Wkurza mnie...

ewikewikk

#6387728 Napisano: 09.08.2017 10:13:57
Bo to jest czas "dobrej" zmiany - głos ludu nie ma głosu...
I to mnie wkurza! W tym szerokim kontekście zwłaszcza.
0 0

pioge7

#6387738 Napisano: 09.08.2017 10:26:51
Teraz sie zorientowałem emotka  
sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. 
Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka  
0 0

jokan

#6387742 Napisano: 09.08.2017 10:31:00
pioge7 napisał(a):

Teraz sie zorientowałem emotka  sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. 
Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka  

napisz do tej osoby (jesli cie nie zablokowala jeszcze), jesli jest uczciwa, to zaplaci....
0 0

lager

#6387744 Napisano: 09.08.2017 10:33:30
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Teraz sie zorientowałem emotka  sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka  

napisz do tej osoby (jesli cie nie zablokowala jeszcze), jesli jest uczciwa, to zaplaci....

jakby to była uczciwa osoba to sama by sie chyba odezwała emotka
1 jokan 0

pioge7

#6387751 Napisano: 09.08.2017 10:38:29
lager napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Teraz sie zorientowałem emotka  sprzedalem coś komuś na Olx miesiac temu i miałem wysłać za pobraniem. Wyslalem i kasy nie mam do dzis. Sprawdzam teraz i okazało się że nie zaznaczyłem opcji pobrania emotka  nie dość ze poszło za darmo (walizka) to jeszcze poszło 15 zł emotka  

jakby to była uczciwa osoba to sama by sie chyba odezwała  emotka

No wlasnie Napsialem ale na razie zero odezwy emotka  
wątpię źeby cos poskutkowało emotka  
chodzi o walizkę z laysów 
poszlo 100 zł za walizkę emotka  kurde... jak ja to pole przeoczyć mogłem emotka  emotka
0 0

cudaczek121

#6387760 Napisano: 09.08.2017 10:53:01
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie pionas emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka NO I CZEMU DO JASNEJ CIASNEJ OKROIŁEŚ MÓJ ORYGINALNY OPIS KONKURSU, W KTÓRYM PODAŁEM DUŻO WAŻNYCH SZCZEGÓŁÓW???? emotka
Człowiek się stara wygrzebać z regulaminu wszystko, co ważne, o co ludzie na forum pytają, by im zaoszczędzić wątpliwości, przykłada się, a taka czarna niewdzięczność emotka No i żeby to było pierwszy raz.... emotka wrrrr, będę gryzł emotka

edit: codziennie zgłaszam po kilka-kilkanaście BŁĘDÓW dotyczących opisów konkursu - albo nie ta kategoria, albo błędy w datach, o błędach rzeczowych, ortograficznych i literówkach szkoda nawet gadać - wszystko grochem o ścianę, albo (jeśli jest jakakolwiek reakcja) po czasie, czyli po zakończeniu konkursu (sic!) nanoszone są zmiany, albo wcale, zlewane są te zgłoszenia. Pionas potrafi tylko płakać, że "cb się czepia słówek, a on nie ma czasu na wszystko, bo ma małe dziecko, którym musi się opiekować, albo ma remont". BŁĘDÓW to tu nie brakuje. Mieć pretensje, że je pokazuję, to jest wredota i świństwo - sam stworzył mechanizmy zgłaszania, topy na forum, a teraz ma pretensje, że ktoś z nich korzysta, choć sam prosił "pomóżcie, jak ktoś coś widzi, bo admin nie jest w stanie sam wszystkiego ogarnąć".
Ty weź się pionas sam ogarnij troszkę emotka

Ja bym zawnioskowała o zwiększenie liczby adminów na forum-mam na myśli osoby, które mają możliwość wprowadzania konkursów do systemu tak, aby znalazły się w bazie emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6387789 Napisano: 09.08.2017 11:50:04
Wczoraj wieczorem kupiłam połówkę arbuza (ponad 4 kg) i zapomniałam zabezpieczyć emotka  Dzisiaj nie nadaje się już do zjedzenia. Nie dość, że śmierdzi jak tanie wino, to jeszcze oblazły go te muszki owocówki. Nie wiem skąd się ich tyle bierze emotka  Latają nawet po sklepach.
0 0

jokan

#6387796 Napisano: 09.08.2017 11:55:44
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wczoraj wieczorem kupiłam połówkę arbuza (ponad 4 kg) i zapomniałam zabezpieczyć emotka  Dzisiaj nie nadaje się już do zjedzenia. Nie dość, że śmierdzi jak tanie wino, to jeszcze oblazły go te muszki owocówki. Nie wiem skąd się ich tyle bierze emotka  Latają nawet po sklepach.

z owocowkami jest niestety tak, ze przynosisz je ze sklepu (ale nie muszki), tylko to, co jest na owocach i co ma sie dopiero za kilka dni wykluc:( - ja arbuza trzymam w lodowce, inaczej niestety sie szybko psuje....ale i tak max. 2 dni trzymam
0 0

