Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: errorr
PS.Byłem dziś tam gdzie wszyscy będą
Gość: errorr
Gość: katrin22
Z tego pseudo obyczaju cieszą się tylko dzieci, bo one i tak nie rozumieją Święta Wszystkich świętych
Gość: kiro
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zupełnie się z tym nie zgadzam! Mamy piękne tradycje, takie, które i wzruszyć i rozbawić mogą. Tylko trzeba chcieć, a nie iść na łatwiznę - pluszowe czerwone serduszka albo wycięte dynie...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: shorty87
Gość: tato999
haha
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mało tego, to najgorsze jest to że ani cześć ani witaj ani pocałuj się w d..., tylko zaklikaj mi tu tu i tu.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: sarsaparilla
Ponadto wkurza mnie druga angina córki i to w przeciągu miesiąca. Mąż w domu, właśnie wrócił na tydzień, młoda chora i truje, ja robię za kucharkę, sprzątaczkę, przedszkolankę. Córka ma fazę na My Little Pony, cały dzień albo oglądam 50ty raz wszystkie odcinki z Mini albo się bawię jej dosłownie 47 kucykami. I jeszcze małż z pretensjami, że mu nie kupiłam Coldrexu, bo wprawdzie temperatury nie ma, ale słabo się czuje.
Jutro do pracy to odetchnę, ale jak wrócę wszystko mnie dopadnie z podwójnym natężeniem, córka, gotowanie, prasowanie, zmywanie. Plus korepetycje od południa, wrr.
Gość: vilemo
Gość: katrin22
No tak, mamy Dzień kobiet
Gość: pola731
pracuje od niedawna - ze starym miałam układ ,że jak coś dużego to mi dzwonił domofonem i mówił ,że się nie zabrał , albo ,że ciężkie... a ten nowy już drugi raz tak mnie załatwił - i to z listem tylko - jak tak dalej pójdzie to złożę skargę
Gość: shorty87
ja złożyłam i teraz dygają wszystko jak jestem w domu
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze wiedziec że ktoś ma tak przerąbane jak ja.
Pozdrowionka
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
To samo. Ledwo PiW wyszedł z anginy - znowu leży jak kłoda...wrrrrrr a jutro mam wyjazd. Jak mam troje dzieci zostawić?
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Gość: hittmanka
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też nie ma
Gość: kiro
Nic mnie tak w zyciu nie wkurza i zadne swieto jak szarosc listopadowa
Gość: hittmanka
no bo wiesz.... ludzie są przekorni i wszystko co może być fajne z góry skreślają
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
a może warto sprawdzić co to jest halloween??i skad się wział i wtedy wiedziec czemu ludzie sie oburzaja
bierzmy lepsze przykłady