Wkurza mnie...

marla

#4645179 Napisano: 01.09.2011 02:03:42
czarnygreg napisał(a):

syoss!!!
co robię źle????!!!!!!
sms: SYOSS.odpowiedź na nr 7043 i mi przychodzi ze błędna treść, najpierw myslałam że sie konk skończył, sprawdziłam, trwa, niby się zgadza a tu:zonk

Może masz za dużo znaków w treści? Ograniczenie jest do 160.
0 0

Gość: czarnygreg

#4645198 Napisano: 01.09.2011 02:10:04
nie na pewno nie, zresztą wtedy podzieliłby mi i dostałabym 2 esy jeden że ok i drugi ze błąd,żesz kurcze, telefon działa,w inne miejsca wysyła
0 0

annagac

#4645223 Napisano: 01.09.2011 02:22:04
marla napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

syoss!!!
co robię źle????!!!!!!
sms: SYOSS.odpowiedź na nr 7043 i mi przychodzi ze błędna treść, najpierw myslałam że sie konk skończył, sprawdziłam, trwa, niby się zgadza a tu:zonk

Hejka mam tak samo że błędna treść. Napisałam do nich e maila i czekam na info
0 0

#4645232 Napisano: 01.09.2011 02:26:30
o, to dobrze, tylko 2x zgłoszenie posłałam przez to emotka
0 0

bmacieja

#4645280 Napisano: 01.09.2011 02:48:07
annagac napisał(a):

marla napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

syoss!!!
co robię źle????!!!!!!

Hejka mam tak samo że błędna treść. Napisałam do nich e maila i czekam na info

po SYOSS. zróbcie spację emotka
0 0

Gość: nocti

#4645340 Napisano: 01.09.2011 03:15:28
Dziś wszystko mnie wkurza...
0 0

mio

#4645538 Napisano: 01.09.2011 04:33:46
wkurza mnie ze moja córka przed chwilą wpadła na genialny pomysł mamoo a może zostaniesz jutro ze mną w przedszkolu? emotka i jakoś nie przyjmuje argumentów że to niemożliwe ojj obawiam się że sie zacznie...

a ciesze się że córka jest z lutego, sama jestem z grudnia i wiem jak to jest być najmniejszą i najmłodszą w klasie w podstawówce w dodatku jestem drobna ehh emotka
0 0

#4645542 Napisano: 01.09.2011 04:35:43
Emanuela, nawet nie masz pojęcia jak mnie to wkurza!!!!!!!! Prywatnie i zawodowo!!!!!
Nóż się w kieszeni otwiera, szlag mnie trafia od nowych reform przemądrej pani minister i jej chorych pomysłów, z racji swojej pracy nalezę do osób które będą ten bałagan sprzątać, z góry wiem ze będzie syf i co z tego, decyzje się podejmuje, ktoś wpada na super pomysł, ktoś zlikwidował zawodówki, utworzył gimnazja, sześciolatki pcha do 1 klasy!!!!!
normalnie pracy się odechciewa!
0 0

xena

#4645591 Napisano: 01.09.2011 05:08:10
a mnie strasznie wkur...że się tak brzydko wyrażę że nie mogę wysłać z mojego tel. zgłoszenia do konkursu Zgarnij laptop od lubisia z leclerca. Zrobiłam dzisiaj zakupy i myślę nad hasełkami, przełożyłam kartę bo tamta od dziś nieaktywna (miałam w orange, przeszłam na play) i d...wprowadź kod ograniczeń czy coś w tym stylu.Za nic nie idzie tego ominąć!! Na to wygląda że mam simlocka, ściągałam jakieś kody z internetu -nic z tego! Trafia mnie bo zgłoszenie można wysłać tylko w dzień zakupu, co za pech emotka emotka
może ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić emotka
0 0

