Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jestemewa
To sukienka z pażdziernikowej Pani.Widziałam gwiazdkę i liczyłam sie z tym , że będę musiała coś zapłacic w razie wygranej, ale nie myslałam , że ta sukienka może tyle kosztować. Mogłam się zrzec wygranej....ale szkoda mi było- w końcu to nagroda. Juz wpłaciłam podatek...oby tylko na mnie pasowała
Gość: wera
Masz fotkę kiecki
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: yaro2004
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywatory.pl/255933/Kropelka
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: vilemo
Gość: yaro2004
100% racja
Gość: tato999
chciałam wysłać zgłoszenie na konkurs promocyjny ale coś mnie tchnęło sprawdzić godzinę na paragonie i co się okazało?
sklep nie ma przestawionej godziny w kasie fiskalnej i moje zgłoszenie byłoby niezgodne z regulaminem
prawie bym zawału dostała - też wysyłałam dziś zgłoszenie zaraz po powrocie do domu - jak przeczytałam Twój post rzuciłam się do paragonu i na szczęście - godzina była przestawiona
Gość: andziakadula
W konkursach gdzie do wygrania jest jakiś aparat, wybierają fajne zdjęcia, takie które moim gratem nigdy bym nie zrobiła.Po co ludziom nowe aparaty jak już mają wypasione, bo widać po zdjęciach.
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przytulam i pocieszam
http://demotywato...dy-wpadniesz-w-dolek
mia
Postów 17579
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Niby powinnam się przyzwyczaić, ale jak wczoraj w Kauflandzie zobaczyłam na sąsiadujących regałach znicze kontra bańki i sztuczne choinki, to myślałam, że wyglebię...
Dziwne, że dyni i nietoperzy pośrodku nie położyli
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...-21-wrzesnia-w-Lidlu
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iva321