Wkurza mnie...

Astronautka

#6440733 Napisano: 12.12.2017 11:23:43
anialistopad napisał(a):

Ale on nigdy sam nie wychodził .Myślisz,że trafi do domu? Kurde tak mi go szkoda,głodny i zimno mu pewnie

koty są nieobliczalne w swoich działaniach, mój wrócił o połowę chudszy, ale miałam wrażenie, że bardzo szczęśliwy i pełen energii, na pewno wróci, ale jak się bardzo martwisz może wydrukuj jego fotę i rozwieś w okolicy z numerem telefonu, może ktoś go widział i da Ci znać....
0 0

Gość: alusia29

#6440736 Napisano: 12.12.2017 11:26:08
anialistopad napisał(a):

Ale on nigdy sam nie wychodził .Myślisz,że trafi do domu? Kurde tak mi go szkoda,głodny i zimno mu pewnie

Stary, młody? Powywieszaj ogłoszenia ze zdjęciem, może się gdzieś zapędził i siedzi u kogoś, kto myśli, że niczyj. Na FB napisz, jeśli ktoś go widział w okolicy to może da znać gdzie. 
0 0

joan

#6440739 Napisano: 12.12.2017 11:27:41
anialistopad napisał(a):

A przeszłaś się po okolicy? Zobaczyć, czy gdzieś nie leży potrącony przez auto? Bo koty niewychodzące są ciapami w porównaniu do tych, co od małego przebywają na dworze (moja to w ogóle taki borok, że szkoda gadać). Mógł też zostać przypadkowo zamknięty w piwnicy.

Rozwieś karteczki w okolicy, bo może go ktoś przygarnął myśląc "o jeju jak zimno a ten kot bez domku to będzie mój". Każda chwila nieobecności zmniejsza jego szanse na przeżycie.

PS: Z tego, co piszą wolontariuszki schroniskowe - kot niewychodzący po ucieczce z domu jest wystraszony i chowa się w okolicy, może siedzieć np. w rynnie, okienku piwniczym, garażu u sąsiada itp. Generalnie BARDZO BLISKO swojego domu.
0 0

cudaczek121

#6440744 Napisano: 12.12.2017 11:33:49
astronautka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kot mi uciekł 2 dni temu i nie wraca emotka

mój był kiedyś na gigancie 2 tygodnie, także wyszaleje się i wróci emotka  

Szkoda,że faceci nie mają tak, jak kotyemotka

cudaczek121

#6440751 Napisano: 12.12.2017 11:39:37
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

astronautka napisał(a):

mój (kot) był kiedyś na gigancie 2 tygodnie, także wyszaleje się i wróci emotka  

Szkoda, że faceci nie mają tak, jak koty emotka

W sensie, że szkoda, że nie wracają, czy raczej szkoda, że nie dadzą kobiecie 2 tygodni spokoju? emotka

Szkoda,że nieprędko wracają jak się wyszumieją emotka
0 0

anialistopad

#6440754 Napisano: 12.12.2017 11:40:48
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A przeszłaś się po okolicy? Zobaczyć, czy gdzieś nie leży potrącony przez auto? Bo koty niewychodzące są ciapami w porównaniu do tych, co od małego przebywają na dworze (moja to w ogóle taki borok, że szkoda gadać). Mógł też zostać przypadkowo zamknięty w piwnicy.

Rozwieś karteczki w okolicy, bo może go ktoś przygarnął myśląc "o jeju jak zimno a ten kot bez domku to będzie mój". Każda chwila nieobecności zmniejsza jego szanse na przeżycie.

PS: Z tego, co piszą wolontariuszki schroniskowe - kot niewychodzący po ucieczce z domu jest wystraszony i chowa się w okolicy, może siedzieć np. w rynnie, okienku piwniczym, garażu u sąsiada itp. Generalnie BARDZO BLISKO swojego domu.

