Wkurza mnie...

nkba

#6388117 Napisano: 09.08.2017 22:29:25
aurorcia napisał(a):

Kupiłam 4-pak Okocimia w Inter, wysłałam zgłoszenie a teraz czytam, że owszem, Okocim, ale Radler! emotka emotka

Ja tak zmarnowałam 7 paragonów emotka na szybko przeczytałam info i plakat i jak byk jest po okocimiu przecinek emotka wściekłam sie i nie kupiłam więcej wrr Akurat wtedy nie miałam czasu na czytanie regulaminu emotka
1 brucee 0

Gość: poprostuanette

#6388119 Napisano: 09.08.2017 22:34:31
bruce napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

U mnie tez spadek formy. Za malo slonca...

voilà! emotka emotka emotka

emotka emotka
1 brucee 0

shell

#6388120 Napisano: 09.08.2017 22:42:59
że nie działa wysyłanie zgłoszeń na Stokrotkę emotka
0 0

delvitto

#6388125 Napisano: 09.08.2017 22:52:59
wkurza mnie dodawanie konkursów na prawie 2 m-ce przed jego rozpoczęciem, i w dodatku ze starym regulaminem z zakończonej już loterii emotka
https://www.e-kon...sz-czego-chcesz.html
jak znam życie, w odpowiednim czasie znów się pojawi w bazie, będzie zdublowany:( 
3 Frama, lager, jokan 0

bezaczek7

#6388138 Napisano: 09.08.2017 23:23:36
Niezgloszony paragon c4 wino, tesco bic soleil, lezace od pierwszych dni loterii paragony bic biedro i charatajace nogi maszynki bic soleil. Wiecej pieronstwa nie kupie. Jak na zlosc wygralam tez paczke i nie wiem co z tym zrobic. emotka  generalnie mi jakos ostatnio nie idzie, nie ogarniam aktualnych, odkrywam ciekawe po czasie i olewczo podchodze, na ostatnia chwile, do tych interesujacych. Do tego odeslalam dane po czasie i pewnie nagroda przepadnie, a bylo malo nagrod, wiec takie wyroznienie mnie spotkalo, no brak slow. Potrzebny odwyk konkursowy emotka

delvitto

#6388144 Napisano: 09.08.2017 23:33:55
bezaczek7 napisał(a):

Niezgloszony paragon c4 wino, tesco bic soleil, lezace od pierwszych dni loterii paragony bic biedro i charatajace nogi maszynki bic soleil. Wiecej pieronstwa nie kupie. Jak na zlosc wygralam tez paczke i nie wiem co z tym zrobic. emotka  generalnie mi jakos ostatnio nie idzie, nie ogarniam aktualnych, odkrywam ciekawe po czasie i olewczo podchodze, na ostatnia chwile, do tych interesujacych. Do tego odeslalam dane po czasie i pewnie nagroda przepadnie, a bylo malo nagrod, wiec takie wyroznienie mnie spotkalo, no brak slow. Potrzebny odwyk konkursowy emotka

jakbyś o mnie pisała... mam podobnie. Paragony na wedla, pudliszki, mam od początku konkursu, a żadne zgłoszenie jeszcze nie poszło:( brak weny, chęci, ogólne przemęczenie:(
1 brucee 0

bezaczek7

#6388149 Napisano: 09.08.2017 23:45:07
delvitto napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

jakbyś o mnie pisała... mam podobnie. Paragony na wedla, pudliszki, mam od początku konkursu, a żadne zgłoszenie jeszcze nie poszło:( brak weny, chęci, ogólne przemęczenie:(

Jeszcze henio sie zaraz konczy, mam kilka kodow, a wyslalam 1 do tej pory. Zottarella lezy od miesiaca, na carlsberga nie mam weny do foto, jeszcze chodze pozno spac "z przyzwyczajenia", a praca stazowa meczy psychicznie i fizycznie, a dostaje wyplaty praktycznie 1/3 tego, co zarabiaja inne osoby za prawie takie same zajecia. Kto to w ogole wymyslil emotka  wyzalilam sie, dobranoc, mili panstwo. Jutro bedzie lepiej. Bo planuje nie zaspac emotka
3 andii, lager, mia 0

Gość: ir

#6388199 Napisano: 10.08.2017 10:07:23
edzia21 napisał(a):

southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

Tiger z szokującą reklamą!https://www.faceb...ts/10155414963521955

A to nie Smolar obsługuje Maspex   emotka    ???

Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami. Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali.

Czyzby Lemon Sky? Oj, zle sie dzieje  :zbanowany:
Kryzysik w social mediach...2 osoby ponoc pogonili z agencji  ;)  

Tiger wpłacił 500 000 na rzecz powstanców w akcji u Chajzera. Ale smród pozostanie.
1 brucee 0

cherry_coke

#6388315 Napisano: 10.08.2017 12:14:07
ir napisał(a):

edzia21 napisał(a):

southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

Tiger z szokującą reklamą!https://www.faceb...ts/10155414963521955

A to nie Smolar obsługuje Maspex    emotka     ???

Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami. Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali.

Czyzby Lemon Sky? Oj, zle sie dzieje   :zbanowany:  Kryzysik w social mediach...2 osoby ponoc pogonili z agencji   emotka  

Tiger wpłacił 500 000 na rzecz powstanców w akcji u Chajzera. Ale smród pozostanie.

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Aż dziwne, że ludzi wciąż się na to nabierają. 
0 0

Astronautka

#6388428 Napisano: 10.08.2017 15:55:12
interia chce mnie na siłę uszczęśliwić i włącza mi nową pocztę po czym przełączam na starą....ta nowa mi nie pasuje
0 0

anialistopad

#6388469 Napisano: 10.08.2017 17:12:12
A co to dzis nie ma wynikow z itm i stokrotki za kolejny dzien?
0 0

stamp2

#6388784 Napisano: 11.08.2017 13:05:20
40C-nic tylko bierz i smołe gotujemotka emotka
a najgorsze jest to,że podobno w piekle chłodniej nie bedzieemotka emotka emotka emotka

100krotka

#6388785 Napisano: 11.08.2017 13:06:54
stamp2 napisał(a):

40C-nic tylko bierz i smołe gotuj emotka emotka

Daj trochę tego ciepła emotka U mnie może 20 stopni C i leje emotka
0 0

stamp2

#6388793 Napisano: 11.08.2017 13:18:31
100krotka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

40C-nic tylko bierz i smołe gotuj emotka emotka

Daj trochę tego ciepła emotka U mnie może 20 stopni C i leje emotka

chętnie oddamemotka emotka
0 0

izkak

#6388816 Napisano: 11.08.2017 14:05:23
Wkurza mnie moje nierozgarnięcie w sklepie... i lista produktów z konkursu Nestle w ITM. Chciałam kupić zwykłe płatki, patrzę na listę i co? I nie ma. emotka Przechodziłam obok słodyczy, napakowałam więc batonów Kit Kat, bo pamiętałam, że były na liście w regulaminie. Teraz patrzę, że kupiłam 4 batony orzechowe, które nie są objęte konkursem. Brawo ja!emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6388847 Napisano: 11.08.2017 14:58:48
izkak napisał(a):

Wkurza mnie moje nierozgarnięcie w sklepie... i lista produktów z konkursu Nestle w ITM. Chciałam kupić zwykłe płatki, patrzę na listę i co? I nie ma.  emotka Przechodziłam obok słodyczy, napakowałam więc batonów Kit Kat, bo pamiętałam, że były na liście w regulaminie. Teraz patrzę, że kupiłam 4 batony orzechowe, które nie są objęte konkursem. Brawo ja! emotka  

Ja poluję na After Eight Classic, ale u mnie w żadnym ITM tego nie uświadczysz emotka na galaretki też porobili jakieś dziwne promocje, że nie mogę się doliczyć ile ich kupić, żeby nie zapłacić za mało lub za dużo...

