Wkurza mnie...

aneczka155-93

#6439674 Napisano: 10.12.2017 09:48:11
omuzu napisał(a):

Wkurza mnie że na forum trzeba mieć tylko duże problemy bo inaczej zaraz Cię ktoś wyśmieje i zlicytuje, że ma większe....

Dokładnie, też to zauważyłam. Wkurza mnie, że za każdym razem jak cudaczek napisze o swoich problemach to zaraz ktoś komentuje w stylu "co to za problemy"... Każdy ma inne i tego się trzymajmy emotka  

assal

#6439677 Napisano: 10.12.2017 09:57:44
Co roku mnie wkurzają różne podsumowania.
Choćby taka informacja:
Na reklamę od stycznia do września br. producenci słodyczy czekoladowych przeznaczyli w mediach... 209 mln zł!!!
A na konkursy już kapią nagrodami...
Choć z drugiej strony jak sobie przypomnę klimat pokonkursowy wielu świetnych konkursów z extra nagrodami to mnie przestaje to dziwić emotka   

Gość: kermit

#6439689 Napisano: 10.12.2017 10:54:43
Kiciunia21 napisał(a):

I jeszcze:
- siostra w pralni pracuje? Ja tam mojego brata nie pytam jak i co mam prać emotka
- A za zdrapki w totolotku tez mamie się tłumaczysz? Ile i za którą więcej zapłaciłaś?
Naprawdę kochana to problemy z... kosmosu emotka  I wierzę, że Ciebie może to wkurzać emotka  Ale zamieńmy się na miesiąc ok?
Wyobraź sobie, że masz 1800zl wyplaty z czego 1300 to opłacenie rachunków, czynszu, do tego media itd. Masz psa i wyczerpującą pracę- musisz liczyć się z tym, że na wiecie, lekarzach i lekach nie zaoszczędzisz.
Jeść tez trzeba...
A idą Świeta, które spędzasz u rodziców:: symboliczne prezenty,  dorzucenie się do wydatków związanych z jedzeniem, bo rodziciele tez kokosów nie zarabiają.
Do tego jesteś ,,psiarą,, i chcesz wesprzeć schronisko albo ukochaną fundację... Nawet symboliczną dyszką

A zaraz potem Sylwester! Bedzie super, bo w domu z psem (fajerwerki) i przy wygranych Desperadosach emotka
I nastaje szara rzeczywistość... Bo jest 1 stycznia, a Ty w portfelu nie nasz nic. No może paragony emotka
Idziesz na zamianę? Nadal wkurza Cię mama i przybrudzony płaszcz?
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia emotka  Ale tak żyją samodzielni, dorośli ludzie emotka

Mietowa napisała bardzo trafny komentarz do Twojego postu, ale go niestety usunęła. A szkoda bo był w punkt. Między innymi było o tym, że wątek nazywa się Wkurza mnie, a nie Przelicytujmy się kto ma większe problemy.
Tak jak Tobie problemy Cudaczka wydają się błahe tak Twoje mogą być śmieszne dla innej osoby. Ktoś może właśnie stracił pracę, walczy z chorobą itd. I taka osoba Tobie "zamiany" nie proponuje.... Poza tym nie wiesz czy ten płaszcz to nie jest taka kropla, która przepełniła czarę. Nie jesteś na czyimś miejscu, nie oceniaj...

Gość: kermit

#6439693 Napisano: 10.12.2017 11:06:24
mietowa napisał(a):

kermit napisał(a):

Mietowa napisała bardzo trafny komentarz do Twojego postu, ale go niestety usunęła. A szkoda bo był w punkt. Między innymi było o tym, że wątek nazywa się Wkurza mnie, a nie Przelicytujmy się kto ma większe problemy.
Tak jak Tobie problemy Cudaczka wydają się błahe tak Twoje mogą być śmieszne dla innej osoby. Ktoś może właśnie stracił pracę, walczy z chorobą itd. I taka osoba Tobie "zamiany" nie proponuje.... Poza tym nie wiesz czy ten płaszcz to nie jest taka kropla, która przepełniła czarę. Nie jesteś na czyimś miejscu, nie oceniaj...

