Wkurza mnie...

Gość: skorpionka82

#4670881 Napisano: 13.09.2011 07:14:59
gosiulek napisał(a):

moja angina, we wrześniu, to jakaś masakra.Co będzie zimą?

współczuję emotka

u nas chora cała rodzinka, na czele z córcią...
0 0

Gość: moniaainom

#4670897 Napisano: 13.09.2011 07:18:57
nineczka17 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

7 dni w przedszkolu, a dzisiaj Synek ma taki kaszel, że aż się dusi emotka

no nic, siedzimy w domku...

moja po 4 dniach grzecznie spędzonych w przedszkolu przeziębiła się, a dziś pół nocy nie spałam przez gorączkę... emotka

moim chłopcy po 4 dniach w szkole przynieśli grypę żołądkowa i mi też sprezentowali emotka emotka a córa przeraźliwie kaszle raz mokro raz sucho emotka całe noce

mili mieć testy alergiczne na dniach i zostaly przełożone emotka

U mnie podobnie- dwa dni w przedszkolu i chora emotka Przesiedziała w domu tydzień i teraz od nowa trzeba przyzwyczajać do przedszkola. Rano płacz, później już ok, ale strasznie to przeżywam emotka No jak mnie to wkurza. Jak Wasze maluchy? Polubiły przedszkole?
0 0

efelinkaaa

#4670903 Napisano: 13.09.2011 07:20:25
moniaainom napisał(a):

U mnie podobnie- dwa dni w przedszkolu i chora emotka Przesiedziała w domu tydzień i teraz od nowa trzeba przyzwyczajać do przedszkola. Rano płacz, później już ok, ale strasznie to przeżywam emotka No jak mnie to wkurza. Jak Wasze maluchy? Polubiły przedszkole?

my na razie do konca tygodnia w domu... boję się poniedziałku okropnie, chociaż nie wiem czy może być gorzej niż było...?

powiedzcie, zgłaszacie w przedszkolu nieobecność dziecka?
0 0

delfinka101

#4670908 Napisano: 13.09.2011 07:21:40
moniaainom napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

7 dni w przedszkolu, a dzisiaj Synek ma taki kaszel, że aż się dusi emotka

no nic, siedzimy w domku...

moja po 4 dniach grzecznie spędzonych w przedszkolu przeziębiła się, a dziś pół nocy nie spałam przez gorączkę... emotka

moim chłopcy po 4 dniach w szkole przynieśli grypę żołądkowa i mi też sprezentowali emotka emotka a córa przeraźliwie kaszle raz mokro raz sucho emotka całe noce

mili mieć testy alergiczne na dniach i zostaly przełożone emotka

Ja mam jednek dziwne dziecko.Lubi szkołę,chodził do rpzedszkola na zasadzie; mama mnie zaprowadza to znak ze muszę tam być.NIe wyrywał się jakoś specjalnie ale rano sam wstawał i jako 3 latek samodzielnie ubierał się w naszykowane ubranka.O 8 rano byliśmy gotowi do wyjścia.Kiedyś wyjezdzałam i musiałam go zaprowadzic szybciej więc był w przedszkolu już ok 6.Miał swoja pania tylko dla siebie i od tego dnia jeszcze chętniej maszerował do przedszkola.
0 0

aneta411

#4670930 Napisano: 13.09.2011 07:30:52
efelinkaaa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

my na razie do konca tygodnia w domu... boję się poniedziałku okropnie, chociaż nie wiem czy może być gorzej niż było...?

