Wkurza mnie...

karolkas

#2275271 Napisano: 28.03.2009 05:27:12
marielu napisał(a):

1000

ja 2 ale nie wygrałam emotka , widocznie za mało o 998 kodów
0 0

Gość: nemi

#2275278 Napisano: 28.03.2009 05:30:23
A za te 1000 kodów to jaka była nagroda?
0 0

Gość: marielu

#2275290 Napisano: 28.03.2009 05:32:44
nemi napisał(a):

A za te 1000 kodów to jaka była nagroda?

komornik za nie zapłaconą fakturę emotka
0 0

Gość: nemi

#2275306 Napisano: 28.03.2009 05:37:21
no to ładnie;)
0 0

Gość: aleks21

#2275376 Napisano: 28.03.2009 06:04:59
wkurza mnie to, że niedługo będę łysa. Już do fryzjera wstyd chodzić. W w sumie po co. I tak nie ma co ścinać... emotka emotka emotka
0 0

Gość: rdzando

#2275379 Napisano: 28.03.2009 06:06:38
a mnie wkurza ta zima, na lekarza i leki wydaje krocie, a o nerwach straconych nie wspomnę emotka emotka emotka Syn tydzien temu antyiotyk, ten tydzien 4 dni pochodził do przedszkola, panie wymyślily jakąś wycieczkę, dziecko wrócilo z przemoczonymi skarpetami, pewnie cały dzień tak siedział.Następnego dnia 40 stopni i znów k...rde antybiotyk i w ogóle to tylko mam ochote się nawalić! emotka emotka
0 0

#2275405 Napisano: 28.03.2009 06:26:24
aleks21 napisał(a):

wkurza mnie to, że niedługo będę łysa. Już do fryzjera wstyd chodzić. W w sumie po co. I tak nie ma co ścinać... emotka emotka emotka

podetnij włosy, kup jedwab w płynie emotka
0 0

#2275408 Napisano: 28.03.2009 06:27:16
rdzando napisał(a):

a mnie wkurza ta zima, na lekarza i leki wydaje krocie, a o nerwach straconych nie wspomnę emotka emotka emotka Syn tydzien temu antyiotyk, ten tydzien 4 dni pochodził do przedszkola, panie wymyślily jakąś wycieczkę, dziecko wrócilo z przemoczonymi skarpetami, pewnie cały dzień tak siedział.Następnego dnia 40 stopni i znów k...rde antybiotyk i w ogóle to tylko mam ochote się nawalić! emotka emotka

napij sie
emotka i przywyknij..
0 0

#2275415 Napisano: 28.03.2009 06:31:11
marielu napisał(a):

rdzando napisał(a):

napij sie
emotka i przywyknij..

Od kilku lat nie moge sie jednak przyzwyczaić, zawsze tak samo między listopadem a kwietniem
emotka A napiję sie jak opanuję sutyację, bo niestety noce są najgorsze, sama masz tez 2 dzieci więc wiesz.... Musze być wtedy czujna trzeźwa.....ale dzieki za radę
0 0

Gość: ewciia

#2275416 Napisano: 28.03.2009 06:31:25
marielu napisał(a):

rdzando napisał(a):

napij sie
emotka i przywyknij..

A zawsze trzeba po ten antybiotyk sięgać? Bez niego też można się wyleczyć, a i zdrowiej dla organizmu jest.
0 0

#2275424 Napisano: 28.03.2009 06:38:16
ewciia napisał(a):

marielu napisał(a):

rdzando napisał(a):

napij sie
emotka i przywyknij..

A zawsze trzeba po ten antybiotyk sięgać? Bez niego też można się wyleczyć, a i zdrowiej dla organizmu jest.