Od 2 dni wszedzie szukamy,pwnice,krzaki,pod samochodami no wszędzie go szukamy.Sąsiadom powiedziałam,nieznajomym ludziom,jest ogłoszenie i nic.Kot miał ponad rok-kocur.Nawet śmietniki przeszukałam jak kloszard jakiś   emotka
1 joan 0

Agnes

#6440777 Napisano: 12.12.2017 12:17:15
cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

astronautka napisał(a):

mój (kot) był kiedyś na gigancie 2 tygodnie, także wyszaleje się i wróci emotka  

Szkoda, że faceci nie mają tak, jak koty emotka

W sensie, że szkoda, że nie wracają, czy raczej szkoda, że nie dadzą kobiecie 2 tygodni spokoju? emotka

Szkoda,że nieprędko wracają jak się wyszumieją emotka

a Twój tata w końcu wrócił?
1 maryam 0

LejziDejzi

#6440785 Napisano: 12.12.2017 12:23:45
Konkurs T-Mobile... Tyle pięknych prac w galerii a oni nagradzają takie coś... 
Na dzisiejszej kartce życzeniem to chyba ZAPRZĘG jest emotka emotka
0 0

cudaczek121

#6440922 Napisano: 12.12.2017 15:11:52
aneczka155-93 napisał(a):

omuzu napisał(a):

Wkurza mnie że na forum trzeba mieć tylko duże problemy bo inaczej zaraz Cię ktoś wyśmieje i zlicytuje, że ma większe....

Dokładnie, też to zauważyłam. Wkurza mnie, że za każdym razem jak cudaczek napisze o swoich problemach to zaraz ktoś komentuje w stylu "co to za problemy"... Każdy ma inne i tego się trzymajmy emotka  

No właśnie, każdy ma problemy skrojone na miarę swojego życia.
1 andii 0

jomajd86

#6440933 Napisano: 12.12.2017 15:48:19
mietowa napisał(a):

silvia8 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nie ma to jak kupić wielki Pur na konkurs, który zaczyna się jutro  emotka

Nie jesteś sama  emotka emotka

U mnie Somat emotka

Hahaha emotka . Ok, już mi lepiej. Gdybyście jeszcze napisały, że gubicie dobre paragony, to przyjadę z winem emotka

ja ostatnio perwoll i silan dzień przed rozpoczęciem w Tesco kupilam:/ i żeby było lepiej z gazetka w ręku a na daty nie spojrzałam wrr
0 0

agniehaha89

#6440948 Napisano: 12.12.2017 16:51:45
jomajd86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

silvia8 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nie ma to jak kupić wielki Pur na konkurs, który zaczyna się jutro  emotka

Nie jesteś sama  emotka emotka

U mnie Somat emotka

Hahaha emotka . Ok, już mi lepiej. Gdybyście jeszcze napisały, że gubicie dobre paragony, to przyjadę z winem emotka

ja ostatnio perwoll i silan dzień przed rozpoczęciem w Tesco kupilam:/ i żeby było lepiej z gazetka w ręku a na daty nie spojrzałam wrr

ja natomiast często kupuje produkty po zakończeniu konkursu
1 mietowa 0

anialistopad

#6440949 Napisano: 12.12.2017 16:54:20
Kupilam milke w stokrotce na 3 paragony, a wlasnie sprawdzilam,ze wyslalam tylko 2 zgloszenia.   
0 0

bezaczek7

#6441075 Napisano: 12.12.2017 20:51:33
Jak to się stało, że na loterię Orlen zaczynającą się 09.12. posiadam paragon z dnia 03.12.?!
Kupiłam klasycznie w inmedio fantę z kroplą, coli niet.
Osoba z forum nie odpisuje, a wymiana opiewa na wartość towaru 150-180zł.
Wszystko mnie rozprasza, zamiast zgłaszać paragony, to łażę po forum i po fb.
Jeszcze chłop nie raczył zgłosić, że córka podjęła pracę w zeszłym roku, po czym na wezwanie o przedstawienie zarobków robi awanturę, że czego się czepiamy, ona na chleb zarabiała
0 0

anialistopad

#6441084 Napisano: 12.12.2017 21:01:05
anialistopad napisał(a):

Kot mi uciekł 2 dni temu i nie wraca emotka
Kot się znalazł ,mąż go przyniósł cały brudny i głodny.I z tego się cieszymy ,nie wkurzamy

jokan

#6441085 Napisano: 12.12.2017 21:02:41
brak samochodu juz drugi tydzienemotka bo w serwisie

Kiciunia21

#6441103 Napisano: 12.12.2017 21:38:51
cudaczek121 napisał(a):

omuzu napisał(a):

Wkurza mnie że na forum trzeba mieć tylko duże problemy bo inaczej zaraz Cię ktoś wyśmieje i zlicytuje, że ma większe....

