Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pewnastudentka
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
mam to samo
agusia32
Postów 411
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest obrzydliwe
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
No to nie udowadniaj, poczekaj na rozstrzygnięcie i idź na policję. Proste. Jeszcze na tym zarobisz.
miło wiedzieć, że nie jestem sama, że jest ktoś kto się męczy tak samo jak ja
- bo moja rodzinka tylko w kółko pyta kiedy się obronisz, kiedy się obronisz? - co mnie chyba wkurza jeszcze bardziej niż pisanie pracy
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja tez się boje psów to sa ciągle te same psy te psy maja gdzie biegac bo kazdy domek ma ogródek ale po co lepiej otworzyc brame i niech biega po ulicy a ta ulica chodzą dzieci do szkoły chyba ze pójda na okoła a sasiadom juz mowiłam i nic z tego sobie nie robią
Gość: bc14
To jest nas więcej
jaki miesiąc??? Ja teoretycznie powinnam była się obronić w zeszłym roku, a 'ostateczny' termin miałam niby 15 listopada
Gość: pola731
komisja była - bardzo ciekawe - jestem po rozmowie z Prezesem Spółdzielni - brać rachunki na spółdzielnię a oni może zapłacą a może nie - inspektor zdecyduje za...2 tygodnie
kuźwa - 3 tygodnie bez tv, pralki - trafiło mnie dziś
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurza moja spółdzielnia - do pobierania opłat i naliczania odsetek to pierwsi, a jak trzeba wymienić okno (bo okazało się, że już jest pęknięty ramiak), zamek w drzwiach do piwnicy czy nawet głupią żarówkę na korytarzu, to problem
@pola731, a pod jakieś ubezpieczenie nie można tego podciągnąć?
Gość: tato999
do pracy się trzeba wziąć z pisaniem mgr a nie płakać do dziekana bo to niesprawiedliwe wobec osób, które bronią się w terminie nierzadko stając na głowie żeby zmieścić się w terminie
ale ja mam pewne rozkrzyczane usprawiedliwienie dla opóźnienia...
można - tylko stracę wszystkie zniżki - a mam kredyt hipoteczny z obowiązkowym ubezpieczeniem na 30 lat jeszcze - to mnie łupnie po kieszeni przy płaceniu składek przez te 30 lat
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
A niby w czym to jest dla nich niesprawiedliwe?
Pozatym studia są ostatanim miejscem gdzie doszukiwałabym się jakiejkolwiek sprawiedliwości
@isiulka
Gość: jenny21
To prawda, w ogole zauwazylam ostatnio ze niektore osoby grajace w konkursach sa w stanie zrobic wszystko dla nagrody!! I to smieszne ze autor ma udowadniac swoje prawa! przeciez ta osoba nie dysponuje oryginalnym filmem, mejlem no niczym! To nie dosc ze chamskie to jeszcze glupie!!
Ale nie odpuszcze! Chyab rzeczywiscie trzeba znak wodny do fotek dodawac a do filmow tez jakies znaki..
teoretycznie tak - ale w praktyce wygląda to tak :
pani weźmie rachunek na spółdzielnię - a my może zwrócimy - bo ja nie wiem czyja to wina
a pan z serwisu od pralki tylko powiedział mi za dojazd i wycenę 380 zł , których spódzielnia nie zapłaci - za naprawę tak ,za wycenę nie - ale za naprawę w granicach rozsądku
to za ile pani ma tą pralkę ???
1800zł
jak mu pokażę rachunek za wannę z hydromasażem to chyba się przekręci - bo co prawda 4 letni -ale 10000 zł mnie kosztowała