Wkurza mnie...

joan

#6305778 Napisano: 29.12.2016 22:18:06
jokan napisał(a):

wkurzają mnie smsy z Biedronki i promoacjach - o tej porze !!! (pogłupieli)? też dostaliście?

Żadnego pożytku z tej karty nie ma, a spamują non stop. Większość klientów i tak przegląda gazetki, po uja te esemesy emotka
0 0

jokan

#6305780 Napisano: 29.12.2016 22:22:59
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurzają mnie smsy z Biedronki i promoacjach - o tej porze !!! (pogłupieli)? też dostaliście?

Żadnego pożytku z tej karty nie ma, a spamują non stop. Większość klientów i tak przegląda gazetki, po uja te esemesy emotka

no wlasnie, bo jaki pozytek z tej karty jest? Pani przy kasie zawsze pyta...czy posiadam karte biedronki? A co oni pozniej jakies analizy robia co, kiedy i w ktorej biedrze sie kupuje? Przeciez nawet nie wiem ile mam tam punktow (jesli wogole mam) i na co ewentualnie moga sie przydac?
0 0

elizam

#6305781 Napisano: 29.12.2016 22:31:52
iwonciaaa napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Ja całe święta gorączka i angina ropna, nic nie jadłam, bo poważne problemy z połykaniem, piłam niewiele, a zamiast sernika twaróg w zamrażarkę wsadzony żeby się nie zepsuł i dopiero dzisiaj piekłam świąteczny sernik emotka

Mi dowala żołądek. Od 5 lat mam problemy, jestem ciągle na diecie lekkostrawnej, ale znowu jest gorzej emotka non stop mnie mdli, nie mam ochoty się ruszać z łóżka.

Mnie właśnie dziś rozłożył, przełykac nie mogę, lekka temp.(koło 38.5 stopnia), wszystko mnie boli i nie mam siły na nic... jutro wizyta u rodzinnego i antybiotyk, więc plany sylwestrowe do d... 
0 0

kalka

#6305793 Napisano: 29.12.2016 23:40:28
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

I żeby jeszcze super okazyjne propozycje przesyłali, to bym przebolała emotka  ale od miesiąca dostaję kolejne info o złotówce odjętej od ceny pomarańczy- jeszcze poprzednich nie zjedliśmy, a oni chcą darować mi złotówkę za następne emotka   

toka

#6305818 Napisano: 30.12.2016 07:30:06
jokan napisał(a):

niestety tak-ciekawe jak się można wypisać bo to już jest męczące emotka
1 do.ta.3 0

asantesana

#6305836 Napisano: 30.12.2016 09:28:46
iwonciaaa napisał(a):

Mi dowala żołądek. Od 5 lat mam problemy, jestem ciągle na diecie lekkostrawnej, ale znowu jest gorzej emotka non stop mnie mdli, nie mam ochoty się ruszać z łóżka.

Zastosuj kurację kisielem z siemienia lnianego, rano i wieczorem gotuj ziarna i pij te gluty (na początku obrzydliwe, potem człowiek się przyzwyczaja, a na końcu nawet smakuje), moja mama tak wyleczyła wrzody żołądka, a ja doprowadziłam się do użytku po wielki zatruciu pokarmowym. Działa cudownie, tylko trzeba regularnie pić i przez dłuższy czas.  
0 0

paula9891

#6305845 Napisano: 30.12.2016 09:44:09
asantesana napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):Mi dowala żołądek. Od 5 lat mam problemy, jestem ciągle na diecie lekkostrawnej, ale znowu jest gorzej emotka non stop mnie mdli, nie mam ochoty się ruszać z łóżka.

Zastosuj kurację kisielem z siemienia lnianego, rano i wieczorem gotuj ziarna i pij te gluty (na początku obrzydliwe, potem człowiek się przyzwyczaja, a na końcu nawet smakuje), moja mama tak wyleczyła wrzody żołądka, a ja doprowadziłam się do użytku po wielki zatruciu pokarmowym. Działa cudownie, tylko trzeba regularnie pić i przez dłuższy czas.  

