Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
golocia
Postów 257
Data rejestracji 18.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
golocia
Postów 257
Data rejestracji 18.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1mariusz
Postów 719
Data rejestracji 15.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5290
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mogę zrobić tylko JA, albo zapomnę zabrać paragonu ze sklepu, albo nie kupię produktu, bo myślami jestem już dalej
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
agakaz2
Postów 8285
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
a poza tym wkurza mnie wiatr za oknem który głowę chce dziś urwać
Gram by spełniać marzenia.
tadziuuu
Postów 708
Data rejestracji 19.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepsza droga do zdrowia to uśmiech - najlepsza droga do uśmiechu to forumowe trolle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pioge7
Postów 8436
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dla przykladu konkurs elfy pepsi w c4 w regulaminie jest wymieniony sklep mój a w liście sklepów nie ma także viscoplast też mógł być w twoim sklepie tak samo konkurs vegeta. lista sklepów bardzo okrojona, natomiast na stronie konkursowej w regulaminie mój sklep także wystaępuje a na stronie c4 go nie ma. Mogłaś zagrac
Astronautka
Postów 370
Data rejestracji 07.06.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11560
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie pogoda. W nocy -1 i śnieg, rano+4 i deszcz. Jakieś nowe powiedzenie o grudniu przydałoby się wymyślić
pioge7
Postów 8436
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chyba że w Regulaminie jest lista i nie ma mojego sklepu wtedy nie gram, ale ta lista jest jak dla mnie błędna
tereniagno
Postów 5290
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs był do wczoraj
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11560
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6803
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Niebieska_Laguna
Postów 2052
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
nkba
Postów 1793
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie również narkotyki to abstrakcja. Nigdy na oczy nie widziałam nic poza marihuaną. Ale na studiach narkotyki były dostępne od ręki. A ponieważ studia były mega ciężkie to wiele osób korzystało ze "wspomagaczy". Te osoby niczym się nie wyróżniały. Bo mi to zawsze ćpun kojarzył się z kimś zaniedbanym itp. Kolega ze studiów był w stanie zapamiętać ogromną ilość wiedzy w krótkim czasie. Szedł na egzamin, zdawał, a potem czarna dziura. Nie wiem co on tam wciągał, ale bez tych prochów nie był w stanie się nauczyć niczego. Generalnie nie był zbyt mądry, a potem nagłe oświecenie. Robił tak przez wiele lat. Na jakiejś imprezie zatrzymała mu się akcja serca. Lekarz, który go odratował powiedział, że kolejnej takiej "akcji" nie przeżyje.
Swoją drogą myślę, że problemem jest taka presja społeczeństwa... że mamy dużo kasy, obracamy się wśród bogatych (lub przynajmniej udających bogatych), światowych ludzi i musimy za nimi nadążyć, a spirala się nakręca. Często ludzie z "wyższych sfer" są w stanie zapłacić każdą cenę żeby tylko ie wypaść z obiegu. Jak dobrze, że mnie to nie dotyczy.
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.