Wkurza mnie...

Gość: crism

#2205673 Napisano: 05.03.2009 08:45:13
aha i jakby komuś wpadł do głowy szalony pomysł odwiedzenia fabryki felixa .... to odradzam, nie mają sklepu firmowego i kodów dać też nie chcą...byłem emotka
0 0

apoccalipsa

#2205678 Napisano: 05.03.2009 08:47:53
crism napisał(a):

aha i jakby komuś wpadł do głowy szalony pomysł odwiedzenia fabryki felixa .... to odradzam, nie mają sklepu firmowego i kodów dać też nie chcą...byłem emotka

emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#2205799 Napisano: 05.03.2009 09:57:00
wkurza mnie, że nie ma jeszcze wyników z knorra, wiem ze maja jeszcze czas ale przecież to nie musi tyle trwaaaac emotka
0 0

Gość: taaga20

#2205813 Napisano: 05.03.2009 10:02:53
Wkurza mnie bałagan który zaczął się robić w Moje dzisiejsze wygrane ... Lubię sobie poczytać co wygrywacie, ale jak ktoś dla jaj wpisuje 150 frytkownic, 2000 koszy dove itd. to mi się odechciewa czytać emotka
0 0

Gość: gocha26

#2205818 Napisano: 05.03.2009 10:04:38
tunezja napisał(a):

Mnie wkurza bolące brzuszysko, ach czemu nie jestem mężczyzną!!!! emotka

poboli i przestanie, a kobietą fajnie być emotka
0 0

Gość: skandynawiak

#2205823 Napisano: 05.03.2009 10:05:09
bratu ukradli w biały dzień 5 letnie Audi A3
chamstwo ...wrrrrrrrrrrrr..
pieprzone złodzieje
emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

zdolnabestia

#2205829 Napisano: 05.03.2009 10:07:44
dysia napisał(a):

tunezja napisał(a):

ola2493 napisał(a):

Wkurza mnie Anna Redecka czyli anavaktóra bez zgody wykorzystała mojego maila do jakiegoś głupiego konkursu. A ma mojego maila bo kiedyś, dawno jej podała, aby jej pomóc w innym konkursie
Tak więc drogie dziecko zgłaszam do organizatorów konkursu spam i mam nadzieje, że wylecisz z hukiem emotka

Żeby się nie wkurzać, nie podaję nieznajomym swoich emaili, bo ludzie są różni.
emotka

czyli Anna Redecka to anava, tez dostałam,

Też dostaję regularny spam na maila od osoby o tym imieniu i nazwisku.
Niestety jakiś czas temu w pewnym konkursie organizator wysłał maila do uczestników z jawną listą mailingową (kilkaset maili było widocznych) i teraz sporo osób wykorzystuje sobie te maile. Nie pozostaje chyba nic innego jak po prostu nie reagować, kasować i czekać, aż się spamerom znudzi i zobaczą, że ich spamowanie jest nieskuteczne.
0 0

Gość: gocha26

#2205862 Napisano: 05.03.2009 10:22:02
zdolnabestia napisał(a):

dysia napisał(a):

tunezja napisał(a):

ola2493 napisał(a):

Wkurza mnie Anna Redecka czyli anavaktóra bez zgody wykorzystała mojego maila do jakiegoś głupiego konkursu. A ma mojego maila bo kiedyś, dawno jej podała, aby jej pomóc w innym konkursie
Tak więc drogie dziecko zgłaszam do organizatorów konkursu spam i mam nadzieje, że wylecisz z hukiem emotka

emotka

Niestety jakiś czas temu w pewnym konkursie organizator wysłał maila do uczestników z jawną listą mailingową (kilkaset maili było widocznych) i teraz sporo osób wykorzystuje sobie te maile. Nie pozostaje chyba nic innego jak po prostu nie reagować, kasować i czekać, aż się spamerom znudzi i zobaczą, że ich spamowanie jest nieskuteczne.

dla mnie nazwisko było znajome więc kliknęłam, a niech ma emotka
0 0

Gość: AgaAga

#2205863 Napisano: 05.03.2009 10:22:05
taaga20 napisał(a):

Wkurza mnie bałagan który zaczął się robić w Moje dzisiejsze wygrane ... Lubię sobie poczytać co wygrywacie, ale jak ktoś dla jaj wpisuje 150 frytkownic, 2000 koszy dove itd. to mi się odechciewa czytać emotka

Mnie też.
Z tego wątku zrobił się konkurs, kto, co głupiego wpisze. Mam tylko nadzieję, że się komuś znudzi wypisywanie głupot.
0 0

Gość: melisa

#2205882 Napisano: 05.03.2009 10:29:35
skandynawiak napisał(a):

bratu ukradli w biały dzień 5 letnie Audi A3
chamstwo ...wrrrrrrrrrrrr..
pieprzone złodzieje
emotka emotka emotka emotka emotka

brak słów, ostatnio oglądałam w TV program, kobieta otworzyła pub, przyszło dwóch takich do ochrony. Miała do wyboru albo swoje życie i życie bliskich albo interes. Nie ona jedna z tego miasta stanęła przed takim wyborem. Co policja na to? Jak na lato. Jak masz lepszy samochód to jesteś obiektem kpin i zazdrości, jak masz własny biznes to jesteś bogol, więc płać haracze. Co za pochrzaniony system.
0 0

