Wkurza mnie...

Avatea

#4645983 Napisano: 01.09.2011 08:18:40
chochliczka napisał(a):

A u mnie w rodzinie jakas czarna seria ;( najpierw klopoty z moja praca,a teraz z taty praca ehh emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka czasem juz nie mam sil na to wszystko ;( jeszce troche to chyba zamieszkam pod mostem emotka emotka emotka emotka

czarne serie czasem trwają - witaj w klubie...
pod mostem nie zamieszkasz- wszystkie drogi prowadzą do mnie... łóżko dla gości stoi puste - pakuj się na weekend!

też mnie wku... wiele rzeczy a najbardziej to, ze cierpią dzieci jak dorosłym bawić się chce emotka
0 0

Gość: shorty87

#4645988 Napisano: 01.09.2011 08:20:40
ja szukam pracy od dwóch miesięcy emotka obroniłam się 6 lipca i tak tkwię w zawieszeniu emotka niby staże teraz są u mnie w urzędzie pracy dla absolwentów, ale co dzwonię to nic nie pasuje do mojego wykształcenia no już wezmę wszystko sobie myślę, ale jednak pomoc kuchenną albo zaopatrzeniowca sobie podaruje. Poszłabym do sklepu, do marketu na kasę, ale jakbym nie studiowała przez 5 lat bo nie widzę w tym sensu-czasami myślę, że straciłam 5 lat życia ;( mam skończone dwa kierunki i żadnych perspektyw w tym kraju dlatego chcemy uciekać stąd
0 0

Gość: nocti

#4646515 Napisano: 02.09.2011 07:39:39
Ech czarne serie każdy zna. Jeden problem goni kolejny, ale jak dotąd zawsze po takiej serii przychodził spokój i seria dobrych wydarzeń.

Mnie wkurza dziś to, że nie mam weny do niczego, a tyle w pracy do zrobienia. Nie mogę się na niczym skupić emotka
0 0

zarania

#4646540 Napisano: 02.09.2011 07:49:12
shorty87 napisał(a):

ja szukam pracy od dwóch miesięcy emotka obroniłam się 6 lipca i tak tkwię w zawieszeniu emotka niby staże teraz są u mnie w urzędzie pracy dla absolwentów, ale co dzwonię to nic nie pasuje do mojego wykształcenia no już wezmę wszystko sobie myślę, ale jednak pomoc kuchenną albo zaopatrzeniowca sobie podaruje. Poszłabym do sklepu, do marketu na kasę, ale jakbym nie studiowała przez 5 lat bo nie widzę w tym sensu-czasami myślę, że straciłam 5 lat życia ;( mam skończone dwa kierunki i żadnych perspektyw w tym kraju dlatego chcemy uciekać stąd

Wiem co czujesz, bo też ukończyłam 2 kierunki i przez 6 miesięcy byłam bezrobotna, po czym podjęłam pracę 40 km od zamieszkania, a na dojazd w 1 stronę traciłam 2 godziny, bo nie miałam prawo jazdy i musiałam poruszać się autobusem i pociągiem. A ze stażu skorzystałam dwukrotnie - fajna sprawa.
0 0

sylzab2294

#4646544 Napisano: 02.09.2011 07:49:34
chochliczka napisał(a):

A u mnie w rodzinie jakas czarna seria ;( najpierw klopoty z moja praca,a teraz z taty praca ehh emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka czasem juz nie mam sil na to wszystko ;( jeszce troche to chyba zamieszkam pod mostem emotka emotka emotka emotka

ech jestem z Tobą sercem...u mnie też tak niestety sie stalo..ja odebralam polecony z pracy i sie dowiedzialam, ze w momencie podpisania odbioru listu juz nie pracuje... emotka teraz juz jakos doszlam do siebie, bo pierwszy szok juz minal..i tłumacze sobie że na tamtej pracy świat się nie kończy..i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
a żeby w temacie było...to wkurza mnie czekanie na miejsce w przedszkolu dla mojej córki blisko domu...wrrr
0 0

delfinka101

#4646550 Napisano: 02.09.2011 07:52:16
chochliczka napisał(a):

Nieszczęścia chodzą parami..ale za to szczęście idzie całym stadem:) emotka Będzie jeszcze szczescie do Ciebie szlo wielkim stadem:)
0 0

Gość: nineczka17

#4646565 Napisano: 02.09.2011 07:59:14
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza mydlenie oczu ze 5 latki w zerówce nie mogą się uczyć - skoro nie mogą to po co im książki ?
mam pytanie do mam 5latków - czy Wasze dzieci też będą miały podręczniki ups przepraszam to się karty pracy nazywa - chociaż to to samo czy tylko u nas kogoś popieściło ? emotka
jestem wściekła - a Pani dyrektor jeszcze na spotkaniu 3 tygodnie temu zapewniała że absolutnie 5 latki w zerówce się uczyć nie będą - a się okazuję że książki jakie mamy kupić to te same co wcześniej miały 6 latki emotka niby to co w zerówce mają robić w szkole w 1 klasie - to ja się pytam po co te książki ??
no wściekła jestem że zaraz normalnie kogoś rozniosę emotka
mało tego pomieszali 5 z 6 latkami i mają w nosie że te 5 latki obiegają od 6 latków - jeszcze moje dziecko jakoś się wmieszało w dzieciaki - ale była dziewczynka z 30 grudnia to wyglądała na tak przerażoną i jest taka maleńka że aż się serce kroiło (zresztą na widok matki ze łzami w oczach to aż mi się wyć chciało i jeszcze ta matka tak podkreślała że jej mała ma 4 i pół i już musi chodzić i się uczyć ) - nie wyobrażam sobie jej piszącej czy liczącej a tym bardziej czytającej emotka

