Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To niech sama coś kupi i da w imieniu babci,jeśli chce dać prezent niby od babci - też nie lubię takiego krętactwa.
pioge7
Postów 8459
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
właśnie, ja bym zadzwonił na twoim miejscu do dzieckiaka
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uff dzieki, myślałam ze to ja jakaś dzwina jestem.tyle wskóralam, że siostra da tę zabawke dziecku (tak mi powiedziała) ale z tekstem do mnie że jestem nieczuła i babcia nie bedzie miala co dziecku dac na mikolaja i ot tyle w tym temacie
-------------------
-------------------
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: tato999
ja to bym jej tak powiedziała po takim tekście że by jej w pięty poszło i dopiero wtedy by zobaczyła jaka jestem nieczuła i jeszcze zaczęłaby przepraszać
a jak zdasz egzamin na 5 i ktoś skresli Twoje nazwisko i wpiszę swoje to też będzie w porządku bo wykładowca się bedzie cieszyć że ma zdolnego studenta?
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no chciałam żeby dziecko też wiedziało że dostaje tez coś od cioci, a nie ciagle od babci, mamy czy mikołaja.
To chyba tez przyjemnie jest jak dzieci później wiedzą od kogo co dostały. Moje przynajmniej wiedzą, że tę zabawkę maja od babci, tamtą od wujka, a tamtą mikołaj przyniósł i jak ten wujek przyjedzie to wiedzą że to od niego.Moim zdaniem tak powinno być.
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widać, że nie masz dzieci.
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim również. I dlatego napisałam, ze się z Tobą zgadzam. Tyle tylko, że wypowiedzi innych forumowiczów są wydaje mi się zbyt ostre.
A następnym razem możesz zaadresować przesyłkę bezpośrednio do dziecka i zaznaczyć Siostrze, że ma sobie samo rozpakować. Dzieciaki uwielbiają te emocje...
Gość: anavaX
jedź do siostry, weź prezent z szafy i daj osobiście
Gość: stokrotka60
Gość: vilemo
działa bez zarzutu
Gość: vilemo
Gość: wsciekly
Twój prezent, Twoja kasa lub wygrana i Twoja wola
a babcię chyba stać na symboliczny prezent mikołajkowy - nie musi od razu być jakiś bajer
przy okazji moja rada - nie wysyłaj prezentów pocztą, ale wykorzystaj jakieś rodzinne spotkanie i wręcz go sama
niech sobie zabawka leżakuje w szafie i czeka na stosowną okazję - imieniny, Wigilia...
rodzina nie ma prawa nikogo wykorzystywać i wpędzać w poczucie winy
ale zawsze możesz zerwać umowę i przejść na kartę
T-Mobile co kilka miesięcy ma podwójne doładowania i za 175 zeta dostajesz 325, a doładowując przez ich stronkę jeszcze dodatkowe 17,50 (10 %)
wiesz ile to kaski na eski konkursowe
a w abonamencie zawsze dopłacasz do interesu
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawda, poza tym możesz sobie wykupywać tanie pakiety, np. 45 minut do ery i stacjonarne za 9,08 zł. Jak się zobowiążesz utrzymywać nr np. przez 2 lata to możesz kupić taniej aparat, jeśli nie podpiszesz umowy tylko kupisz sam starter to od każdego ostatniego smsa/połączenia masz konto ważne rok, więc nawet nie musisz jakoś specjalnie doładowywać.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
między tymi numerami połączenia są bezpłatne cały rok
moskala22
Postów 3535
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: bc14