Gość: kamisiek

#4645593 Napisano: 01.09.2011 05:09:58
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza mydlenie oczu ze 5 latki w zerówce nie mogą się uczyć - skoro nie mogą to po co im książki ?
mam pytanie do mam 5latków - czy Wasze dzieci też będą miały podręczniki ups przepraszam to się karty pracy nazywa - chociaż to to samo czy tylko u nas kogoś popieściło ? emotka
jestem wściekła - a Pani dyrektor jeszcze na spotkaniu 3 tygodnie temu zapewniała że absolutnie 5 latki w zerówce się uczyć nie będą - a się okazuję że książki jakie mamy kupić to te same co wcześniej miały 6 latki emotka niby to co w zerówce mają robić w szkole w 1 klasie - to ja się pytam po co te książki ??
no wściekła jestem że zaraz normalnie kogoś rozniosę emotka
mało tego pomieszali 5 z 6 latkami i mają w nosie że te 5 latki obiegają od 6 latków - jeszcze moje dziecko jakoś się wmieszało w dzieciaki - ale była dziewczynka z 30 grudnia to wyglądała na tak przerażoną i jest taka maleńka że aż się serce kroiło (zresztą na widok matki ze łzami w oczach to aż mi się wyć chciało i jeszcze ta matka tak podkreślała że jej mała ma 4 i pół i już musi chodzić i się uczyć ) - nie wyobrażam sobie jej piszącej czy liczącej a tym bardziej czytającej emotka

proponuję nową reformę - z porodówki do szkoły po co marnować pierwsze lata emotka

mój 5 latek już też dziś w szkolnej zerówce, obowiązują go książki dla 6-latka....niestety.... w grupie jest około 30 dzieci...z czego około 8-9 pięciolatków.... już w czerwcu na zebraniu pani powiedziała, że 5 latki muszą dogonić 6 latki.....mój synek nie umie wiązać sznurówek, cenię rzepy.... ma się nauczyć odpowiedż wychowawcy.......jestem przerażona...
0 0

#4645629 Napisano: 01.09.2011 05:31:44
dziewczyny jak was czytam to się razem z wami wkurzam! i co mi z tego że mogę powiedzieć: mówiłam ze tak będzie!
a niestety jestem pewna że będzie jeszcze gorzej, o zmianach w oświacie nie decydują ludzie którzy pracują z dziećmi, nauczyciele i terapeuci tylko partyjni wizjonerzy z super pomysłami,
słowa p. Hall: rozwój dziecka 6 letniego nie różni się od 7 letniego,-nie mam dostatecznie ostrych słów aby to skomentować!
0 0

efelinkaaa

#4645676 Napisano: 01.09.2011 05:53:58
mio napisał(a):

a ciesze się że córka jest z lutego, sama jestem z grudnia i wiem jak to jest być najmniejszą i najmłodszą w klasie w podstawówce w dodatku jestem drobna ehh emotka

mój Synek jest z października i niestety widzę różnicę w zachowaniu, wyglądzie.. jest taki drobniaczek na tle grupy.. Na szczęscie jest jeszcze dwójka takich maluszków emotka

nie wyobrażam Go sobie za dwa lata w szkole emotka
0 0

Gość: emilka1705

#4645714 Napisano: 01.09.2011 06:20:57
Że nie wiem jak zabić e-coli w domestosie...
0 0

edith

#4645717 Napisano: 01.09.2011 06:21:58
Poczytałam was sobie i naprawdę wam współczuje dobrze ze nie jestem rodzicem,patrzę na to z innej perspektywy bo jestem nauczycielem w zerowce w przedszkolu....i sprawa wyglada tak że moje dzieciaczki mają ksiażki dla 6 latka czyli typowe dla zerowki..litery,cyferki idt a obok w sali jest koleżanka co ma 5 latki też ma ksiażki ale zero czytania i innych rzeczy i teraz moje i jej dzieci za rok rozpocznają 1 klase tylko z innym przygotowaniem..efekt emotka Chyba nie muszę mówic..psycholog będzie miał wziecie bo wiele dzieci nie da rady a sama pani minister ..szkoda gadac..znowu eksperyment na dzieciakach jak niewypał z gimnazjum... emotka Trzymam za was mamuśki kciuki i za dzieciaki też..maja przed soba trudny czas emotka Zreszta my też w zwiazku z wprowadzeniem systemu godzinnego kupe papierow roboty i innych glupot emotka
0 0

#4645876 Napisano: 01.09.2011 07:35:33
heeej! a nie chcę mieć wziecia!!!!!!pewnych rzeczy nie da sie zrobić i już!!!!
ło, matko! ale mam dosć tej oświaty emotka
biedne dzieciaki i powiem wam ze rodzice a szczególnie matki też biedule emotka
0 0