U nas się zgłasza, tym bardziej na początku roku szkolnego, kiedy bardzo dużo osób rezygnuje z przedszkola. Może lepiej zadzwoń i poinformuj, że zostawiasz synka i dlaczego - to jest ważna (szczególnie przy chorobach zakaźnych).
0 0

aurorcia

#4670931 Napisano: 13.09.2011 07:31:24
Moje też były dziwne emotka jak starszy tak i młodszy rano chętnie chodzili,w weekendy mój brat już im obiecywał,że klucz do przedszkola ukradnie,żeby w sobotę i niedzielę też mogli chodzić,a jak czasem wcześniej przyszłam to prawie obraza,bo on chciał ostatni wyjść a zostało jeszcze 2 kolegów emotka a w wakacje obowiązkowo jeden miesiąc w przedszkolu,bo kto by wytrzymał tyle czasu bez emotka
0 0

monia24

#4670959 Napisano: 13.09.2011 07:43:19
19790411 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

U nas się zgłasza, tym bardziej na początku roku szkolnego, kiedy bardzo dużo osób rezygnuje z przedszkola. Może lepiej zadzwoń i poinformuj, że zostawiasz synka i dlaczego - to jest ważna (szczególnie przy chorobach zakaźnych).

dowiedz się dokładnie, bo u nas nie ma potrzeby dzwonienia, ale grzecznościowo można poinformować. Natomiast 3 lata temu mieliśmy obowiązek dzwonić, jeśli tego nie zrobiliśmy to płaciliśmy za posiłki, ale to było chyba w umowie.
0 0

efelinkaaa

#4670966 Napisano: 13.09.2011 07:47:13
monia24 napisał(a):

19790411 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

dowiedz się dokładnie, bo u nas nie ma potrzeby dzwonienia, ale grzecznościowo można poinformować. Natomiast 3 lata temu mieliśmy obowiązek dzwonić, jeśli tego nie zrobiliśmy to płaciliśmy za posiłki, ale to było chyba w umowie.

zadzwoniłam, Pani podziękowała za telefon. Niby nie trzeba - ale dobrze jeśli rodzice zadzwonią emotka

U nas odliczają od razu cała stawkę dzienną..

Echh, jednak wolałabym, żeby Synek chodził do przedszkola, a nie tak jak teraz - tydzień tam, tydzień w domu emotka
0 0

sylzab2294

#4670974 Napisano: 13.09.2011 07:50:52
aurorcia napisał(a):

Moje też były dziwne emotka jak starszy tak i młodszy rano chętnie chodzili,w weekendy mój brat już im obiecywał,że klucz do przedszkola ukradnie,żeby w sobotę i niedzielę też mogli chodzić,a jak czasem wcześniej przyszłam to prawie obraza,bo on chciał ostatni wyjść a zostało jeszcze 2 kolegów emotka a w wakacje obowiązkowo jeden miesiąc w przedszkolu,bo kto by wytrzymał tyle czasu bez emotka

heheh jakbym swojego syna widziała...musial otwierać i zamykać przedszkole...hhehhe...czyli pierwszy przychodzic i ostatni wychodzic..dobrze ze juz do szkoły chodzi, bo teraz z tymi opłatami bym zbankrutowała...heehheh, albo miałabym lamenty niesamowite w domu...wg dewizy...dzień bez przedszkola dniem straconym
emotka
0 0

sylzab2294

#4670977 Napisano: 13.09.2011 07:53:09
a żeby w temacie było, to wkurza mnie , że moja córcia znowu miauczała jak ją zostawiałam rano w przedszkolu....kiedy ona się przyzwyczai do tego nowego..echhh
0 0

Gość: gabiks

#4672180 Napisano: 13.09.2011 01:55:47
Wkurza mnie brak telefonu od Wedla w celu weryfikacji... a to już 3 dzień.. i ta godzina..
0 0

tusiek

#4672202 Napisano: 13.09.2011 02:02:17
wkurza mnie rossnet
znów spóźnienie w ogłaszaniu wyników
lepiej by napisali ze wyniki podamy jak nam sie bedzie chciało a nie podają dzien,godzinę i nic emotka
0 0

kalka

#4672214 Napisano: 13.09.2011 02:07:41
Mam dzisiaj zły dzień, boli mnie gardło, wszystko mnie wkurza i czekam, aż się skończy emotka
0 0

