Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8872
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: vilemo
Gość: ewa1982
ja tez nie moge 6tego etapu przejść nie kumam jak można 700k ugrać
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dorota19791
ze wygralam bilety z warki ale jak wyslalam paragon to sie okazalo ze nie dostane biletow bo kupilam butelki a nie puszki
kur.........
a jeszcze sie zastanawaialam bo puszek nie bylo
Gość: bc14
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonecznik1309
Postów 3972
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś sama, niestety:( Łączę się w bólu z moim (niespełna) trzylatkiem...
Gość: poprostuanette
ja tez odpadam na tym etapie
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój tez nie ma jeszcze 3 lat... no nic. 3 dni w domu nas czekają (oby tylko 3 dni).. Najważniejsze, żeby wyzdrowiał
ps. jak mnie wkurza spam od polek na komórkę!!!! Dzisiaj dostałam 5 (słownie pięć) smsów
Gość: polec
Ja dostałam dzisiaj 12 na jeden telefon. HORROR !!!
Żebym tyle smsów z wygranymi dostawała co spamu na komórkę, to byłam miliarderką !!!
Gość: snupy3
http://www.wuzeci...php?id=76&part=1
http://www.mamaca...hp?i=73376&c=282
Gość: krzychu8985
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a myslisz ze co- lotto to ta sama sciema
alaalex40 i luk1990
Gość: sarsaparilla
Gość: jkkp
napisz do ich firmy i opisz ładnie sytuacje i że bardzo prosisz o przesłanie i gotawa jesteś zapłacić, miałam to samo ale u firmy innej i byli tak wspaniali, że przesłali mi 3 mieszadełak za darmo
Gość: bennekmaster
Moze sciema nie do konca, ale cos w tym bedzie.
Kiedys dzwonili do kolezanki od mojej tesciowej, pracuja razem nakopalni w biurze. Miala do wygrania 60 tys ale niestety, powiedziala Halo ...? no i kupa, podobno wszystkie biura sie zlecialy lamentowac, co to ona zrobila
Tez nie rozumie ludzi którzy graja a potem nie pilnuja telefonu. A najbardziej wkurza jak czlowiek gra a tam jakis roztargniony koles powie slucham jak dowygrania 160 tys ...