Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
czarne serie czasem trwają - witaj w klubie...
pod mostem nie zamieszkasz- wszystkie drogi prowadzą do mnie... łóżko dla gości stoi puste - pakuj się na weekend!
też mnie wku... wiele rzeczy a najbardziej to, ze cierpią dzieci jak dorosłym bawić się chce
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: shorty87
Gość: nocti
Mnie wkurza dziś to, że nie mam weny do niczego, a tyle w pracy do zrobienia. Nie mogę się na niczym skupić
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem co czujesz, bo też ukończyłam 2 kierunki i przez 6 miesięcy byłam bezrobotna, po czym podjęłam pracę 40 km od zamieszkania, a na dojazd w 1 stronę traciłam 2 godziny, bo nie miałam prawo jazdy i musiałam poruszać się autobusem i pociągiem. A ze stażu skorzystałam dwukrotnie - fajna sprawa.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
sylzab2294
Postów 4538
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ech jestem z Tobą sercem...u mnie też tak niestety sie stalo..ja odebralam polecony z pracy i sie dowiedzialam, ze w momencie podpisania odbioru listu juz nie pracuje...
a żeby w temacie było...to wkurza mnie czekanie na miejsce w przedszkolu dla mojej córki blisko domu...wrrr
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami..ale za to szczęście idzie całym stadem:)
Gość: nineczka17
moje mają ten pakiet chłopcy jeden luty 2006 drugi koniec listopada 2005
http://www.nokaut...tka-pakiet-wsip.html
też nie posyłałabym tego mniejszego gdybym nie musiała siedział by rok w domu
mnie się ta reforma nie podoba i na silę nie chciałam go wypychać
najmniejszy jest w klasie
te książki co moim mają to żadne wielki książki tylko wyklejanki wydzieranki nawet czytanki nie mają a uczyć się nie będą za wiele nawet pisać liter nie bardzo bo program ten nowy jest pod hasłem:przez zabawę do nauki i mają się przede wszystkim bawić tylko później w klasie I jest duże bumm i sporo nauki i strasznie długie i trudne czytanki ,przerobiłam to na córce
i wolałabym gdyby troszkę dzieci dla zabawy pisały jakieś szlaczki i ćwiczyły rękę ,bo w domu z mamą nie chcą ale jakby pani kazała to co innego jest bo Pani
córę rok przed pójście do zerówki trenowałam literki nie chodziła do przedszkola i nie chciałam by mi nauczycielka mówiła że dziecko jakieś nic nie umiejące jak poszła wszystkie ładnie literki pisała i okazało się że była pierwszym rocznikiem tej reformy 5-latki do zerówki i miała ten program przez zabawę do nauki i nic kompletnie liter nie pisały mało czytały bo miały inny pakiet książek niż clopcy ale była tam czytanka a w pierwszej klasie musiały wszystko nadrobić do półrocza poznać wszystkie litery z tymi też ź,ć dż,ć ą,ę itp
i wolałabym by zostało 6-latki do zerówki uczą się pisać troszkę i czytać a 5-latki bawią się w przedszkolu to kiedyś nie było źle
wkurza mnie to dziś okropnie cała ta śmieszna reforma
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas tez sa pomieszane 5 i 6 lat,i tez mamy karty pracy ,a to pewnie dlatego ze i obecne 5 i 6 lat za rok ida razem do szkoly to teraz musza miec jeden poziom,choc moim zdanie cala ta reforma jest do du....
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
Gość: aka
Gość: basia75
Współczuję wszystkim bezrobotnym, ściskam wirualnie...
Gość: goralecka
Gość: patita06
wysyłałam dzisiaj rano i też miałam, że błędna treść. Posłałam póżniej drugi raz i przyszły dwa podziękowania za zgłoszenie
Gość: czarnygreg
Gość: pacyffk
w ubiegły czwartek zaginęła moja sąsiadka. ok, była alkoholiczką, ale nikomu nic złego nie zrobiła, była miła, zawsze zagadała. rodzina zgłosiła to w poniedziałek
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
Gość: mariolakal
Gość: wera
teraz milki waye rozdają
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i po co to wklejasz??
kolejne oszustwo klikersów
szczególnie, że mają ulubione kocham frugo
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ludzie się na to nabierają - wkurzają mnie tacy oszuści!!