Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pewnastudentka
@pola, o takie kwoty to może ich procesem postraszyć? przecież powinny być na to jakieś paragrafy... Może nawet nie trzeba będzie się sądzić, bo sama wizja procesu skłoni ich do ugody? Trzymam kciuki za jak najlepsze rozwiązanie sprawy
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: pola731
narazie zobaczę co mi powiedzą w serwisach - jak bedę miała w garści konkretne kwoty wtedy będę rozmawiać - najbardziej wkurza mnie nie to ,ze coś się zepsuło -ale to szukanie winych gdzie indziej - inspektor budowlany musi stwierdzić czyja to wina ... do wczoraj wszystko miałam dobrze a po naprawie mam całość walniętą - prąd do wczoraj miałam i wszystko działało ...
mam w k***a jak byk
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może być jeszcze gorzej ?
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwierz mi; nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być GORZEJ
to mnie nie pocieszyłaś niestety - ale cóż , żyć trzeba
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety - jak się sypie, to się sypie:(
Gość: andziakadula
dokładnie mam to samo tak mnie to wkurza
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Potwierdzam!
Dzisiaj odmówili mi debetu w banku, bo mi się umowa o pracę kończy w sierpniu (mam okresowe)
Niech to szlag!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: swibek
a może pod wpisami na stronie głównej, na samym dole, na niebieskim pasku tak po prawej jest EDYTUJ OPCJE.. i może tam sprawdź ustawienia..
Gość: rafi323raf
i też mnie to wkurza
Gość: michaszka
Propozycje haseł konkursowych rzeczywiście zgodnie z regulaminem powinny zawierać słowa: Lidl i żelki Haribo i te zgłoszenia poddawane są ocenie naturalnie w pierwszej kolejności. Wśród nadesłanych propozycji pojawiły się jednak i takie, które nie zawierały wymaganych słów, ale bardzo przypadły do gustu jury, które doceniło kreatywność autorów poprzez wyróżnienie ich prac. Tym samym zapraszamy do udziału w konkursie i przesyłania propozycji haseł. Jak widać – każdy ma szansę zgarnąć nagrodę
buuu, ale jestem zła, co to ma być. Nigdy więcej żelków
wanderlust
Postów 854
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wlasnie sie dowiedzialam, ze inna osobka z forum tez dostala przeterminowane
juz skrobie do nich maila
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: sarsaparilla
2. Kretyn sąsiad z bloku, który przylega do mojego. Jako, że blok przylega ścianą, to miałam tak głośno, jakby ktoś remontował w moim domu. Debil robił sobie sam remont w sobotę i niedzielę. W nocy. W sobotę od 20 do 5 rano wiercenie, szuranie szpachlą, nosz orera, do tego nikt z tamtego bloku nawet nie pisnął.
W niedzielę małż się wkurzył i o 1 w nocy dzwonił na policję, przyjechali i sprawę załatwili. Więc gostek robi remont w dzień, puszczając na cały głos muzykę typu Rihanna i te inne dziadostwa, chyba po złości. Wrrr.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to jestem zła,że nie wiedzialam że trzeba ze slowami żelki i Lidl i ułożyłam bez tych słów, no nic mi ostatnio nie wychodzi, masakra jakaś
-------------------
-------------------
Gość: april211
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: l0ginka
Dziękujemy Państwu bardzo za udział w naszej ankiecie. Niestety tym razem nie odpowiada Pan \ Pani grupie docelowej naszej ankiety lub dysponujemy już odpowiednią ilością osób o tym profilu.
Aby wynagrodzić Państwu okazane zainteresowanie, mogą Państwo wziąć udział w losowaniu:
3 odtwarzaczy Apple Ipod Nano 8 GB
Aby wziać udział w losowaniu prosimy Państwa o podanie adresu zamieszkania oraz adresu poczty elektronicznej. Zwyciezców poinformujemy e-mailem.
Uczestnikom życzymy powodzenia.