Wkurza mnie...

Gość: AgaAga

#2327889 Napisano: 20.04.2009 08:03:32
Wkurza mnie, że nie ma wyników moich badań, a ja mam niedługo wizytę u lekarza. Czekają, aż im się próbki uzbierają, po prostu jestem wściekła. emotka
0 0

lubiekisiel

#2327913 Napisano: 20.04.2009 08:15:02
jomico napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

snupy3 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

jomico napisał(a):

wkurza mnie konkurs na liptonie... próbuje i próbuję i nic emotka emotka

mnie też wkurza,nie ma szans wygrać.Zawsze się znajdą lepsi.Cóż nie dla psa kiełbasa.Nie dla snupy fontanna czekoladowa emotka emotka emotka

i dla cudaczka też nie emotka A moja 15-letnia siostra tak chciała,abym dla niej wygrała emotka

Jedynym sposobem byłoby się ugadać między sobą i każdemu dawać szansę innego dnia.Więcej osób z forum by wygrało a mniej nerwów.

No tak by było najlepiej. Bo ja nawet nie mam 50-80 znajomych chętnych do zarejestrowania się emotka a czekoladowa fontanna by się przydała

Bardzo dobry pomysł -jestem za emotka
Tylko czy wystarczy czasu dla wszystkich chętnych emotka

ja jestem za podziałem ..

Dokładnie tylko pewnie będzie duuuużo więcej chętnych emotka
0 0

jomico

#2327917 Napisano: 20.04.2009 08:18:17
niekoniecznie, można zrobić listę..
0 0

lubiekisiel

#2327921 Napisano: 20.04.2009 08:22:35
ehh ja już muszę spadać ;| jomico jakby ktoś robił listę to mogłabyś mnie na nią wcisnąć? emotka

a co do tematu wkurza mnie wszystko łącznie z dermatolog, ktora wzięła 70dych za powiedzienie mi ze wszystko jest dobrze emotka
0 0

Gość: snupy3

#2327928 Napisano: 20.04.2009 08:29:23
lubiekisiel napisał(a):

ehh ja już muszę spadać ;| jomico jakby ktoś robił listę to mogłabyś mnie na nią wcisnąć? emotka

a co do tematu wkurza mnie wszystko łącznie z dermatolog, ktora wzięła 70dych za powiedzienie mi ze wszystko jest dobrze emotka

Ja już odpuszczam tą fontannę,ale jak będzie lista to chętnie komuś pomogę.
A co do tej dermatolog to faktycznie sporo zdarła,ale pomyśl,ze mogło być gorzej-gdyby wzięła 70zł a nie byłoby ok i drugie tyle wydałabyś na recepty emotka
0 0

lubiekisiel

#2327954 Napisano: 20.04.2009 08:45:53
snupy3 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Ja już odpuszczam tą fontannę,ale jak będzie lista to chętnie komuś pomogę.
A co do tej dermatolog to faktycznie sporo zdarła,ale pomyśl,ze mogło być gorzej-gdyby wzięła 70zł a nie byłoby ok i drugie tyle wydałabyś na recepty emotka

Ahhh wróciłam emotka w sumie to mnie pocieszyłaś emotka
No fontanna z moja ilością znajomych jest daleko w marzeniach emotka
0 0

jomico

#2327959 Napisano: 20.04.2009 08:47:35
hmm to może zróbmy te listę? kto chętny na jutro?
0 0

konwaliowa

#2327960 Napisano: 20.04.2009 08:47:55
Pierwszy raz dzisiaj wkleiłam swój link (do Liptona-fontanna) do Topica KLIKJNICIE. I nawet mnie to nie wkurza, co bardziej dziwi..
Ale zostałam zasypana wiadomościami na PW.
I trochę nie rozumiem, dlaczego niektórzy za jedno kliknięcie chcą w zamian klikania w 7 konkursach.
Albo to co dziwi mnie najbardziej kliknięcia w tym samym konkursie. No to chyba logiczne jest, że skoro jest 1 nagroda i chcę ją wygrać to nie będę klikać innym.
Więc o co tu chodzi? Bo prawie nigdy nie gram w konkursy głosowane przez internautów. I mam pewne podejrzenia, że to jakieś szaleństwo jest.
0 0

Gość: czarna2318

#2327964 Napisano: 20.04.2009 08:51:22
Ktoś czytał na stronie pampersa posty na forum? Matka posądza inną o oszustwo i wyzywa ją od
sz emotka at,używając innych niecenzuralnych słów emotka Zwykły konkurs,a niektóre matki zachowują się tak jak by chciały wydrzeć te pampers za wszelką cenę ale może regulaminu nie czytały,bo ostatecznie i tak nagrody rozdaje jury i mam nadzieję,że te pieklące się ciągle mamuśki i szpiegujące przez cały dzień kto ile oddał głosów w ciągu minuty nie wygrają.Wkurzyło mnie to,że matki potrafią się tak zachowywać emotka Nie mówiąc o tej aferze z naszą-klasą,gdzie jakiś pedofil wrzucał do swojego profilu zdjęcia dzieci z konkursu pampersa.Normalnie oszaleć można emotka
0 0

lubiekisiel

#2327965 Napisano: 20.04.2009 08:51:23
jomico napisał(a):

hmm to może zróbmy te listę? kto chętny na jutro?

