Wkurza mnie...

Gość: krzyszu

#4799443 Napisano: 31.10.2011 08:15:58
Nigdy nie przypuszczałem, że nadejdą takie dni kiedy nie będe miał czasu na konkursy emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4799489 Napisano: 31.10.2011 08:37:47
znowu jest koniec miesiąca i znowu mam pełno czerwonych kropek emotka
0 0

abodak

#4799544 Napisano: 31.10.2011 09:00:19
mąż zabrał synka na zakupy,za oknem ciemno,siedze w łazience i wymyślam hasła-nagle ktoś dzwoni i puka-myśle pewnie chłopaki wrócili,ide do drzwi zamyślona,odruchowo zerkam przez wizjer a tammm-wydłużona, biała gęba ta z horroru.Zawału nie dostałam ale ciary poczułam.Wracam i łapie za telefon aby powiedzieć męzowi co sie dzieje-ten odbiera mówiąc-już wchodzimy do klatki i odłożył słuchawke.Przebierańcy stali na dole-zobaczyli małego i zaraz sie odwrócili ale wszędobylski 4 latek na tyle się przestraszył ze jak wszedl do domu stał jak kołek z wypiekami i wiecznie cos o duchach gadał.Wieczór spedzilismy na zakładaniu kartonów na głowe zeby mały zobaczył ze to przebieranki...no cóż wkurza mnie to i wole nie myślec co by było jakby był w domu gdy do nas pukali i otworzyłabym drzwi
0 0

zarania

#4799587 Napisano: 31.10.2011 09:15:06
abodak napisał(a):

mąż zabrał synka na zakupy,za oknem ciemno,siedze w łazience i wymyślam hasła-nagle ktoś dzwoni i puka-myśle pewnie chłopaki wrócili,ide do drzwi zamyślona,odruchowo zerkam przez wizjer a tammm-wydłużona, biała gęba ta z horroru.Zawału nie dostałam ale ciary poczułam.Wracam i łapie za telefon aby powiedzieć męzowi co sie dzieje-ten odbiera mówiąc-już wchodzimy do klatki i odłożył słuchawke.Przebierańcy stali na dole-zobaczyli małego i zaraz sie odwrócili ale wszędobylski 4 latek na tyle się przestraszył ze jak wszedl do domu stał jak kołek z wypiekami i wiecznie cos o duchach gadał.Wieczór spedzilismy na zakładaniu kartonów na głowe zeby mały zobaczył ze to przebieranki...no cóż wkurza mnie to i wole nie myślec co by było jakby był w domu gdy do nas pukali i otworzyłabym drzwi

Też się troszkę przeraziłam jak otworzyłam drzwi przebierańcom, a było ich całe stadko. emotka
A później przyszło kolejne. Byłam zupełnie nieprzygotowana na takie wizyty, bo nigdy wcześniej nie było u nas przebierańców, ale na szczęście miałam cukierki-galaretki wygrane z Wedla. emotka
0 0

Gość: friq

#4800285 Napisano: 01.11.2011 11:59:41
Jak można wypisywać (*) itp.. i pisać pamiętamy, zawsze w sercach itp ? Ludzie.. jak macie taką potrzebę to się pomódlcie na cmentarzu, w domu, w kościele jeszcze w takim dzień jak dzisiaj a nie nabijacie bezsensownie posty typu gwiazdki, róże. Trochę szacunku...
0 0

Gość: katrin22

#4800323 Napisano: 01.11.2011 12:29:17
friq napisał(a):

Jak można wypisywać (*) itp.. i pisać pamiętamy, zawsze w sercach itp ? Ludzie.. jak macie taką potrzebę to się pomódlcie na cmentarzu, w domu, w kościele jeszcze w takim dzień jak dzisiaj a nie nabijacie bezsensownie posty typu gwiazdki, róże. Trochę szacunku...

Jeśli Ci to przeszkadza, to nie wchodź w te Topy!
Taki gest jak wirtualna świeczka oznacza, że w tej chwili o kimś zmarłym pamiętamy, a to się liczy.
A co do modlitwy to i można się oprócz tego pomodlić.
0 0

Monika11

#4800347 Napisano: 01.11.2011 12:46:52
katrin22 napisał(a):

friq napisał(a):

Taki gest jak wirtualna świeczka oznacza, że w tej chwili o kimś zmarłym pamiętamy, a to się liczy.

