Wkurza mnie...

Gość: maciejka

#2274809 Napisano: 28.03.2009 02:55:05
Witam

Nie wiem w którym wątku poprosić o głosik na fotkę z moim synkiem, może tutaj nikt nie będzie miał za złe.
Dziękuję i słuzę rewanżem
http://czasdzieci...obrazek,7320ebe.html
0 0

Gość: melisa

#2274811 Napisano: 28.03.2009 02:56:23
maciejka napisał(a):

Witam

Nie wiem w którym wątku poprosić o głosik na fotkę z moim synkiem, może tutaj nikt nie będzie miał za złe.

od tego jest wątek kliknijcie. Tam się wymienia klikami, tobie klikną i ty komuś klikniesz, w ten sposób to działa emotka
0 0

Gość: hermania

#2274847 Napisano: 28.03.2009 03:07:29
Wkurzaja mnie osoby, ktore sztucznie podbijaja sobie glosy w konkursach emotka a w szczególności fish1976 ... rozumiem sporadycznie wygrywac w takich konkursach, ale nie caly czas. Wezmy przykladowy konkurs z Knorra, oczywiscie znowu ma mnostwo glosow ;/
0 0

Gość: czarna2318

#2274892 Napisano: 28.03.2009 03:16:52
hermania napisał(a):

Wkurzaja mnie osoby, ktore sztucznie podbijaja sobie glosy w konkursach emotka a w szczególności fish1976 ... rozumiem sporadycznie wygrywac w takich konkursach, ale nie caly czas. Wezmy przykladowy konkurs z Knorra, oczywiscie znowu ma mnostwo glosow ;/

A co to znaczy sztucznie emotka
0 0

Gość: marielu

#2274900 Napisano: 28.03.2009 03:19:37
znaczy np za pomocom sztucznej inteligencji emotka
może jezd kosmitkom ? kurna musza sie jej przyjrzeć czy to nie jakie ufo emotka
0 0

bmacieja

#2274909 Napisano: 28.03.2009 03:22:29
maciejka napisał(a):

Witam

kurka alita - kliknęłam ci przez przypadek, bo mnie wkurza, że ktoś ma nick maciejka - i myślałam, że to może z mojej rodziny emotka emotka i chciałam se obejrzeć emotka
0 0

ciasssteczko

#2274915 Napisano: 28.03.2009 03:24:34
wkurza mnie henka, zdziska i gienia, bo wygrywaja za duzo nagrod w konkursach emotka

ale moze powinnam do tego zalozyc nowe konto, bo anonimowo tak latwo jest wylac zazdrosc? :>
0 0

#2274965 Napisano: 28.03.2009 03:46:09
ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie henka, zdziska i gienia, bo wygrywaja za duzo nagrod w konkursach emotka

ale moze powinnam do tego zalozyc nowe konto, bo anonimowo tak latwo jest wylac zazdrosc? :>

załóż
emotka
0 0

karolkas

#2274998 Napisano: 28.03.2009 03:56:35
A mnie dzis wkurzyła lekarka, ja wiem ze jest sobota i sie pracowac nie chce, no ale zawód do czegoś zobowiązuje. Poszlam z moim dwumiesięcznym synkiem do lekarza, bo mu cos od wczoraj oko łzawi i troche ropy jest. Wchodzę do gabinetu, oczywiście zero reakcji, jakby powietrze weszlo. Mówię że synkowi oko łzawi ciągle a ona prosze rozebrać dziecko; a ja że oko przecież łzawi; a ona ale nie ma kataru, kaszlu, gorączki; ja że nie. Normalnie klapki na oczach, bo wszyscy przychodzą z przeziebieniem. Monotematycna lekarka.

Łaskawie obejrzała oko i kazała przemywać , zgadnijcie czym.... wodą utlenioną, ja w brecht.
Stwierdziła że nic mu nie jest, że mu łzawi na tle alergicznym (jedno oko) ale zapisze kropelki do oczu, ktorych usilnie szukala w książce. później się w aptece spytałam co to za kropelki, to sie okazało że to antybiotyk, dla 2-miesiecznego dziecka, ktoremu podobno nic nie jest. Oczywiście nie wykupiłam.
Chcialam żeby mi dała skierowanie do okulisty, to nie dała. I jestem w punkcie wyjścia. I nie wiem co z tym okiem, łzawi mu ciągle i trochę ropieję.
Wkurzający są lekarze którzy pracują bo muszą
0 0

Gość: snupy3

#2275023 Napisano: 28.03.2009 04:04:11
karolkas napisał(a):

A mnie dzis wkurzyła lekarka, ja wiem ze jest sobota i sie pracowac nie chce, no ale zawód do czegoś zobowiązuje. Poszlam z moim dwumiesięcznym synkiem do lekarza, bo mu cos od wczoraj oko łzawi i troche ropy jest. Wchodzę do gabinetu, oczywiście zero reakcji, jakby powietrze weszlo. Mówię że synkowi oko łzawi ciągle a ona prosze rozebrać dziecko; a ja że oko przecież łzawi; a ona ale nie ma kataru, kaszlu, gorączki; ja że nie. Normalnie klapki na oczach, bo wszyscy przychodzą z przeziebieniem. Monotematycna lekarka.