Gość: ati88

#4674302 Napisano: 14.09.2011 10:08:06
wkurzyła mnie poczta emotka emotka i to jaaak wyciagli mi z koperty cos i zaklelili bo zostało same opakowanie emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

aurorcia

#4674314 Napisano: 14.09.2011 10:11:17
ati88 napisał(a):

wkurzyła mnie poczta emotka emotka i to jaaak wyciagli mi z koperty cos i zaklelili bo zostało same opakowanie emotka emotka emotka emotka emotka emotka

to tak jak mnie emotka z zestawu 5 kosmetyków Nivea zfb ostały się 2 a reszta spodobała się pewnie paniom na poczcie,bo koperta była otwarta po czym zaklejona taśmą!Szkoda,że nie ja odbierałam,bo od razu bym zauważyła tak małą zawartość emotka
0 0

Gość: shorty87

#4674374 Napisano: 14.09.2011 10:28:45
ja się wkurzam ciągle na swojego listonosza bo mi zostawia awizo mimo, że paczki są polecone i ktoś zawsze w domu był, więc poszłam na pocztę i się poskarżyłam i pani powiedziała, że pouczyła już listonosza zobaczymy jak teraz będzie...

wkurza mnie też fakt, że zawsze jak narzekałam, że źle się czuję i ciężko mi się oddycha i czuję jakby mi ktoś na klacie siedział to mi w domu wmawiali, że sobie wymyślam bo się nudzę...no i poszłam w końcu na spirometrię wczoraj, miałam mieć robioną z obciążeniem histaminą bo pani doktor po moich objawach stwierdziła, że jeśli mam astmę to taką początkową a ja nawet pierwszego etapu nie mogłam przejść emotka tak mnie piguła wymęczyła:/ nie dość, że musiałam za to badanie zapłacić 60zł to ona jeszcze się spóźniła pół godziny i do mnie pretensje, że to tyle czasu trwa i bla bla i zachowywała się jakby miała do mnie pretensje:/ 3 albo 4razy badanie mi powtarzała i dopiero za trzecim razem zadzwoniła do pani doktor, że zły wynik mi wychodzi to kazała jej próbę rozkurczową zrobić i okazało się, że nie trzeba z histaminą robić bo mam astmę emotka wszyscy w domu w szoku i najlepiej obchodziliby się ze mną jak z jajkiem, ale przecież ja sobie wymyślałam emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4674382 Napisano: 14.09.2011 10:30:03
A nie wkurzyły Grześki z FB bo najpierw robili szum z weryfikacją danych a kiedy się zweryfikowałam w tempie ekspresowym, rozdali nagrody m.in. ludziom bez weryf. Nie chodzi o głupie bilety do kina ale o zasadę, wrrr.
0 0

luimig

#4675683 Napisano: 14.09.2011 06:47:21
http://www.facebook.com/sanoflorepl
- to że ktoś zazdrosny zglosił mój profil jako fikcyjny (a profil mam oczywiście prawdziwy, ze wszystkimi danymi, znajomymi, itd.) bo nie mógł przeboleć że grałam od pierwszego dnia i wymyśliłam metodę tworzenia ogrodu dzięki której miałam gwarantowaną 2 nagrodę.
Mam nadzieję, że nagrody i tak nie stracę, bo zglosiłam wszystko gdzie trzeba... ale czego to ludzie nie zrobią dla kilku kremów !!!
0 0

efelinkaaa

#4676414 Napisano: 15.09.2011 06:50:23
Wyplułam płuca w nocy emotka boli mnie wszystko.. a w dodatku chcąc zarejestrowac się do lekarza usłyszałam, że mój lekarz na urlopie, ale mogę przyjść - do godz. 10 do innego.. Swietnie, tylko co ja z dzieckiem zrobię emotka Nie będę Go ciągnęła w te zarazki.. no nic, posiedzę w domu, mam jeszcze sporo innych narządów do wyplucia...
0 0

Gość: marlenkalw

#4676482 Napisano: 15.09.2011 07:15:41
http://www.famili...,Oszustwa-lidla.html
Postępowanie lidla! Uważajmy nie tylko w lidlu inne sklepy też pewnie robią nas w konia emotka
0 0