Oj tak, ja też piłam na wrzody i w sumie od samego początku mi smakowało (kwestia gustu emotka )
Ale zwróć szczególną uwagę na to, żeby to było siemię w ziarnach, a nie zmielone - podobno ziarna mają skuteczniejsze działanie (lub świeżo zmielone ziarna).
0 0

marlenajuszynska

#6305848 Napisano: 30.12.2016 10:00:53
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu jest straszny bałagan w danych wątkach.Głosy zbiera się poza wątkiem Kliknijcie i do tego ludzie jeszcze klikają, linki do konkursów,żeby sobie leniwcy dodawali wrzuca się do topu Teraz .Niedługo w topie Biedronka będzie się pisać o Carrefourze,a we Wkurza mnie o Moich Dzisiejszych Wygranych itd...

cenzuranik jest właśnie dlatego, że gdy ktoś żebra o lajki nie w temacie "kliknijcie", to jest ok i wszyscy odpisują, że zagłosowane. a gdy w topie teraz ktoś dodał konkursy (z tego, co pamiętam, to za zgodą admina), to zaraz się rzucili na człowieka.

wkurza mnie hipokryzja, niespójność i brak logicznego spojrzenia. oraz totalna niewyczuwalność pewnych aluzji. i żebranie o klikanie nawet w tamtym wątku (po niektórych wypowiedziach sądzę bowiem, że jest to nieuczciwe wobec innych grających i wobec organizatorów). i klikanie z chwaleniem się, że wartość pracy nie ma znaczenia, tylko znajomości. wkurza i będzie wkurzać. 

0 1 defed

malutka456

#6305850 Napisano: 30.12.2016 10:05:17
wkurza mnie moja grypa ciąg dalszy..
wieczorem stwierdziłam, że skoro mam "tylko" 39 stop. i dobrze sie czuje, to 1 paracetamol wystarczy, więc poszłam tak oto sobie spać i w środku nocy, obudziłam się zlana potem, by szybko uciekać z torów...tak, tak, jeszcze szybko szukałam syna po całej stacji kolejowej  czyt. w łóżku emotka  dopiero po paru chwilach uświadomiłam sobie, że leżę w łóżku, a nie biegam po PKP emotka emotka
0 0

eskel

#6305854 Napisano: 30.12.2016 10:18:51
Wkurza mnie, że dodawane są beznadziejne konkursy tylko po to, żeby dostać dostęp do niektórych wątków.
Zamiast wartościowych konkursów na głównej są jakieś kompletnie daremne. Już któryś raz się zdarzyło, że fajne konkursy znalazłem na innej stronie - i dopiero tutaj po wyszukiwaniu okazuje się, że są dodane - ale zasypane stertą niepotrzebnych.
0 0

lola.lola

#6305858 Napisano: 30.12.2016 10:35:39
Wkurza mnie jutrzejszy Sylwester. A jeśli nie "wkurza" to na pewno przytłacza - sama nie wiem... Kiedyś tygodniami wyczekiwałam tej największej imprezy w roku a teraz zupełnie nie mam na to ochoty.
W perspektywie mam wyjście na imprezę ze znajomymi chłopaka, których zupełnie nie znam. Nastrój mi siada, najchętniej zakopałabym się jutro pod kołdrą i zasnęła od razu po północy emotka
0 0

eskel

#6305861 Napisano: 30.12.2016 10:41:35
magnus napisał(a):

eskel napisał(a):

Wkurza mnie, że dodawane są beznadziejne konkursy tylko po to, żeby dostać dostęp do niektórych wątków.
Zamiast wartościowych konkursów na głównej są jakieś kompletnie daremne. Już któryś raz się zdarzyło, że fajne konkursy znalazłem na innej stronie - i dopiero tutaj po wyszukiwaniu okazuje się, że są dodane - ale zasypane stertą niepotrzebnych.

