Wkurza mnie...

cudaczek121

#6408628 Napisano: 27.09.2017 22:49:26
No bo tak to już właśnie jest, że nasze nazwiska są oczywiste tylko dla nas samych, a dla postronnych osób to już niekoniecznie emotka Ileż to ja już "wariantów" swojego nazwiska słyszałam, ha,ha,ha.Marzę o tym,aby je kiedyś zmienić,hi,hi,hi.Jakbym się np. Malinowska nazywała, to nikt by się nie pomyliłemotka
1 brucee 0

pakowa

#6408806 Napisano: 28.09.2017 11:53:33
desperados i jego żółty kwadrat wraz z zablokowaniem gryemotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#6408846 Napisano: 28.09.2017 12:53:00
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook - ni z gruchy, ni z pietruchy zniknęły mi wszystkie powiadomienia ze strony głównej, a zamiast tego jest tylko takie coś:
emotka emotka emotka

Też tak macie?
Na wszelki wypadek (na próbę) wywaliłem ciasteczka, wyłączyłem Adblocka i odświeżyłem stronę. Nawet zrestartowałem Windowsa. I wciąż pusto. A przecież do południa pełno tego było - nowe wpisy wszystkich polubionych miejsc..

Miałam tak rano i teraz pojawiają się tylko powiadomienia, które doszły po komunikacie. 
0 0

banka-manka

#6408851 Napisano: 28.09.2017 13:00:55
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook - ni z gruchy, ni z pietruchy zniknęły mi wszystkie powiadomienia ze strony głównej, a zamiast tego jest 
Też tak macie?
Na wszelki wypadek (na próbę) wywaliłem ciasteczka, wyłączyłem Adblocka i odświeżyłem stronę. Nawet zrestartowałem Windowsa. I wciąż pusto. A przecież do południa pełno tego było - nowe wpisy wszystkich polubionych miejsc..

Miałam tak chyba przez dwa tygodnie w sierpniu.
Nic nie pomogło. 
Po lewej stronie jest zakładka AKTUALNOŚCI tam można wybrać, które posty mają wyświetlać się jako pierwsze (edytuj preferencje). Próbowałam tam zmienić ustawienia, też nie chciało załapać. A najśmieszniejsze było to, że powiadomienia normalnie się wyświetlały, a tablica była pusta. Może u Ciebie zmiana pomoże?
Samo z siebie po tych tygodniach się naprawiło.
Wczoraj była znów pusta strona, dziś działa poprawnie. 
0 0

cudaczek121

#6408866 Napisano: 28.09.2017 13:36:40
Agnes napisał(a):

madzia34 napisał(a):

wkurza mnie ze od dwóch miesiecy czekam na decyzje z Mops-u:(

ale decyzję w jakiej sprawie?przyznania pomocy?
pytam się bo pracuję w MOPS i wiem jak to wygląda z drugiej strony
ja czekam na sprawy od pracowników socjalnych i dopiero wtedy mogę wypisac decyzję
a oni przynoszą ZAWSZE wszystko po terminie i na wczoraj

A propos MOPS, to zapewne pamiętacie jak się bulwersowałam, gdy okazało się,że zasiłek pielęgnacyjny, który wpływa na konto bankowe mojego ojca nie jest należny mi tylko na rzecz mojego mieszkającego od kilkunastu lat w Domu Opieki Społecznej wujkaemotka Ojciec był tak spanikowany,ale pani w MOPS mu powiedziała,że w ustawie jest mowa o NIEODPŁATNYM przebywaniu danej osoby w DPS, zapewniającym całodobową opiekę, a skoro mojej mamy brat przebywa w domu opieki, za który moi rodzice płacą miesięcznie kasę z własnej kieszeni, to wówczas zasiłek pielęgnacyjny się należy.Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach.Natomiast ja dostałam już wreszcie w sierpniu należny zasiłek za lipiec i sierpień, a wczoraj za wrzesień 153 zł, więc możemy spać spokojnie emotka

charmed

#6409019 Napisano: 28.09.2017 18:37:28
DESPERADOS! 2 kody poszły się *** bo najpierw nie mogłam się zalogowac a jak już mi się udało to oskarżyli mnie o OSZUSTWO!
Nosz k* mam już dosc tego konkursu!!!!!!!
1 lager 0

leniuszka

#6409070 Napisano: 28.09.2017 20:49:10
charmed napisał(a):

DESPERADOS! 2 kody poszły się *** bo najpierw nie mogłam się zalogowac a jak już mi się udało to oskarżyli mnie o OSZUSTWO!Nosz k* mam już dosc tego konkursu!!!!!!!

Mam to  samo. Nie dość, że nie lubię piwa, kupiłam  5 szt na konkurs, to przy 3 podejściach też zrobili ze mnie oszusta.emotka Jeszcze mogę strawić "wystąpił problem z nagrodą", bo można bawić się dalej, a tak to po paru minutach d***emotka
0 0

stamp2

#6409081 Napisano: 28.09.2017 21:51:59
leniuszka napisał(a):

charmed napisał(a):

DESPERADOS! 2 kody poszły się *** bo najpierw nie mogłam się zalogowac a jak już mi się udało to oskarżyli mnie o OSZUSTWO!Nosz k* mam już dosc tego konkursu!!!!!!!