Gość: kasiaw1431

#4645880 Napisano: 01.09.2011 07:39:24
efelinkaaa napisał(a):

mio napisał(a):

mój Synek jest z października i niestety widzę różnicę w zachowaniu, wyglądzie.. jest taki drobniaczek na tle grupy.. Na szczęscie jest jeszcze dwójka takich maluszków emotka

nie wyobrażam Go sobie za dwa lata w szkole emotka

a mój z 28.12 a drugi z 15.11 oba sam koniec roku
0 0

aneta411

#4645908 Napisano: 01.09.2011 07:49:57
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza mydlenie oczu ze 5 latki w zerówce nie mogą się uczyć - skoro nie mogą to po co im książki ?
mam pytanie do mam 5latków - czy Wasze dzieci też będą miały podręczniki ups przepraszam to się karty pracy nazywa - chociaż to to samo czy tylko u nas kogoś popieściło ? emotka
jestem wściekła - a Pani dyrektor jeszcze na spotkaniu 3 tygodnie temu zapewniała że absolutnie 5 latki w zerówce się uczyć nie będą - a się okazuję że książki jakie mamy kupić to te same co wcześniej miały 6 latki emotka niby to co w zerówce mają robić w szkole w 1 klasie - to ja się pytam po co te książki ??
no wściekła jestem że zaraz normalnie kogoś rozniosę emotka
mało tego pomieszali 5 z 6 latkami i mają w nosie że te 5 latki obiegają od 6 latków - jeszcze moje dziecko jakoś się wmieszało w dzieciaki - ale była dziewczynka z 30 grudnia to wyglądała na tak przerażoną i jest taka maleńka że aż się serce kroiło (zresztą na widok matki ze łzami w oczach to aż mi się wyć chciało i jeszcze ta matka tak podkreślała że jej mała ma 4 i pół i już musi chodzić i się uczyć ) - nie wyobrażam sobie jej piszącej czy liczącej a tym bardziej czytającej emotka

proponuję nową reformę - z porodówki do szkoły po co marnować pierwsze lata emotka

moja córka w grudniu skończy 5 lat. Jest w zerówce, w grupie, w której większość to 4-latki. Nie wiem, czy lepiej, żeby była z 6-latkami, czy z 4-latkami, ale na pewno najlepiej by było, gdyby była grupa 5-latków. Za książki mojego przedszkolaka zapłaciłam dziś 109,4. jak na zerówkę wydaje mi się b. dużo, a do tego wyprawka, zeszyty (a ponoć jest zakaz nauki pisania), środki czystości, buciki i oczywiście podwyżka opłat za przedszkole o 50%. Dobrze, że moja córka jest rozgarnięta, chodziła do żłobka, jest niemal samowystarczalna, ale wkurza mnie, że jej dzieciństwo właśnie się skończyło, chociaż i tak przez żłobek było mocno ograniczone (ze żłobka byłam b. zadowolona, ale jednak musiałam ciągnąć latem, zimą, w deszcz, czy śnieg przed siódmą i zostawiać na 9h). Także łączę się z Wami w bólu i wściekłości.
0 0

olunka

#4645936 Napisano: 01.09.2011 08:00:41
a ja mam 5 latka wprawdzie ze stycznia ale wczesniaka i cieszyłam sie, że sie nie urodził 3 dni wczesniej (tj w grudniu 2005 a nie 3.01.2006) bo by musiał iść rok wcześniej do szkoły, no i co? i tak idzie wczesniej i tak, a jutro na zebraniu sie dowiem co i jak:(
0 0

Gość: chochliczka

#4645961 Napisano: 01.09.2011 08:12:50
A u mnie w rodzinie jakas czarna seria ;( najpierw klopoty z moja praca,a teraz z taty praca ehh emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka czasem juz nie mam sil na to wszystko ;( jeszce troche to chyba zamieszkam pod mostem emotka emotka emotka emotka
0 0

tereniagno

#4645981 Napisano: 01.09.2011 08:17:57
chochliczka napisał(a):

A u mnie w rodzinie jakas czarna seria ;( najpierw klopoty z moja praca,a teraz z taty praca ehh emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka czasem juz nie mam sil na to wszystko ;( jeszce troche to chyba zamieszkam pod mostem emotka emotka emotka emotka

emotka Moja córka też została bez pracy,a kredyt mieszkaniowy do płacenia emotka emotka
0 0