Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: crism
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: taaga20
Gość: gocha26
poboli i przestanie, a kobietą fajnie być
Gość: skandynawiak
chamstwo ...wrrrrrrrrrrrr..
pieprzone złodzieje
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Też dostaję regularny spam na maila od osoby o tym imieniu i nazwisku.
Niestety jakiś czas temu w pewnym konkursie organizator wysłał maila do uczestników z jawną listą mailingową (kilkaset maili było widocznych) i teraz sporo osób wykorzystuje sobie te maile. Nie pozostaje chyba nic innego jak po prostu nie reagować, kasować i czekać, aż się spamerom znudzi i zobaczą, że ich spamowanie jest nieskuteczne.
Gość: gocha26
dla mnie nazwisko było znajome więc kliknęłam, a niech ma
Gość: AgaAga
Mnie też.
Z tego wątku zrobił się konkurs, kto, co głupiego wpisze. Mam tylko nadzieję, że się komuś znudzi wypisywanie głupot.
Gość: melisa
brak słów, ostatnio oglądałam w TV program, kobieta otworzyła pub, przyszło dwóch takich do ochrony. Miała do wyboru albo swoje życie i życie bliskich albo interes. Nie ona jedna z tego miasta stanęła przed takim wyborem. Co policja na to? Jak na lato. Jak masz lepszy samochód to jesteś obiektem kpin i zazdrości, jak masz własny biznes to jesteś bogol, więc płać haracze. Co za pochrzaniony system.
Gość: helatkoX
Gość: minia
Moze sie to zmieni
Gość: czarna2318
Trzeba mieć duuuuże grono znajomych,wtedy szansa na wygranie jest.Ja też nic nie mogę wygrać jeśli chodzi o konkursy na ilość głosów
Gość: marielu
może
mnie wkurza pies , mały gnomowaty jamnik , który szczeka za każdym razem jak zlatuje se posikać a szczeka jak 100 jamników razem wziętych - kopnięty czy co ?
Wcześniej należałoby spytać o zgodę
O rany czego to ludzie nie robią żeby wygrać
Gość: snupy3
Wczoraj przez pół dnia nie miałam netu,dzisiaj to samo.Przez trzy godziny w sumie gadałam przez telefon z konsultantem i trzy razy powtarzałam wszystkie cuda,które mi kazał robić z liveboxem,po czym stwierdził,że jest zepsuty i trzeba wymienić.Wymeniłam i dalej jest to samo.Dzisiaj ma przyjechać technik,ciekawe czy coś zdziała.A póki co jestem przymusowo na radiówce,dzięki uprzejmości znajomego.I zaś każda stronka ładuje mi się pół godziny...
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dobrze Cie rozumiem, wydałam majątek na pogawędki z neostradą, jak skończy mi się umowa bede mogła tam pracować bo już będe znała wszystkie niedoskonałości
Gość: melisa
ja bym mogła pracować w Netii i w Tepsie, ale chyba bym nie chciała. Pierwsza linia frontu - obsługa infolinii.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no widzisz - dobrze, że napisałeś