Wkurza mnie...

Gość: tunezja

#2204477 Napisano: 04.03.2009 03:51:56
melisa napisał(a):

tunezja napisał(a):

Jeszcze raz zamieszczam we wkurza mnie, bo mnie ciekawi co tym sądzicie?
Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...

Mnie to ani ziębi ani grzeje. Psycholudów też nie trawię, bo niejednego spotkałam na swojej drodze. Każdy był w jakiś sposób sfiksowany, a próbował zaglądać w czaszkę komuś, kto wg niego był bardziej sfiksowany od niego emotka

W każdym razie w konkursach opisowych rzadko biorę udział, więc ta informacja jest zbyteczna. Co do tego, że w ocenianiu prac bierze udział psycholog, to powiem ci szczerze, że w niektórych konkursach przydałaby się pomoc jakiegoś specjalisty. Tak sobie klikam w konkursie na przeciąganie na stronie chce.to i np. ktoś tak jakby dla jaj, lub całkiem poważnie umieszcza na tej stronie: zmartwychwstanie mamy. To tylko przykład, bo takich kwiatków na tej stronie jest wiele...

Moje kontakty z psychologami też nie zaliczam do udanych. Często przyjaciele potrafią pomóc więcej niż osoba wykształcona, mgr psychologii....
0 0

Gość: archidues

#2204482 Napisano: 04.03.2009 03:54:07

Tak sobie gdybam... Jeszcze trochę, to w obuwniczym postawią psychologa i on wraz z panią sprzedawczynią będą nam dobierać obuwie na podstawie cech naszej osobowości....

Może chodzi o to, żeby były przynajmniej jakieś pozory obiektywności emotka
Co prawda odpowiadają za to marketingowcy, ale i oni muszą mieć od kogoś info. Handel to oczywiście kupno i sprzedaż, ale w głębszym ujęciu jest to sztuka zaspokajania potrzeb innych przez drugich w zamian za kasę emotka
I pewnie sztaby psychologów każdego dnia badają nasze potrzeby,żeby jak najlepiej nam dogodzić. Więc oczywiście możesz mieć rację w swoim gdybaniu, ale równie dobrze może serwis ten, na podstawie tych listów czy zgłoszeń, whatever, chce jak najlepiej poznać i zrozumieć potrzeby i punkt widzenia kobiet, które go tworzą, żeby stale poprawiać swoją ofertę na rynku wielu internetowych portali dla płci niewątpliwie pięknej emotka
0 0

annna84

#2204484 Napisano: 04.03.2009 03:57:34
tunezja napisał(a):

Mnie wkurza i śmieszy zarazem, że prace na portalu Planeta Kobiet ocenia wraz z paniami redaktorkami, pani psycholog... Czyli, że jak stwierdzi o czyjej nienormalności, nerwicy lub innej przypadłości to ta osoba u nich nie wygrywa...

A skąd przypuszczenie, że taka osoba u nich nie wygrywa? Opisówki na Planecie są często z pogranicza psychologii. Np. Jak należy przyjmować krytykę itp. Być może psycholog czuwa żeby nie wygrała praca, która może i jest fajnie napisana, ale zawiera rady, które po wprowadzeniu w życie mogłyby przynieść same kłopoty emotka
0 0

Gość: parapet1

#2204490 Napisano: 04.03.2009 03:59:11
annna84 napisał(a):

tunezja napisał(a):

A skąd przypuszczenie, że taka osoba u nich nie wygrywa? Opisówki na Planecie są często z pogranicza psychologii. Np. Jak należy przyjmować krytykę itp. Być może psycholog czuwa żeby nie wygrała praca, która może i jest fajnie napisana, ale zawiera rady, które po wprowadzeniu w życie mogłyby przynieść same kłopoty emotka

emotka
0 0

Gość: tunezja

#2204534 Napisano: 04.03.2009 04:28:19
parapet1 napisał(a):

annna84 napisał(a):

tunezja napisał(a):

emotka

to może się mieści w granicach pomocy psychologa i brzmi sensownie, ale na przykład temat idealny sposób na poprawę nastroju.
Jak napisałbym, ze objadam się słodyczami, tomoże pani psycholog stwierdziłaby, że mam depresję, bo brakuje w mózgu serotoniny, a ja jestem tylko łasuchem...
0 0

Gość: parapet1

#2204558 Napisano: 04.03.2009 04:40:51
tunezja napisał(a):

parapet1 napisał(a):

annna84 napisał(a):

tunezja napisał(a):

emotka

to może się mieści w granicach pomocy psychologa i brzmi sensownie, ale na przykład temat idealny sposób na poprawę nastroju.
Jak napisałbym, ze objadam się słodyczami, tomoże pani psycholog stwierdziłaby, że mam depresję, bo brakuje w mózgu serotoniny, a ja jestem tylko łasuchem...