A gdzie tam, zostawiłam włączoną kartę i syn kliknął "usuń" - czerwone chyba przyciąga dzieci emotka . Pisać drugi raz mi się nie chciało, ale zdanie jak najbardziej podtrzymuję. 

Szkoda bo ja niestety nie potrafię tego tak trafnie ująć.
0 0

warcik

#6439773 Napisano: 10.12.2017 14:18:45
Znowu agencja Radna- Wedel w Leclercu. Czytam teraz regulamin i 2 różne terminy zakończenia konkursu:
2.5 Odpowiedzi na pytanie konkursowe są rejestrowane wyłącznie w okresie od godziny 00.00.01 dnia 28.11.2017 r. do godziny 23.59.59 dnia 14.12.2017 r., z zastrzeżeniem zapisu pkt 1.4. (liczony jest czas rejestracji odpowiedzi w systemie Organizatora), okres ten jest dalej zwany „Okresem Rejestracji".
1.3 Zgłoszenia do Konkursu przyjmowane są w dniach od 28.11.2017 r. do 10.12.2017 r. (dalej: czas trwania Konkursu) za pomocą systemu SMS, zgodnie z zapisem pkt 2.4.d). Produkty promocyjne, wskazane w pkt. 1.4. poniżej, dostępne są we wszystkich Sklepach w czasie trwania Konkursu. Czynności związane z przyznawaniem i odbiorem nagród oraz procesem rozpatrywania ewentualnych reklamacji zakończą się do dnia 03.04.2018 r.
0 0

asantesana

#6439780 Napisano: 10.12.2017 14:33:23
Czy jest w okolicach Krakowa awaria sieci Orange czy to mój telefon padł? emotka  
0 0

warcik

#6439804 Napisano: 10.12.2017 15:23:41
cb656 napisał(a):

warcik napisał(a):

Znowu agencja Radna- Wedel w Leclercu. Czytam teraz regulamin i 2 różne terminy zakończenia konkursu:
2.5 Odpowiedzi na pytanie konkursowe są rejestrowane wyłącznie w okresie od godziny 00.00.01 dnia 28.11.2017 r. do godziny 23.59.59 dnia 14.12.2017 r., z zastrzeżeniem zapisu pkt 1.4. (liczony jest czas rejestracji odpowiedzi w systemie Organizatora), okres ten jest dalej zwany „Okresem Rejestracji".
1.3 Zgłoszenia do Konkursu przyjmowane są w dniach od 28.11.2017 r. do 10.12.2017 r. (dalej: czas trwania Konkursu) za pomocą systemu SMS, zgodnie z zapisem pkt 2.4.d). Produkty promocyjne, wskazane w pkt. 1.4. poniżej, dostępne są we wszystkich Sklepach w czasie trwania Konkursu. Czynności związane z przyznawaniem i odbiorem nagród oraz procesem rozpatrywania ewentualnych reklamacji zakończą się do dnia 03.04.2018 r.

O rety, tak trudno do organizatora napisać, że ma błąd w papierach do poprawki? Czego oczekujesz - że zrobi to ktoś z forum?

Raczej trudno oczekiwać odpowiedzi od organizatora w niedzielę, a według jednego z punktów dzisiaj jest ostatni dzień konkursu.
0 0

edzia21

#6439808 Napisano: 10.12.2017 15:35:13
warcik napisał(a):

cb656 napisał(a):

warcik napisał(a):

O rety, tak trudno do organizatora napisać, że ma błąd w papierach do poprawki? Czego oczekujesz - że zrobi to ktoś z forum?

