Wkurza mnie...

Niebieska_Laguna

#6386998 Napisano: 07.08.2017 11:54:46
ace napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dziś rano w sklepie zastanawiałam się: kupić czy nie kupić Rafaello? Jak kupię to zjem, jak nie kupię to nie zagram. W końcu zdecydowałam, że kupię i nie zjem. Po powrocie do domu stwierdziłam jednak, że otworzę i zjem tylko jedną kuleczkę, żeby przypomnieć sobie jego smak, a resztę komuś oddam. Ale po 10 minutach nie było już czego oddawać. Dobrze, że chociaż paragonu nie zjadłam emotka

emotka emotka emotka emotka aż się popłakałam emotka emotka emotka emotka Cała ja kiedyś emotka emotka emotka Poprawiłaś mi humor emotka

Teraz to mam mniejsze wyrzuty sumienia, że nie jadałm tego na marne emotka Chociaż komuś tym humor poprawiłam emotka

ace

#6386999 Napisano: 07.08.2017 11:57:23

ace napisał(a):

Dziś rano w sklepie zastanawiałam się: kupić czy nie kupić Rafaello? Jak kupię to zjem, jak nie kupię to nie zagram. W końcu zdecydowałam, że kupię i nie zjem. Po powrocie do domu stwierdziłam jednak, że otworzę i zjem tylko jedną kuleczkę, żeby przypomnieć sobie jego smak, a resztę komuś oddam. Ale po 10 minutach nie było już czego oddawać. Dobrze, że chociaż paragonu nie zjadłam emotka

emotka emotka emotka emotka aż się popłakałam emotka emotka emotka emotka Cała ja kiedyś emotka emotka emotka Poprawiłaś mi humor emotka

Teraz to mam mniejsze wyrzuty sumienia, że nie jadałm tego na marne emotka Chociaż komuś tym humor poprawiłam emotka

pomyśl o tym nawet w ten sposób, że zjedzeniem tych słodkości przyczyniłaś się do spalania kalorii (podczas śmiechu spala się ich całkiem sporo emotka ) - co prawda przeze mnie, ale zawsze emotka

agata6

#6387320 Napisano: 08.08.2017 08:37:29
Loteria Black ktora niby trwa do dzisiaj a juz nie mozna wyslac zgloszenia bo juz sie zakonczyla
0 0

thechamp

#6387323 Napisano: 08.08.2017 08:45:58
agata6 napisał(a):

Loteria Black ktora niby trwa do dzisiaj a juz nie mozna wyslac zgloszenia bo juz sie zakonczyla

cholera, u mnie o to samo
0 0

agata6

#6387336 Napisano: 08.08.2017 09:17:21
Wyslalam nr.paragonu sms i przyszla odpowiedz ze loteria zakonczona
0 0

jokan

#6387462 Napisano: 08.08.2017 14:25:19
belvitaemotka
0 0

magie1982

#6387468 Napisano: 08.08.2017 14:35:10
jokan napisał(a):

belvita emotka

mnie też emotka
1 jokan 0

nanajka81

#6387507 Napisano: 08.08.2017 16:38:49
mój telefon który po brutalniejszym potraktowaniu (walnięciu dwoma palcami zamiast jednym) pokazał mi czarny monitor emotka nienawidzę samsunga, nienawidzę dnia dzisiejszego emotka
0 0

nanajka81

#6387510 Napisano: 08.08.2017 16:48:27
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mój telefon który po walnięciu dwoma palcami zamiast jednym pokazał mi czarny monitor

Może po prostu od tego puknięcia z góry, dołem wypadła bateria i dlatego nie działa? Mówią, że urządzenia elektryczne podłączone do prądu zachowują się zdecydowanie sprawniej emotka emotka

nieee, niestety, ekran "wybuchł" emotka takie to ja mam magiczne dwa palce... emotka choc podobno ten telefon to takie g*
0 0

Gość: gosia16

#6387544 Napisano: 08.08.2017 18:35:56
gosia16 napisał(a):

bruce napisał(a):

Co za dzień dziś mam! emotka  O ranku lepiej nie wspomnę... Potem poszłam na zakupy, żeby zasłużenie konkursowo "wyluzować". W Biedronce nareszcie dołapałam Surf - konkurs był do wczoraj, kupiłam wymarzone lody sztuk 7 - kasjerka policzyła mi za wszystkie, bo dopiero przy kolejnych zakupach jest rabat na dwa dodatkowe za pięć kupionych, produktów Bic wcale nie było, Coccolino - też, a Nivea mus do kąpieli nawet był, kończy się dziś, lecz strona oczywiście teraz nie działa. emotka

nivea działa przed chwilą wysłałam ,ale wchodze bezpośrednio ze strony nivea ,Coccolino jest w Biedronce w Czeladziemotka

1 brucee 0

cudaczek121

#6387553 Napisano: 08.08.2017 18:55:57
bruce napisał(a):

