Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4655762 Napisano: 06.09.2011 07:49:34
deiw, na początek zapoluj sobie na torbę-kukurydzę, zupkę na FB i torbę od Wawela
0 0

Gość: deiw

#4655768 Napisano: 06.09.2011 07:51:41
nawet nie pytajcie jak sie nawkurzalem zeby miec ta torbe-kukurydze;/ milion prob wyslania zgloszenia bo niby nie zaznaczalo mi wszystkich pól. dopiero na innym komputerze sie udało;/ hmm a torba z wedla? hmm pierwsze słyszę o czymś takim ale lecę luknąć
0 0

ziolko

#4655787 Napisano: 06.09.2011 07:56:40
wsciekly napisał(a):

ziolko, nie znasz męskiej psychiki - jak dziewczyna trafiła na zakręconego psycho-, to żadne tłumaczenia nie pomogą

ati88,
napisz kilka esków (niby do jego siostry lub jakiejś innej osoby, która ma podobny do jego numer) i niby przez przypadek wyślij je do niego

a w tych eskach dotknij go do żywego jakąś tajemnicą drażliwą sprawą - np. wiesz, kaśka, ale jeszcze do dzisiaj śnią mi się po nocach te jego śmierdzące skarpety i skunks zionący z jamy ustnej...

facet odpuści sobie jak pomyśli, że takie coś wysyłasz po znajomych

w ten prosty sposób kumpela pozbyła się namolnego absztyfikanta

sorry, ale sama miałam podobną sytuację i właśnie w taki sposób sobie poradziałm, chociaż przyznaję, że w pewnym momencie było trudno.

Może mój eks nie miał siostry, z którą utrzymywałam kontakt, ale miał przyjaciela i może częściowo dzięki niemu skończyło się wszystko. Bo temu przyjacielowi wyjaśniłam co i jak, żeby temu mojemu eksowi wyjaśnił jeszcze lepiej, bo ja byłam w tej głupiej sytuacji, że bałam się, że eks coś sobie zrobi (miał depresję, ale powstała zanim się rozstaliśmy), bo był za granicą i nadal do mnie dzwonił (mimo rozstania 2 lata wcześniej), byłam już z innym chłopakiem, więc mu wyjaśniłam co i jak, bo mi zależało na nim a nie chciałam, by eks stał między nami.
Na szczęście zrozumiał (teraz jest moim mężem emotka )

A eks? życzę mu jak najlepiej, nie jestem zawistna

echh... tak to jest, jak ktoś jest delikatny i nie chce zranić cudzych uczuć, to później sam cierpi ;/

ale poradziłam sobie bez wprowadzania obcych w nasze sprawy, jedynie tego przyjaciela eksa

jestem zwolenniczką załatwiania spraw między sobą i wyjaśniania na bieżąco, a wysyłanie takich tekstów? jak dla mnie dziwne... nie rób drugiemu, co tobie niemiłe emotka
0 0

#4655794 Napisano: 06.09.2011 07:59:19
ziolko, a ja sądziłem, że większe... ziółko z Ciebie emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4655799 Napisano: 06.09.2011 08:00:13
deiw napisał(a):

nawet nie pytajcie jak sie nawkurzalem zeby miec ta torbe-kukurydze;/ milion prob wyslania zgloszenia bo niby nie zaznaczalo mi wszystkich pól. dopiero na innym komputerze sie udało;/ hmm a torba z wedla? hmm pierwsze słyszę o czymś takim ale lecę luknąć

ja rok grałem zanim wygrałem coś pow. 100 zł, także nic szybko nie przychodzi emotka
ale powoli się wspinałem na 'wyższy poziom', no ale trochę to trwało emotka
0 0

#4655805 Napisano: 06.09.2011 08:02:00
deiw napisał(a):

http://www.slodkiwawel.pl/
0 0

#4655814 Napisano: 06.09.2011 08:04:42
ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka

emotka

no co ty emotka emotka

porządny konkursomaniak w lotto nie grywa emotka

eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam emotka

to po jakie licho w to grasz emotka emotka
0 0

#4655815 Napisano: 06.09.2011 08:04:54
rafi323raf napisał(a):

deiw napisał(a):

ja rok grałem zanim wygrałem coś pow. 100 zł, także nic szybko nie przychodzi emotka
ale powoli się wspinałem na 'wyższy poziom', no ale trochę to trwało emotka

hmm no właśnie wiem ze coś ciężko to przychodzi, chyba miałem za dobry start i za bardzo sie napaliłem, bo w pierwszym dniu zgarnołem już książkę i grę i jakieś inne gadżety. Może mi ktos na pw napisać w którym miejscu mniej więcej szukać tego konkursu?
0 0

