Wkurza mnie...

Gość: marielu

#2275495 Napisano: 28.03.2009 07:10:38
a ty wolisz narzekać emotka

zamiast narzekać , idź do szpitala w sobotę lub niedziele z dziec kim a nie nie do przychodni dyżurującej emotka Badania ci zrobią na cito, leki zapiszą, w razie potrzeby zostawią na oddziale - unikam przychodni dyżurujących , to wujek samo zło emotka
0 0

Gość: gocha26

#2275502 Napisano: 28.03.2009 07:17:09
rdzando napisał(a):

ewciia napisał(a):

marielu napisał(a):

rdzando napisał(a):

a mnie wkurza ta zima, na lekarza i leki wydaje krocie, a o nerwach straconych nie wspomnę emotka emotka emotka Syn tydzien temu antyiotyk, ten tydzien 4 dni pochodził do przedszkola, panie wymyślily jakąś wycieczkę, dziecko wrócilo z przemoczonymi skarpetami, pewnie cały dzień tak siedział.Następnego dnia 40 stopni i znów k...rde antybiotyk i w ogóle to tylko mam ochote się nawalić! emotka emotka

napij sie
emotka i przywyknij..

A zawsze trzeba po ten antybiotyk sięgać? Bez niego też można się wyleczyć, a i zdrowiej dla organizmu jest.

Niestety u mnie często. teraz jak za każdym zresztą razem probowalysm z lekarką, ale jemu momentalnie skacze temeratura do 40 st i rzuca się na zapalenie krtani lub gardła. Tym razem po dniu walki na przeciwgoraczkowych i homeopatykach na koniec dnia stracil głos i rzgal i przez ręce leciał i szczekał musielismy znów podac antybiotyk. Na w tym sezonie od listopada to już 5 w tym 2 na zapalenie płuc:(:(:(

a może dziecko ma migdałek przerośniety?
moja córka po wycięciu migdałka już kilka lat nie choruje
a synka przetrzymałam z jedną chorobą, nie poleciałam do lekarza i już 1,5 roku nie brał antybiotyku
choruje, ale staram sie domowymi sposobami go leczyć (inhalacje, bańki stawiam, p/alergiczne syropki)
a pani doktor powiedziąłam żeby nie daj Boziu nie myślała o moim dziecku, bo jak się kiedyś zapytała jak tam jej pacjent, to dwa dni później u niej byłam emotka
0 0

#2275525 Napisano: 28.03.2009 07:28:06
migdałek, alergia, pasożyty... powodów 100 , by szukać przyczyny
antybiotyk to ostateczna ostateczność.
Rzekła mary i zamknęła się w tym temacie emotka
0 0

Gość: rdzando

#2275540 Napisano: 28.03.2009 07:36:12
gocha26 napisał(a):

rdzando napisał(a):

ewciia napisał(a):

marielu napisał(a):

rdzando napisał(a):

a mnie wkurza ta zima, na lekarza i leki wydaje krocie, a o nerwach straconych nie wspomnę emotka emotka emotka Syn tydzien temu antyiotyk, ten tydzien 4 dni pochodził do przedszkola, panie wymyślily jakąś wycieczkę, dziecko wrócilo z przemoczonymi skarpetami, pewnie cały dzień tak siedział.Następnego dnia 40 stopni i znów k...rde antybiotyk i w ogóle to tylko mam ochote się nawalić! emotka emotka

napij sie
emotka i przywyknij..

A zawsze trzeba po ten antybiotyk sięgać? Bez niego też można się wyleczyć, a i zdrowiej dla organizmu jest.

Niestety u mnie często. teraz jak za każdym zresztą razem probowalysm z lekarką, ale jemu momentalnie skacze temeratura do 40 st i rzuca się na zapalenie krtani lub gardła. Tym razem po dniu walki na przeciwgoraczkowych i homeopatykach na koniec dnia stracil głos i rzgal i przez ręce leciał i szczekał musielismy znów podac antybiotyk. Na w tym sezonie od listopada to już 5 w tym 2 na zapalenie płuc:(:(:(

a może dziecko ma migdałek przerośniety?
moja córka po wycięciu migdałka już kilka lat nie choruje
a synka przetrzymałam z jedną chorobą, nie poleciałam do lekarza i już 1,5 roku nie brał antybiotyku
choruje, ale staram sie domowymi sposobami go leczyć (inhalacje, bańki stawiam, p/alergiczne syropki)
a pani doktor powiedziąłam żeby nie daj Boziu nie myślała o moim dziecku, bo jak się kiedyś zapytała jak tam jej pacjent, to dwa dni później u niej byłam emotka

tez to stosuje (łacznie z magicznym syropkiem babci skladajacym sie z czosnku, cytryn, miodu i wody). On jest alergikiem wziewnym i stad szybko łapie ustrojstwa dróg oddechowych. otolaryngolog stierdził że migdały idelne, jak siedzi w domu ok jak idzie do przedszoklato 2 tyg góra chodzi drugie dwa choruje ale to w okresie od listopada do kwietnia. Pol roku wycite z życiorysu drugie pół ok. Mam nadzieję że zbytnio nie osiwieję do czasu zanim się nie wychorują te moje dziec emotka
0 0

#2275555 Napisano: 28.03.2009 07:41:59
czosnek i miód to alergeny , nie upierała bym się przy stosowaniu emotka rzekła Mary chociaż miała już nie pisać..
0 0

Gość: barbara1910

#2275578 Napisano: 28.03.2009 08:00:03
...a ja nie doszukiwałabym sie niczego skoro dziecko spi ,nie płacze ,je ...moze jakis wirusik z powietrza a nawet wiatr ...wystarczy rumianek ,sol fizjologiczna ,woda utleniona ...
...do okulisty,stomatologa jak i do ginekologa nie potrzeba skierowań
...nikt nie jest nieomylny tak samo my i lekarze emotka
i nie wkurzac sie emotka
0 0

Gość: gocha26

#2275605 Napisano: 28.03.2009 08:11:54
marielu napisał(a):

czosnek i miód to alergeny , nie upierała bym się przy stosowaniu emotka rzekła Mary chociaż miała już nie pisać..

