Wkurza mnie...

Gość: kermit

#6432330 Napisano: 23.11.2017 17:48:41
mary18 napisał(a):

Właśnie wiem w co się pakuje , ale trzeba się chyba z tegolekko ogarnąć.  Szczerze trochę mnie poniosły
te konkursy loteryjne ale i nie tylko mnie . Obserwując watek Dziś nic nie
wygrałem i to narzekanie niektórych osób ze niby tak dawno nic nie wygraly , a
zaledwie kilka dni wstecz ci sami robili  wpis w moje dzisiejsze wygrane to chyba cos
jest już niepokojącego . Tak jak wydawanie kasy na niepotrzebne rzeczy i te
durne loterie bramkowe . Wziełam udział np. w loterii biedronka winiary raz –
nie wygrałam , kusilo mnie żeby drugi raz isc i kupić  znowu ale powiedziałam nie , jak przeczytałam u
kogos wpis Dzis nic nie wygrałem, ze ktoś wpisał 0/14 winiary to się przeraziłam
. Oczywiście nie wnikam tu w nikogo , każdy ma swój rozum i niech robi co chce
ale dla mnie to już przesada dlatego chyba trzeba trochę z tym przystopować emotka   emotka emotka  

Jeśli chodzi o wpisy w wątku, którego nazwa brzmi "Dziś nic nie wygrałem" to nie widzę związku z wcześniejszymi wpisami w MDW
Niby nie wnikasz a jednak wnikasz. Niech każdy sobie gra jak chce i kupuje co i ile chce.

agicho

#6432332 Napisano: 23.11.2017 17:51:33
asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Wkurza mnie Heineken emotka
W tamtym roku-nic emotka
Teraz produkuję się i znowu powtórka z rozrywki.Próbowałam już na jakość,na ilość i pudło za każdym razem emotka

Moja imienniczko, mam dokładnie te same odczucia ;-( podejrzewał, że jest jakiś sposób na nich, który na razie pozostaje dla mnie tajemnicą emotka i raczej nie wierzę, że są w stanie w ciągu kilkunastu godzin przeczytać te zgłoszenia i wybrać. Myślę, że  jakiś inny "system" wybierania, tylko jeszcze nie wiem jaki emotka

Próbowałam na wszelakie sposoby i jak na razie nie trafiłam w gusta.Myślę,że nie losują bo wczoraj poszłam na ilość i nic emotka

Może są jakieś bramki, albo np raz 50 pierwszych zgłoszeń,  innym razem 50 ostatnich, albo co pół godziny itp emotka trzeba poczekać do północy i sprawdzić emotka

Znalazłam przed chwilą podpowiedź dziewczyny na FB ,że raczej jakość,bo na 3 zgłoszenia wygrała 2 razy emotka

A gdyby nie wygrała - zwaliłaby na loterie  emotka a ze wygrała bo rozpracowała to lepiej się dowartościować emotka
0 0

LejziDejzi

#6432335 Napisano: 23.11.2017 17:57:34
agicho napisał(a):

asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

W tamtym roku-nic emotka
Teraz produkuję się i znowu powtórka z rozrywki.Próbowałam już na jakość,na ilość i pudło za każdym razem emotka

Moja imienniczko, mam dokładnie te same odczucia ;-( podejrzewał, że jest jakiś sposób na nich, który na razie pozostaje dla mnie tajemnicą emotka i raczej nie wierzę, że są w stanie w ciągu kilkunastu godzin przeczytać te zgłoszenia i wybrać. Myślę, że  jakiś inny "system" wybierania, tylko jeszcze nie wiem jaki emotka

Próbowałam na wszelakie sposoby i jak na razie nie trafiłam w gusta.Myślę,że nie losują bo wczoraj poszłam na ilość i nic emotka

Może są jakieś bramki, albo np raz 50 pierwszych zgłoszeń,  innym razem 50 ostatnich, albo co pół godziny itp emotka trzeba poczekać do północy i sprawdzić emotka

Znalazłam przed chwilą podpowiedź dziewczyny na FB ,że raczej jakość,bo na 3 zgłoszenia wygrała 2 razy emotka

A gdyby nie wygrała - zwaliłaby na loterie  emotka a ze wygrała bo rozpracowała to lepiej się dowartościować emotka

Każdy ma swoje teorie emotka  ja i w zeszłym roku i w tym gram z takim samym skutkiem -zadowalającym.
Najgorzej ro temu było wygrać 1 raz jak raz wygracie przekonacie się że można wygrywac w nieskonczoność, bo bazujesz niemalże cały czas na tym tekście ktry ci wygra.Powodzenia!  emotka

andii

#6432336 Napisano: 23.11.2017 17:59:49
superloser napisał(a):