To co dla jednego jest beznadziejne, no bo to tylko książka płyta czy kubek do wygrania,  dla innego beznadziejnym nie będzie, bo kocha książki, płyty, kubki i zabawki emotka
Dodawanie nawet "takich" konkursów uważam za bardziej pozytywne ( ktoś starał sie, szukał, dodał) niż korzystanie z forum i nawet przez kilka lat nie dodanie żadnego konkursu- to mnie wkurza.
Konkursu dodawane są codziennie, można je przejżeć i te które nas interesują wrzucić do swojego schowka emotka

Zgadzam się z Tobą - źle mnie zrozumiano. Chodzi mi o to, że teraz na głównej jest 6 takich samych konkursów, każdy na inny dzień - to jest fajne? Albo jak ktoś da 6 konkursów z krzyżówek?
0 0

koper

#6305867 Napisano: 30.12.2016 10:50:23
lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie jutrzejszy Sylwester. A jeśli nie "wkurza" to na pewno przytłacza - sama nie wiem... Kiedyś tygodniami wyczekiwałam tej największej imprezy w roku a teraz zupełnie nie mam na to ochoty.
W perspektywie mam wyjście na imprezę ze znajomymi chłopaka, których zupełnie nie znam. Nastrój mi siada, najchętniej zakopałabym się jutro pod kołdrą i zasnęła od razu po północy  emotka

Myślę, że do tego trzeba dorosnąć. Ja też kiedyś miałam sylwestrową spinkę. Wszyscy od października rozmawiali o planach sylwestrowych, ale tak właściwie po co?
Czy serio akurat w tę jedną jedyną noc w roku trzeba się dobrze bawić? Trzeba mieć świetny humor i imprezowe samopoczucie? Akurat kiedy trzeba 3x dłużej czekać na taksówkę? 
Teraz na pytanie o sylwestrowe plany odpowiadam, że na razie mam zaklepany tylko termin.
Nie chodzę na duże imprezy z masą nieznanych mi osób- bo nie lubię!
Sylwestra spędzam albo w kameralnym gronie najbliższych znajomych, tak bez spiny, albo nawet sami w domu. I nie mam z tym najmniejszego problemu. 

czeko

#6305868 Napisano: 30.12.2016 10:51:26
eskel napisał(a):

Mam to samo odczucie! Zauważyłam, że lepsze konkursy znajduję na innych portalach
0 0

danaaa

#6305871 Napisano: 30.12.2016 10:57:56
czeko napisał(a):

eskel napisał(a):

Mam to samo odczucie! Zauważyłam, że lepsze konkursy znajduję na innych portalach

Skoro wiesz, gdzie ich szukać to dodaj do naszej bazy konkursów, a będą i u nas.
0 0

czeko

#6305874 Napisano: 30.12.2016 11:00:12
danaaa napisał(a):

czeko napisał(a):

eskel napisał(a):

Skoro wiesz, gdzie ich szukać to dodaj do naszej bazy konkursów, a będą i u nas.

Przeczytałaś co napisał eliotness? One są dodane w naszej bazie konkursów ( jak się potem okazuje), ale cięzko je znalezc bo zasypane są innymi śmieciowymi konkursami emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#6305971 Napisano: 30.12.2016 13:48:49
paula9891 napisał(a):

asantesana napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):Mi dowala żołądek. Od 5 lat mam problemy, jestem ciągle na diecie lekkostrawnej, ale znowu jest gorzej emotka non stop mnie mdli, nie mam ochoty się ruszać z łóżka.

Oj tak, ja też piłam na wrzody i w sumie od samego początku mi smakowało (kwestia gustu emotka )
Ale zwróć szczególną uwagę na to, żeby to było siemię w ziarnach, a nie zmielone - podobno ziarna mają skuteczniejsze działanie (lub świeżo zmielone ziarna).

