Wkurza mnie...

monia24

#4796804 Napisano: 30.10.2011 08:39:17
efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

chyba nagradzali pojedyncze eski emotka

po moim przykładzie widać, że nie emotka

na moim przykladzie tez widac ze nie, kazdy mialam pojedynczo
0 0

Gość: kuku4

#4796808 Napisano: 30.10.2011 08:40:54
ja rowniez zakupomania zgloszenia ode mnie, siostry i mamy !!! i nic emotka bardzo sie wkurzylam i zdolowalam:(
0 0

inka113

#4798019 Napisano: 31.10.2011 11:44:42
wkurza mnie plaga wiadomości na PW z prośbą o kliki! emotka emotka emotka dziś juz kilka było, wczoraj ze trzy i tak codziennie!
niewyraźnie w stopce mam napisane, że nie klikam czy co??
0 0

Gość: minia

#4798026 Napisano: 31.10.2011 11:47:09
złoszcze sie bo u mnie susza z nagrodami emotka a na dodatek dziś siedze w pracy emotka
0 0

ludzka_istota

#4798030 Napisano: 31.10.2011 11:48:01
kuku4 napisał(a):

ja rowniez zakupomania zgloszenia ode mnie, siostry i mamy !!! i nic emotka bardzo sie wkurzylam i zdolowalam:(

to tak, jak ja- nie dość, ze już listopad za oknem, to jeszcze biedra się wypięła emotka
0 0

anialistopad

#4798051 Napisano: 31.10.2011 11:51:37
mnie też biedrona wkurzyła nic nie tarfiłam , i jeszcze łaciate mnie wkurza bo do mnie nie dzwonią a ja nakupowałam mleka i smsy powysyłałam i jeszcze pogoda mnie wkurza dzis pada deszcz taki drobny i jest zimno emotka
0 0

slibeer

#4798080 Napisano: 31.10.2011 11:58:38
Wkurzyłem sie bo specjalnie 20km w jedną stronę jechałem do carrefoura żeby kupić colę i kupiłem 3 a okazuje się że muszą być 4 litry ! emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#4798101 Napisano: 31.10.2011 12:02:43
inka113 napisał(a):

wkurza mnie plaga wiadomości na PW z prośbą o kliki! emotka emotka emotka dziś juz kilka było, wczoraj ze trzy i tak codziennie!
niewyraźnie w stopce mam napisane, że nie klikam czy co??

a ja nie mam w stopce nic a pw z prosbami o klik dostaje raz na tydzien emotka
0 0

Gość: anette92

#4798244 Napisano: 31.10.2011 12:59:28
Wkurzyłam się bo kurier dzwonił,że przesyłka jest a mnie akurat w domu nie ma i wydarł się,że jak tak w ogóle można robić!! emotka jakby jeszcze powiadomili kiedy będzie to ok..ale ja nic nie wiedziałam i kicha.
0 0

kaczord

#4798308 Napisano: 31.10.2011 01:17:50
...facebook się za przeproszeniem chrzani emotka Też tak macie?
0 0

koper

#4798309 Napisano: 31.10.2011 01:17:52
Wkurzyłam się bo listonosz domofonem obudził mi dziecko, a wkurzam się, bo tego głupiego domofonu nie można przyciszyć i już nie pierwszy raz akurat jak dziecko ma popołudniową drzemkę, to musi dokładnie w tym czasie przyjść listonosz lub kurier z nagrodą.
I przez to zamiast cieszyć się z nagrody, wkurzam się, że moja córcia spała pół godziny zamiast 2 godzin, oczywiście teraz już spać nie chce, a wiem, że przez to wieczorem będzie strasznie marudna emotka
0 0

madzia34

#4798313 Napisano: 31.10.2011 01:19:03
a mnie wkurza ślubny emotka emotka
durne te chłopy emotka emotka
0 0

mio

#4798321 Napisano: 31.10.2011 01:20:59
kaczord napisał(a):

...facebook się za przeproszeniem chrzani emotka Też tak macie?

