Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: maciejka
Nie wiem w którym wątku poprosić o głosik na fotkę z moim synkiem, może tutaj nikt nie będzie miał za złe.
Dziękuję i słuzę rewanżem
http://czasdzieci...obrazek,7320ebe.html
Gość: melisa
od tego jest wątek kliknijcie. Tam się wymienia klikami, tobie klikną i ty komuś klikniesz, w ten sposób to działa
Gość: hermania
Gość: czarna2318
A co to znaczy sztucznie
Gość: marielu
może jezd kosmitkom ? kurna musza sie jej przyjrzeć czy to nie jakie ufo
bmacieja
Postów 1408
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
kurka alita - kliknęłam ci przez przypadek, bo mnie wkurza, że ktoś ma nick maciejka - i myślałam, że to może z mojej rodziny
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale moze powinnam do tego zalozyc nowe konto, bo anonimowo tak latwo jest wylac zazdrosc? :>
załóż
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łaskawie obejrzała oko i kazała przemywać , zgadnijcie czym.... wodą utlenioną, ja w brecht.
Stwierdziła że nic mu nie jest, że mu łzawi na tle alergicznym (jedno oko) ale zapisze kropelki do oczu, ktorych usilnie szukala w książce. później się w aptece spytałam co to za kropelki, to sie okazało że to antybiotyk, dla 2-miesiecznego dziecka, ktoremu podobno nic nie jest. Oczywiście nie wykupiłam.
Chcialam żeby mi dała skierowanie do okulisty, to nie dała. I jestem w punkcie wyjścia. I nie wiem co z tym okiem, łzawi mu ciągle i trochę ropieję.
Wkurzający są lekarze którzy pracują bo muszą
-------------------
-------------------
Gość: snupy3
Coś mi to przypomina.Jak moja córka była w tym wieku miała pleśniawki w buzi a potem grzybicę w pupie dostała,podobno się przeniosło.Poszłam z nią do lekarza,a że musiałam czekać w poczekalni,mała zdążyła zrobić bobka,nawet nie wiedziałam kiedy bo był to taki czas że waliła nawet 10 razy dziennie.Lekarz zamiast mi poradzić co mam robić,powiedział,ze to jest zwykłe odparzenie i że jak nadal nie będę jej porządnie przemywać tyłka to nic dziwnego że będzie je mieć.
Debil ostatni! Jakbym nie wiedziała co to jest odparzenie.Poszłam do innego lekarza i okazało się,że to jest grzybica,dostałam maść i zaraz przeszło.Niestety,są lekarze i idioci.
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zaszłam w ciąże z drugim synkiem, to poszłam do ginekologa i mówię, że w ciązy jestem, a on To fatalnie!! jak ginekolog może takie rzeczy mówić?. Od razu go zmienilam i poszłam prywatnie.
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
A wkurza mnie lenistwo
Codzienny klik
Gość: grancias
Pewnie chodziło o zmienne IP ...
do karolkas
Hmmm ... nie wiem z czego sie brechtałas ? To normalne, ze na lzawiace oczy stosuje sie sol fizjologiczna lub wode utleniona ;/ Pierwszy raz slysze o kroplach dla zdrowych
Gość: misiulka
karolkas- jak moje dziewczyny i ja tez- mialysmy zapalenie spojówek i oko tez łzawiło to miałam
Dicortineff i Biodacyne-tylko to juz jest antybiotyk- ale pamietam że jeszcze kiedys uzywalam tylko Dicortineff -i tez pomogło a te kropelki Dicortineff to sa i na oczka i uszka
i najważniejsze - nie panikować
karolkas
Postów 1248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś do wody utlenionej nie jestem przekonana, zwłaszcza na oko.
A do okulisty chciałam iść z marszu ale niestety dopiero rejestracje zaczynaja 6 kwietnia i beda rejestrować na koniec maja. Do tego czasu to tysiące rzeczy moze sie stać.
Ogólnie nie panikuję, dziecko mi nie wrzeszczy, normalnie spi i nie gorączkuję. A w poniedziałek pójde do mojego pediatry.
Gość: nemi
Mam pytanie do tych osób co wygrały: Ile kodów wysyłaliście?