Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: skorpionka82
współczuję
u nas chora cała rodzinka, na czele z córcią...
Gość: moniaainom
U mnie podobnie- dwa dni w przedszkolu i chora
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my na razie do konca tygodnia w domu... boję się poniedziałku okropnie, chociaż nie wiem czy może być gorzej niż było...?
powiedzcie, zgłaszacie w przedszkolu nieobecność dziecka?
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam jednek dziwne dziecko.Lubi szkołę,chodził do rpzedszkola na zasadzie; mama mnie zaprowadza to znak ze muszę tam być.NIe wyrywał się jakoś specjalnie ale rano sam wstawał i jako 3 latek samodzielnie ubierał się w naszykowane ubranka.O 8 rano byliśmy gotowi do wyjścia.Kiedyś wyjezdzałam i musiałam go zaprowadzic szybciej więc był w przedszkolu już ok 6.Miał swoja pania tylko dla siebie i od tego dnia jeszcze chętniej maszerował do przedszkola.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas się zgłasza, tym bardziej na początku roku szkolnego, kiedy bardzo dużo osób rezygnuje z przedszkola. Może lepiej zadzwoń i poinformuj, że zostawiasz synka i dlaczego - to jest ważna (szczególnie przy chorobach zakaźnych).
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dowiedz się dokładnie, bo u nas nie ma potrzeby dzwonienia, ale grzecznościowo można poinformować. Natomiast 3 lata temu mieliśmy obowiązek dzwonić, jeśli tego nie zrobiliśmy to płaciliśmy za posiłki, ale to było chyba w umowie.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwoniłam, Pani podziękowała za telefon. Niby nie trzeba - ale dobrze jeśli rodzice zadzwonią
U nas odliczają od razu cała stawkę dzienną..
Echh, jednak wolałabym, żeby Synek chodził do przedszkola, a nie tak jak teraz - tydzień tam, tydzień w domu
sylzab2294
Postów 4539
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
heheh jakbym swojego syna widziała...musial otwierać i zamykać przedszkole...hhehhe...czyli pierwszy przychodzic i ostatni wychodzic..dobrze ze juz do szkoły chodzi, bo teraz z tymi opłatami bym zbankrutowała...heehheh, albo miałabym lamenty niesamowite w domu...wg dewizy...dzień bez przedszkola dniem straconym
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
sylzab2294
Postów 4539
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: gabiks
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znów spóźnienie w ogłaszaniu wyników
lepiej by napisali ze wyniki podamy jak nam sie bedzie chciało a nie podają dzien,godzinę i nic
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ati88
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak mnie
Gość: shorty87
wkurza mnie też fakt, że zawsze jak narzekałam, że źle się czuję i ciężko mi się oddycha i czuję jakby mi ktoś na klacie siedział to mi w domu wmawiali, że sobie wymyślam bo się nudzę...no i poszłam w końcu na spirometrię wczoraj, miałam mieć robioną z obciążeniem histaminą bo pani doktor po moich objawach stwierdziła, że jeśli mam astmę to taką początkową a ja nawet pierwszego etapu nie mogłam przejść
Gość: sarsaparilla
luimig
Postów 563
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- to że ktoś zazdrosny zglosił mój profil jako fikcyjny (a profil mam oczywiście prawdziwy, ze wszystkimi danymi, znajomymi, itd.) bo nie mógł przeboleć że grałam od pierwszego dnia i wymyśliłam metodę tworzenia ogrodu dzięki której miałam gwarantowaną 2 nagrodę.
Mam nadzieję, że nagrody i tak nie stracę, bo zglosiłam wszystko gdzie trzeba... ale czego to ludzie nie zrobią dla kilku kremów !!!
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marlenkalw
Postępowanie lidla! Uważajmy nie tylko w lidlu inne sklepy też pewnie robią nas w konia