Dokładnie, też to zauważyłam. Wkurza mnie, że za każdym razem jak cudaczek napisze o swoich problemach to zaraz ktoś komentuje w stylu "co to za problemy"... Każdy ma inne i tego się trzymajmy emotka  

Yyy... Cudaczku, Ty tak serio?
0 0

Kiciunia21

#6441124 Napisano: 12.12.2017 22:11:16
Rozumiem, ale gdyby każdy opisywał "problemy dnia codziennego'', których mamy mnóstwo to ten wątek miałby więcej stron niż MDW emotka Nieuprzejma ekspedientka, sąsiadka z gniewnym spojrzeniem, zaczepiający się budowlaniec, plujący menel pod sklepem, drożejące jajka i masło lub poplamiony płaszcz...
Dlatego zazdroszczę Cudaczkowi takich problemów emotka Ale napawa mnie strachem wizja takich trzydziestolatek i trzydziestolatków.
0 0

Gość: kermit

#6441130 Napisano: 12.12.2017 22:22:20
Kiciunia21 napisał(a):

Rozumiem, ale gdyby każdy opisywał "problemy dnia codziennego'', których mamy mnóstwo to ten wątek miałby więcej stron niż MDW emotka Nieuprzejma ekspedientka, sąsiadka z gniewnym spojrzeniem, zaczepiający się budowlaniec, plujący menel pod sklepem, drożejące jajka i masło lub poplamiony płaszcz...
Dlatego zazdroszczę Cudaczkowi takich problemów emotka Ale napawa mnie strachem wizja takich trzydziestolatek i trzydziestolatków.

Ale od tego właśnie ten wątek jest. O maśle też już tu było emotka  i o nieuprzejmych kasjerkach itd. Mam takie głupie wrażenie, że z nieznanych powodów czujesz się lepsza od Cudaczka, bo (według Ciebie) masz większe problemy. Tu niby Cię napawa strachem (ale w sumie co, bo nie bardzo pojmuję?) z drugiej strony jej zazdrościsz (i może o to w gruncie rzeczy chodzi?). Żyj i daj żyć innym, po swojemu.

Kiciunia21

#6441132 Napisano: 12.12.2017 22:24:40
superloser napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

omuzu napisał(a):

Yyy... Cudaczku, Ty tak serio?

Ale Cudaczek napisała prawdę. Ktos bedzie płakał, bo tips z paluszka odpadł a ktoś do pracy zawlecze się bez słowa z 39stopniami.

Ile osób na FORUM wkurza sie na konkursy, a nawet nie raczy przeczytać regulaminu. Potem mają problem, bo sklep nie z listy albo nie ten numer wpisali -problem  na miarę własnego życia - bo albo brak czasu  i chce sie jak najwiecej ogarnąć albo lenistwo...

Ludzie wkurzają się na T mobile - masa prac jest dodana, świeci w Galerii - ale nie jest brana pod uwagę, bo nie sa zgodne z Regulaminem - taki sztuczny tłum. 

Wkurzyc sie mozna na zdrapkę, że na 18 liter, 4 wogóle nie były w krzyżówce. Teścia złość dopadła. A miało być relaksująco.

A wyobrażasz sobie partnera, partnerkę dla swojego dziecka z takim podejściem do życia?
Bo ja nie.
Nikt nie obiecywał, że życie zawsze będzie lekkie i przyjemne. Trudności to nie powód do płaczu tylko do ''spięcia pośladków'' i dalszego pójścia przed siebie.
Dziękuję rodzicom, że pomimo tego, iż nie zawsze było kolorowo nauczyli mnie samodzielności i nie wchodzą z butami w życie. Cieszą się z sukcesów, po porażkach motywują.
1 1mariusz 0

Gość: kermit

#6441150 Napisano: 12.12.2017 23:08:44
superloser napisał(a):

Sa Ludzie I Ludzie.
Ktos bedac w 4tyg ciąży oglasza to całemu światu na FB, ktoś  inny nikomu nie rozpowiada. 
Sa ludzie zmuszeni do bycia samodzielnym od dziecka, sa tacy co rodzice załatwią wszystko - a jedynym ich problem jest, to sie zjawić w pracy albo na wykładzie. 

Fajnie, jak Ktoś ma takie "małe" problemy.
A sa faceci, którzy lubią rozpieszczać swoje Księżniczki. Bo czują się potrzebni.

No właśnie. Księżniczki też są potrzebne na świecie. Rozpieszczane przez rodziców, potem przez mężów. Widocznie tak ten świat poukładany. Jedne dziewczyny będą "orać" całe życie, a o inne ktoś inny będzie się troszczył.
0 0