niee emotka

wkurza mnie że nic mi się dziś nie chce emotka
0 0

Gość: wera

#4798323 Napisano: 31.10.2011 01:21:31
koper napisał(a):

Wkurzyłam się bo listonosz domofonem obudził mi dziecko, a wkurzam się, bo tego głupiego domofonu nie można przyciszyć i już nie pierwszy raz akurat jak dziecko ma popołudniową drzemkę, to musi dokładnie w tym czasie przyjść listonosz lub kurier z nagrodą.
I przez to zamiast cieszyć się z nagrody, wkurzam się, że moja córcia spała pół godziny zamiast 2 godzin, oczywiście teraz już spać nie chce, a wiem, że przez to wieczorem będzie strasznie marudna emotka

Ja odwieszam słuchawkę i nikt się nie dodzwoni emotka
0 0

Gość: tato999

#4798329 Napisano: 31.10.2011 01:23:57
wera napisał(a):

koper napisał(a):

dokładnie emotka

kurier ma Twój numer telefonu a listonosz zostawi awizo emotka

znajomi czy rodzina też pewnie Twoim numerem telefonu dysponują emotka a reszta nieważna emotka

bo chyba nad gazetkami reklamowyi płakać nie będziesz emotka
0 0

Gość: pola731

#4798338 Napisano: 31.10.2011 01:26:12
minia napisał(a):

złoszcze sie bo u mnie susza z nagrodami emotka a na dodatek dziś siedze w pracy emotka

u mnie to samo , tylko nie mam gdzie siedzieć bo pracy niet
0 0

koper

#4798355 Napisano: 31.10.2011 01:30:11
tato999 napisał(a):

wera napisał(a):

koper napisał(a):

dokładnie emotka

znajomi czy rodzina też pewnie Twoim numerem telefonu dysponują emotka a reszta nieważna emotka

Tak tak, tylko trzeba jeszcze o tym pamietać... Ja sobie przypominam o tym, że mogłam odwiesić słuchawkę jak domofon już dzwoni a ja biegnę do niego z językiem na brodzie, żeby jak najszybciej odebrać, licząc naiwnie, że może tym razem zdażę zanim dziecko się obudzi emotka
0 0

efelinkaaa

#4798638 Napisano: 31.10.2011 03:05:53
chciałam sobie wczoraj kupić kurtkę, ale zabrakło mi kasy... poszłam dzisiaj, a tam TA SAMA kurtka 100zł więcej emotka ze 129 na 229 emotka
Magia Świąt? emotka
0 0

Gość: quaqua

#4798726 Napisano: 31.10.2011 03:39:52
koper napisał(a):

tato999 napisał(a):

wera napisał(a):

koper napisał(a):

dokładnie emotka

Tak tak, tylko trzeba jeszcze o tym pamietać... Ja sobie przypominam o tym, że mogłam odwiesić słuchawkę jak domofon już dzwoni a ja biegnę do niego z językiem na brodzie, żeby jak najszybciej odebrać, licząc naiwnie, że może tym razem zdażę zanim dziecko się obudzi emotka

U mnie to samo emotka Listonosze / paczkonosze / kurierzy zawsze trafiają w porę drzemki córy. Ja domowym sposobem zakleiłam głośnik w domofonie ... taśmą klejącą emotka I teraz tylko cichutko dzwoni i nie budzi córki emotka
0 0

dolly

#4799439 Napisano: 31.10.2011 08:14:37
quaqua napisał(a):

koper napisał(a):

tato999 napisał(a):

wera napisał(a):

koper napisał(a):

dokładnie emotka

U mnie to samo emotka Listonosze / paczkonosze / kurierzy zawsze trafiają w porę drzemki córy. Ja domowym sposobem zakleiłam głośnik w domofonie ... taśmą klejącą emotka I teraz tylko cichutko dzwoni i nie budzi córki emotka

ja mam kartkę na domofonie, zeby nie dzwonić emotka dzisiaj kurier dzwoni telefonen, że ma paczuche, ale dzwonic nie może bo kartka wisi emotka
0 0