Wkurza mnie...

moskala22

#6388978 Napisano: 11.08.2017 22:36:52
Są takie dni kiedy kupującym na Allegro mam ochotę wysłać środkowy palec emotka

babariba

#6388980 Napisano: 11.08.2017 23:11:01
Jestem raczej osobą, która ze spokojem podchodzi do wszystkiego i pierdołami się nie przejmuję. Stąd chyba nigdy nie wpisywałam się w tym topie, ale dziś muszę wyznać, że mam już po dziurki w nosie burz!!!!!!!! Spędzania nocy w łazience i próbach uspokojenia psa, u którego każdy piorun wywołuje ataki paniki. Szkoda mi go bardzo, bo ma chore serce i wiek już bardzo zaawansowany. Więc kolejną noc z rzędu tkwimy razem i próbujemy przetrwać.
A dziś przeszedł taki kataklizm nad Wielkopolską, że mąż wracał z pracy przez kilka godzin, szukając przejezdnych dróg. Zaliczył tylko jedno drzewo, które spadło na tył samochodu i wybiło szybę oraz przygniotło dach. Dobrze, że na tył...
Jak ja nienawidzę burz!!!!
0 0

dzasmina

#6388983 Napisano: 11.08.2017 23:26:17
a mnie trochę smutno, bo tyle lat na forum, a już chyba tylko bocik o mnie pamięta i czasem napisze.emotka i ja bym nawet chętnie z nim o tych konkursach, co mi podsyła pogadała, ale się zabezpieczył przed takimi desperatkami i dodał notkę, że wiadomość wygenerowana automatycznie i prosi, żeby nie odpowiadaćemotka

taalvikki

#6388991 Napisano: 12.08.2017 00:28:18
moskala22 napisał(a):

Są takie dni kiedy kupującym na Allegro mam ochotę wysłać środkowy palec  emotka

ja go wysyłam także kupującym na olx. przedmiot wystawiony za 400, bez negocjacji, a tu przychodzi panna, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w pupę i wyskakuje z tekstem, że "w sklepie kupi za 428 z paragonem". toż istotna dla mnie informacja.

bridget

#6389016 Napisano: 12.08.2017 10:04:37
Wkurzaja mnie aborcyjne bilbordy i ich oddzialywanie na dzieci- moje dziecko sobie wczoraj z tym nie poradzilo, mialo traume....i nawet rozmowa niewiele zmienila.

grandprix

#6389018 Napisano: 12.08.2017 10:12:14
babariba napisał(a):

Jestem raczej osobą, która ze spokojem podchodzi do wszystkiego i pierdołami się nie przejmuję. Stąd chyba nigdy nie wpisywałam się w tym topie, ale dziś muszę wyznać, że mam już po dziurki w nosie burz!!!!!!!! Spędzania nocy w łazience i próbach uspokojenia psa, u którego każdy piorun wywołuje ataki paniki. Szkoda mi go bardzo, bo ma chore serce i wiek już bardzo zaawansowany. Więc kolejną noc z rzędu tkwimy razem i próbujemy przetrwać.A dziś przeszedł taki kataklizm nad Wielkopolską, że mąż wracał z pracy przez kilka godzin, szukając przejezdnych dróg. Zaliczył tylko jedno drzewo, które spadło na tył samochodu i wybiło szybę oraz przygniotło dach. Dobrze, że na tył...
Jak ja nienawidzę burz!!!!

Mam to samo z moim psem. Odchodzi od zmysłów i nie wie, gdzie się schować. Próbuje wejść do lodówki, do szafek, ostatnio chciał siedzieć w głośniku, a jest dość słusznych rozmiarów, więc nigdzie się nie mieści. Albo chowa się pode mnie, ale, że ma dużo futra, to po sekundzie mu tak gorąco, że szuka innego schowka. Traci zdolność rozumowania, a ja przy nim.
0 0

Gość: chochliczka

#6389021 Napisano: 12.08.2017 10:32:16
Wkurzaja mnie ludzie,ktorzy smierdza. Ostatnio coraz cxesciej takich spotykam-2dni temu kobieta w Biedrobce stala za mna w kolejce i tak smierdziala,ze tragedia. Dzis w pracy jeden tez tak smierdzi,ze szok.Az chce sie krzyknac-kur zacznij czlowieku sie myc i prac ubrania!
1 zarania 0

stamp2

#6389034 Napisano: 12.08.2017 11:55:44
chochliczka napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie,ktorzy smierdza. Ostatnio coraz cxesciej takich spotykam-2dni temu kobieta w Biedrobce stala za mna w kolejce i tak smierdziala,ze tragedia. Dzis w pracy jeden tez tak smierdzi,ze szok.Az chce sie krzyknac-kur zacznij czlowieku sie myc i prac ubrania!

emotka podobno mycie nie boliemotka
0 0

pioge7

#6389035 Napisano: 12.08.2017 12:07:39
Wkurza mnie ze zamykają u nas polomarket otwarty w zeszłym roku.... jedyny w Małopolsce
0 0

Niebieska_Laguna

#6389056 Napisano: 12.08.2017 13:39:33
Dzisiaj takie rześkie powietrze, a ja muszę zamknąć okno, bo sąsiad znów dyskotekę w rytmach disco-polo sobie urządza.
0 0

ola120

#6389081 Napisano: 12.08.2017 14:33:35
A mnie wkurza to, że nie mam pieniędzy na koncie z pełne ziarna,pełna kasa. Wygrałam 24.07, a na forum dowiedziałam się , że sa już wygrane z sierpnia emotka
0 0

dzasmina

#6389122 Napisano: 12.08.2017 18:19:59
cb656 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Teraz to kazdy chce karniaka emotka

aż mi się przypomniał mój pierwszy i jedyny karniak, którego dostałam na życzenie emotka eh stare, dobre czasywkurza mnie, że mam ostatnio mało czasu, żeby zajrzeć w każdy wątek, a na forum wreszcie coś się dzieje.