Co za dzień dziś mam! emotka  O ranku lepiej nie wspomnę... Potem poszłam na zakupy, żeby zasłużenie konkursowo "wyluzować". W Biedronce nareszcie dołapałam Surf - konkurs był do wczoraj, kupiłam wymarzone lody sztuk 7 - kasjerka policzyła mi za wszystkie, bo dopiero przy kolejnych zakupach jest rabat na dwa dodatkowe za pięć kupionych, produktów Bic wcale nie było, Coccolino - też, a Nivea mus do kąpieli nawet był, kończy się dziś, lecz strona oczywiście teraz nie działa. emotka

Ja z kolei wczoraj w Biedronce konkursowo beznadziejnie postąpiłam jak jakiś młot, bo nie dość, że kupiłam BIC i na loterię coca cola, to jeszcze nie wzięłam paragonuemotka
1 brucee 0

southlander

#6387554 Napisano: 08.08.2017 18:57:00
Uwaga, wkurzam się!

Wsiadam na rower, specjalnie jadę do Stokrotki po czteropak EB na ten konkurs promocyjny. Rozglądam się po półkach... 3 zł za puszkę. emotka Za zwykłe, koncernowe, piwo, niczym nie różniące się od Żubra, Leżajska. itp. Nie jestem jakimś piwnym hipsterem, ale też za ignoranta browarowego się nie uważam, toteż wiem że zdrowo przesadzili z ceną. Zwłaszcza że jeszcze niedawno kupowałem EB za 2,25 chyba w Groszku. Oczywiście nie zbankrutuję od tego że wydam kilkadziesiąt groszy więcej na jednym piwie, po prostu mnie wkurzają ceny z kosmosu. Niczym nie uzasadnione - ani jakością, ani jakimś stylem piwnym który wymaga więcej pracy, ani jakąś ekskluzywną tłoczoną butelką... No dawno taka głupota mnie tak nie zdenerwowała emotka

Chyba już wiem po co zrobili ten konkurs - aż tak im to nie schodziło.
0 0

nasturcja19

#6387611 Napisano: 08.08.2017 21:30:11
Wkurzam się na własną głupotę... Otworzyłam podejrzany link, który dostałam w wiadomości prywatnej na FB, który okazał się być wirusem... I tak rozesłałam wszystkim znajomym, (469 osobom) linka z filmami dla dorosłych emotka emotka emotka  a zawsze wszystkich przestrzegam... NIE OTWIERAJCIE PODEJRZANYCH LINKÓW!

delvitto

#6387628 Napisano: 08.08.2017 22:42:44
wkurzam się na siebie, bo jestem zbyt leniwa, by odpowiednio zabezpieczać paragony emotka  nie będę piękna, nie pójdę do salonu yasumi z konkursu w kauflandzie, bo moje 2 paragony wyblakły, z czego jeden kompletnie emotka  próbowałam na innych paragonach wywołać efekt negatywu (nad świecą) ale nie mam wprawy, albo robię coś nie tak, bo gdy trzymam paragon w pewnej odległości to nic się nie dzieje, a jak tylko ciut obniżę, od razu się sfajcza:( na ciemnym tle wcale też nie widać dobrze wyblakłego tekstu:( ciekawe, ile jeszcze powinnam dostać nauczek, bym w końcu jakoś te kwitki miała dłużej przydatne do użycia. Te paragony z kaufa bledną tak szybko, chyba najszybciej ze wszystkich znanych mi sklepów emotka
0 0

ilonaxx5

#6387629 Napisano: 08.08.2017 22:44:50
delvitto napisał(a):

wkurzam się na siebie, bo jestem zbyt leniwa, by odpowiednio zabezpieczać paragony emotka  nie będę piękna, nie pójdę do salonu yasumi z konkursu w kauflandzie, bo moje 2 paragony wyblakły, z czego jeden kompletnie emotka  próbowałam na innych paragonach wywołać efekt negatywu (nad świecą) ale nie mam wprawy, albo robię coś nie tak, bo gdy trzymam paragon w pewnej odległości to nic się nie dzieje, a jak tylko ciut obniżę, od razu się sfajcza:( na ciemnym tle wcale też nie widać dobrze wyblakłego tekstu:( ciekawe, ile jeszcze powinnam dostać nauczek, bym w końcu jakoś te kwitki miała dłużej przydatne do użycia. Te paragony z kaufa bledną tak szybko, chyba najszybciej ze wszystkich znanych mi sklepów  emotka

u mnie też podobna sytuacja tylko że z biedronki też tak bledną
1 brucee 0

norweska20

#6387650 Napisano: 09.08.2017 00:14:18
southlander napisał(a):