Niestety u mnie często. teraz jak za każdym zresztą razem probowalysm z lekarką, ale jemu momentalnie skacze temeratura do 40 st i rzuca się na zapalenie krtani lub gardła. Tym razem po dniu walki na przeciwgoraczkowych i homeopatykach na koniec dnia stracil głos i rzgal i przez ręce leciał i szczekał musielismy znów podac antybiotyk. Na w tym sezonie od listopada to już 5 w tym 2 na zapalenie płuc:(:(:(
0 0

smsowicz

#2275430 Napisano: 28.03.2009 06:45:47
karolkas napisał(a):

A mnie dzis wkurzyła lekarka, ja wiem ze jest sobota i sie pracowac nie chce, no ale zawód do czegoś zobowiązuje. Poszlam z moim dwumiesięcznym synkiem do lekarza, bo mu cos od wczoraj oko łzawi i troche ropy jest. Wchodzę do gabinetu, oczywiście zero reakcji, jakby powietrze weszlo. Mówię że synkowi oko łzawi ciągle a ona prosze rozebrać dziecko; a ja że oko przecież łzawi; a ona ale nie ma kataru, kaszlu, gorączki; ja że nie. Normalnie klapki na oczach, bo wszyscy przychodzą z przeziebieniem. Monotematycna lekarka.

Łaskawie obejrzała oko i kazała przemywać , zgadnijcie czym.... wodą utlenioną, ja w brecht.
Stwierdziła że nic mu nie jest, że mu łzawi na tle alergicznym (jedno oko) ale zapisze kropelki do oczu, ktorych usilnie szukala w książce. później się w aptece spytałam co to za kropelki, to sie okazało że to antybiotyk, dla 2-miesiecznego dziecka, ktoremu podobno nic nie jest. Oczywiście nie wykupiłam.
Chcialam żeby mi dała skierowanie do okulisty, to nie dała. I jestem w punkcie wyjścia. I nie wiem co z tym okiem, łzawi mu ciągle i trochę ropieję.
Wkurzający są lekarze którzy pracują bo muszą

Tak to jest. Lekarze sie opierniczają w sobotę. Niech kogoś boli ząb i niech szuka dentysty w sobotę.Natomiast inni w sobotę muszą pracować, choć owoc ich pracy bynajmniej nie jest pierwszej potrzeby. Lekarze to tylko specjalisci od brania pieniedzy, bo na medycynie niestety słabo się znają.
0 0

#2275436 Napisano: 28.03.2009 06:48:28
smsowicz nie zgodzę się z tobą - globalizujesz, trafiłam na dobrych lekarzy po latach i wiem że są ludzie na prawdę oddani swojej pracy i są lekarze z powołania. Bywają konowały - ale pokaż mi dziedzinę , firmę .. gdzie ich nie ma....
0 0

cudaczek121

#2275439 Napisano: 28.03.2009 06:53:03
marielu napisał(a):

smsowicz nie zgodzę się z tobą - globalizujesz, trafiłam na dobrych lekarzy po latach i wiem że są ludzie na prawdę oddani swojej pracy i są lekarze z powołania. Bywają konowały - ale pokaż mi dziedzinę , firmę .. gdzie ich nie ma....

marielu,zgadzam się z Tobą.Lekarz lekarzowi nierówny, tak samo są prawnicy i Prawnicy,itd emotka
0 0

smsowicz

#2275453 Napisano: 28.03.2009 06:57:10
marielu napisał(a):

W soboty widać to powołanie...
0 0

#2275459 Napisano: 28.03.2009 06:58:55
smsowicz napisał(a):

marielu napisał(a):

miej pretensje nie do ludzi a do naszego rządu, że lekarze dostają grosze i wolą prywatne praktyki , a dyżury oddają młodym ....
0 0

#2275463 Napisano: 28.03.2009 06:59:47
......... albo nieudacznikom
0 0

Gość: aleks21

#2275469 Napisano: 28.03.2009 07:01:14
marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

podetnij włosy, kup jedwab w płynie emotka

to szalejące hormony. Nic nie pomoże. Chyba że kolejna ciąża... emotka
0 0

#2275479 Napisano: 28.03.2009 07:04:57
pomoże emotka
0 0

smsowicz

#2275490 Napisano: 28.03.2009 07:08:07
Bo kto by słyszał, ze ludzie choruja i mają wypadki w dni tzw. wolne.
marielu napisał(a):

smsowicz napisał(a):

marielu napisał(a):

miej pretensje nie do ludzi a do naszego rządu, że lekarze dostają grosze i wolą prywatne praktyki , a dyżury oddają młodym ....

Wolą sprawy załatwiać listownie emotka
0 0