Mam to  samo. Nie dość, że nie lubię piwa, kupiłam  5 szt na konkurs, to przy 3 podejściach też zrobili ze mnie oszusta. emotka Jeszcze mogę strawić "wystąpił problem z nagrodą", bo można bawić się dalej, a tak to po paru minutach d*** emotka

jeśli nie lubisz piwa to ja poproszeemotka emotka tylko nie desperados-to jest oranżada a nie piwoemotka
0 0

Gość: awi

#6409098 Napisano: 28.09.2017 22:35:23
Mnie wkurza że jutro GB w playu, te z coca-coli znikną w niebycie emotka szkoda, że nie można ich przedłużyć
1 andii 0

ilonaxx5

#6409203 Napisano: 29.09.2017 10:37:37
stamp2 napisał(a):

leniuszka napisał(a):

charmed napisał(a):

Mam to  samo. Nie dość, że nie lubię piwa, kupiłam  5 szt na konkurs, to przy 3 podejściach też zrobili ze mnie oszusta. emotka Jeszcze mogę strawić "wystąpił problem z nagrodą", bo można bawić się dalej, a tak to po paru minutach d*** emotka

jeśli nie lubisz piwa to ja poprosze emotka emotka tylko nie desperados-to jest oranżada a nie piwo emotka

ja kupiłam bez koduemotka
0 0

madzia1-s

#6409313 Napisano: 29.09.2017 13:28:10
Poszłam kupic coś na loterię i zamiast do Media Expert, poszłam do Media Markt emotka
Na szczęście baterie i tak były mi potrzebne...

asantesana

#6409364 Napisano: 29.09.2017 15:11:50
Ilość spamu dzisiaj na wszystkich telefonach + telefony od Huberta przekroczyły dzisiaj granice przyzwoitości emotka
Mam nawet na starych, dawno nieużywanych numerach.

Niebieska_Laguna

#6409368 Napisano: 29.09.2017 15:15:30
asantesana napisał(a):

Ilość spamu dzisiaj na wszystkich telefonach + telefony od Huberta przekroczyły dzisiaj granice przyzwoitości  emotka Mam nawet na starych, dawno nieużywanych numerach.

Też testujesz iphone8 emotka ?

moskala22

#6409443 Napisano: 29.09.2017 18:34:51
Kasia kontra rolki --> 0:1

moja ręka już spuchła, a tyłek boli jak diabli
0 0

edzia21

#6409445 Napisano: 29.09.2017 18:43:31
asantesana napisał(a):

Ilość spamu dzisiaj na wszystkich telefonach + telefony od Huberta przekroczyły dzisiaj granice przyzwoitości  emotka Mam nawet na starych, dawno nieużywanych numerach.

Niebieska_Laguna napisał(a):

asantesana napisał(a):

u mnie combo...i hubert i iphone8 i suchar i gwara emotka

mczarna

#6409446 Napisano: 29.09.2017 18:46:14
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

u mnie combo...i hubert i iphone8 i suchar i gwara  emotka

U mnie też Iphone i jakiś wdowiec... emotka
1 asiatko 0

dwaburekoty

#6409469 Napisano: 29.09.2017 20:24:47
Wkurzają mnie strasznie konkursy smsowe. Ostatni raz wzięłam w nich udział. Jestem ciekawa, ile smsów wysłały zwyciężczynie konkursów dlalejdis.pl. Wysłałam w jednym z nich 15(!) smsów i nie wygrałam nic.... Te 15 już się średnio kalkuluje, a co dopiero większa ilość... 
1 jokan 0

andziulka21

#6409473 Napisano: 29.09.2017 20:34:58

Wkurzają mnie strasznie konkursy smsowe. Ostatni raz wzięłam w nich udział. Jestem ciekawa, ile smsów wysłały zwyciężczynie konkursów dlalejdis.pl. Wysłałam w jednym z nich 15(!) smsów i nie wygrałam nic.... Te 15 już się średnio kalkuluje, a co dopiero większa ilość... 

Wysłałam 2 na książkę i mam emotka

Edit:bardzo często wysylam po dwa/trzy sms i książek z dlalejdisa mam ok 35 emotka

asiatko

#6409483 Napisano: 29.09.2017 21:10:09
mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

u mnie combo...i hubert i iphone8 i suchar i gwara  emotka

U mnie też Iphone i jakiś wdowiec... emotka

No, ale dawno nie słyszałam takiej kanonady na swoich telefonach, i choć wiedziałam co idzie to wróciły piękne wspomnienia emotka
0 0

edzia21

#6409525 Napisano: 30.09.2017 00:54:39
Ale macie problemy, serio emotka  
Niech każdy robi ze swoją kasą i swoimi numerami zapchanymi wróżkami to, co uważa za słuszne...nie Wasz interes  emotka

BTW
Nie, nie gram tam i nigdy nie grałam.