coś się chyba boisz tej psycholog ; )
0 0

malenka89

#2204572 Napisano: 04.03.2009 04:51:16
Dostałam dziś... uwaga! W sumie 105 maili z konkursu SWATKA czy jakoś tak emotka

Skąd ludzie mają moje maile?
0 0

Gość: swibek

#2204580 Napisano: 04.03.2009 04:55:13
malenka89 napisał(a):

Dostałam dziś... uwaga! W sumie 105 maili z konkursu SWATKA czy jakoś tak emotka

a to na różne maile?? emotka czy na jeden tyle przyszło? może im się płyta zacięła.. emotka ale tak poważnie to lekkie przegięcie.. nawet gdyby to tylko reklama miała być.. emotka
0 0

Gość: jerra

#2204583 Napisano: 04.03.2009 04:55:57
wkurzyłam się dziś, bo poszłam do szkoły.. i co? pani z dziekanatu nie chciała podstemplować legitymacji, bo trzeba zanieść całą specjalizacją (co jest niewykonalne w naszym przypadku), bo pana dr, który miał mi otworzyć salę komputerową nie było, bo zostałam pozbawiona karty wejścia do poszczególnych katedr i będę musiała czatować przed wejściem za każdym razem jak będę chciała się dostac i na dodatek rozdrapałam sobie oko i mam całe czerwone emotka ale poza tym wszystko ok emotka
0 0

malenka89

#2204585 Napisano: 04.03.2009 04:56:56
swibek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

a to na różne maile?? emotka czy na jeden tyle przyszło? może im się płyta zacięła.. emotka ale tak poważnie to lekkie przegięcie.. nawet gdyby to tylko reklama miała być.. emotka

Na 3 różne meile... ale to są zaproszenia od różnych osób... nazwiska wcale nie są mi znane...
Sporo nazwisk się powtarza...
0 0

Gość: ola2493

#2204588 Napisano: 04.03.2009 04:57:47
Wkurza mnie Anna Redecka czyli anavaktóra bez zgody wykorzystała mojego maila do jakiegoś głupiego konkursu. A ma mojego maila bo kiedyś, dawno jej podała, aby jej pomóc w innym konkursie
Tak więc drogie dziecko zgłaszam do organizatorów konkursu spam i mam nadzieje, że wylecisz z hukiem emotka
0 0

#2204595 Napisano: 04.03.2009 05:00:09
malenka89 napisał(a):

swibek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Na 3 różne meile... ale to są zaproszenia od różnych osób... nazwiska wcale nie są mi znane...
Sporo nazwisk się powtarza...

Wpisz nazwiska na nk,to się szybko dowiesz,ja mówię o tym samym konkursie.
Dlatego ogłaszam wszem i wobec, że nie daje nikomu maili na pw i nawet nie pisać do mnie w tej sprawie emotka
0 0

#2204598 Napisano: 04.03.2009 05:01:49
A tak na marginesie anava ten koleś nie jest w moim typie emotka
0 0

Gość: rdzando

#2204610 Napisano: 04.03.2009 05:12:13
A mnie wkurza dentysta - nie dość że boli to jeszcze muszę za to płacić! emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#2204624 Napisano: 04.03.2009 05:19:56
a mnie wkurza, ze smsów z Dove jeszcze nie ma...
chyba że były i nic o tym nie słychać emotka
0 0

Gość: bodarka

#2204625 Napisano: 04.03.2009 05:20:19
Dotarły 2 slizgacze, jeno pudełko rozerwane, całej góry nie ma ale slizgacz jest ok, pan mówi ze w magazynie tak juz było emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Rozwoził DHL emotka
0 0

Gość: irom

#2204656 Napisano: 04.03.2009 05:36:35
wkurza mnie ze streetcom nie informowal o rozpoczeciu drugiej edycji danzkiej,
przez co nie zalapie sie pewnie na buteleczke tak jak ostatnio... nawet pomimo tego ze az 500 osob wygrywa.... emotka emotka emotka
0 0

Gość: luzak

#2204674 Napisano: 04.03.2009 05:43:24
wkurza mnie, że znów nie mam sms z dove emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2204677 Napisano: 04.03.2009 05:44:03
luzak napisał(a):

wkurza mnie, że znów nie mam sms z dove emotka

i ja emotka
0 0

Gość: sawenka