A tak, to nawet zabawne, zaskakujące i sympatyczne było emotka

dzasmina napisał(a):
...a tak w ogóle, to przydałby mi się dziewiczy karniak dla większej motywacji 

Sympatyczne to było poruszenie,że jak to tak za niewinność,gdyby to jeszcze o mnie chodziloemotka
Że też Ci się chciało  emotka
0 0

anialistopad

#6389175 Napisano: 13.08.2017 02:44:54
Wkurza mnie nowy numer w nju na karte. Starter kupiony,zarejestrowany,konto doladowane za 10 zl ,a sms premium nie idzie. Ktos wie dlaczego?
0 0

pioge7

#6389176 Napisano: 13.08.2017 06:21:18
anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie nowy numer w nju na karte. Starter kupiony,zarejestrowany,konto doladowane za 10 zl ,a sms premium nie idzie. Ktos wie dlaczego?

Tez miałem ten problem z jednym starterem. Trzeba było do nich pisać żeby odblokowali bo coś isę zawiesiło emotka  
0 0

notta

#6389534 Napisano: 14.08.2017 11:51:54
wkurza mnie.. moja nieskuteczność emotka
0 0

Gość: sonyyy

#6389605 Napisano: 14.08.2017 13:52:39
WKURZA MNIE ... brak pracy! 5 lat studiów, z wyróżnieniem i wszystko do d. Czekanie na odpowiedź po 3 etapach rozmowy kwalifikacyjnej ciągnie się w nieskończoność! Grrrrrrrrr.......! Chętnie wyprowadzę się do Wrocławia, jeśli tam będzie praca! emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka  emotka emotka
0 0

jokan

#6389607 Napisano: 14.08.2017 13:53:40
sonyyy napisał(a):

WKURZA MNIE ... brak pracy! 5 lat studiów, z wyróżnieniem i wszystko do d. Czekanie na odpowiedź po 3 etapach rozmowy kwalifikacyjnej ciągnie się w nieskończoność! Grrrrrrrrr.......! Chętnie wyprowadzę się do Wrocławia, jeśli tam będzie praca! emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka emotka

we Wrocławiu jest pełno pracy...kwestia płacy

wkurzają mnie klienci marudy
0 0

edzia21

#6389608 Napisano: 14.08.2017 13:55:18
jokan napisał(a):

sonyyy napisał(a):

WKURZA MNIE ... brak pracy! 5 lat studiów, z wyróżnieniem i wszystko do d. Czekanie na odpowiedź po 3 etapach rozmowy kwalifikacyjnej ciągnie się w nieskończoność! Grrrrrrrrr.......! Chętnie wyprowadzę się do Wrocławia, jeśli tam będzie praca! emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka   emotka emotka

we Wrocławiu jest pełno pracy...kwestia płacywkurzają mnie klienci marudy

otóż to emotka  Amazon zwozi ludzi z całego dolnego śląska na bielany wr., bo chętnych nie ma. Kiedyś jechałam za kolumną 25 autobusów wiozących tam ludzi...dżizas emotka  wyprzedzić to wszystko emotka  
0 0

Gość: sonyyy

#6389612 Napisano: 14.08.2017 13:57:46
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

sonyyy napisał(a):

we Wrocławiu jest pełno pracy...kwestia płacywkurzają mnie klienci marudy

otóż to emotka  Amazon zwozi ludzi z całego dolnego śląska na bielany wr., bo chętnych nie ma. Kiedyś jechałam za kolumną 25 autobusów wiozących tam ludzi...dżizas emotka  wyprzedzić to wszystko emotka  

Nie moja działka Amazony itd. Celuje w technologa, konstruktora, planistę itp Podobno na śląsku jest takich ofert. Co z tego jak w CV mam Podkarpackie ... ;/ Dramat. Jeszcze tydzien, dwa i chyba sie załamie.
0 0

cherry_coke

#6389627 Napisano: 14.08.2017 14:14:33
sonyyy napisał(a):

Nie moja działka Amazony itd. Celuje w technologa, konstruktora, planistę itp Podobno na śląsku jest takich ofert. Co z tego jak w CV mam Podkarpackie ... ;/ Dramat. Jeszcze tydzien, dwa i chyba sie załamie.

Polecam uzbroić się w cierpliwość. Szukanie pracy jakiejkolwiek, a pracy na specyficznym stanowisku to znaczna różnica. Polecam zamiast odpowiadać na oferty pracy (na które zapewne odpowiada milion innych osób, które powodują, że dokopanie się do Twojego CV jest niczym szukanie igły w stogu siana) znaleźć sobie firmy odpowiadające Twoim kompetencjom i udać się do tych firm ze swoim CV i przekonać ich, że to oni potrzebują Ciebie, a nie Ty ich. 
2 venix, ace 0