Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powód: Brak atrakcyjnej oferty dla stałych klientów
po dwóch tygodniach telefon z bardzo dobrą ofertą i telefonem
dot. to Ery
po 20 listopada wchodzi oferta świąteczna.
Gość: ivisia
właśnie siostra zadzwoniła - przyszły kalosze, które wygrałam jako ostatnie
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zadzwonią do mnie jak zastrzegłam sobie (bezpośrednio u nich) numer przed telemarketingiem i innymi takimi???
Gość: gabiks
masza
Postów 7695
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się , ze tu sekret tkwi wrozmiarze i fasonie, po prostu nie maja wszystkich dostępnych i czekają
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację, jak nie mieli Twojego rozmiaru, mogli po prostu dosłać dwa numery za duże w komplecie z gazetami, żebyś sobie miała czym wypchać... Ciekawe, czy to by Cię wkurzało mniej?
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: czarnygreg
ty sie ciesz raczej ze dbaja o ciebie i nie przysłali w innym rozmiarze
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam synkowi mojej siostry prezent - samochód z lego i chciałam żeby go jemu wręczyła tak od ciotki, a ona co zrobiła? schowała i powiedziała że dokupi jeszcze czekoladkę i da mu na Mikołaja, ręce mi opadły.
No kurde nie wiem, a może tak się robi teraz, dostajesz od ciotek prezenty dla dzieci i je chowasz i selekcje robisz (to na mikołaja, to pod choinkę,to na urodziny) i jednym słowem pozbywasz sie problemu kupowania prezentu od siebie.
-------------------
-------------------
Gość: minia
hmm pierwsze słysze- ja bym zabawke zabrała i dala dziecku
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyslalam pocztą bo trochę kilometrow ode mnie mieszka siostra i niestety nie mogłam wręczyć osobiście. No zdrzaźniłam się, z chęcią bym zabrała zabawke z powrotem
szarri
Postów 186
Data rejestracji 15.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a siostra jest z tych normalnych? bo jeśli tak, to może po prostu wie, że dzieciak ma za dużo zabawek i nie chce mu dawać kolejnych bez okazji. wiem po moim rodzeństwie, że pierółka od babci, coś tam od cioci i nagle chłopaki mają dziesięć ton zabawek i nie potrafią docenić następnej ani nawet tych, co mają...
Gość: tato999
to powiedz jej że nie życzysz sobie żeby dawala na Mikołaja tylko teraz z zaznaczeniem że to od Ciebie
bezczelna osoba
Gość: grusia
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siostra mi napisała w smsie, ze nie ma w tym nic zlego ze chciała odciązyc babcię,która ma do obdarowania trzech wnuków i zeby ten prezent wręczyła babcia jako swój.A moje dzieci i tak prezentów od babci nie dostają, bo babcia nie ma pieniedzy (z resztą, jak dostaną lizaka tylko to też się cieszą a ja nie wymagam od nie).
Nie wiem jakoś mi sie to nie podoba i mam prawo być lekko wkurzona, chocby i w dobrym celu to było
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też się takie coś nie podoba i też bym się wkurzyła.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: tato999
zadzwoń i powiedz co sądzisz a nie robi z Ciebie głupka i dysponuje Twoimi rzeczami jak jej się podoba
pioge7
Postów 8459
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3