Raczej trudno oczekiwać odpowiedzi od organizatora w niedzielę, a według jednego z punktów dzisiaj jest ostatni dzień konkursu.

Konkurs trwa do dzisiaj, a nie do 14.12 (pytałam mailowo).
1 venix 0

warcik

#6439821 Napisano: 10.12.2017 15:57:43
edzia21 napisał(a):

warcik napisał(a):

cb656 napisał(a):

warcik napisał(a):

Konkurs trwa do dzisiaj, a nie do 14.12 (pytałam mailowo).

Dzięki, na to właśnie liczyłam, że ktoś wie jaki jest prawidłowy termin. 
0 0

warcik

#6439824 Napisano: 10.12.2017 16:17:25
Chyba tylko ci bronia Radnej, którzy nie czytają ich regulaminów- rozumiem błędy, ale nie w takiej ilości  jak ostatnio-zmieniane pytania konkursowe, zmieniane nawet 3 razy daty w trakcie konkursu i inne błędy, ostatnio nawet błędne smsy zwrotne, niby z TVN. Istna kumulacja błędów.
0 0

edzia21

#6439826 Napisano: 10.12.2017 16:24:41
warcik napisał(a):

Chyba tylko ci bronia Radnej, którzy nie czytają ich regulaminów- rozumiem błędy, ale nie w takiej ilości  jak ostatnio-zmieniane pytania konkursowe, zmieniane nawet 3 razy daty w trakcie konkursu i inne błędy, ostatnio nawet błędne smsy zwrotne, niby z TVN. Istna kumulacja błędów.

Gram u Radnej praktycznie w każdym konkursie i nigdy nie dostałam zwrotki z TVN-u emotka  tutaj raczej miej pretensje do siebie.
Za inne błędy oczywiście ich nie usprawiedliwiam emotka , potępiam.
0 0

warcik

#6439861 Napisano: 10.12.2017 17:59:45
edzia21 napisał(a):

warcik napisał(a):

Gram u Radnej praktycznie w każdym konkursie i nigdy nie dostałam zwrotki z TVN-u  emotka  tutaj raczej miej pretensje do siebie.
Za inne błędy oczywiście ich nie usprawiedliwiam emotka , potępiam.

Nie pomyliłam się, bo wysyłam przed północą, pomyślałam,że może pomyliłam nr i wysłałam drugi raz to samo, dokładnie sprawdzając nr, drugi raz przyszła zwrotka z TVN, a za godzinę przyszła prawidłowa z Wedla. Trochę mnie tylko zdziwiło, że w nocy ktoś zareagował na błąd, więc nie musiałam składać reklamacji.
0 0

Kiciunia21

#6439905 Napisano: 10.12.2017 20:34:08
Wkurza mnie, że wkurzam się, o to co piszą ludzie w poście o tym co ich wkurza  emotka
I nie miałam zamiaru robić ogólnego buntu, albo ,,przytulactwa" bezbronnej istoty (która jest pełnoletnia i pracuje)
Zamiast się WKURZAĆ trzeba działać.
0 0

asantesana

#6439909 Napisano: 10.12.2017 20:55:58
Wkurzają mnie obrońcy Radnej i teksty "tam pracują tylko ludzie". Ja też jestem ludź, ale za swoje błędy płacę, choćby w postaci utraconej nagrody i nikt mnie po główce nie głaszcze. A tam pracują zwykli partacze, którzy nigdy nie powinni dostać konkursów do przeprowadzania, bo nie ogarniają najbardziej podstawowych podstaw, jak data, prefix, numer telefonu i pytanie konkursowe. 

stamp2

#6439916 Napisano: 10.12.2017 21:05:13
asantesana napisał(a):

Wkurzają mnie obrońcy Radnej i teksty "tam pracują tylko ludzie". Ja też jestem ludź, ale za swoje błędy płacę, choćby w postaci utraconej nagrody i nikt mnie po główce nie głaszcze. A tam pracują zwykli partacze, którzy nigdy nie powinni dostać konkursów do przeprowadzania, bo nie ogarniają najbardziej podstawowych podstaw, jak data, prefix, numer telefonu i pytanie konkursowe. 