Ato ja bym się zglosiła emotka Ej jomico a ja ciebie mam w zakladce zwycięzcy. To ty już wygrałaś czy nie? Czy to ranking dzisiejszy tylko?
0 0

jomico

#2327974 Napisano: 20.04.2009 08:54:32
wlasnie nie wiem, wyglada ze wygralam pierwszego dnia ale ta lista pojawiła się po poludniu.. ok więc jutro Tobie klikamy, ja bym sie zapisała na poniedziałek przyszły jeśli znow mnie na liscie nie bedzie... ale prosze przestrzegajmy tego..
0 0

lubiekisiel

#2327990 Napisano: 20.04.2009 08:58:42
jomico napisał(a):

wlasnie nie wiem, wyglada ze wygralam pierwszego dnia ale ta lista pojawiła się po poludniu.. ok więc jutro Tobie klikamy, ja bym sie zapisała na poniedziałek przyszły jeśli znow mnie na liscie nie bedzie... ale prosze przestrzegajmy tego..

A ok. czyli w poniedziałek ty emotka Bo się właśnie zastanawiałam czy już wygralaś i chcesz 2 fontannę emotka czy jakiś błąd czy coś emotka mam nadzieje że jednak wygralaś emotka
0 0

jomico

#2327992 Napisano: 20.04.2009 08:59:31
jesli nie wygralam to gram, jesli wygralam to pomagam innym
0 0

lubiekisiel

#2328003 Napisano: 20.04.2009 09:03:11
Żeby jutro można było oceniać to dzisiaj musze dodać, tak?
0 0

jomico

#2328004 Napisano: 20.04.2009 09:03:42
tak koniecznie..
ja się poddaje i juz dziś nie gram
0 0

isiulka

#2328005 Napisano: 20.04.2009 09:04:17
czarna2318 napisał(a):

Ktoś czytał na stronie pampersa posty na forum? Matka posądza inną o oszustwo i wyzywa ją od
sz emotka at,używając innych niecenzuralnych słów emotka Zwykły konkurs,a niektóre matki zachowują się tak jak by chciały wydrzeć te pampers za wszelką cenę ale może regulaminu nie czytały,bo ostatecznie i tak nagrody rozdaje jury i mam nadzieję,że te pieklące się ciągle mamuśki i szpiegujące przez cały dzień kto ile oddał głosów w ciągu minuty nie wygrają.Wkurzyło mnie to,że matki potrafią się tak zachowywać emotka Nie mówiąc o tej aferze z naszą-klasą,gdzie jakiś pedofil wrzucał do swojego profilu zdjęcia dzieci z konkursu pampersa.Normalnie oszaleć można emotka

Hehehe nie zdziwiłabym się jakby te osoby któe się tak strasznie pieklą wcale nie miał dzieci... lub miały po 13 lat i podawaly sie za osoby dorosle... emotka a co do tej akcji z nasza klasa to nie slyszalałam ,ale kiedys w jednym konkursie widzialam zjecie dziewczynki lat ok (9-11) jak lezała nago skulona w małej wanience i to zdjecie wygladalo na tyle prowokująco, że nie ktorzy rodzice sami swoje dzieci podsylaja pedofilom.
To wkurzajace ale prawdziwe

I aby uniknac karniaka dodam że wkurza mnie pwna osobka ktora ciagle spamuje mi skrzynke.
0 0

ciasssteczko

#2328012 Napisano: 20.04.2009 09:05:52
jomico napisał(a):

tak koniecznie..

hehe jeszcze i tak pewnie migniesz kilka razy w zwyciezcach emotka sprobuje sie jutro dodzwonic do IQ i spytac co oni wyprawiaja na stronce i kiedy beda jakies ostateczne wyniki, bo tak rzeczywiscie jest zamieszanie i nie wiadomo, czy grac
0 0

Gość: snupy3

#2328015 Napisano: 20.04.2009 09:06:21
czarna2318 napisał(a):

Pozostaje współczuć dzieciom tych bab emotka
0 0

mahuska

#2328023 Napisano: 20.04.2009 09:10:38
ciasssteczko napisał(a):

jomico napisał(a):

tak koniecznie..

hehe jeszcze i tak pewnie migniesz kilka razy w zwyciezcach emotka sprobuje sie jutro dodzwonic do IQ i spytac co oni wyprawiaja na stronce i kiedy beda jakies ostateczne wyniki, bo tak rzeczywiscie jest zamieszanie i nie wiadomo, czy grac

już kiedyś były listy robione i o ile pamiętam to się sypneło
ja bym tam nie dowierzała do końca 15 sie wpisze a 5 bedzie kombinować

i to mnie wkurza emotka
0 0

lubiekisiel

#2328041 Napisano: 20.04.2009 09:17:22
mahuska napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

jomico napisał(a):

tak koniecznie..

już kiedyś były listy robione i o ile pamiętam to się sypneło
ja bym tam nie dowierzała do końca 15 sie wpisze a 5 bedzie kombinować

i to mnie wkurza emotka

Ehh i gdzie tu mówić o ludzkiej solidarności ;/ Każdy chce tylko dla siebie zgarnąć ;|
0 0