Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
my mieliśmy swoje Dziady i umarły śmiercią naturalną.... też były kontrowersyjne ale były nasze... skoro ich nie ma to niech będzie halloween
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem cie doskonale i ta zlosc wcale nie z zadrosci kto widzial wczesniej zdjecia mogl ocenic jakie byly piekne ja obstawialam 4 rewelacyjne a wygralo wyposażenie pokoju
masza
Postów 7695
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kończy mi się umowa i chciałam wymienić telefon. I co? W abonamencie (60) muszę zapłacić za Nokię (wcale nie najnowszy model! Taki przeciętny telefon) około 800zł.. To jest dbanie o stałego klienta? Bardziej opłaca mi się zerwać umowę i podpisać drugą niż być stałym abonentem. Paranoja!
Czy w salonach można się targować i z jakim skutkiem?
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo,3 telefony na abonament od wielu lat i jeden na kartę,nigdy nie braliśmy telefonów i ostatnio też nam coś takiego proponowali i nie wymieniliśmy i czekamy co teraz zaproponują,bo jak nic ciekawego(umowę mamy do lutego) to chyba trzeba zmienić operatora
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Nie wiem... Ale powiedz, że chrzanisz ich, zabierasz numer i idziesz do Plusa. Może wtedy znajdą jakieś inne rozwiązanie
A jak nie, to zrób tak rzeczywiście
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Podobno trzeba im zdecydowanie zasugerować, że nie przedłużysz umowy
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dokładnie to samo.Mówiono ze Era biznes ma najtansze rozmowy dla przedsiębiorców i okazuje sie ze wcale nie.Jak skonczyła mi sie umowa zadwoniłam do Biura obslugi i powiedziałam ze skoro tak traktują klijentów to ja dziękuję i idę do konkurencji.Za dwa dni dali mi taką ofertę,że lepiej byc nie moze.
Musisz sie kłócic i otwarcie poiwiedziec ze skoro tak to zmieniasz operatora.To gwarantuje sukces w twojej sprawie.Powodzenia.
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam za to karniaka
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja już dawno opuściłam progi Plusa i Ery, i wam też to polecam. Osobiscie polecam Playa!
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
problem stary jak świat. Mój mąż bardzo długo się z nimi kłócił i pertraktował. Po jakimś czasie chyba zapalała się im czerwona lampka jak dzwonił, bo w końcu przekierowali go wyżej i wtedy coś tam utargował, ale trzeba mieć dużo cierpliwości (bazują na tym, że wielu sobie wcześniej czy później odpuści)
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę coś zrobić, bo jeśli tak dalej pójdzie to za 1zł (+ vat) dostanę Nokię 3310 lub alcatela cegłę... 2 razy proponowali mi tańszy telefon, ale różnicę zżerali z punktów lojalnościowych (za opłacanie faktur w terminie, za każdą złotówkę wydaną, itd.), więc to była marna promocja...
tylko... mi tak głupio się z nimi użerać, może rzeczywiście zadzwonię do BOKu...
Gość: azych2
Zasada w sieciach jest taka, że jeżeli się nie upomnisz o obniżki lub tanie telefony to Ci po prostu ich nie dadzą. I pamiętaj, dopiero przy czwartej rozmowie z konsultantem telefonicznym czy też w salonie skutkuje tym, że oni miękną a Ty otrzymujesz to co sobie wymarzyłaś. Pamiętaj: po czwartej rozmowie.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
najbardziej przynajmniej na PLUS dziala podpisanie rezygnacji-wtedy sami wydzwaniaja i rozne propozycje daja.Moj maz wytargowal w abonamencie 25 zł o polowe wiecej minut niz ja mialam w 50 zł
Jak tylko moja sie skonczyla-pozegnałam plus a poniewaz targowac sie nie potrafie na ich oferty mowilam dowidzenia
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: eveliina
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam paragon odesłany pod koniec września a kaloszy jak nie było tak nie ma
Gość: ivisia
Gość: aneti
dokładnie, koleżanka odpuściła negocjacje, złożyła rezygnację i wtedy zadzwonili, że mogą jej dać fajny tel i ileś tam (pamiętam, że dużo) minut za free. Taka ich polityka...