Wkurza mnie...

Monika11

#4699383 Napisano: 23.09.2011 04:07:50
bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

Wkurza mnie ta KUMULACJA W RMF-F sadze ze to jest niezla sciema ciagle ludzie odpowiadaja halo itp nie odbieraja tel haslem dnia.Ciagle zwiekszaja pule kululacji zeby ludzie Ciagle wiecej i wiecej wysylali sms pewnie maja ludzi swoich...kto wyrazi jakas opinie na ten temat emotka

Moze sciema nie do konca, ale cos w tym bedzie.

Kiedys dzwonili do kolezanki od mojej tesciowej, pracuja razem nakopalni w biurze. Miala do wygrania 60 tys ale niestety, powiedziala Halo ...? no i kupa, podobno wszystkie biura sie zlecialy lamentowac, co to ona zrobila emotka

Tez nie rozumie ludzi którzy graja a potem nie pilnuja telefonu. A najbardziej wkurza jak czlowiek gra a tam jakis roztargniony koles powie slucham jak dowygrania 160 tys ...

a kumulacja jest taka duża bo zmienili tez hasło emotka
0 0

Gość: krzychu8985

#4699397 Napisano: 23.09.2011 04:12:09
Monika11 napisał(a):

bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

Wkurza mnie ta KUMULACJA W RMF-F sadze ze to jest niezla sciema ciagle ludzie odpowiadaja halo itp nie odbieraja tel haslem dnia.Ciagle zwiekszaja pule kululacji zeby ludzie Ciagle wiecej i wiecej wysylali sms pewnie maja ludzi swoich...kto wyrazi jakas opinie na ten temat emotka

Kiedys dzwonili do kolezanki od mojej tesciowej, pracuja razem nakopalni w biurze. Miala do wygrania 60 tys ale niestety, powiedziala Halo ...? no i kupa, podobno wszystkie biura sie zlecialy lamentowac, co to ona zrobila emotka

Tez nie rozumie ludzi którzy graja a potem nie pilnuja telefonu. A najbardziej wkurza jak czlowiek gra a tam jakis roztargniony koles powie slucham jak dowygrania 160 tys ...

Zmieniaja czesto haslo ale dziwi mnie jedno ze jak ktos wysyla sms to wiadomo ze trzeba tela pilnowac hmm czasem ktos odpowie trudno nie wygralem ale 1000 zl mam a jak ktos niby wygra to super wygralem itp ale zajezdza tandeta emotka
0 0

Gość: bennekmaster

#4699422 Napisano: 23.09.2011 04:18:21
krzychu8985 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

Zmieniaja czesto haslo ale dziwi mnie jedno ze jak ktos wysyla sms to wiadomo ze trzeba tela pilnowac hmm czasem ktos odpowie trudno nie wygralem ale 1000 zl mam a jak ktos niby wygra to super wygralem itp ale zajezdza tandeta emotka

ja kiedys odebralem slowami rmffm najlepsza muzyka telefon z banku.... Babka tylko powiedziala nie nie, ja tylko z banku dzwonie... a juz myslalem ze mnie ten kredtyt u nich ominie emotka

Ale najlepszy motyw byl jak koles kiedys odebral telefon slowami halo a oni mu na to ze z rmf-u dzwonia i nic wiecej nie zdazyli bo wypalil haslem ja pier.....le i sie rozlaczyl emotka Z kolegami w pracy smialismy sie z tego tydzien, extra mu to wyszlo na antenie emotka
Kojarzy moze ktos z forum jeszcze ta sytuacje ? emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#4699425 Napisano: 23.09.2011 04:20:12
jkkp napisał(a):

napisz do ich firmy i opisz ładnie sytuacje i że bardzo prosisz o przesłanie i gotawa jesteś zapłacić, miałam to samo ale u firmy innej i byli tak wspaniali, że przesłali mi 3 mieszadełak za darmo emotka

Podobno Moulinexy pasują, pisałam też już do Severina. Małż stwierdził, że ma dość moich pomyłek i że ciężko mu już z tym wytrzymać. I po co ma kupić skoro za rok znowu wyrzucę przez pomyłkę. Fakt, że od czasu do czasu zdarza mi się pierdyknąc coś w tym stylu ale takie słowa bolą. Więc chyba nie jestem wkurzona tylko coś innego.
0 0

Gość: bennekmaster

#4699434 Napisano: 23.09.2011 04:22:19
sarsaparilla napisał(a):

jkkp napisał(a):

napisz do ich firmy i opisz ładnie sytuacje i że bardzo prosisz o przesłanie i gotawa jesteś zapłacić, miałam to samo ale u firmy innej i byli tak wspaniali, że przesłali mi 3 mieszadełak za darmo emotka

Podobno Moulinexy pasują, pisałam też już do Severina. Małż stwierdził, że ma dość moich pomyłek i że ciężko mu już z tym wytrzymać. I po co ma kupić skoro za rok znowu wyrzucę przez pomyłkę. Fakt, że od czasu do czasu zdarza mi się pierdyknąc coś w tym stylu ale takie słowa bolą. Więc chyba nie jestem wkurzona tylko coś innego.

Widzę w Tobie bratnią duszę mojej żony emotka Glowa do Góry !
0 0

dawidekk

#4699486 Napisano: 23.09.2011 04:38:37
No bo nie zdzierżę! Jestem w najbardziej, lekko mówiąc badziewnej grupie na studia emotka żadnego dnia wolnego, kończę późno przez przerwy w ciągu dnia emotka emotka

emotka emotka emotka emotka się odechciewa studiować emotka
0 0

#4699497 Napisano: 23.09.2011 04:41:16
Bennekmaster dzięki za słowa otuchy, to i 2gi kieliszek wina może pomogą:).