proponuję nową reformę - z porodówki do szkoły po co marnować pierwsze lata emotka

moje mają ten pakiet chłopcy jeden luty 2006 drugi koniec listopada 2005

http://www.nokaut...tka-pakiet-wsip.html

też nie posyłałabym tego mniejszego gdybym nie musiała siedział by rok w domu
mnie się ta reforma nie podoba i na silę nie chciałam go wypychać
najmniejszy jest w klasie
te książki co moim mają to żadne wielki książki tylko wyklejanki wydzieranki nawet czytanki nie mają a uczyć się nie będą za wiele nawet pisać liter nie bardzo bo program ten nowy jest pod hasłem:przez zabawę do nauki i mają się przede wszystkim bawić tylko później w klasie I jest duże bumm i sporo nauki i strasznie długie i trudne czytanki ,przerobiłam to na córce

i wolałabym gdyby troszkę dzieci dla zabawy pisały jakieś szlaczki i ćwiczyły rękę ,bo w domu z mamą nie chcą ale jakby pani kazała to co innego jest bo Pani

córę rok przed pójście do zerówki trenowałam literki nie chodziła do przedszkola i nie chciałam by mi nauczycielka mówiła że dziecko jakieś nic nie umiejące jak poszła wszystkie ładnie literki pisała i okazało się że była pierwszym rocznikiem tej reformy 5-latki do zerówki i miała ten program przez zabawę do nauki i nic kompletnie liter nie pisały mało czytały bo miały inny pakiet książek niż clopcy ale była tam czytanka a w pierwszej klasie musiały wszystko nadrobić do półrocza poznać wszystkie litery z tymi też ź,ć dż,ć ą,ę itp

i wolałabym by zostało 6-latki do zerówki uczą się pisać troszkę i czytać a 5-latki bawią się w przedszkolu to kiedyś nie było źle

wkurza mnie to dziś okropnie cała ta śmieszna reforma emotka
0 0

iaziaz

#4646599 Napisano: 02.09.2011 08:11:19
nineczka17 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza mydlenie oczu ze 5 latki w zerówce nie mogą się uczyć - skoro nie mogą to po co im książki ?
mam pytanie do mam 5latków - czy Wasze dzieci też będą miały podręczniki ups przepraszam to się karty pracy nazywa - chociaż to to samo czy tylko u nas kogoś popieściło ? emotka
jestem wściekła - a Pani dyrektor jeszcze na spotkaniu 3 tygodnie temu zapewniała że absolutnie 5 latki w zerówce się uczyć nie będą - a się okazuję że książki jakie mamy kupić to te same co wcześniej miały 6 latki emotka niby to co w zerówce mają robić w szkole w 1 klasie - to ja się pytam po co te książki ??
no wściekła jestem że zaraz normalnie kogoś rozniosę emotka
mało tego pomieszali 5 z 6 latkami i mają w nosie że te 5 latki obiegają od 6 latków - jeszcze moje dziecko jakoś się wmieszało w dzieciaki - ale była dziewczynka z 30 grudnia to wyglądała na tak przerażoną i jest taka maleńka że aż się serce kroiło (zresztą na widok matki ze łzami w oczach to aż mi się wyć chciało i jeszcze ta matka tak podkreślała że jej mała ma 4 i pół i już musi chodzić i się uczyć ) - nie wyobrażam sobie jej piszącej czy liczącej a tym bardziej czytającej emotka

proponuję nową reformę - z porodówki do szkoły po co marnować pierwsze lata emotka

moje mają ten pakiet chłopcy jeden luty 2006 drugi koniec listopada 2005

http://www.nokaut...tka-pakiet-wsip.html

też nie posyłałabym tego mniejszego gdybym nie musiała siedział by rok w domu
mnie się ta reforma nie podoba i na silę nie chciałam go wypychać
najmniejszy jest w klasie
te książki co moim mają to żadne wielki książki tylko wyklejanki wydzieranki nawet czytanki nie mają a uczyć się nie będą za wiele nawet pisać liter nie bardzo bo program ten nowy jest pod hasłem:przez zabawę do nauki i mają się przede wszystkim bawić tylko później w klasie I jest duże bumm i sporo nauki i strasznie długie i trudne czytanki ,przerobiłam to na córce

i wolałabym gdyby troszkę dzieci dla zabawy pisały jakieś szlaczki i ćwiczyły rękę ,bo w domu z mamą nie chcą ale jakby pani kazała to co innego jest bo Pani