Gość: helatkoX

#2205889 Napisano: 05.03.2009 10:32:42
wkurzają mnie zegary. każy chodzi inaczej i nie wiem jak słać na huggisy żeby trafić, a tak by się małemu te sikojady przydały emotka
0 0

Gość: minia

#2205900 Napisano: 05.03.2009 10:38:28
Hmm ze nie moge nic wygrac bo mało osobek klika i głosuje w moja stopke emotka (
Moze sie to zmieni emotka )
0 0

Gość: czarna2318

#2205909 Napisano: 05.03.2009 10:42:31
minia napisał(a):

Hmm ze nie moge nic wygrac bo mało osobek klika i głosuje w moja stopke emotka (

Trzeba mieć duuuuże grono znajomych,wtedy szansa na wygranie jest.Ja też nic nie mogę wygrać jeśli chodzi o konkursy na ilość głosów
0 0

Gość: marielu

#2205913 Napisano: 05.03.2009 10:43:40
minia napisał(a):

może emotka chociaż powinnaś iść do kliknijcie , zanim dostaniesz karniaka jakiego albo co emotka

mnie wkurza pies , mały gnomowaty jamnik , który szczeka za każdym razem jak zlatuje se posikać a szczeka jak 100 jamników razem wziętych - kopnięty czy co ? emotka
0 0

#2205917 Napisano: 05.03.2009 10:44:49
gocha26 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

dysia napisał(a):

tunezja napisał(a):

ola2493 napisał(a):

emotka

dla mnie nazwisko było znajome więc kliknęłam, a niech ma emotka

Wcześniej należałoby spytać o zgodę
emotka
0 0

#2205927 Napisano: 05.03.2009 10:47:57
isiulka napisał(a):

crism napisał(a):

a mnie wkurza, że jakaś menda/mendy, bo inaczej tych ludzi nazwać nie można, przeszła jak tornado przez carrefour w galerii krakowskiej i zerwała WSZYSTKIE kody z Felixa. Jestem pewny, że są zerwane, bo zostały po nich resztki na opakowaniach.

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja bym obstawiała że to już na magazynie zgrabnie urywają te kody, u mnie zreszta taka sama sytuacja w realu

O rany czego to ludzie nie robią żeby wygrać emotka
0 0

Gość: snupy3

#2205929 Napisano: 05.03.2009 10:49:03
Wkurza mnie neostrada emotka
Wczoraj przez pół dnia nie miałam netu,dzisiaj to samo.Przez trzy godziny w sumie gadałam przez telefon z konsultantem i trzy razy powtarzałam wszystkie cuda,które mi kazał robić z liveboxem,po czym stwierdził,że jest zepsuty i trzeba wymienić.Wymeniłam i dalej jest to samo.Dzisiaj ma przyjechać technik,ciekawe czy coś zdziała.A póki co jestem przymusowo na radiówce,dzięki uprzejmości znajomego.I zaś każda stronka ładuje mi się pół godziny... emotka
0 0

mahuska

#2206194 Napisano: 05.03.2009 12:03:48
snupy3 napisał(a):

Wkurza mnie neostrada emotka
Wczoraj przez pół dnia nie miałam netu,dzisiaj to samo.Przez trzy godziny w sumie gadałam przez telefon z konsultantem i trzy razy powtarzałam wszystkie cuda,które mi kazał robić z liveboxem,po czym stwierdził,że jest zepsuty i trzeba wymienić.Wymeniłam i dalej jest to samo.Dzisiaj ma przyjechać technik,ciekawe czy coś zdziała.A póki co jestem przymusowo na radiówce,dzięki uprzejmości znajomego.I zaś każda stronka ładuje mi się pół godziny... emotka

jak dobrze Cie rozumiem, wydałam majątek na pogawędki z neostradą, jak skończy mi się umowa bede mogła tam pracować bo już będe znała wszystkie niedoskonałości
0 0

Gość: melisa

#2206213 Napisano: 05.03.2009 12:08:49
mahuska napisał(a):

jak dobrze Cie rozumiem, wydałam majątek na pogawędki z neostradą, jak skończy mi się umowa bede mogła tam pracować bo już będe znała wszystkie niedoskonałości

ja bym mogła pracować w Netii i w Tepsie, ale chyba bym nie chciała. Pierwsza linia frontu - obsługa infolinii. emotka
0 0

samantha22

#2206233 Napisano: 05.03.2009 12:20:40
krzyszu napisał(a):

samantha22 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A mnie wkurzają te głupie puszki z coca coli emotka

ja się w pt wybieram na zakupy po puchy, może u mnie znajdę emotka

a tak poza tym wkurza mnie limit kodów na zapunktowani.pl emotka

W piątek ? przeciez do jutra trzeba wysłąć fotke emotka

a no widzisz - dobrze, że napisałeś emotka to puch nie będzie emotka
0 0