Dawidekk ja też nie miałam przynajmniej do 3go roku ani jednego dnia wolnego, to pierwszy rok i właśnie na nim jest najwięcej tzw. odpadów. Dasz radę:).
0 0

Gość: rafi323raf

#4699510 Napisano: 23.09.2011 04:47:09
A przepisać się nie możesz? emotka
U mnie planu jeszcze nie ma, ale wg. planu poprzedniego roku to też żadnego wolnego dnia nie będzie, ale nawet na wolny się nie nastawiałem emotka
0 0

cudaczek121

#4699511 Napisano: 23.09.2011 04:47:26
bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

ja kiedys odebralem slowami rmffm najlepsza muzyka telefon z banku.... Babka tylko powiedziala nie nie, ja tylko z banku dzwonie... a juz myslalem ze mnie ten kredtyt u nich ominie emotka

Ale najlepszy motyw byl jak koles kiedys odebral telefon slowami halo a oni mu na to ze z rmf-u dzwonia i nic wiecej nie zdazyli bo wypalil haslem ja pier.....le i sie rozlaczyl emotka Z kolegami w pracy smialismy sie z tego tydzien, extra mu to wyszlo na antenie emotka

ja pamiętam jak jedna dziewczyna kiedyś odebrała tel z rmf-u słowami: No przestań już wreszcie dzwonić czy coś w ten deseń emotka Pewnie jakiś natręt do niej wcześniej dzwonił z zastrzeżonego i myślała,że to znowu dzwoni ten sam koleś emotka
0 0

Gość: krzychu8985

#4699524 Napisano: 23.09.2011 04:52:28
cudaczek121 napisał(a):

bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

bennekmaster napisał(a):

krzychu8985 napisał(a):

ja pamiętam jak jedna dziewczyna kiedyś odebrała tel z rmf-u słowami: No przestań już wreszcie dzwonić czy coś w ten deseń emotka Pewnie jakiś natręt do niej wcześniej dzwonił z zastrzeżonego i myślała,że to znowu dzwoni ten sam koleś emotka

haha ale grubo emotka a teraz odbieraja podstawieni ludzie emotka
0 0

dawidekk

#4699548 Napisano: 23.09.2011 05:01:25
sarsaparilla napisał(a):

Dawidekk ja też nie miałam przynajmniej do 3go roku ani jednego dnia wolnego, to pierwszy rok i właśnie na nim jest najwięcej tzw. odpadów. Dasz radę:).

To pocieszyłaś emotka jak się pytam znajomych to raczej mają dni wolne, więc jak to usłyszałem to mówię o basta! Takich nie będzie!

rafi323raf napisał(a):

A przepisać się nie możesz? emotka
U mnie planu jeszcze nie ma, ale wg. planu poprzedniego roku to też żadnego wolnego dnia nie będzie, ale nawet na wolny się nie nastawiałem emotka

A nie wiem emotka Mam nadzieję, że się to wyrówna w następnym semestrze emotka
0 0

#4699655 Napisano: 23.09.2011 05:33:58
Mieszadło już kupione ale małż nadal mnie średnio lubi. Świetnie.
0 0

bridget

#4699669 Napisano: 23.09.2011 05:37:24
a mnie wkurza brak czasu na konkursy od 2 tyg w zadnym nie wziełam udziału i pewnie jeszcze troche potrwa.... emotka
0 0

Gość: pola731

#4699671 Napisano: 23.09.2011 05:37:37
sarsaparilla napisał(a):

nie musi Cię lubić - ważne ,żeby kochał emotka
0 0

mia

#4699676 Napisano: 23.09.2011 05:39:04
sarsaparilla napisał(a):

Spokojnie, przejdzie mu... Oni są po prostu nieomylni emotka stąd ten brak wyrozumiałości... emotka
0 0

#4699680 Napisano: 23.09.2011 05:40:09
Teraz pewnie średnio mnie kocha:D. Ale ze smutku wrzuciłam ci Pola piwo do skrzynki, na zdrowie!:)
0 0

#4699691 Napisano: 23.09.2011 05:43:00
mia napisał(a):

Spokojnie, przejdzie mu... Oni są po prostu nieomylni emotka stąd ten brak wyrozumiałości... emotka

Mia mój to właśnie ten nieomylny a ja roztrzepana, szalona profesurka. Z tego co mi mówił, podobno wiedział z kim się wiąże a teraz to mu ciąży. Takie urocze słowa na noc, obciążone 42,50zł za nowe mieszadło:). Przeleje mu na konto po wypłacie, może dodam odsetki:).
0 0

Gość: gosiulek

#4699725 Napisano: 23.09.2011 05:49:21
Wkurza mnie na maksa nasza służba zdrowia
0 0

Gość: alis27

#4699736 Napisano: 23.09.2011 05:50:50
wkurza mnie delecta ze nie podaje konkretnie kto co wygrał tylko ze trzeba czekać na kuriera:(
0 0

mia

#4699745 Napisano: 23.09.2011 05:53:07
sarsaparilla napisał(a):

mia napisał(a):

Mia mój to właśnie ten nieomylny a ja roztrzepana, szalona profesurka. Z tego co mi mówił, podobno wiedział z kim się wiąże a teraz to mu ciąży. Takie urocze słowa na noc, obciążone 42,50zł za nowe mieszadło:). Przeleje mu na konto po wypłacie, może dodam odsetki:).

Skąd ja to znam... Mój to jeszcze się obraża i są ciche dni, Twój przynajmniej gada, jak czytam emotka
Podejdź do niego i szepnij: Kochanie, czymże jest jedno badziewne mieszadło nawet firmowe, wobec wieczności???

Ewentualnie możesz wieczność zamienić na miłość i szept na namiętny... emotka
0 0