Zgadzam się z Katrin emotka
0 0

moskala22

#4800348 Napisano: 01.11.2011 12:50:11
Wygrałam bon na darmowe zakupy w internetowym supermarkecie. Wpisałam kod, kliknęłam dodaj do koszyka i padł mi net, weszłam jeszcze raz, jeszcze raz kliknęłam dodaj do koszyka, bo niby był pusty, kliknęłam potwierdź i cieszyłam się że nic nie zapłaciłam. Po czym patrze a tam naliczyło mi jednak wszystko podwójnie i szlag trafił darmowe zakupy. Teraz muszę czekać na odpowiedź sklepu czy anulują mi część tego zamówienia
0 0

Gość: iwonciaaa

#4800349 Napisano: 01.11.2011 12:51:22
Monika11 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

friq napisał(a):

ja również się zgadzam.
0 0

Gość: evja

#4800359 Napisano: 01.11.2011 12:58:10
iwonciaaa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

friq napisał(a):

ja również się zgadzam.

Friq - każdy z nas przeżywa wszystko na swój sposób. Gesty jednych mogą być sztuczne, innych prawdziwe. W taki sposób próbujemy się łączyć, jednoczyć z innymi. Dla mnie jest to wyjątkowo przykry dzień. Gdzieś w myślach chciałabym przekazać ciepło wszystkim tym, którzy żyją i pamiętają.
Dopowiem tylko tyle, że dla mnie świeczka wirtualna nie różni się tak bardzo od tej realnej. Chodzi przecież o pamięć! I to właśnie jest dla mnie wyraz szacunku. Gdziekolwiek wstawię ,,(*) najpierw muszę coś poczuć. Słowami nie potrafię nic dodać.

Wkurza mnie bezsilność
0 0

79magda

#4800832 Napisano: 01.11.2011 06:08:01
Wkurzyło mnie, że organizator nagle zmienił zasady i o wygranej będą decydować głosy, których zbierać nie zamierzam... Wcześniej nie było o tym mowy, nie wzięłabym udziału, a teraz szkoda mi fajnej pracy i czasu nad nią spędzonego emotka
0 0

Gość: tato999

#4800855 Napisano: 01.11.2011 06:20:13
a mnie wkurza, że mojemu psu coś odwaliło i sobie uciekł i nikt go teraz nie może znaleźć bo zaginęła bez śladu
0 0

calliope

#4800866 Napisano: 01.11.2011 06:23:36
zarania napisał(a):

abodak napisał(a):

Też się troszkę przeraziłam jak otworzyłam drzwi przebierańcom, a było ich całe stadko. emotka
A później przyszło kolejne. Byłam zupełnie nieprzygotowana na takie wizyty, bo nigdy wcześniej nie było u nas przebierańców, ale na szczęście miałam cukierki-galaretki wygrane z Wedla. emotka

Moja mama też wczoraj otworzyła przebierańcom drzwi emotka powiedziała od razu, że nie jest przygotowana i nie ma słodyczy, żeby ich poczęstować. Dziwne, że nic się nie odezwali nawet ...
0 0

joan

#4800887 Napisano: 01.11.2011 06:35:39
calliope napisał(a):

Moja mama też wczoraj otworzyła przebierańcom drzwi emotka powiedziała od razu, że nie jest przygotowana i nie ma słodyczy, żeby ich poczęstować. Dziwne, że nic się nie odezwali nawet ...

Mnie w tym roku nie było w domu, bo śmigaliśmy rowerem po parku. Ale Mój kupił mnóstwo słodyczy. Gdy spytałam, na uja nam tyle cuksów, Mój odparł, że to dla przebierańców. A przecież wiem, że dla Niego emotka

Wkurza mnie przebita dętka (szkło) i to, że zapomniałam o konku, na który miałam fajniste zgłoszenia i kilka paragonów emotka
0 0

cudaczek121

#4800923 Napisano: 01.11.2011 06:58:40
Wkurza mnie moja mama,która dziś na terenie cmentarza bardzo głośno zwracała mojemu ojcu uwagę,że założył białe skarpety do brązowych butów,a siostrze czyniła niewybredne uwagi na temat źle wypastowanego obuwia emotka Przecież cmentarz to miejsce zadumy a nie rewia mody emotka Wkurza mnie też,że wczoraj nie mieliśmy żadnych cukierków dla dzieciaków halloweenowych,a dziś patrzymy,że w ramach psikusa mamy na białej gałce od furtki dużą,czerwoną plamę,której nie możemy domyć emotka
0 0