A w temacie: InCubi mnie wkurza, znowu chcą rozesłać wyniki przed północą? emotka O, ludu! Oni przecież nie ciągną tyle konkursów co Smolar czy Albedo.
0 0

edzia21

#6388852 Napisano: 11.08.2017 15:16:29
Niebieska_Laguna napisał(a):

izkak napisał(a):

Wkurza mnie moje nierozgarnięcie w sklepie... i lista produktów z konkursu Nestle w ITM. Chciałam kupić zwykłe płatki, patrzę na listę i co? I nie ma.  emotka Przechodziłam obok słodyczy, napakowałam więc batonów Kit Kat, bo pamiętałam, że były na liście w regulaminie. Teraz patrzę, że kupiłam 4 batony orzechowe, które nie są objęte konkursem. Brawo ja! emotka  

Ja poluję na After Eight Classic, ale u mnie w żadnym ITM tego nie uświadczysz emotka na galaretki też porobili jakieś dziwne promocje, że nie mogę się doliczyć ile ich kupić, żeby nie zapłacić za mało lub za dużo...A w temacie: InCubi mnie wkurza, znowu chcą rozesłać wyniki przed północą? emotka O, ludu! Oni przecież nie ciągną tyle konkursów co Smolar czy Albedo.

Jak widać, kładą przysłowiową lachę na konkursy...ostatnio poinformowali w nocy, bo ktoś im przypomniał. Dają sobie wieki czasu, a wszystko i tak ogarniają "na wariata". 
0 0

cherry_coke

#6388871 Napisano: 11.08.2017 15:57:07
Wkurza mnie, że niektóre sklepy mają permanentnie zepsute kasy. Niby znam na pamięć, które kasy w sklepach drukują nieczytelne paragony, na których albo nic nie widać, albo mają jakieś dziwne białe paski, które zasłaniają informacje. 
I ostatnio naszła mnie taka myśl, że niektóre kasy drukują takie goowniane paragony całymi latami. Przecież paragon to dokument. Klient ma prawo dostać czytelny dokument, a nie bezwartościowy papier. Nie rozumiem czemu sklepy nic z tym nie robią. Poprosiłam ostatnio w ITM żeby ponownie mi pani wydrukowała paragon, bo wydrukowała się połowa paragonu a potem sam biały papier był to wielka obraza majestatu...
0 0

Gość: gosia16

#6388874 Napisano: 11.08.2017 16:16:12
cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że niektóre sklepy mają permanentnie zepsute kasy. Niby znam na pamięć, które kasy w sklepach drukują nieczytelne paragony, na których albo nic nie widać, albo mają jakieś dziwne białe paski, które zasłaniają informacje. I ostatnio naszła mnie taka myśl, że niektóre kasy drukują takie goowniane paragony całymi latami. Przecież paragon to dokument. Klient ma prawo dostać czytelny dokument, a nie bezwartościowy papier. Nie rozumiem czemu sklepy nic z tym nie robią. Poprosiłam ostatnio w ITM żeby ponownie mi pani wydrukowała paragon, bo wydrukowała się połowa paragonu a potem sam biały papier był to wielka obraza majestatu..

W mojej Biedronce to jest stały problem.Dzisiaj kupiłam szampon Syoss w kasie,gdzie jeszcze dwa dni temu drukowało fajne paragony - dzisiaj dostałam taki ,że nic teraz nie widać ,ciekawe co będzie za miesiąc.emotka  Nie chce mi się też specjalnie jeździć do sklepów za coca colą jak biedrę mam 200 m od domu.Robię ksera na wszelki wypadek,pójdę po nowy do sklepu jak coś wygram.
0 0

sylzab2294

#6388923 Napisano: 11.08.2017 18:57:44
wkurza mnie, że dziś od samego rana urywają się telefony... "Jeśli chcesz przetestowac za darmo...." Kto znów sprzedał nasze numery telefonów? emotka emotka