Wkurza mnie...

psika

#4803426 Napisano: 02.11.2011 06:53:56
A mnie wkurzył CIN-CIN swoim wyborem zdjęć - są niektóre beznadziejne
0 0

Gość: hittmanka

#4803428 Napisano: 02.11.2011 06:56:55
madzia34 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

kiro napisał(a):

Nie rozumie czemu wiele ludzi burzy sie na Halloween,przeciez jaką radoscia jest odarowywanie dzieci slodyczami.Wiele swiąt chocby nawet dzien kobiet ,dzien dziecka,mikolajki,wigilia itd ,przyjely sie w Polsce a nie sa polskie ,wiec czemu Hallowen mialby sie nie przyjąc.Ja sie ciesze jak pukaja do mnie dzieciaczki w przebraniu ,moge ich obdarowac cukerkami i ten widok usmiechnietych buz -bezczenne .
Nic mnie tak w zyciu nie wkurza i zadne swieto jak szarosc listopadowa emotka

no bo wiesz.... ludzie są przekorni i wszystko co może być fajne z góry skreślają emotka mi tez to święto nie przeszkadza, ba nawet sama kiedyś chodziła na przebierane bale.... helloween potrzebuje czasu jak walentynki, kiedyś mieliśmy noc.świętojanską a jakoś się przyjęły... kilka lat i będzie powszeczne jak walentynki emotka

a może warto sprawdzić co to jest halloween??i skad się wział i wtedy wiedziec czemu ludzie sie oburzaja
bierzmy lepsze przykłady

my mieliśmy swoje Dziady i umarły śmiercią naturalną.... też były kontrowersyjne ale były nasze... skoro ich nie ma to niech będzie halloween emotka
0 0

edith

#4803464 Napisano: 02.11.2011 07:08:24
psika napisał(a):

A mnie wkurzył CIN-CIN swoim wyborem zdjęć - są niektóre beznadziejne

Rozumiem cie doskonale i ta zlosc wcale nie z zadrosci kto widzial wczesniej zdjecia mogl ocenic jakie byly piekne ja obstawialam 4 rewelacyjne a wygralo wyposażenie pokoju emotka emotka
0 0

masza

#4804534 Napisano: 03.11.2011 09:08:23
że niektórzy dostają karniaki za gratulacje w Topie ; Moje wygrane,a innym tylko usunięto posty i się udaje.... emotka
0 0

isiulka

#4804546 Napisano: 03.11.2011 09:13:42
masza napisał(a):

że niektórzy dostają karniaki za gratulacje w Topie ; Moje wygrane,a innym tylko usunięto posty i się udaje.... emotka

emotka
0 0

efelinkaaa

#4804748 Napisano: 03.11.2011 10:37:58
jestem w Erze już 6 lat (2 w mixie, 4 w abonamencie), moja mama jest ponad 10.. Rachunki płacone regularnie i wcale nie takie małe.
Kończy mi się umowa i chciałam wymienić telefon. I co? W abonamencie (60) muszę zapłacić za Nokię (wcale nie najnowszy model! Taki przeciętny telefon) około 800zł.. To jest dbanie o stałego klienta? Bardziej opłaca mi się zerwać umowę i podpisać drugą niż być stałym abonentem. Paranoja!

Czy w salonach można się targować i z jakim skutkiem?
0 0

aurorcia

#4804759 Napisano: 03.11.2011 10:41:09
efelinkaaa napisał(a):

jestem w Erze już 6 lat (2 w mixie, 4 w abonamencie), moja mama jest ponad 10.. Rachunki płacone regularnie i wcale nie takie małe.
Kończy mi się umowa i chciałam wymienić telefon. I co? W abonamencie (60) muszę zapłacić za Nokię (wcale nie najnowszy model! Taki przeciętny telefon) około 800zł.. To jest dbanie o stałego klienta? Bardziej opłaca mi się zerwać umowę i podpisać drugą niż być stałym abonentem. Paranoja!

mam to samo,3 telefony na abonament od wielu lat i jeden na kartę,nigdy nie braliśmy telefonów i ostatnio też nam coś takiego proponowali i nie wymieniliśmy i czekamy co teraz zaproponują,bo jak nic ciekawego(umowę mamy do lutego) to chyba trzeba zmienić operatora
emotka
0 0

mia

#4804762 Napisano: 03.11.2011 10:41:24
efelinkaaa napisał(a):

Nie wiem... Ale powiedz, że chrzanisz ich, zabierasz numer i idziesz do Plusa. Może wtedy znajdą jakieś inne rozwiązanie emotka

A jak nie, to zrób tak rzeczywiście emotka
0 0

joan

#4804763 Napisano: 03.11.2011 10:41:49
efelinkaaa napisał(a):

Podobno trzeba im zdecydowanie zasugerować, że nie przedłużysz umowy emotka Wtedy potrafią wyczarować promocje emotka
0 0

tusiek

#4804764 Napisano: 03.11.2011 10:42:33
efelinkaaa napisał(a):

Mam dokładnie to samo.Mówiono ze Era biznes ma najtansze rozmowy dla przedsiębiorców i okazuje sie ze wcale nie.Jak skonczyła mi sie umowa zadwoniłam do Biura obslugi i powiedziałam ze skoro tak traktują klijentów to ja dziękuję i idę do konkurencji.Za dwa dni dali mi taką ofertę,że lepiej byc nie moze.
Musisz sie kłócic i otwarcie poiwiedziec ze skoro tak to zmieniasz operatora.To gwarantuje sukces w twojej sprawie.Powodzenia.
0 0

tusiek

#4804768 Napisano: 03.11.2011 10:43:31
isiulka napisał(a):

masza napisał(a):

emotka

ja dostałam za to karniaka
0 0

isiulka

#4804773 Napisano: 03.11.2011 10:44:47
aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mam to samo,3 telefony na abonament od wielu lat i jeden na kartę,nigdy nie braliśmy telefonów i ostatnio też nam coś takiego proponowali i nie wymieniliśmy i czekamy co teraz zaproponują,bo jak nic ciekawego(umowę mamy do lutego) to chyba trzeba zmienić operatora
emotka