Dziękuję <3 stosuję od dłuższego czasu siemię, jarmuż i inne żołądkowe naturalne wspomagacze, jednak ostatnio jakoś wszystko przestało działać. Z utęsknieniem czekam na wiosnę i lato, bo wtedy większość tych problemów znika.
0 0

takasamajak

#6305980 Napisano: 30.12.2016 14:13:06
iwonciaaa napisał(a):

aurorcia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie grypa, która przyplątała się w Święta...najpierw córka, później syn i ja, na szczęście tylko ja miałam 41 stop., dzieci gorączkowały trochę mniej emotka  dziś jestem w stanie logicznie coś napisać, ale poniedziałek i wtorek bardzo szybko mi upłynęły, nawet nie wiem dokładnie co się działo  emotka emotka   

Ja całe święta gorączka i angina ropna, nic nie jadłam, bo poważne problemy z połykaniem, piłam niewiele, a zamiast sernika twaróg w zamrażarkę wsadzony żeby się nie zepsuł i dopiero dzisiaj piekłam świąteczny sernik emotka

sprawdziłabym stan nerek. Choroby nerek rozwijają się czasem bardzo powoli, a jednym z objawów są mdłości. U nas w rodzinie mamy problemy z nerkami i mdłości były jedynym zauważalnym objawem u trojga z nas.
0 0

Gość:

#6305993 Napisano: 30.12.2016 14:36:09
mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka

Nie jesteś beznadziejna emotka , ale od Nowego Roku bierz L4 jak Ci się należy. I nie chodzi o przykład innych kobiet, ale o to, że teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Firma i tak tego nie doceni, a gdyby (odpukać!!! tfu, na psa urok) coś się miało zdarzyć, to Ty sobie będziesz pluła w brodę, że nie wzięłaś zwolnienia, jak można i trzeba było.
Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety. emotka emotka

...nie bądź głupia ,ja się tak załatwiłam cztery lata temu- też myślałam ,że ciąża to nie choroba i że nie powinnam zostawiać kolegów z pracy samych... jazda w pracy była duża  ,nadgodziny których nie powinnam mieć oficjalnie często nawet po 12 godzin , duży stres nieregularne jedzenie ... i po 6 miesiącach idealnej ciąży przyplątała się : cukrzyca, niedoczynność tarczycy i ciśnienie 180/100- ciąża mocno zagrożona i ja też ... zakończona szybką cc...  dzisiaj byłabym mądrzejsza ale po takich przejściach nie zaryzykuję więcej 

mysia

#6306088 Napisano: 30.12.2016 20:32:04
hogata1179 napisał(a):

mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka

Nie jesteś beznadziejna emotka , ale od Nowego Roku bierz L4 jak Ci się należy. I nie chodzi o przykład innych kobiet, ale o to, że teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Firma i tak tego nie doceni, a gdyby (odpukać!!! tfu, na psa urok) coś się miało zdarzyć, to Ty sobie będziesz pluła w brodę, że nie wzięłaś zwolnienia, jak można i trzeba było.
Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety. emotka emotka

...nie bądź głupia ,ja się tak załatwiłam cztery lata temu- też myślałam ,że ciąża to nie choroba i że nie powinnam zostawiać kolegów z pracy samych... jazda w pracy była duża  ,nadgodziny których nie powinnam mieć oficjalnie często nawet po 12 godzin , duży stres nieregularne jedzenie ... i po 6 miesiącach idealnej ciąży przyplątała się : cukrzyca, niedoczynność tarczycy i ciśnienie 180/100- ciąża mocno zagrożona i ja też ... zakończona szybką cc...  dzisiaj byłabym mądrzejsza ale po takich przejściach nie zaryzykuję więcej 

ojej emotka emotka ech końcówka roku nerwowa, dużo roboty, ale już wypisałam sobie urlop na styczeń, zobaczymy co dalej emotka
2 mia, joan 0