Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tunezja
Moje kontakty z psychologami też nie zaliczam do udanych. Często przyjaciele potrafią pomóc więcej niż osoba wykształcona, mgr psychologii....
Gość: archidues
Może chodzi o to, żeby były przynajmniej jakieś pozory obiektywności
Co prawda odpowiadają za to marketingowcy, ale i oni muszą mieć od kogoś info. Handel to oczywiście kupno i sprzedaż, ale w głębszym ujęciu jest to sztuka zaspokajania potrzeb innych przez drugich w zamian za kasę
I pewnie sztaby psychologów każdego dnia badają nasze potrzeby,żeby jak najlepiej nam dogodzić. Więc oczywiście możesz mieć rację w swoim gdybaniu, ale równie dobrze może serwis ten, na podstawie tych listów czy zgłoszeń, whatever, chce jak najlepiej poznać i zrozumieć potrzeby i punkt widzenia kobiet, które go tworzą, żeby stale poprawiać swoją ofertę na rynku wielu internetowych portali dla płci niewątpliwie pięknej
annna84
Postów 282
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd przypuszczenie, że taka osoba u nich nie wygrywa? Opisówki na Planecie są często z pogranicza psychologii. Np. Jak należy przyjmować krytykę itp. Być może psycholog czuwa żeby nie wygrała praca, która może i jest fajnie napisana, ale zawiera rady, które po wprowadzeniu w życie mogłyby przynieść same kłopoty
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
Gość: parapet1
Gość: tunezja
to może się mieści w granicach pomocy psychologa i brzmi sensownie, ale na przykład temat idealny sposób na poprawę nastroju.
Jak napisałbym, ze objadam się słodyczami, tomoże pani psycholog stwierdziłaby, że mam depresję, bo brakuje w mózgu serotoniny, a ja jestem tylko łasuchem...
Gość: parapet1
coś się chyba boisz tej psycholog ; )
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ludzie mają moje maile?
Gość: swibek
a to na różne maile??
Gość: jerra
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na 3 różne meile... ale to są zaproszenia od różnych osób... nazwiska wcale nie są mi znane...
Sporo nazwisk się powtarza...
Gość: ola2493
Tak więc drogie dziecko zgłaszam do organizatorów konkursu spam i mam nadzieje, że wylecisz z hukiem
Wpisz nazwiska na nk,to się szybko dowiesz,ja mówię o tym samym konkursie.
Dlatego ogłaszam wszem i wobec, że nie daje nikomu maili na pw i nawet nie pisać do mnie w tej sprawie
Gość: rdzando
Gość: muzulmanka
chyba że były i nic o tym nie słychać
Gość: bodarka
Rozwoził DHL
Gość: irom
przez co nie zalapie sie pewnie na buteleczke tak jak ostatnio... nawet pomimo tego ze az 500 osob wygrywa....
Gość: luzak
Gość: jolcia12
i ja
Gość: sawenka