Wkurza mnie...

Gość: pewnastudentka

#4847908 Napisano: 23.11.2011 11:11:06
pola731 napisał(a):

teoretycznie tak - ale w praktyce wygląda to tak :
pani weźmie rachunek na spółdzielnię - a my może zwrócimy - bo ja nie wiem czyja to wina
a pan z serwisu od pralki tylko powiedział mi za dojazd i wycenę 380 zł , których spódzielnia nie zapłaci - za naprawę tak ,za wycenę nie - ale za naprawę w granicach rozsądku
to za ile pani ma tą pralkę ???
1800zł

jak mu pokażę rachunek za wannę z hydromasażem to chyba się przekręci - bo co prawda 4 letni -ale 10000 zł mnie kosztowała

@pola, o takie kwoty to może ich procesem postraszyć? przecież powinny być na to jakieś paragrafy... Może nawet nie trzeba będzie się sądzić, bo sama wizja procesu skłoni ich do ugody? Trzymam kciuki za jak najlepsze rozwiązanie sprawy emotka
0 0

tereniagno

#4847939 Napisano: 23.11.2011 11:26:47
Wkurza mnie,że jestem chora,a sąsiad pode mną wierci i wierci,już 2 tydzień,bo robi remont emotka masara emotka
0 0

Gość: pola731

#4847976 Napisano: 23.11.2011 11:42:10
pewnastudentka napisał(a):

pola731 napisał(a):

pani weźmie rachunek na spółdzielnię - a my może zwrócimy - bo ja nie wiem czyja to wina
a pan z serwisu od pralki tylko powiedział mi za dojazd i wycenę 380 zł , których spódzielnia nie zapłaci - za naprawę tak ,za wycenę nie - ale za naprawę w granicach rozsądku
1800zł

jak mu pokażę rachunek za wannę z hydromasażem to chyba się przekręci - bo co prawda 4 letni -ale 10000 zł mnie kosztowała

@pola, o takie kwoty to może ich procesem postraszyć? przecież powinny być na to jakieś paragrafy... Może nawet nie trzeba będzie się sądzić, bo sama wizja procesu skłoni ich do ugody? Trzymam kciuki za jak najlepsze rozwiązanie sprawy emotka

narazie zobaczę co mi powiedzą w serwisach - jak bedę miała w garści konkretne kwoty wtedy będę rozmawiać - najbardziej wkurza mnie nie to ,ze coś się zepsuło -ale to szukanie winych gdzie indziej - inspektor budowlany musi stwierdzić czyja to wina ... do wczoraj wszystko miałam dobrze a po naprawie mam całość walniętą - prąd do wczoraj miałam i wszystko działało ...
mam w k***a jak byk
0 0

melissa

#4847982 Napisano: 23.11.2011 11:43:48
Mnie dzisiaj wszystko wkurza - nie ma to jak kumulacja pecha emotka
0 0

#4848453 Napisano: 23.11.2011 02:25:03
pola731 napisał(a):

pola731 napisał(a):

1800zł

narazie zobaczę co mi powiedzą w serwisach - jak bedę miała w garści konkretne kwoty wtedy będę rozmawiać - najbardziej wkurza mnie nie to ,ze coś się zepsuło -ale to szukanie winych gdzie indziej - inspektor budowlany musi stwierdzić czyja to wina ... do wczoraj wszystko miałam dobrze a po naprawie mam całość walniętą - prąd do wczoraj miałam i wszystko działało ...
mam w k***a jak byk

melissa napisał(a):

może być jeszcze gorzej ?
0 0

delfinka101

#4848459 Napisano: 23.11.2011 02:28:30
pola731 napisał(a):

pola731 napisał(a):

pola731 napisał(a):

1800zł

mam w k***a jak byk

melissa napisał(a):

może być jeszcze gorzej ?

