Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marla
Postów 306
Data rejestracji 01.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może masz za dużo znaków w treści? Ograniczenie jest do 160.
Przepraszam za spóźnienie, ale czarny kot przebiegł mi drogę i musiałam pójść naokoło.
Gość: czarnygreg
annagac
Postów 11
Data rejestracji 09.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hejka mam tak samo że błędna treść. Napisałam do nich e maila i czekam na info
bmacieja
Postów 1417
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
po SYOSS. zróbcie spację
Gość: nocti
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciesze się że córka jest z lutego, sama jestem z grudnia i wiem jak to jest być najmniejszą i najmłodszą w klasie w podstawówce w dodatku jestem drobna ehh
Nóż się w kieszeni otwiera, szlag mnie trafia od nowych reform przemądrej pani minister i jej chorych pomysłów, z racji swojej pracy nalezę do osób które będą ten bałagan sprzątać, z góry wiem ze będzie syf i co z tego, decyzje się podejmuje, ktoś wpada na super pomysł, ktoś zlikwidował zawodówki, utworzył gimnazja, sześciolatki pcha do 1 klasy!!!!!
normalnie pracy się odechciewa!
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: kamisiek
mój 5 latek już też dziś w szkolnej zerówce, obowiązują go książki dla 6-latka....niestety.... w grupie jest około 30 dzieci...z czego około 8-9 pięciolatków.... już w czerwcu na zebraniu pani powiedziała, że 5 latki muszą dogonić 6 latki.....mój synek nie umie wiązać sznurówek, cenię rzepy.... ma się nauczyć odpowiedż wychowawcy.......jestem przerażona...
a niestety jestem pewna że będzie jeszcze gorzej, o zmianach w oświacie nie decydują ludzie którzy pracują z dziećmi, nauczyciele i terapeuci tylko partyjni wizjonerzy z super pomysłami,
słowa p. Hall: rozwój dziecka 6 letniego nie różni się od 7 letniego,-nie mam dostatecznie ostrych słów aby to skomentować!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Synek jest z października i niestety widzę różnicę w zachowaniu, wyglądzie.. jest taki drobniaczek na tle grupy.. Na szczęscie jest jeszcze dwójka takich maluszków
nie wyobrażam Go sobie za dwa lata w szkole
Gość: emilka1705
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ło, matko! ale mam dosć tej oświaty
biedne dzieciaki i powiem wam ze rodzice a szczególnie matki też biedule
Gość: kasiaw1431
a mój z 28.12 a drugi z 15.11 oba sam koniec roku
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja córka w grudniu skończy 5 lat. Jest w zerówce, w grupie, w której większość to 4-latki. Nie wiem, czy lepiej, żeby była z 6-latkami, czy z 4-latkami, ale na pewno najlepiej by było, gdyby była grupa 5-latków. Za książki mojego przedszkolaka zapłaciłam dziś 109,4. jak na zerówkę wydaje mi się b. dużo, a do tego wyprawka, zeszyty (a ponoć jest zakaz nauki pisania), środki czystości, buciki i oczywiście podwyżka opłat za przedszkole o 50%. Dobrze, że moja córka jest rozgarnięta, chodziła do żłobka, jest niemal samowystarczalna, ale wkurza mnie, że jej dzieciństwo właśnie się skończyło, chociaż i tak przez żłobek było mocno ograniczone (ze żłobka byłam b. zadowolona, ale jednak musiałam ciągnąć latem, zimą, w deszcz, czy śnieg przed siódmą i zostawiać na 9h). Także łączę się z Wami w bólu i wściekłości.
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: chochliczka
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009