Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sarsaparilla
Gość: pola731
kocha , kocha - tylko kiepsko okazuje !
mówi Ci to mężatka z 18 letnim stażem
Gość: bennekmaster
Ja jestem 5 po ślubie i już się wydaję baaaardzo dłuuuugo !
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ach jak mnie to wkurza.
a uczciwi gracze z paragonami nie mogą wygrac
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: l0ginka
Gość: errorr
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przesłanych danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochrone danych osobowych (Dz.U.z2002 nr 101,poz.926 ze zm.) przez lQ Marketing (Poland) Sp.zo.o. z siedzibą przy ul. Wiktorii Wiedeńskiej 17, w celach i w zakresie związanym z organizacją i przeprowadzeniem loterii promocyjnej ,,Wejdź do świata Timotei, sprawozdawczością podadkową i księgową oraz w celu zamieszczenia danych (imię,pirewsza litera nazwiska i miejscowości,w której zamieszkuje Lauret Nagrody) na liscie zwycięzców promocji,która zostanie opublikowana na stronie internetowej www.wejdzdoswiatanatury.pl. Nie jestem pracownikiem organizatora, pracownikiem Unilever Polska Sp. z o.o., pracownikiem Unilever Polska S.A., pracownikiem Unilever Poland Services Sp. z o.o. oraz najbliższym członkiem ich rodzin.Oświadczam,że zostałem/-a poinformowany/-a o tym,że podanie danych osobowych jest dobrowolne,jak również o przysługującym do wglądu do danych oraz mozliwości ich poprawiania lub żądania ich usunięcia.
Jak dobre to kopiujcie sobie i drukujcie bo na stronie nie widzę gotowca do wysłania .A jak jest to ups...
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba będzie trzeba wziąść dzień urlopu i sprawę załatwić na miejscu w urzędzie.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... ja dopiero 2 i to wydaje się długo, a jest krótko... (pozytywnie oczywiście)
czas zapiernicza jak oszalały
ja tam z moim mężem nie mam cichych dni
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale puszczę się dla zasady - wygram albo i nie
Gość: dorota19791
tak jest!!!
kto nie gra ten nie wygrywa:)
wiem co pisze
Gość: rafi323raf
i że to ostatnie dni wakacji, jeszcze miesiąc by się przydał
i niedługo mam egzamin na prawko brrr
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dotyczy wszystkich egzaminów
ale oczywiście trzymam kciuki
Gość: rafi323raf
Gość: wsciekly
nic nie musisz, bo z takim nastawieniem najłatwiej oblać
zamiast MUSZÊ, powtarzaj sobie CHCÊ i... POTRAFIÊ
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja.. i że jakby co to możesz drugi raz zdawać
pomaga
i najlepiej pogadać wczesniej z kimś wczesniej.. ale nie o egzaminach, tylko o cenzurarelach! pośmiać się
pomaga! sprawdzone
Gość: wsciekly
to podobno przynosi szczęście
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie to, iż nie wiem
Rafi dasz radę!
merp
Gość: ati88
prawdopodobnie wedługo nowych wszytko zalezy kiedy zapiszesz sie do WORDA juz po odbytych jazdach, chyba ze instruktor pojdzi Ci na ręke
a mnie wkurzyła kasierka w kauflandzie robie zakupy biore na 2 paragony, by jedne mieć na kaufland 2 na timotei, pierwszy paragon kładze na ladze daje mi resztę ledwo zdarzyłam schować drobne a ta cap paragon pogięła i do kosza