Ja już dawno opuściłam progi Plusa i Ery, i wam też to polecam. Osobiscie polecam Playa!
0 0

bartula

#4804776 Napisano: 03.11.2011 10:45:55
efelinkaaa napisał(a):

problem stary jak świat. Mój mąż bardzo długo się z nimi kłócił i pertraktował. Po jakimś czasie chyba zapalała się im czerwona lampka jak dzwonił, bo w końcu przekierowali go wyżej i wtedy coś tam utargował, ale trzeba mieć dużo cierpliwości (bazują na tym, że wielu sobie wcześniej czy później odpuści)
0 0

efelinkaaa

#4804783 Napisano: 03.11.2011 10:49:28
dzięki bardzo,
muszę coś zrobić, bo jeśli tak dalej pójdzie to za 1zł (+ vat) dostanę Nokię 3310 lub alcatela cegłę... 2 razy proponowali mi tańszy telefon, ale różnicę zżerali z punktów lojalnościowych (za opłacanie faktur w terminie, za każdą złotówkę wydaną, itd.), więc to była marna promocja...

tylko... mi tak głupio się z nimi użerać, może rzeczywiście zadzwonię do BOKu...
0 0

Gość: azych2

#4804794 Napisano: 03.11.2011 10:51:59
bartula napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

problem stary jak świat. Mój mąż bardzo długo się z nimi kłócił i pertraktował. Po jakimś czasie chyba zapalała się im czerwona lampka jak dzwonił, bo w końcu przekierowali go wyżej i wtedy coś tam utargował, ale trzeba mieć dużo cierpliwości (bazują na tym, że wielu sobie wcześniej czy później odpuści)

Zasada w sieciach jest taka, że jeżeli się nie upomnisz o obniżki lub tanie telefony to Ci po prostu ich nie dadzą. I pamiętaj, dopiero przy czwartej rozmowie z konsultantem telefonicznym czy też w salonie skutkuje tym, że oni miękną a Ty otrzymujesz to co sobie wymarzyłaś. Pamiętaj: po czwartej rozmowie.
0 0

abodak

#4804798 Napisano: 03.11.2011 10:52:52
efelinkaaa napisał(a):

dzięki bardzo,
muszę coś zrobić, bo jeśli tak dalej pójdzie to za 1zł (+ vat) dostanę Nokię 3310 lub alcatela cegłę... 2 razy proponowali mi tańszy telefon, ale różnicę zżerali z punktów lojalnościowych (za opłacanie faktur w terminie, za każdą złotówkę wydaną, itd.), więc to była marna promocja...

tylko... mi tak głupio się z nimi użerać, może rzeczywiście zadzwonię do BOKu...

najbardziej przynajmniej na PLUS dziala podpisanie rezygnacji-wtedy sami wydzwaniaja i rozne propozycje daja.Moj maz wytargowal w abonamencie 25 zł o polowe wiecej minut niz ja mialam w 50 zł emotka
Jak tylko moja sie skonczyla-pozegnałam plus a poniewaz targowac sie nie potrafie na ich oferty mowilam dowidzenia
0 0

Gość: eveliina

#4804801 Napisano: 03.11.2011 10:54:31
Wkurza mnie timotei - jak oni wysyłają te kalosze?! paragon odesłany w połowie października, przesyłki brak a tu osoby piszą, że dostały kalosze później ode mnie wygrane, a ja znów siedzę i się denerwuję czy czasem przypadkiem moje zgłoszenie nie zaginęło albo czy dostanę wybrany przeze mnie nr, ehhhh.... emotka
0 0

henryczka62

#4804805 Napisano: 03.11.2011 10:55:47
eveliina napisał(a):

Wkurza mnie timotei - jak oni wysyłają te kalosze?! paragon odesłany w połowie października, przesyłki brak a tu osoby piszą, że dostały kalosze później ode mnie wygrane, a ja znów siedzę i się denerwuję czy czasem przypadkiem moje zgłoszenie nie zaginęło albo czy dostanę wybrany przeze mnie nr, ehhhh.... emotka

ja mam paragon odesłany pod koniec września a kaloszy jak nie było tak nie ma
0 0

Gość: ivisia

#4804811 Napisano: 03.11.2011 10:56:58
ja odesłałam paragon 3 października i kaloszy też nie mam, ani tych ani później wygranych emotka napisałam do nich wiad. przez zakładkę `kontakt`, zobaczę co odpiszą, ale najpewniej - żeby czekać dalej emotka
0 0

Gość: aneti

#4804815 Napisano: 03.11.2011 10:58:01
abodak napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dzięki bardzo,

najbardziej przynajmniej na PLUS dziala podpisanie rezygnacji-wtedy sami wydzwaniaja i rozne propozycje daja.Moj maz wytargowal w abonamencie 25 zł o polowe wiecej minut niz ja mialam w 50 zł emotka
Jak tylko moja sie skonczyla-pozegnałam plus a poniewaz targowac sie nie potrafie na ich oferty mowilam dowidzenia

dokładnie, koleżanka odpuściła negocjacje, złożyła rezygnację i wtedy zadzwonili, że mogą jej dać fajny tel i ileś tam (pamiętam, że dużo) minut za free. Taka ich polityka...
0 0