Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Monika11
Postów 7736
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kumulacja jest taka duża bo zmienili tez hasło
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: krzychu8985
Zmieniaja czesto haslo ale dziwi mnie jedno ze jak ktos wysyla sms to wiadomo ze trzeba tela pilnowac hmm czasem ktos odpowie trudno nie wygralem ale 1000 zl mam a jak ktos niby wygra to super wygralem itp ale zajezdza tandeta
Gość: bennekmaster
ja kiedys odebralem slowami rmffm najlepsza muzyka telefon z banku.... Babka tylko powiedziala nie nie, ja tylko z banku dzwonie... a juz myslalem ze mnie ten kredtyt u nich ominie
Ale najlepszy motyw byl jak koles kiedys odebral telefon slowami halo a oni mu na to ze z rmf-u dzwonia i nic wiecej nie zdazyli bo wypalil haslem ja pier.....le i sie rozlaczyl
Kojarzy moze ktos z forum jeszcze ta sytuacje ?
Gość: sarsaparilla
Podobno Moulinexy pasują, pisałam też już do Severina. Małż stwierdził, że ma dość moich pomyłek i że ciężko mu już z tym wytrzymać. I po co ma kupić skoro za rok znowu wyrzucę przez pomyłkę. Fakt, że od czasu do czasu zdarza mi się pierdyknąc coś w tym stylu ale takie słowa bolą. Więc chyba nie jestem wkurzona tylko coś innego.
Gość: bennekmaster
Widzę w Tobie bratnią duszę mojej żony
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Dawidekk ja też nie miałam przynajmniej do 3go roku ani jednego dnia wolnego, to pierwszy rok i właśnie na nim jest najwięcej tzw. odpadów. Dasz radę:).
Gość: rafi323raf
U mnie planu jeszcze nie ma, ale wg. planu poprzedniego roku to też żadnego wolnego dnia nie będzie, ale nawet na wolny się nie nastawiałem
cudaczek121
Postów 6821
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja pamiętam jak jedna dziewczyna kiedyś odebrała tel z rmf-u słowami: No przestań już wreszcie dzwonić czy coś w ten deseń
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: krzychu8985
haha ale grubo
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pocieszyłaś
A nie wiem
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: pola731
nie musi Cię lubić - ważne ,żeby kochał
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Spokojnie, przejdzie mu... Oni są po prostu nieomylni
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Mia mój to właśnie ten nieomylny a ja roztrzepana, szalona profesurka. Z tego co mi mówił, podobno wiedział z kim się wiąże a teraz to mu ciąży. Takie urocze słowa na noc, obciążone 42,50zł za nowe mieszadło:). Przeleje mu na konto po wypłacie, może dodam odsetki:).
Gość: gosiulek
Gość: alis27
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Skąd ja to znam... Mój to jeszcze się obraża i są ciche dni, Twój przynajmniej gada, jak czytam
Podejdź do niego i szepnij: Kochanie, czymże jest jedno badziewne mieszadło nawet firmowe, wobec wieczności???
Ewentualnie możesz wieczność zamienić na miłość i szept na namiętny...