Wkurza mnie...

Gość: errorr

#4801344 Napisano: 01.11.2011 09:51:39
Co jest kurna emotka Nie mogę edytować swoich wpisów emotka Kurna nawet ich skasować zaraz po dodaniu emotka I kurna nie widzę tutaj Książki ,,skarg i zażaleń'' ..

PS.Byłem dziś tam gdzie wszyscy będą
0 0

Gość: errorr

#4801350 Napisano: 01.11.2011 09:54:15
errorr napisał(a):

Co jest kurna emotka Nie mogę edytować swoich wpisów emotka Kurna nawet ich skasować zaraz po dodaniu emotka I kurna nie widzę tutaj Książki ,,skarg i zażaleń'' ..

PS.Byłem dziś tam gdzie wszyscy będą i mam doła emotka

0 0

Gość: katrin22

#4801371 Napisano: 01.11.2011 10:03:01
Polska- biedny kraj, bez swojej tradycji i szuka obcych.
Z tego pseudo obyczaju cieszą się tylko dzieci, bo one i tak nie rozumieją Święta Wszystkich świętych
0 0

Gość: kiro

#4801379 Napisano: 01.11.2011 10:07:38
wkurza mnie,ze ludziom wszystko przeszkadza,może więcej uśmiechu, wyrozumiałości,mniej powodów do narzekań...Polacy dziwny naród wiecznie narzekają ,a o ile byłoby przyjemniej gdybyśmy mogli wszyscy oddychać świeżym powietrzem tak jak ludzie na zachodzie emotka
0 0

79magda

#4801417 Napisano: 01.11.2011 10:35:54
katrin22 napisał(a):

Zupełnie się z tym nie zgadzam! Mamy piękne tradycje, takie, które i wzruszyć i rozbawić mogą. Tylko trzeba chcieć, a nie iść na łatwiznę - pluszowe czerwone serduszka albo wycięte dynie...
0 0

Gość: shorty87

#4801505 Napisano: 02.11.2011 06:00:39
wkurza mnie jak niektórzy proszą o zaklikanie w konkursie a właściwie nie proszą tylko żądają emotka czy to tutaj czy też na facebooku:/ chyba jestem za dobra bo traktują mnie jak jakąś organizację charytatywną a jak nie odpisuję przez 2 minuty to jest: no weź no ej no proszę a jak ja proszę to się czasami nawet odezwać nie potrafią
0 0

Gość: tato999

#4801522 Napisano: 02.11.2011 06:44:48
shorty87 napisał(a):

wkurza mnie jak niektórzy proszą o zaklikanie w konkursie a właściwie nie proszą tylko żądają emotka czy to tutaj czy też na facebooku:/ chyba jestem za dobra bo traktują mnie jak jakąś organizację charytatywną a jak nie odpisuję przez 2 minuty to jest: no weź no ej no proszę a jak ja proszę to się czasami nawet odezwać nie potrafią

haha emotka
0 0

monia24

#4801569 Napisano: 02.11.2011 07:28:33
shorty87 napisał(a):

a mało tego, to najgorsze jest to że ani cześć ani witaj ani pocałuj się w d..., tylko zaklikaj mi tu tu i tu.
0 0

Gość: sarsaparilla

#4801636 Napisano: 02.11.2011 08:02:43
Zgadzam się co do Halloween. Zapukano do mnie raz w zeszłym roku. Powiedziałam, że dam po czekoladzie jak mi powiedzą, skąd wzięło się to święto i jakim cudem ma związek z Polską. Ponieważ nie wiedzieli, nic nie dostali. Trafili na anglistkę, niestety.

Ponadto wkurza mnie druga angina córki i to w przeciągu miesiąca. Mąż w domu, właśnie wrócił na tydzień, młoda chora i truje, ja robię za kucharkę, sprzątaczkę, przedszkolankę. Córka ma fazę na My Little Pony, cały dzień albo oglądam 50ty raz wszystkie odcinki z Mini albo się bawię jej dosłownie 47 kucykami. I jeszcze małż z pretensjami, że mu nie kupiłam Coldrexu, bo wprawdzie temperatury nie ma, ale słabo się czuje.

Jutro do pracy to odetchnę, ale jak wrócę wszystko mnie dopadnie z podwójnym natężeniem, córka, gotowanie, prasowanie, zmywanie. Plus korepetycje od południa, wrr.
0 0

Gość: vilemo

#4801762 Napisano: 02.11.2011 08:46:57
wkurza mnie konkurs Bystrzaki na Discovery - od poniedziałku powinno być inne pytanie i nowy etap, a tu ciągle to samo emotka
0 0

Gość: katrin22

#4801853 Napisano: 02.11.2011 09:15:08
79magda napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Zupełnie się z tym nie zgadzam! Mamy piękne tradycje, takie, które i wzruszyć i rozbawić mogą. Tylko trzeba chcieć, a nie iść na łatwiznę - pluszowe czerwone serduszka albo wycięte dynie...