Heineken to jakosc chyba musi byc. I czytają jak to bylo z karnetami na Koncerty. Bo napisali 100 dziennie a tak naprawde to tylko 50. Trzeba sie postarac jak chce sie napić emotka  

50 kartonów+ 50 kartonów do przyjaciela=100 emotka

niewyspanamama

#6432342 Napisano: 23.11.2017 18:11:23
LejziDejzi napisał(a):

agicho napisał(a):

asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

asia575 napisał(a):

W tamtym roku-nic emotka

Każdy ma swoje teorie emotka  ja i w zeszłym roku i w tym gram z takim samym skutkiem -zadowalającym.
Najgorzej ro temu było wygrać 1 raz jak raz wygracie przekonacie się że można wygrywac w nieskonczoność, bo bazujesz niemalże cały czas na tym tekście ktry ci wygra.Powodzenia!  emotka

Potwierdzam,ja podbnie jak koleżanka wyżej-cały czas skupiam się na tym co wygrałam nim.
Staje się moją "bazą"do tworzenia i na jego podstawie robię nowe.
Jak narazie 3 dni i w każdym po 1 wygranej więc DA SIĘ! i nie zagniajcie tu na loterie ani na to że trzeba pisać po 300 dziennie zeby wygrać.Wystarczy ruszyć głową i stworzyć coś fajnego emotka

Gość: kermit

#6432350 Napisano: 23.11.2017 18:16:39
niewyspanamama napisał(a):

Potwierdzam,ja podbnie jak koleżanka wyżej-cały czas skupiam się na tym co wygrałam nim.
Jak narazie 3 dni i w każdym po 1 wygranej więc DA SIĘ! i nie zagniajcie tu na loterie ani na to że trzeba pisać po 300 dziennie zeby wygrać.Wystarczy ruszyć głową i stworzyć coś fajnego emotka   

To chyba jednak loteria emotka .
1 andii 0

jofe8484

#6432352 Napisano: 23.11.2017 18:18:46
kermit napisał(a):

Może jakaś mała podpowiedzemotka emotka emotka
0 0

joan

#6432357 Napisano: 23.11.2017 18:24:05
kermit napisał(a):

emotka

Wypowiedź laureatki to jednak... nieoczywista podpowiedź i jeśli ktoś jeszcze nie wie, na czym polega konkursowe czytanie między wierszami, jaśniej się wytłumaczyć nie da emotka

Niebieska_Laguna

#6432361 Napisano: 23.11.2017 18:31:09
Wkurza mnie, że nie wiem, co takiego Mysiorek wykręciła, że cb656 zawsze pod jej konkursami dziwi się, że nie w więzieniu emotka  Ktoś oświeci?

I jeszcze mnie wkurza, że mój mąż poszedł do ITM po Milkę i kupił za 12 zł, chociaż wiedział, że za 15 ma być. Dlaczego tak postąpił? Sam nie wie...
1 ace 0

coccinelle

#6432362 Napisano: 23.11.2017 18:33:41
Jak już się wkurzamy, to i ja podzielę się wkurzaniem na Allegro. Nic dobrego z tego nie wychodzi. emotka emotka
1 defed 0

joan

#6432367 Napisano: 23.11.2017 18:46:31
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem, co takiego Mysiorek wykręciła, że cb656 zawsze pod jej konkursami dziwi się, że nie w więzieniu emotka  Ktoś oświeci?
(...)

Taka bajeczka: pewna Pani Kasia rozdawała samochody znajomym, w tym min. swojemu kuzynowi. Gdy świat konkursowy skumał, że coś jest nie tak z promocją, odwiedziła tę panią tv. W tv Pani Kasia twierdziła, że przecież ona za bardzo to z tym kuzynem kontaktu nie ma. Ale screeny z nk mówiły co innego (wiem, bo sama zebrałam sporą dokumentację). Myśleliśmy, że Pani Kasia się przebranżowi, ale ostro trwa w konkach - niemniej chyba niczyje akcje nie są przez nas tak skanowane, jak te jej właśnie. Ale to tylko bajka, można wierzyć albo i nie.

PS: Ostatnie autko trafiło na nasze forum, wygrała je pani, co ma w awatarze dziecko bawiące się w basenie z piłeczkami. Czy dobrze pamiętam?
0 0

Niebieska_Laguna

#6432369 Napisano: 23.11.2017 18:48:35
joan napisał(a):

(...)

Taka bajeczka: pewna Pani Kasia rozdawała samochody znajomym, w tym min. swojemu kuzynowi. Gdy świat konkursowy skumał, że coś jest nie tak z promocją, odwiedziła tę panią tv. W tv Pani Kasia twierdziła, że przecież ona za bardzo to z tym kuzynem kontaktu nie ma. Ale screeny z nk mówiły co innego (wiem, bo sama zebrałam sporą dokumentację). Myśleliśmy, że Pani Kasia się przebranżowi, ale ostro trwa w konkach - niemniej chyba niczyje akcje nie są przez nas tak skanowane, jak te jej właśnie. Ale to tylko bajka, można wierzyć albo i nie.