wiadomo że tam pracują ludzie,pytanie tylko czy normalni?Czytając ich regulaminy mam wrażenie,że nie.Oragnizują konkursy w tym samym czasie np.w Lewiatanie i Leclercu i w obu ten sam prefiks i nr.tel. i jeszcze się upierają że nie żadnego błędu!!emotka emotka emotka
Proponuje takim ludziom znalesc jakąś fajną ściane i wziąść porządny rozbieg.Ktoś wie jaki jest prawidłowy prefiks w Leclercu?
1 joan 0

golocia

#6439917 Napisano: 10.12.2017 21:05:20
Wkurzam się sama na siebieemotka - robiłam właśnie wczoraj wieczorem/w nocy choinki na kiermasz, zawsze gdy mam coś zasprejować robię  to w kotłowni, no i sobie je posprajowałam, tylko jakieś chyba słabe światło było ( tak sobie żałośnie to tłumacze)że mi się orzechy nie domalowały, a ten spray akurat była pod ręką i tak sobie pomyślałem że tylko tak lekko psiknę i   prysnęłam sobie..... (emotkaemotka ,emotka ....) to że na ścianę to nic!, to że na krzesła i stół i podłogę, ale na nowy laptop....emotka  cały miliardach mikro białych kropeczek, 3 godziny pałeczkami do uszu go czyściłam,pomiędzy klawiszami i na klawiszach najwięcej,  wygląda beznadziejnie- może ktoś ma pomysł, co zrobić żeby ten czarny plastik - który u mnie jest już szary jakoś przyciemnić......
0 0

trebor1

#6439954 Napisano: 10.12.2017 22:11:52
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja mama wyprała mi w pralce mój zimowy płaszcz.Jednak ja uznałam,że jest nadal brudny, więc za radą siostry zaniosłam go do pralni, na co moja mama stwierdziła,że czemu z nią tego wcześniej nie uzgodniłam,tylko zapłaciłam 49 zł za czyszczenie i wydaję niepotrzebnie pieniądze emotka  No tak, tylko że płaszczyk kupiłam kilka lat temu za wygrany bon z konkursu Bobovita, więc nie wydałam na niego jakby własnych pieniędzy, a na pralnię z kolei też nie dała mi mama emotka

zwykły terror rodzicielski pod płaszczykiem oszczędności

edzia21

#6439955 Napisano: 10.12.2017 22:15:18
stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

wiadomo że tam pracują ludzie,pytanie tylko czy normalni?Czytając ich regulaminy mam wrażenie,że nie.Oragnizują konkursy w tym samym czasie np.w Lewiatanie i Leclercu i w obu ten sam prefiks i nr.tel. i jeszcze się upierają że nie żadnego błędu!! emotka emotka emotka
Proponuje takim ludziom znalesc jakąś fajną ściane i wziąść porządny rozbieg.Ktoś wie jaki jest prawidłowy prefiks w Leclercu?

A te błędy ortograficzne to tak z ironią czy na serio? emotka
WEDEL.numerparagonu.odp na 4322

stamp2

#6439957 Napisano: 10.12.2017 22:19:02
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

wiadomo że tam pracują ludzie,pytanie tylko czy normalni?Czytając ich regulaminy mam wrażenie,że nie.Oragnizują konkursy w tym samym czasie np.w Lewiatanie i Leclercu i w obu ten sam prefiks i nr.tel. i jeszcze się upierają że nie żadnego błędu!! emotka emotka emotka

Na serio emotka
0 0

stamp2

#6439958 Napisano: 10.12.2017 22:24:32
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wyslalem na 4321 i zwrotka taka sama przyszła, jakiś kolejny argument by bronić nieporadnej?
0 0