Uwaga, wkurzam się!Wsiadam na rower, specjalnie jadę do Stokrotki po czteropak EB na ten konkurs promocyjny. Rozglądam się po półkach... 3 zł za puszkę. emotka Za zwykłe, koncernowe, piwo, niczym nie różniące się od Żubra, Leżajska. itp. Nie jestem jakimś piwnym hipsterem, ale też za ignoranta browarowego się nie uważam, toteż wiem że zdrowo przesadzili z ceną. Zwłaszcza że jeszcze niedawno kupowałem EB za 2,25 chyba w Groszku. Oczywiście nie zbankrutuję od tego że wydam kilkadziesiąt groszy więcej na jednym piwie, po prostu mnie wkurzają ceny z kosmosu. Niczym nie uzasadnione - ani jakością, ani jakimś stylem piwnym który wymaga więcej pracy, ani jakąś ekskluzywną tłoczoną butelką... No dawno taka głupota mnie tak nie zdenerwowała emotka

Chyba już wiem po co zrobili ten konkurs - aż tak im to nie schodziło.

Pamiętam jak poprosiłam  znajomego który jest kierowca w sieci sklepów z okolic Limanowej,  aby kupił mi piwa Okocim w DC na Smolarowy konkurs organizowany tylko w tej okolicy ...i jak dał mi rachunek to padlam -za 2 zgrzewki Okocima wyszło ponad 27 zł(dodam ze wtedy zgrzewka w biedrze kosztowała 8 zł *2=16zł ) nie dość że oczywiście jak zawsze nic u Smolara nie wygrałam ,to tak chol....nie za to piwo przepłaciłam  
0 0

lager

#6387698 Napisano: 09.08.2017 09:21:30
delvitto napisał(a):

wkurzam się na siebie, bo jestem zbyt leniwa, by odpowiednio zabezpieczać paragony emotka  nie będę piękna, nie pójdę do salonu yasumi z konkursu w kauflandzie, bo moje 2 paragony wyblakły, z czego jeden kompletnie emotka  próbowałam na innych paragonach wywołać efekt negatywu (nad świecą) ale nie mam wprawy, albo robię coś nie tak, bo gdy trzymam paragon w pewnej odległości to nic się nie dzieje, a jak tylko ciut obniżę, od razu się sfajcza:( na ciemnym tle wcale też nie widać dobrze wyblakłego tekstu:( ciekawe, ile jeszcze powinnam dostać nauczek, bym w końcu jakoś te kwitki miała dłużej przydatne do użycia. Te paragony z kaufa bledną tak szybko, chyba najszybciej ze wszystkich znanych mi sklepów  emotka

macie rację, po tygodniu na kauflandowym paragonie prawie nic nie widać, biedronka na 2 miejscu emotka
0 0

Astronautka

#6387700 Napisano: 09.08.2017 09:23:29
delvitto napisał(a):

jest na to bardzo prosty sposób....wziąć fakturę imienną, a takie drukują przeważnie na papierze do drukarki, więc nie wyblakną....
0 0

jokan

#6387701 Napisano: 09.08.2017 09:25:21
astronautka napisał(a):

delvitto napisał(a):

jest na to bardzo prosty sposób....wziąć fakturę imienną, a takie drukują przeważnie na papierze do drukarki, więc nie wyblakną....

ja teraz trzymam w lodowce:) - bo tez kauf mi zaczal blednac
0 0

ewikewikk

#6387722 Napisano: 09.08.2017 10:02:04
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie dodawanie do bazy takich pseudo "konkursów", których mechanizm ma na celu wyłącznie wyłudzanie danych emotka organizator CTDP Telemarketing: "jesteśmy liderem w branży call center na polskim rynku. Z naszymi partnerami biznesowymi podejmujemy wieloletnią współpracę, świadcząc im usługi na najwyższym światowym poziomie."

Klasyfikacje działalności PKD, EKD i SIC dla "Ctdp Sp. z o.o. & Co Spółka Komandytowa":
PKD Działalność centrów telefonicznych (call center)    82.20.Z
SIC Sprzedaż bezpośrednia, telemarketing    59639904
EKD Badanie rynku i opinii publicznej    74.13
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,5812

Chciałam raz dodać do bazy taki konkurs - desperacja, brakowało mi wymaganych co miesiąc zgłoszeń. Uczciwie w opisie konkursu napisałam "UWAGA, KONKURS WYGLĄDA JAK ZBIERANIE DANYCH OSOBOWYCH DO INNYCH AKCJI" - przeczytałam regulamin, sprawdziłam firmę i uważałam, że będzie uczciwie dodać konkurs z takim dopiskiem by każdy mógł zadecydować czy w takiej sytuacji skusi go miraż nowoczesnego telefonu czy też nie. Konkurs nie został dodany do bazy. Więc nie zawsze Admini zamieszczają takie "cóśki" ale też... zostałam "ukarana" za uczciwość, za to, że mi się chciało zbadać zbierającego dane gada w konkursowej skórze i jasno o tym napisać emotka
0 0