Łaskawie obejrzała oko i kazała przemywać , zgadnijcie czym.... wodą utlenioną, ja w brecht.
Stwierdziła że nic mu nie jest, że mu łzawi na tle alergicznym (jedno oko) ale zapisze kropelki do oczu, ktorych usilnie szukala w książce. później się w aptece spytałam co to za kropelki, to sie okazało że to antybiotyk, dla 2-miesiecznego dziecka, ktoremu podobno nic nie jest. Oczywiście nie wykupiłam.
Chcialam żeby mi dała skierowanie do okulisty, to nie dała. I jestem w punkcie wyjścia. I nie wiem co z tym okiem, łzawi mu ciągle i trochę ropieję.

Coś mi to przypomina.Jak moja córka była w tym wieku miała pleśniawki w buzi a potem grzybicę w pupie dostała,podobno się przeniosło.Poszłam z nią do lekarza,a że musiałam czekać w poczekalni,mała zdążyła zrobić bobka,nawet nie wiedziałam kiedy bo był to taki czas że waliła nawet 10 razy dziennie.Lekarz zamiast mi poradzić co mam robić,powiedział,ze to jest zwykłe odparzenie i że jak nadal nie będę jej porządnie przemywać tyłka to nic dziwnego że będzie je mieć. emotka
Debil ostatni! Jakbym nie wiedziała co to jest odparzenie.Poszłam do innego lekarza i okazało się,że to jest grzybica,dostałam maść i zaraz przeszło.Niestety,są lekarze i idioci.
0 0

karolkas

#2275043 Napisano: 28.03.2009 04:09:48
Lekarze to temat rzeka.

Jak zaszłam w ciąże z drugim synkiem, to poszłam do ginekologa i mówię, że w ciązy jestem, a on To fatalnie!! jak ginekolog może takie rzeczy mówić?. Od razu go zmienilam i poszłam prywatnie.
0 0

annb

#2275052 Napisano: 28.03.2009 04:11:55
emotka dlatego wole nie chodzić do lekarzy,dobra jestem na wózku,ale nic sie nie dzieje emotka
A wkurza mnie lenistwo emotka I nuda emotka
0 0

Gość: grancias

#2275089 Napisano: 28.03.2009 04:18:51
hermania napisał(a):

Pewnie chodziło o zmienne IP ...

do karolkas
Hmmm ... nie wiem z czego sie brechtałas ? To normalne, ze na lzawiace oczy stosuje sie sol fizjologiczna lub wode utleniona ;/ Pierwszy raz slysze o kroplach dla zdrowych emotka ) Moze farmaceutka jakas niedouczona ? Aaaa i do okulisty nie dostaje sie skierowania, idzie sie z marszu tak jak np. do dentysty ...

0 0

Gość: misiulka

#2275136 Napisano: 28.03.2009 04:27:06
karolkas napisał(a):

karolkas- jak moje dziewczyny i ja tez- mialysmy zapalenie spojówek i oko tez łzawiło to miałam
Dicortineff i Biodacyne-tylko to juz jest antybiotyk- ale pamietam że jeszcze kiedys uzywalam tylko Dicortineff -i tez pomogło a te kropelki Dicortineff to sa i na oczka i uszka emotka mnie sie przydały
0 0

#2275165 Napisano: 28.03.2009 04:40:43
karolkas napisał(a):

A mnie dzis wkurzyła lekarka,

woda utleniona to sprawdzony pomysł, polecam również zwykłą herbatkę rumiankową i dużo soli fizjologicznej a w poniedziałek jak nie będzie lepiej to sio do pediatry w rejonie.

i najważniejsze - nie panikować emotka
0 0

#2275168 Napisano: 28.03.2009 04:41:35
no i karmić piersią karmić, ile sie da i jak długo sie da - to najlepsze lekarstwo na wszystko emotka
0 0

karolkas

#2275223 Napisano: 28.03.2009 05:13:13
marielu napisał(a):

karolkas napisał(a):

A mnie dzis wkurzyła lekarka,

woda utleniona to sprawdzony pomysł, polecam również zwykłą herbatkę rumiankową i dużo soli fizjologicznej a w poniedziałek jak nie będzie lepiej to sio do pediatry w rejonie.

i najważniejsze - nie panikować emotka

jakoś do wody utlenionej nie jestem przekonana, zwłaszcza na oko.
A do okulisty chciałam iść z marszu ale niestety dopiero rejestracje zaczynaja 6 kwietnia i beda rejestrować na koniec maja. Do tego czasu to tysiące rzeczy moze sie stać.
Ogólnie nie panikuję, dziecko mi nie wrzeszczy, normalnie spi i nie gorączkuję. A w poniedziałek pójde do mojego pediatry.
0 0

#2275243 Napisano: 28.03.2009 05:19:54
czasem rzeczy dziwne działają cuda, mówi ci to mama 2 trolli i to nie bezproblemowych trolli, swoje przeszłam emotka a skoro śpi, nie bucy - to znaczy że nic poważnego. Kontrola nie zaszkodzi , to fakt , chociaż by dla uspokojenia troskliwej mamy emotka
0 0

Gość: nemi

#2275264 Napisano: 28.03.2009 05:25:20
Wkurza mnie konkurs z Winiar. Wysyłam kody i nic.

Mam pytanie do tych osób co wygrały: Ile kodów wysyłaliście? emotka
0 0

#2275266 Napisano: 28.03.2009 05:25:42
1000
0 0