Uwierz mi; nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być GORZEJ
0 0

#4848484 Napisano: 23.11.2011 02:38:24

to mnie nie pocieszyłaś niestety - ale cóż , żyć trzeba
0 0

melissa

#4849030 Napisano: 23.11.2011 05:39:25

Niestety - jak się sypie, to się sypie:(
0 0

Gość: andziakadula

#4849255 Napisano: 23.11.2011 06:36:35
bocin napisał(a):

vilemo napisał(a):

bocin napisał(a):

Wkurza mnie facebook!
Pokazuje mi na tablicy tylko te posty, które mu się podoba, kiedy ja chciałby wszystkie, co by mieć zawsze na widoku informacje o nowych konkursach, bądź wynikach! emotka

przepraszam za post po poście, pod zmianą statusu masz sortuj według i zmień z najpierw wyróżnione na najpierw ostatnie emotka

Właśnie tak mam. Chodzi o to, że dostaję tylko część wpisów, jakie lubiane przeze mnie strony umieszczają na swoich tablicach. emotka

dokładnie mam to samo tak mnie to wkurza emotka emotka może ktoś wie jak to zrobić próbowałam w ustawieniach konta i nic emotka
0 0

mia

#4849266 Napisano: 23.11.2011 06:40:07
melissa napisał(a):

Niestety - jak się sypie, to się sypie:(

Potwierdzam! emotka
Dzisiaj odmówili mi debetu w banku, bo mi się umowa o pracę kończy w sierpniu (mam okresowe) emotka
Niech to szlag! emotka
0 0

Gość: swibek

#4849339 Napisano: 23.11.2011 06:55:22
andziakadula napisał(a):

bocin napisał(a):

vilemo napisał(a):

bocin napisał(a):

Wkurza mnie facebook!
Pokazuje mi na tablicy tylko te posty, które mu się podoba, kiedy ja chciałby wszystkie, co by mieć zawsze na widoku informacje o nowych konkursach, bądź wynikach! emotka

przepraszam za post po poście, pod zmianą statusu masz sortuj według i zmień z najpierw wyróżnione na najpierw ostatnie emotka

Właśnie tak mam. Chodzi o to, że dostaję tylko część wpisów, jakie lubiane przeze mnie strony umieszczają na swoich tablicach. emotka

dokładnie mam to samo tak mnie to wkurza emotka emotka może ktoś wie jak to zrobić próbowałam w ustawieniach konta i nic emotka

a może pod wpisami na stronie głównej, na samym dole, na niebieskim pasku tak po prawej jest EDYTUJ OPCJE.. i może tam sprawdź ustawienia.. emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4849348 Napisano: 23.11.2011 06:56:57
ja ustawiam ciągle na najpierw ostatnie ale samo zmienia się po jakimś czasie na wyróżnione zdarzenia

i też mnie to wkurza emotka
0 0

Gość: michaszka

#4849420 Napisano: 23.11.2011 07:26:48
wkurza mnie Haribo, bo wygrały hasła niezgodne z regulaminem, bez słowa żelki. Na facebooku napisali:
Propozycje haseł konkursowych rzeczywiście zgodnie z regulaminem powinny zawierać słowa: Lidl i żelki Haribo i te zgłoszenia poddawane są ocenie naturalnie w pierwszej kolejności. Wśród nadesłanych propozycji pojawiły się jednak i takie, które nie zawierały wymaganych słów, ale bardzo przypadły do gustu jury, które doceniło kreatywność autorów poprzez wyróżnienie ich prac. Tym samym zapraszamy do udziału w konkursie i przesyłania propozycji haseł. Jak widać – każdy ma szansę zgarnąć nagrodę emotka

buuu, ale jestem zła, co to ma być. Nigdy więcej żelków
0 0

wanderlust

#4849439 Napisano: 23.11.2011 07:34:47
Wkurza mnie Poczta Polska emotka Kolejny raz w tym tyg. kurier nie raczył wejść na górę żeby przekazać mi przesyłkę, tylko zostawił awizo, żebym sam musiał się wybrać na pocztę emotka
0 0

jokan

#4849510 Napisano: 23.11.2011 07:58:50
wkurza mnie, ze i tak po dlugim oczekiwniu dotarl zestaw aquazelków z konkursu i jeden witaminy sa przeterminowane do 09.2011

a wlasnie sie dowiedzialam, ze inna osobka z forum tez dostala przeterminowane

juz skrobie do nich maila emotka emotka emotka emotka emotka raczej nie bedzie wesoly bo nie ma z czego
0 0