córę rok przed pójście do zerówki trenowałam literki nie chodziła do przedszkola i nie chciałam by mi nauczycielka mówiła że dziecko jakieś nic nie umiejące jak poszła wszystkie ładnie literki pisała i okazało się że była pierwszym rocznikiem tej reformy 5-latki do zerówki i miała ten program przez zabawę do nauki i nic kompletnie liter nie pisały mało czytały bo miały inny pakiet książek niż clopcy ale była tam czytanka a w pierwszej klasie musiały wszystko nadrobić do półrocza poznać wszystkie litery z tymi też ź,ć dż,ć ą,ę itp

i wolałabym by zostało 6-latki do zerówki uczą się pisać troszkę i czytać a 5-latki bawią się w przedszkolu to kiedyś nie było źle

wkurza mnie to dziś okropnie cała ta śmieszna reforma emotka

u nas tez sa pomieszane 5 i 6 lat,i tez mamy karty pracy ,a to pewnie dlatego ze i obecne 5 i 6 lat za rok ida razem do szkoly to teraz musza miec jeden poziom,choc moim zdanie cala ta reforma jest do du.... emotka
0 0

Gość: aka

#4646601 Napisano: 02.09.2011 08:11:39
Kurczę z tą pracą u nas też tragedia, i dwójka małych dzieci emotka
0 0

Gość: basia75

#4646743 Napisano: 02.09.2011 08:57:12
Co to fatum jakieś z tą pracą... Ja już trzeci miesiąc szukam - zwolnili mnie po prawie 8 latach. A u męża w zakładzie krążą plotki, że chyba go zamkną (zakład, nie męża).
Współczuję wszystkim bezrobotnym, ściskam wirualnie... emotka
0 0

Gość: goralecka

#4646918 Napisano: 02.09.2011 10:01:53
wkurza mnie, że nie wiadomo co z tym meczem Polska-Niemcy w Gdańsku, 6 września...czy się odbędzie czy nie emotka
0 0

Gość: patita06

#4647318 Napisano: 02.09.2011 12:23:28
annagac napisał(a):

marla napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

syoss!!!
co robię źle????!!!!!!
sms: SYOSS.odpowiedź na nr 7043 i mi przychodzi ze błędna treść, najpierw myslałam że sie konk skończył, sprawdziłam, trwa, niby się zgadza a tu:zonk

Może masz za dużo znaków w treści? Ograniczenie jest do 160.

Hejka mam tak samo że błędna treść. Napisałam do nich e maila i czekam na info

wysyłałam dzisiaj rano i też miałam, że błędna treść. Posłałam póżniej drugi raz i przyszły dwa podziękowania za zgłoszenie
0 0

Gość: czarnygreg

#4647331 Napisano: 02.09.2011 12:29:18
do mnie teraz z Syoss przyszło ze zgłoszenie przyjęte(z wczoraj), błąd jakiś musieli miec
0 0

Gość: pacyffk

#4647349 Napisano: 02.09.2011 12:38:07
wkurza mnie policja.
w ubiegły czwartek zaginęła moja sąsiadka. ok, była alkoholiczką, ale nikomu nic złego nie zrobiła, była miła, zawsze zagadała. rodzina zgłosiła to w poniedziałek emotka a policja dopiero wczoraj przeszła się jej poszukać po lesie, gdzie ostatnio ją widziano. emotka kobieta może już dawno nie żyć, a oni mają to w nosie emotka /
0 0

efelinkaaa

#4647361 Napisano: 02.09.2011 12:42:06
wkurza mnie t-mobile.. dzwonią z biura obsługi, jest muzyczka, komunikat proszę czekać na połaczenie z konsultantem, a potem rozłacza się.. i to od 3 dni!
0 0

Gość: czarnygreg

#4647796 Napisano: 02.09.2011 03:51:19
Pacyffk,policja moze i nie przejmuje się sąsiadką, ale poszukiwania osoby dorosłej można podjąć bodajże dopiero na 3 dzień od zaginięcia, dorosły ma prawo zabalować, wyjechać bez opowiadania sie, jak dziecko zaginie reagują szybciej,nie sądzę żeby ich działania zależały od społecznego statusu tej pani,ale jeśli ona rzeczywiście sporo pije to mogli uznac ze znalazła sobie nowe towarzystwo emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4648619 Napisano: 03.09.2011 12:05:01
Kurde, chyba mnie trafi... Właśnie wróciłam z pogotowia... Synuś ma złamany obojczyk... Od dzisiaj zaczął pracę dorywczą i miałam nadzieję, że zapłaci mi za naprawę laptopa... Jak pech to pech... emotka emotka
0 0

Gość: wera

#4649476 Napisano: 03.09.2011 04:58:25
http://www.facebo...872489340109?sk=wall

teraz milki waye rozdają emotka
0 0

ziolko

#4649505 Napisano: 03.09.2011 05:19:13
wera napisał(a):

i po co to wklejasz??

kolejne oszustwo klikersów emotka

szczególnie, że mają ulubione kocham frugo emotka
0 0

klaudia011

#4649506 Napisano: 03.09.2011 05:21:09
wera napisał(a):

A ludzie się na to nabierają - wkurzają mnie tacy oszuści!!
0 0