Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wera
tak to ci naciągacze co potem dane na Allegro sprzedają.
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
I mają w ulubionych PIWOSZY, a to samo świadczy o sobie.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że nie dzieje Mu się tam krzywda, ma super przedszkole, ale..... jakoś tak smutno mi.. Myslałam, że będzie łatwiej, szczególnie po tych dwóch dniach kiedy z chęcią chodził
Gość: monisia23
Nawet mi nie mów
Na szczescie pierwszy pobyt to maks. pół godzinki, na drugi dzień maks. godzinka i powoli wydłużanie czasu aż do tych niespełna 5 godzin...
Trzymam kciuki za Twojego maluszka, teraz na pewno już się slicznie bawi
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bawi się łądnie, bo koleżanka zaglądała do Niego..
Ja nie płakałam, nie mogłam pokazać, że to czuję.. rozpłąkałąm się w domu
mój na razie chodzi od 8-12:30, ale zacznę powoli wydłużać do 16, bo muszę iść do pracy wkrótce..
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mojego też nie ma, chociaż zawsze było...
Gość: basia75
a mojego Kwidzyna nigdy nigdzie nie ma, chociaż zawsze się łudzę
Gość: nineczka17
też i nic mi nie spuchło od razu namoczyłam palca w occie bolało kilka dni i teraz już po wszystkim
Gość: aneczka155
Gość: azych2
http://www.komput...ciaga-pieniadze.aspx
Gość: lalunia
Gość: shorty87
mnie też:/ powiedzieli mi na poczcie, że takie zwykłe paczuszki są awizowane, ale polecone powinni donosić, więc idę dzisiaj i mówię przepraszam jakie paczki się awizuje? ona patrzy na mnie jakbym była co najmniej z kosmosu:/ to jej tłumaczę byłam w domu i dostałam awizo na poleconą paczkę, ciągle tak jest. Siedzi ktoś w domu a ja dostaję awizo do skryznki jak jest polecony to chyba powinnam dostać do domu? ona mi na to...no ja nic nie zrobię bo listonosz jeszcze chodzi:/ no dobra kumam nie jej wina, ale paczka na pewno była na poczcie a nie z listonoszem bo inaczej by ją doniósł a nie zostawiłby awizo, więc co mnie obchodzi, że on jeszcze łazi
Gość: kotek11
na awizie zawsze masz godziny odbioru - po prostu musza zrobic robote papierkowa aby wydac przesylki
a mnie wurza moja mloda - wyje od rana... ide zaraz do lekarza - albo chora, albo jej zeby ida
Gość: gracet
zdecydowanie preferuje osoby niepracujące
przeprowadzono ankietę, której wyniki wcale niejednoznacznie wskazują na nowe godziny (ponad 280 osób głosowało za innymi godzinami, a 260 za 9.00.- 11.00)
wypowiedzcie sie!
Gość: lalunia
Dzisiaj poinformował mnie listonosz,ze paczuszka do odebrania na poczcie, ale daje mi do podpisania,ze ją odebrałam, ja mówię no niestety, jak pan zacznie nosić paczuszki, to będe podpisywać nie inaczej
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie też, że nikt nie pisze w tematach takich jak
WC Damski
Nocna Zmiana Warty
Konkursy na forum
Gdzie ekipa z którą można było porozmawiać nie tylko na temat konkursów? Chociaż nie wiem czy mam prawo tak mówić, bo staż na forum mam krótki
merp
Gość: rafi323raf
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wkurza mnie, że mój facet od tygodnia nie dostaje zleceń; codziennie wysyłam go w podróże konkursowe - brakuje mi już pomysłów, a wkrótce może zabraknąć również kasy