Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marielu
zamiast narzekać , idź do szpitala w sobotę lub niedziele z dziec kim a nie nie do przychodni dyżurującej
Gość: gocha26
a może dziecko ma migdałek przerośniety?
moja córka po wycięciu migdałka już kilka lat nie choruje
a synka przetrzymałam z jedną chorobą, nie poleciałam do lekarza i już 1,5 roku nie brał antybiotyku
choruje, ale staram sie domowymi sposobami go leczyć (inhalacje, bańki stawiam, p/alergiczne syropki)
a pani doktor powiedziąłam żeby nie daj Boziu nie myślała o moim dziecku, bo jak się kiedyś zapytała jak tam jej pacjent, to dwa dni później u niej byłam
antybiotyk to ostateczna ostateczność.
Rzekła mary i zamknęła się w tym temacie
Gość: rdzando
tez to stosuje (łacznie z magicznym syropkiem babci skladajacym sie z czosnku, cytryn, miodu i wody). On jest alergikiem wziewnym i stad szybko łapie ustrojstwa dróg oddechowych. otolaryngolog stierdził że migdały idelne, jak siedzi w domu ok jak idzie do przedszoklato 2 tyg góra chodzi drugie dwa choruje ale to w okresie od listopada do kwietnia. Pol roku wycite z życiorysu drugie pół ok. Mam nadzieję że zbytnio nie osiwieję do czasu zanim się nie wychorują te moje dziec
Gość: barbara1910
...do okulisty,stomatologa jak i do ginekologa nie potrzeba skierowań
...nikt nie jest nieomylny tak samo my i lekarze
i nie wkurzac sie
Gość: gocha26
Mary to zżera wszystko jak widzę i nie patrzy na alergeny
Gość: melisa
Czosnek, miód, cebula - uwielbiam i nie od tego mam alergię, ponieważ dzisiaj nawet tego nie wąchałam. Raz na dwa tygodnie, raz na trzy regularnie mam nosówkę.
Tak mnie to wkurza, że aż mi słabo
Gość: ola2493
Proszę, tylko nie zabobony...
W temacie wkurza mnie czary mary i inne zabobony
Gość: pawel1615
mój pies tez miał nosówkę i musiałem z nim do weterynarza jeździć
P.S nie mogłem sie powstrzymac (bez urazy)
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie też wkurzają zabobony, jak mi dziecko płacze to teściowa i szwagier nie doszukuja się przyczyn, tylko od razu że ktoś mi dziecko zauroczył. Każą mi lizać, spluwać, przez lewe ramię. Robić krzyże. Śmieszą mnie takie zabobony i odczynianie czarów, a oni sie obrażają. Raz się dałam namówić na odczynianie czarów i co? dziecko jak płakało tak dalej płakało, a oni się obrazili, bo powiedzieli, że nie zadziałało bo się cieszyłam
-------------------
-------------------
Gość: ola2493
U mnie co niektórzy w rodzinie też w to wierzą,ale my z mężem się śmiejemy i to tępimy
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie rozumiem jak mozna w to wierzyc. Oni wierza ze jak pospluwaja to wszystko przejdzie.
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś z antywirusem mógłby to sprawdzić i ewentualnie dodać do bazy?
www.okocim.pl
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: basiasiwek28
Już nie ma wirusa
Gość: sasanka24
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4