#4655817 Napisano: 06.09.2011 08:05:17
wsciekly napisał(a):

deiw napisał(a):

http://www.slodkiwawel.pl/

thx emotka
0 0

ziolko

#4655827 Napisano: 06.09.2011 08:07:53
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka
emotka

no co ty emotka emotka

eee... to ja nie jestem porządna, bo jednak grywam.. oczywiście NIC nie wygrywam emotka

hehe... gram 1-2x w miesiącu.. czasami wcale... ale jednak gram emotka
0 0

Gość: ati88

#4655833 Napisano: 06.09.2011 08:09:29
wsciekly napisał(a):

ziolko, nie znasz męskiej psychiki - jak dziewczyna trafiła na zakręconego psycho-, to żadne tłumaczenia nie pomogą

ati88,
napisz kilka esków (niby do jego siostry lub jakiejś innej osoby, która ma podobny do jego numer) i niby przez przypadek wyślij je do niego

a w tych eskach dotknij go do żywego jakąś tajemnicą drażliwą sprawą - np. wiesz, kaśka, ale jeszcze do dzisiaj śnią mi się po nocach te jego śmierdzące skarpety i skunks zionący z jamy ustnej...

oooo dobre... uśmiałam się emotka

a co do mojego eksa jak byliśmy razem to sie w ogole mną nie interesował, interesowały go mecze, gry koledzy i nei wiadomo co jeszcze zawsze byłam na ostatnim miejscu, mimo ze mieszkał osiedle dalej to widywaliśmy się raz na 2 tyg aż przejrzałam na oczy.. ( na początku było wszystko inaczej był lepszy, myślałam ze to chwilowe ale nie po pół roku przejrzałam i zdałam sobie sprawę ze tak być nie może ) Przez 3 godziny tłukłam mu do głowy ze nie jesteśmy juz razem, mówił ze się zmieni itp. Nawet chciałam mu dać jeszcze jedna szanse, aż zostawiłam telefon u babci dopiero na drugi dzień go odebrałam a tam z 4 sms i 10 połączeń od niego, a na gg pretensje ze chce go sprawdzić itp. aż nie dowierzałam, a na końcu słowa które zadecydowały o wszystkim „ jesteś na gg wiem to, jaja sobie ze mnie robisz, przecież miałaś dziś nigdzie nie wychodzić, bo masz wolne tylko siedzieć w domu” emotka

wczesniej sie nie interesował a teraz strasznie chce mnie odzyskac bezsenu mogł sie zastanowic co robi, zreszta po co mi facet ktory nie ma dla mnei czasu i nie chce mu sie do mnie przyjechac i woli isc z kolega na piwo emotka
0 0

Gość: piciaczek

#4655845 Napisano: 06.09.2011 08:14:28
ati88 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ati88,

oooo dobre... uśmiałam się emotka

a co do mojego eksa jak byliśmy razem to sie w ogole mną nie interesował, interesowały go mecze, gry koledzy i nei wiadomo co jeszcze zawsze byłam na ostatnim miejscu, mimo ze mieszkał osiedle dalej to widywaliśmy się raz na 2 tyg aż przejrzałam na oczy.. ( na początku było wszystko inaczej był lepszy, myślałam ze to chwilowe ale nie po pół roku przejrzałam i zdałam sobie sprawę ze tak być nie może ) Przez 3 godziny tłukłam mu do głowy ze nie jesteśmy juz razem, mówił ze się zmieni itp. Nawet chciałam mu dać jeszcze jedna szanse, aż zostawiłam telefon u babci dopiero na drugi dzień go odebrałam a tam z 4 sms i 10 połączeń od niego, a na gg pretensje ze chce go sprawdzić itp. aż nie dowierzałam, a na końcu słowa które zadecydowały o wszystkim „ jesteś na gg wiem to, jaja sobie ze mnie robisz, przecież miałaś dziś nigdzie nie wychodzić, bo masz wolne tylko siedzieć w domu” emotka

wczesniej sie nie interesował a teraz strasznie chce mnie odzyskac bezsenu mogł sie zastanowic co robi, zreszta po co mi facet ktory nie ma dla mnei czasu i nie chce mu sie do mnie przyjechac i woli isc z kolega na piwo emotka