No tak, mamy Dzień kobiet emotka
0 0

Gość: pola731

#4802013 Napisano: 02.11.2011 10:02:14
wkurzył mnie listonosz w poniedziałek - zadzwonił domofonem (mieszkam na 4 piętrze, więc zawsze pytam czy ma coś na górę - wtedy schodzę do niego i nie musi dymać ) -powiedział ,że nie ma nic - więc lajcik - a dziś w skrzynce awizo ,że nikogo nie zastał w domu emotka

pracuje od niedawna - ze starym miałam układ ,że jak coś dużego to mi dzwonił domofonem i mówił ,że się nie zabrał , albo ,że ciężkie... a ten nowy już drugi raz tak mnie załatwił - i to z listem tylko - jak tak dalej pójdzie to złożę skargę
0 0

Gość: shorty87

#4802015 Napisano: 02.11.2011 10:03:34
pola731 napisał(a):

wkurzył mnie listonosz w poniedziałek - zadzwonił domofonem (mieszkam na 4 piętrze, więc zawsze pytam czy ma coś na górę - wtedy schodzę do niego i nie musi dymać ) -powiedział ,że nie ma nic - więc lajcik - a dziś w skrzynce awizo ,że nikogo nie zastał w domu emotka

pracuje od niedawna - ze starym miałam układ ,że jak coś dużego to mi dzwonił domofonem i mówił ,że się nie zabrał , albo ,że ciężkie... a ten nowy już drugi raz tak mnie załatwił - i to z listem tylko - jak tak dalej pójdzie to złożę skargę

ja złożyłam i teraz dygają wszystko jak jestem w domu
0 0

tusiek

#4802017 Napisano: 02.11.2011 10:04:30
sarsaparilla napisał(a):

Zgadzam się co do Halloween. Zapukano do mnie raz w zeszłym roku. Powiedziałam, że dam po czekoladzie jak mi powiedzą, skąd wzięło się to święto i jakim cudem ma związek z Polską. Ponieważ nie wiedzieli, nic nie dostali. Trafili na anglistkę, niestety.

Ponadto wkurza mnie druga angina córki i to w przeciągu miesiąca. Mąż w domu, właśnie wrócił na tydzień, młoda chora i truje, ja robię za kucharkę, sprzątaczkę, przedszkolankę. Córka ma fazę na My Little Pony, cały dzień albo oglądam 50ty raz wszystkie odcinki z Mini albo się bawię jej dosłownie 47 kucykami. I jeszcze małż z pretensjami, że mu nie kupiłam Coldrexu, bo wprawdzie temperatury nie ma, ale słabo się czuje.

Jutro do pracy to odetchnę, ale jak wrócę wszystko mnie dopadnie z podwójnym natężeniem, córka, gotowanie, prasowanie, zmywanie. Plus korepetycje od południa, wrr.

dobrze wiedziec że ktoś ma tak przerąbane jak ja.
Pozdrowionka
0 0

Avatea

#4802049 Napisano: 02.11.2011 10:13:52
tusiek napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

dobrze wiedziec że ktoś ma tak przerąbane jak ja.
Pozdrowionka

To samo. Ledwo PiW wyszedł z anginy - znowu leży jak kłoda...wrrrrrr a jutro mam wyjazd. Jak mam troje dzieci zostawić? emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4803233 Napisano: 02.11.2011 05:38:50
a ja się właśnie wkurzyłam bo nie ma mnie na liście Duck ( 5 etap) emotka
0 0

klaudia011

#4803238 Napisano: 02.11.2011 05:42:24
hittmanka napisał(a):

a ja się właśnie wkurzyłam bo nie ma mnie na liście Duck ( 5 etap) emotka

mnie też nie ma emotka a miałam być na 100% emotka
0 0

Gość: kiro

#4803379 Napisano: 02.11.2011 06:42:06
Nie rozumie czemu wiele ludzi burzy sie na Halloween,przeciez jaką radoscia jest odarowywanie dzieci slodyczami.Wiele swiąt chocby nawet dzien kobiet ,dzien dziecka,mikolajki,wigilia itd ,przyjely sie w Polsce a nie sa polskie ,wiec czemu Hallowen mialby sie nie przyjąc.Ja sie ciesze jak pukaja do mnie dzieciaczki w przebraniu ,moge ich obdarowac cukerkami i ten widok usmiechnietych buz -bezczenne .
Nic mnie tak w zyciu nie wkurza i zadne swieto jak szarosc listopadowa emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4803396 Napisano: 02.11.2011 06:45:58
kiro napisał(a):

Nie rozumie czemu wiele ludzi burzy sie na Halloween,przeciez jaką radoscia jest odarowywanie dzieci slodyczami.Wiele swiąt chocby nawet dzien kobiet ,dzien dziecka,mikolajki,wigilia itd ,przyjely sie w Polsce a nie sa polskie ,wiec czemu Hallowen mialby sie nie przyjąc.Ja sie ciesze jak pukaja do mnie dzieciaczki w przebraniu ,moge ich obdarowac cukerkami i ten widok usmiechnietych buz -bezczenne .

no bo wiesz.... ludzie są przekorni i wszystko co może być fajne z góry skreślają emotka mi tez to święto nie przeszkadza, ba nawet sama kiedyś chodziła na przebierane bale.... helloween potrzebuje czasu jak walentynki, kiedyś mieliśmy noc.świętojanską a jakoś się przyjęły... kilka lat i będzie powszeczne jak walentynki emotka
0 0

madzia34

#4803425 Napisano: 02.11.2011 06:53:49
hittmanka napisał(a):

kiro napisał(a):

no bo wiesz.... ludzie są przekorni i wszystko co może być fajne z góry skreślają emotka mi tez to święto nie przeszkadza, ba nawet sama kiedyś chodziła na przebierane bale.... helloween potrzebuje czasu jak walentynki, kiedyś mieliśmy noc.świętojanską a jakoś się przyjęły... kilka lat i będzie powszeczne jak walentynki emotka

a może warto sprawdzić co to jest halloween??i skad się wział i wtedy wiedziec czemu ludzie sie oburzaja
bierzmy lepsze przykłady
0 0