Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
No wiem, niestety tak jest jak piszesz, ale i tak mnie to wkurza, zwłaszcza, jak jestem chora
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam, ale
popieram w 100%
Ziolko, sorry, ale nie tylko ta osoba pracuje i chce zarobić, trochę mniej egoizmu w naszym społeczeństwie, a nie byłoby tych epidemii choróbsk
Gość: jestemewa
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
regulamin się kłania niestety... w innej gazecie przy takiej sukience była gwiazdka i wystarczyło na końcu przeczytać odnośnik, że za nagrody powyżej jakiejś kwoty płaci się samemu podatek
Gość: kotek11
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem... ale szefowie są różni - jedni wyganiają od razu na zwolnienie, żeby chorób nie roznosili, a innych nic to nie obchodzi i każą przychodzić.
Ja jestem za tym, aby każdy pracownik, co jest chory (szczególnie na takie zaraźliwe choroby, jak grypa), wychorował się w domu.
Ale cóż...
Gość: tato999
a ja pracuje ponad 3 lata i ostatnio szłam do lekarza i prezes do mnie że my tylko po lekarzach chodzimy i na zwolnienia
zaznaczam że ani razu nie byłam na zwolnieniu i jak walnieta zeby zostac doceniona chodzilam z goraczka do pracy
mirai
Postów 792
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie możesz zrzec się praw do tej nagrody? Swoją drogą to musi być chyba ze złota ta sukienka
Gość: nocti
Jest jeszcze jeden typ szefa idź do domu które oznacza w podtekście idź jak będziesz mieć wszystko zrobione = wyjdę może godzinę wcześniej bo sprawy terminowe, a nie ma nikogo kto by się moimi sprawami zajął.
Choroby nie przewidzi i nie nadgoni na przód pewnych rzeczy...
Zresztą w tym roku mam jeszcze jakieś 20 dni urlopu niewykorzystanego, ale to temat rzeka...
Gość: gosia16
ja raz przechodziłam grypę w pracy ,do momentu jak już się nie mogłam podnieść z łóżka.Skończyło się zapaleniem płuc,cztery litery jak sitko,a ja tak kaszlałam że płuca miałam na ręce.
Gość: gabiks
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedyne co mnie lubi to przeziębienie...
notta
Postów 8872
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szczęśliwych paragonów życzę
|
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba sukienka Wolańskiego jest, przynajmniej w jednej z gazet widziałam, więc podejrzewam, że o to chodzi.
Słuchajcie, ja wiem, że pieniądze, praca, terminy, ale człowiek ma tylko jedno zdrowie i naprawdę dbajmy o nie.
Nie warto ryzykować, bo tego i tak nie docenią, a nawet jeśli to jakim kosztem.
mia
Postów 17579
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
Witaj w klubie!
Dodam, że nawet tej (w sumie na kij mi potrzebnej) torby z Orange nie załapałam...
A o Kauflandzie to już nawet nie mówię
Gdyby nie to, że realizuję w nim bony TQG (które mnie jakoś ratują w tej cholernej końcówce miesiąca), to w ogóle przestałabym tam jeździć
A w dodatku, to dawno już tak pod kreską nie byłam jak w tym miesiącu
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: tato999
niestety ale biorąc udział w konkursie akceptujesz warunki regulaminu i nikt nie pyta czy go wcześniej przeczytałeś czy nie
Gość: poprostuanette
możliwe ze chodzi o sukienkę z TS z konkursu rózwa wstążka. było kilka sukienek do wygrania. w TS czy Pani za nagrode wiecej warte zawsze trzeba płacić podatek. Oni go nieopłacają.
Gość: moniaainom