Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nice
mam to samo i jestem też nieźle wkurzona na siebie
Gość: betoniarka
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dorota19791
na 10 sms nic!
nataszka
Postów 2789
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dziś były już ski z nimm2?
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
Gość: nineczka17
u mnie dziś się zaczęło a już myślałam że obędzie się bez płaczu
Gość: xagadee
były
jakby co, hulajnoga czeka na moim pw
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie bez płaczu - maluch wręcz nie da się wyciągnąć z przedszkola do domu. Ale choć jestem cierpliwa to wkurza mnie już to naciąganie na kolejne opłaty. Złotówka tu złotówka tam i opłata skacze o stówkę. Dziś wybroniłam się przed kolejnymi 20 zł wzwyż.
Gość: bc14
albo inne typu : piszę o nagrodach a pózniej sie okazuje ,ze nagroda to rabaty do ich sklepu
Gość: piciaczek
Tak właśnie mendy nas oszukują
Gość: yaro2004
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz jakie-moze ktos z nas ma
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak poszłam po Synka, to tez płakał, bo Go jakiś chłopiec pociągnął za bluzkę...
Cięzko jest, nawet bardzo ciężko. Każą się nie poddawać, bo nawet jeśli zrezygnuję to za rok będzie powtórka z rozrywki..
Synek w domu ciagle powtarza - jak mantrę: Nie pećkola.. nie pećkola.... Serce się kraja.. Jak być silną i konsekwentną, no jak??
Teraz śpi sobie, był padnięty.. a ja mogę spokojnie sobie popłakać
Gość: bc14
Gość: aneczka155
Spokojnie. Dla maluchów wrzesień to najgorszy okres, ale potem już będzie z górki.
U nas w sierpniu były dni adaptacyjne w przedszkolu i dzieci przychodziły na 3 godzinki by przyzwyczaić się do braku obecności rodziców, by pobyć wśród innych dzieci.
Uwierzcie mi, że nie ma co chować dzieci w domu-nawet tych nieśmiałych w końcu i tak będą musiały iść do zerówki a potem do szkoły.
Gość: pola731
Gość: kotek11
PS - jak u Was rozwiazali problem monitorowania ilosci godzin dziecka w przedszkolu
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas jest lista, i rodzice wpisują godziną przyjścia i i odbioru dziecka. Mój syn ma jedną godzinę płatną dziennie, i zgodnie z umową zaczyna od 8, a przyprowadzam go kilka minut przed.
Gość: hittmanka
mój drugi tydzień jest na zasilku... żeby nie dać mu umowy na czas nieokreślony to po 5 latach pracy na umowę o pracę zaproponowali mu umowę zlecenie
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak na razie ja odbieram 13-14, Pani wpisuje czas na listę