Gość: goralecka

#4801215 Napisano: 01.11.2011 09:01:38
wkurzają, mnie ludzie z LO16 którzy zamiast dziękować Bogu i załodze, że żyją marudzą, że to za długo trwa, że zostali uwięzieni na lotnisku itd. Już pomijam fakt, że przylot ze Stanów zawsze trwa dłużej bo trzeba przejść też kontrolę celną, wizową, odebrać bagaż. Czy myślą, że jeśli ponarzekają przed kamerą to coś im to da?Może jeszcze zamierzają wszystkich skarżyć by dostać odszkodowania?

Utwierdzam się w przekonaniu, że ludzie w samolocie nie mieli świadomości jak bardzo to jest niebezpieczne. Pół Warszawy zablokowane, całe lotnisko postawione na nogi a ludzie jeszcze z pretensjami emotka
0 0

ziolko

#4801237 Napisano: 01.11.2011 09:08:32
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie moja mama,która dziś na terenie cmentarza bardzo głośno zwracała mojemu ojcu uwagę,że założył białe skarpety do brązowych butów,a siostrze czyniła niewybredne uwagi na temat źle wypastowanego obuwia emotka Przecież cmentarz to miejsce zadumy a nie rewia mody emotka Wkurza mnie też,że wczoraj nie mieliśmy żadnych cukierków dla dzieciaków halloweenowych,a dziś patrzymy,że w ramach psikusa mamy na białej gałce od furtki dużą,czerwoną plamę,której nie możemy domyć emotka

na temat mody się nie wypowiem, ale fakt, że głośne uwagi w tłumie są nie na miejscu

za to wkurza mnie moocno moda na halloween (tak, z małej litery), bo to nie nasze święto, tylko obce.
Tak samo miałam wczoraj dzwonek do drzwi, poszłam otworzyć, bo myślałam, że mąż wrócił. A tam cukierek albo psikus emotka

chwila zastanowienia... nie dam nic to mogę liczyć się z oblaniem czyms niesympatycznym, a nie miałam nastroju na takie zabawy... więc dałam jakieś 2 batony i luz.

Za to jak były następne dzwonki to już nie otwierałam emotka

wrrr
0 0

cudaczek121

#4801290 Napisano: 01.11.2011 09:30:55
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

na temat mody się nie wypowiem, ale fakt, że głośne uwagi w tłumie są nie na miejscu

za to wkurza mnie moocno moda na halloween (tak, z małej litery), bo to nie nasze święto, tylko obce.
Tak samo miałam wczoraj dzwonek do drzwi, poszłam otworzyć, bo myślałam, że mąż wrócił. A tam cukierek albo psikus emotka

chwila zastanowienia... nie dam nic to mogę liczyć się z oblaniem czyms niesympatycznym, a nie miałam nastroju na takie zabawy... więc dałam jakieś 2 batony i luz.

Za to jak były następne dzwonki to już nie otwierałam emotka

wrrr

Ja za pierwszym razem poszłam tym halloweenowym dzieciakom otworzyć,ale potem już mi się nie chciało,bo wiedziałam,że to oni.Ale i tak dostałam ochrzan od siostry,że przecież to mogli być jacyś goście do ojca,bo miał wczoraj urodziny emotka Oczywiście i tak taty nikt nie odwiedził-jedynie halloweeny emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4801319 Napisano: 01.11.2011 09:40:12
dobrze, że zazwyczaj patrzę się w wizjer kto idzie - niedługo sezon na kolędników będzie, nigdy im nie otwieram emotka
0 0

ziolko

#4801332 Napisano: 01.11.2011 09:45:33
rafi323raf napisał(a):

dobrze, że zazwyczaj patrzę się w wizjer kto idzie - niedługo sezon na kolędników będzie, nigdy im nie otwieram emotka

no ja tez patrzyłam... ale zerwałam się z fotela i nie założyłam okularów ;/

emotka

poza tym skąd mogłam przypuszczać, że przyjdą? emotka ale z drugiej strony... jak było takie nagłośnienie tego, to wcale się nie dziwię emotka
0 0