Gość: sarsaparilla

#4849607 Napisano: 23.11.2011 08:40:43
1. Przedszkole - niby za komitet rodzicielski, sorry teraz RADA RODZICÓW, 150zł a muszę płacić dodatkowo za wyjścia, np. do teatru. I tak w tym msc poza opłatą za pobyt i zajęcia dodatkowe wyszło: 18zł teatr, 20zł zdjęcia z pasowania (bo impreza zamknięta dla rodziców), 25 karty do naliczania godzin, 20zł składka na nowe zabawki do sali. I tak w kółko co miesiąc coś nowego, jak nie książki to wyprawka, itd itp.

2. Kretyn sąsiad z bloku, który przylega do mojego. Jako, że blok przylega ścianą, to miałam tak głośno, jakby ktoś remontował w moim domu. Debil robił sobie sam remont w sobotę i niedzielę. W nocy. W sobotę od 20 do 5 rano wiercenie, szuranie szpachlą, nosz orera, do tego nikt z tamtego bloku nawet nie pisnął.
W niedzielę małż się wkurzył i o 1 w nocy dzwonił na policję, przyjechali i sprawę załatwili. Więc gostek robi remont w dzień, puszczając na cały głos muzykę typu Rihanna i te inne dziadostwa, chyba po złości. Wrrr.
0 0

karolkas

#4849623 Napisano: 23.11.2011 08:52:01
michaszka napisał(a):

wkurza mnie Haribo, bo wygrały hasła niezgodne z regulaminem, bez słowa żelki. Na facebooku napisali:
Propozycje haseł konkursowych rzeczywiście zgodnie z regulaminem powinny zawierać słowa: Lidl i żelki Haribo i te zgłoszenia poddawane są ocenie naturalnie w pierwszej kolejności. Wśród nadesłanych propozycji pojawiły się jednak i takie, które nie zawierały wymaganych słów, ale bardzo przypadły do gustu jury, które doceniło kreatywność autorów poprzez wyróżnienie ich prac. Tym samym zapraszamy do udziału w konkursie i przesyłania propozycji haseł. Jak widać – każdy ma szansę zgarnąć nagrodę emotka

buuu, ale jestem zła, co to ma być. Nigdy więcej żelków

no to jestem zła,że nie wiedzialam że trzeba ze slowami żelki i Lidl i ułożyłam bez tych słów, no nic mi ostatnio nie wychodzi, masakra jakaś
0 0

Gość: april211

#4849626 Napisano: 23.11.2011 08:53:20
mnie też irytuje to Haribo jakoś nie mam do nich zaufania
0 0

karolkas

#4849644 Napisano: 23.11.2011 09:01:17
no i jestem jeszcze zła, że od trzech dni, siedzę i się wypisuję z masy newsletterów, do których się zapisywałam kiedyś bez pomyślunku.Sama jestem sobie winna. No i że jak próbuję się wypisać z jakiejś stronki, to mi czasami odpisują, że ja u nich się nie rejestrowałam, tylko gdzieś indziej i na mocy jakiś głupawych umów mój mail mają. I że niektórych stronek to się w ogóle wypisać nie mogę, bo już nawet nie pamiętam loginów i haseł. No i niech sie ta zima w końcu skończy, bo moje zdrowie psychiczne jest na wyczerpaniu. emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4849740 Napisano: 23.11.2011 09:47:45
A mnie emotka ,że zakwalifikowałam się do płatnej ankiety, poświęciłam na nią całe 7 minut, a po zakończeniu zonk:
Dziękujemy Państwu bardzo za udział w naszej ankiecie. Niestety tym razem nie odpowiada Pan \ Pani grupie docelowej naszej ankiety lub dysponujemy już odpowiednią ilością osób o tym profilu.
Aby wynagrodzić Państwu okazane zainteresowanie, mogą Państwo wziąć udział w losowaniu:
3 odtwarzaczy Apple Ipod Nano 8 GB
Aby wziać udział w losowaniu prosimy Państwa o podanie adresu zamieszkania oraz adresu poczty elektronicznej. Zwyciezców poinformujemy e-mailem.
Uczestnikom życzymy powodzenia.
emotka
0 0