postow w kazdym watku emotka

dorosły będzie owijał w bawełnę, sześciolatek walnąłbym prosto z mostu: Gupia jesteś !!! i tyle

a ja dodam - pilnuj swojego słoika emotka

moje posty - nie Twoja pokrywka emotka
0 0

#4584524 Napisano: 02.08.2011 07:12:31
efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie to, ze nie mogę się wyspać.. tak mi się źle śpi.. w dodatku coś mi w plecach strzeliło jak podniosłam Synka i boli do teraz.. a masażysty brak emotka

jak nie ma masażysty, termofor mógłby pomóc
0 0

bridget

#4584539 Napisano: 02.08.2011 07:16:40
wkurza mnie moja niemoc i ciagłe zmęczenie i w konkursach wypalenie emotka
0 0

cudaczek121

#4584569 Napisano: 02.08.2011 07:24:00
Moja siostra miała wczoraj 25. urodziny i z tej okazji poszliśmy do knajpy na rybę,frytki i Pepsi.Nasz stolik stał na tarasie na zewnątrz i sąsiadował z drzwiami kuchni tego baru-restauracji,gdzie jedliśmy i siostra w pewnym momencie zauważyła jak młoda dziewczyna nakładała na 1 nasz talerz frytki,po czym oblizała sobie palce,którymi je nakładała, a potem nie umywszy rąk nakładała kolejną porcję na drugi talerz i znowu oblizała palce emotka Moja siostra jak to zobaczyła,zwróciła jej uwagę,że przydałoby się trochę higieny emotka Tamta najwyraźniej skomentowała niezadowolenie mojej siostry do swojego kolegi,bo ten powiedział ironicznie: oj,ty biedny brudasie,co też moja siostra usłyszała emotka
0 0