Mary to zżera wszystko jak widzę i nie patrzy na alergeny emotka
0 0

#2275640 Napisano: 28.03.2009 08:22:01
wjadomo emotka Mary lubi jeść emotka
0 0

Gość: melisa

#2275644 Napisano: 28.03.2009 08:23:16
Z zasady nie bronię lekarzy, prawników i innych tego typu zawodów, jak ktoś ma coś do nich to najczęściej ma rację, bo jakby to powiedział mój ojciec to jedna k.... banda.

Czosnek, miód, cebula - uwielbiam i nie od tego mam alergię, ponieważ dzisiaj nawet tego nie wąchałam. Raz na dwa tygodnie, raz na trzy regularnie mam nosówkę.

Tak mnie to wkurza, że aż mi słabo emotka
0 0

Gość: ola2493

#2275841 Napisano: 28.03.2009 09:14:45
gocha26 napisał(a):

bo jak się kiedyś zapytała jak tam jej pacjent, to dwa dni później u niej byłam

Proszę, tylko nie zabobony...
W temacie wkurza mnie czary mary i inne zabobony emotka
0 0

Gość: pawel1615

#2275855 Napisano: 28.03.2009 09:17:32
melisa napisał(a):

regularnie mam nosówkę.

mój pies tez miał nosówkę i musiałem z nim do weterynarza jeździć emotka

P.S nie mogłem sie powstrzymac (bez urazy) emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#2275898 Napisano: 28.03.2009 09:27:35
ola2493 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

a mnie też wkurzają zabobony, jak mi dziecko płacze to teściowa i szwagier nie doszukuja się przyczyn, tylko od razu że ktoś mi dziecko zauroczył. Każą mi lizać, spluwać, przez lewe ramię. Robić krzyże. Śmieszą mnie takie zabobony i odczynianie czarów, a oni sie obrażają. Raz się dałam namówić na odczynianie czarów i co? dziecko jak płakało tak dalej płakało, a oni się obrazili, bo powiedzieli, że nie zadziałało bo się cieszyłam
0 0

#2275943 Napisano: 28.03.2009 09:37:23
karolkas napisał(a):

ola2493 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

a mnie też wkurzają zabobony, jak mi dziecko płacze to teściowa i szwagier nie doszukuja się przyczyn, tylko od razu że ktoś mi dziecko zauroczył. Każą mi lizać, spluwać, przez lewe ramię. Robić krzyże. Śmieszą mnie takie zabobony i odczynianie czarów, a oni sie obrażają. Raz się dałam namówić na odczynianie czarów i co? dziecko jak płakało tak dalej płakało, a oni się obrazili, bo powiedzieli, że nie zadziałało bo się cieszyłam

emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#2275954 Napisano: 28.03.2009 09:39:20
karolkas napisał(a):

ola2493 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

U mnie co niektórzy w rodzinie też w to wierzą,ale my z mężem się śmiejemy i to tępimy emotka
0 0

#2275967 Napisano: 28.03.2009 09:41:04
ola2493 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ola2493 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

U mnie co niektórzy w rodzinie też w to wierzą,ale my z mężem się śmiejemy i to tępimy emotka

bij i rozumu ucz
emotka
0 0

karolkas

#2275982 Napisano: 28.03.2009 09:44:22
barbara1910 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

karolkas napisał(a):

ola2493 napisał(a):

gocha26 napisał(a):

bij i rozumu ucz
emotka

ja tez nie rozumiem jak mozna w to wierzyc. Oni wierza ze jak pospluwaja to wszystko przejdzie.
0 0

ignam

#2276270 Napisano: 28.03.2009 11:54:49
Wkurza mnie Okocim. Ma konkurs na stronie. Ostatnio miał na niej trojana. Nie mogę dodać konkursu bo znowu może mieć /coś dziwnie mi strona działa/
Czy ktoś z antywirusem mógłby to sprawdzić i ewentualnie dodać do bazy?
www.okocim.pl
0 0

Gość: basiasiwek28

#2276629 Napisano: 29.03.2009 10:23:32
ignam napisał(a):

Wkurza mnie Okocim. Ma konkurs na stronie. Ostatnio miał na niej trojana. Nie mogę dodać konkursu bo znowu może mieć /coś dziwnie mi strona działa/
Czy ktoś z antywirusem mógłby to sprawdzić i ewentualnie dodać do bazy?
www.okocim.pl

Już nie ma wirusa
0 0

Gość: sasanka24

#2277188 Napisano: 29.03.2009 03:30:59
Wkurza mnie ,że od dłuższego czasu nie otwiera mi się stronka www.mojeciasto.pl emotka
0 0

pioge7

#2277195 Napisano: 29.03.2009 03:39:12
a mnie wkurza pogoda raz ładnie potem leje potem ładnie i znowu leje
0 0