Astronautka

#6387798 Napisano: 09.08.2017 12:00:01
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja bym zawnioskowała o zwiększenie liczby adminów na forum-mam na myśli osoby, które mają możliwość wprowadzania konkursów do systemu tak, aby znalazły się w bazie emotka

Słusznie, zawnioskuj emotka Masz do wyboru przykładowe topy, do których ten wniosek się kwalifikuje:pierwszy
drugi
emotka

a jak jest z konkursami, które się dublują? czasami jeden i ten sam konkurs występuje po dwa razy?
0 0

ewikewikk

#6387826 Napisano: 09.08.2017 12:48:56
cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

jak jest z konkursami, które się dublują? czasami jeden i ten sam konkurs występuje po dwa razy?

Zgadza się, tak jest bardzo często. Jak znajdziesz duplikaty, możesz zgłosić przez koniczynkę w górnym rogu strony  z opisem konkursu. Jak się któryś z adminów zlituje, to łaskawie połączy takie zdublowane wpisy w jeden i zbędny wpis zlikwiduje, ale to nie jest reguła - wiele razy zdarzało się, że nowe konkursy do bazy przybywały przez kilka kolejnych dni (czyli ktoś tam jednak był od środka i powinien te zgłoszenia widzieć), a duplikat mimo to nadal tkwił w bazie. Ja nie wiem, jakie pionas ma priorytety - widocznie walczy o palmę pierwszeństwa i poprawę statystyk bardziej, niż o ład, przejrzystość i porządek emotka

cb656 na Admina, 656 razy na tak! emotka

Gość: ir

#6387844 Napisano: 09.08.2017 13:29:40
Tiger z szokującą reklamą!
https://www.faceb...ts/10155414963521955
1 brucee 0

southlander

#6387951 Napisano: 09.08.2017 17:49:16
superloser napisał(a):

ir napisał(a):

Tiger z szokującą reklamą!https://www.faceb...ts/10155414963521955

A to nie Smolar obsługuje Maspex emotka  ???

Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami.

Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali.
0 0

Gość: poprostuanette

#6387969 Napisano: 09.08.2017 18:27:20
southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami.

Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali.

wpłacili 500 000 zł na konto powstańców emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6387976 Napisano: 09.08.2017 18:38:36
southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

taka grafika jest poniżej czegokolwiek... sama się nie zrobiła i nie jest to pierwszy raz, mam nadzieję, że pójdą pozwy do sądu i będzie mega odszkodowanie, BO TYLKO DZIĘKI TAKIM LUDZIOM, KTÓRZY ZGINĘLI taki ktoś? mógł teraz stworzyć to byle co...  

w ogóle przeraża mnie ludzka głupota, jakiś skrajny debilizm, totalne lenistwo itp. dlatego wszystko wrzucane do sieci itp., powinno być konsultowane z prawnikami o ile ktoś sam nie umie lub nie chce znaleźć ogólnodostępnej dla każdego wiedzy  emotka  
0 0

1mariusz

#6387990 Napisano: 09.08.2017 19:10:43
joasiunia napisał(a):

Pogoda nad morzem. W Rowach wieje dziś jakby chciało głowy pourywać... emotka

Ciesz się ,że w czerwcu nie byłaś! emotka  Głowy to na drugi dzień dopiero się znalazły...emotka
1 ewikewikk 0

edzia21

#6388034 Napisano: 09.08.2017 20:42:22
southlander napisał(a):

superloser napisał(a):

ir napisał(a):

A to nie Smolar obsługuje Maspex  emotka   ???

Czyzby Lemon Sky? Oj, zle sie dzieje :zbanowany:
Kryzysik w social mediach...2 osoby ponoc pogonili z agencji emotka
0 0

#6388038 Napisano: 09.08.2017 20:47:42
mam pecha w loteriach...

dwaburekoty

#6388052 Napisano: 09.08.2017 21:13:02
poprostuanette napisał(a):

mam pecha w loteriach...

ja też. Mam wrażenie, że gdyby w loterii było 60 nagród i 61 uczestników, tą jedną jedyną osobą, która by się nie załapała, byłabym ja....
Chyba wracam do konkursów bardziej kreatywnych. Nagrody mniejsze, ale szansa zdecydowanie większa.
1 brucee 0

#6388089 Napisano: 09.08.2017 21:44:03
bruce napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

mam pecha w loteriach...

Pocieszę Cię - ostatnio doszłam do wniosku, że mam ogólnie pecha w życiu. emotka

U mnie tez spadek formy. Za malo slonca...
1 brucee 0

aurorcia

#6388114 Napisano: 09.08.2017 22:19:30
Kupiłam 4-pak Okocimia w Inter, wysłałam zgłoszenie a teraz czytam, że owszem, Okocim, ale Radler!emotka emotka
1 brucee 0