PS: Ostatnie autko trafiło na nasze forum, wygrała je pani, co ma w awatarze dziecko bawiące się w basenie z piłeczkami. Czy dobrze pamiętam?

Dzięki za wyjaśnienie emotka  Nie słyszałam tej historii. Pierwszy raz u niej gram, więc zobaczę jak to będzie emotka  
0 0

dwaburekoty

#6432395 Napisano: 23.11.2017 19:29:31
Wkurza mnie, że mój mąż kupił kilka Tigerów na kilka paragonów, o czym dowiedziałam się pakując dzisiaj zakupy do bagażnika. Okazało się, że zawsze kupował przed cotygodniowym treningiem i nie chciało mu się puszek wyrzucać, przez co zaśmiecił cały samochód, a mnie oczywiście nie wolno wozić kilku(nastu) par butów, bo przecież to nie ja sprzątam w aucie. Wiedział doskonale, że zbieram paragony i że jeśli kupuje energetyki, to ma właśnie inwestować w te... Siedzi teraz i szuka w plecakach i w torbach sportowych paragonów. a niech ma!
1 1mariusz 0

petunija1

#6432400 Napisano: 23.11.2017 19:42:34

I jeszcze mnie wkurza, że mój mąż poszedł do ITM po Milkę i kupił za 12 zł, chociaż wiedział, że za 15 ma być. Dlaczego tak postąpił? Sam nie wie...

emotka emotka padłam.

jofe8484

#6432405 Napisano: 23.11.2017 20:03:06
superloser napisał(a):

petunija1 napisał(a):

emotka emotka padłam.

Żeby juz wiecej Ci nie musiał zakupów robic emotka  Przemyślane  emotka

Przynajmniej ma gdzie iść emotka a mnie wkurza, że w ITM ma dużo konkursów a najbliższy sklep jest jednak daleko ;-(
0 0

nkba

#6432429 Napisano: 23.11.2017 21:27:02
jofe8484 napisał(a):

superloser napisał(a):

petunija1 napisał(a):

emotka emotka padłam.

Żeby juz wiecej Ci nie musiał zakupów robic emotka  Przemyślane  emotka

Przynajmniej ma gdzie iść emotka a mnie wkurza, że w ITM ma dużo konkursów a najbliższy sklep jest jednak daleko ;-(

I znów maja promocje, o których dowiadujesz się przy kasie emotka
0 0

Gość: tusienka

#6432529 Napisano: 24.11.2017 09:06:07
Wkurza mnie,że zmieniła się opiekunka w autobusie córki i nie pozwala usiąść jej z jej przyjaciółką , z którą siedziała zawsze od 4 lat mimo wolnych innych miejsc. Powód: bo się śmieją. 
1 nkba 0

zaczytana-pola

#6432534 Napisano: 24.11.2017 09:16:08
tusienka napisał(a):

Wkurza mnie,że zmieniła się opiekunka w autobusie córki i nie pozwala usiąść jej z jej przyjaciółką , z którą siedziała zawsze od 4 lat mimo wolnych innych miejsc. Powód: bo się śmieją. 

Dzieci od tego są, żeby się śmiać emotka . Wkurzam się razem z Tobą emotka . Też mnie wkurzają takie osoby. 

Gość: tusienka

#6432543 Napisano: 24.11.2017 09:33:51
zaczytana-pola napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dzieci od tego są, żeby się śmiać  emotka . Wkurzam się razem z Tobą  emotka . Też mnie wkurzają takie osoby. 

Pani wzięła sobie za cel porozsadzać dzieci w ten sposób by nawet rozmów nie  było. Nawet zerówiaczki. I tak biedaki jadą z szarymi minami jak robotnicy. A wczoraj córka wróciła zapłakana do domu . Wykorzystała chwilę nieuwagi i usiadła z tą swoją przyjaciółką i Pani powiedziała ,że dziś zgłosi nieposłuszeństwo i arogancję za które jest -50 pkt karnych w szkole dyrektorowi. Dziś udało mi się jedynie porozmawiać z żoną kierowcy, który zapewnił ją telefonicznie ,że moje dziecko jest grzeczne. Zobaczę jak się potoczą sprawy i w pon idę porozmawiać z Panią opiekunką ... aż mnie nosi emotka
1 nkba 0

luk1990

#6432605 Napisano: 24.11.2017 11:26:01
że czekam na telefon w sprawie pracy....jak na szpikach ; (

już mogliby darować sobie te tortury i zadzwonić to by człowiek chociaż wiedział na czym stoi ;O