Masz rację, jeżeli byłaś u niego na ostatnim miejscu to może w ogóle mu nie byłaś potrzebna, widocznie człowiek dopiero teraz zrozumiał co stracił, ale za późno!
0 0

slonko365

#4655851 Napisano: 06.09.2011 08:17:01
ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jopi napisał(a):

Pewnie w Lotto emotka
emotka

no co ty emotka emotka

hehe... gram 1-2x w miesiącu.. czasami wcale... ale jednak gram emotka

no to się poczułam jak porządny konkursowicz emotka kiedyś grałam regularnie, ale przegięli z cenami (co mnie wkurzyło emotka ) no i przestałam grać, wychodząc z założenia, że jak już mam w coś topić kasę, to wolę np. w promocyjne czekolady czy coś w tym stylu - nawet jak nic nie wygram, to przynajmniej sobie czekoladę zjem emotka
0 0

#4655855 Napisano: 06.09.2011 08:17:37

ziolko

#4655856 Napisano: 06.09.2011 08:17:52
ati88 więc może porozmawiaj z jego siostrą, żeby mu wytłumaczyła, że definitywnie koniec z nim???

a jeśli faktycznie nie będzie dawał Ci spokoju, to zgłoś na policję, że Cię nęka - poinformuj go o tym, a jeśli nadal nie dotrze, to zadzwoń po policję i niech idą do niego.
Zachowuj smsy, archiwum gg, maile... wszystko czym możesz udowodnić nękanie

ja tak nie miałam, ale myślę, że nie radzę źle
0 0

Gość: piciaczek

#4655863 Napisano: 06.09.2011 08:19:28
ziolko napisał(a):

ati88 więc może porozmawiaj z jego siostrą, żeby mu wytłumaczyła, że definitywnie koniec z nim???

a jeśli faktycznie nie będzie dawał Ci spokoju, to zgłoś na policję, że Cię nęka - poinformuj go o tym, a jeśli nadal nie dotrze, to zadzwoń po policję i niech idą do niego.
Zachowuj smsy, archiwum gg, maile... wszystko czym możesz udowodnić nękanie

ja tak nie miałam, ale myślę, że nie radzę źle

Zgadzam się z Tobą, podobno takie nękanie jest teraz uznane za przestępstwo.
0 0

#4655870 Napisano: 06.09.2011 08:22:24
wsciekly napisał(a):

deiw, przejrzyj dokładnie naszą bazę

https://www.e-kon...y.info/konkursy.html

zwłaszcza
https://www.e-kon...info/arttopic-1.html
https://www.e-kon...info/arttopic-5.html
https://www.e-kon...info/arttopic-9.html

i na bieżąco przeglądaj działy
- konkursy dzisiaj dodane
https://www.e-konkursy.info/last.html
- ostatnia szansa
https://www.e-konkursy.info/lastadd.html

jesteś kochany emotka masz u Mnie Duże pifko emotka
0 0

ashley878

#4655884 Napisano: 06.09.2011 08:27:20
wkurza mnie że mam już 3 karniaka i nigdy nie wiem jak je łapie emotka Niech ktoś o dobrym serduchu napisze jak się dodaje konkursy do bazy bo chce usunąć te karniaki emotka
0 0

#4655887 Napisano: 06.09.2011 08:27:36
no nie emotka

ale ja jezdem herbu emotka i fszystkich fkurzam emotka
0 0

#4655889 Napisano: 06.09.2011 08:29:48
ashley878 napisał(a):

wkurza mnie że mam już 3 karniaka i nigdy nie wiem jak je łapie emotka Niech ktoś o dobrym serduchu napisze jak się dodaje konkursy do bazy bo chce usunąć te karniaki emotka

klikasz u góry po logiem e-konki 3-cią zakładkę od lewej DODAJ KONKURS

lub korzystasz z tego skrótu
https://www.e-kon...nfo/dod_konkurs.html

a dalej jak z płatka
0 0