Wkurza mnie...

dwaburekoty

#6445809 Napisano: 26.12.2017 15:19:38
Wkurzyło mnie, że nie mogę dodać podsumowania mojego konkursowego roku, bo ucinało moje posty w połowie.
Ale w zasadzie to pewnie znak, że jeszcze coś wygram... Wkurza mnie tylko, że nie wiem co emotka   emotka  
1 1mariusz 0

jokan

#6445830 Napisano: 26.12.2017 20:19:11
że nie ogarnęłam konkursu Kamis Intermarche, bo wlasnie zbaczylam ze sie skonczylo 22.12 emotka
0 0

kinzao

#6445852 Napisano: 27.12.2017 08:06:03
Wkurza mnie moja skleroza emotka Dwa paragony do Groszka zmarnowane bo przypomniało mi się o nich 25 a loteria trwała do 24... emotka
0 0

cherry_coke

#6445867 Napisano: 27.12.2017 09:11:41
Wstałam przed wschodem słońca, ledwo 6 wybiła a ja już w blokach startowych żeby ruszyć na wyprzedaże, bo jako naczelny oszczędzacz kupuje dekoracje świąteczne na kolejny rok. No i szlag... patrzę a tu w przednim kole w aucie flak. Całe życie pod górkę emotka  

A przy okazji polecam wybrać się do Tesco. Lampki choinkowe są po kilka złotych. Wieńce, ozdoby choinkowe, choinki, opakowania do prezentów... wszystko taniusieńko, że aż żal nie brać emotka  

zdolnabestia

#6445919 Napisano: 27.12.2017 11:40:05
cb656 napisał(a):

Przyjrzyj się proszę poczynaniom swoich Adminek, bo to trąci szwindlem na kilometr. I niech się nauczy czytać tytuły topu, a nie wciskać ciemnotę, że pisałem w innym emotka

0 0

zdolnabestia

#6445923 Napisano: 27.12.2017 11:47:45
Czekam na odpowiedź użytkownika w sprawie tej nagrody.

Dyskusja w wątku z podsumowaniem była zupełnie niepotrzebna. Niech sobie ludzie spokojnie wpisują co wygrali i nikomu nic do tego czy to dużo, czy mało.

Gość: kasiaj110

#6446337 Napisano: 28.12.2017 11:41:48
wkurzam się od wczoraj na zepsuty tv - 2 lata i 2 miesiące dane było mi cieszyć się jego sprawnym działaniem emotka  . Dobrze że wykupiłam przedłużoną gwarancję bo bym to paścidło przez okno wyrzuciła!!!! Szkoda zgłoszona kurier będzie 2 stycznia emotka  a potem się zobaczy... liczę na szybką naprawę!

Boli mnie ząb ale to nic nowego- boli dłuższy czas a raczej prosi mnie bym go uśmierciła  ale jakoś do dentysty mi nie pod drodze emotka  i wkurzam się sama na siebie- jak był jeszcze do zrobienia to go olałam a teraz jak jest czarna dziura i tylko kleszcze pomogą to boję się iść bo zastrzyk boli emotka  
0 0

joasiunia

#6446403 Napisano: 28.12.2017 14:33:37
Konkurs T Mobile. Ale na szczęście to już koniec emotka Koniec zmarnowanych godzin na kartki, koniec codziennych jęków zawodu, koniec dumania, o co w tym konku komisji chodzi... emotka

1mariusz

#6446592 Napisano: 28.12.2017 22:13:04
bruce napisał(a):

Krew dla dziecka z taką-to-a-taką ciężką chorobą i numer telefonu podany w KILKULETNIM już ponoć spamie, zdzierającym od ludzi spore sumy, na FB mnie wkurza maksymalnie. emotka emotka

dostałam-puściłam dalej! emotka  a potem nie ma co się dziwić,że ludzi ogarnia znieczulica!!!!!!!!!!!!!
1 brucee 0

cherry_coke

#6446673 Napisano: 29.12.2017 09:45:23
Wkurza mnie ciemność. Czuję się jakbym mieszkała w pieczarze. emotka

kalmia86

#6446733 Napisano: 29.12.2017 11:09:11
... że jeszcze nie wysyłają xboxów z biedronki....
0 0

Niebieska_Laguna

#6446930 Napisano: 29.12.2017 17:56:23
Czekam od kilku dni na paczkę ze sklepu, wchodzę na link do śledzenia, a tam, że paczka wczoraj była wydana do doręczenia, ale wróciła na magazyn. I dzisiaj to samo rano wydana do doręczenia i wróciła na magazyn... No tylko, że ja dziś cały dzień w domu siedzę i pilnuję kuriera, wczoraj teściowa pilnowała, bo czekałam na nagrody. Więc na 100% go nie było... Pewnie sobie trasę skraca emotka  Jak za dużo paczek, to niech więcej kurierów zatrudnią. 
0 0

nanajka81

#6446963 Napisano: 29.12.2017 20:09:25
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czekam od kilku dni na paczkę ze sklepu, wchodzę na link do śledzenia, a tam, że paczka wczoraj była wydana do doręczenia, ale wróciła na magazyn. I dzisiaj to samo rano wydana do doręczenia i wróciła na magazyn... No tylko, że ja dziś cały dzień w domu siedzę i pilnuję kuriera, wczoraj teściowa pilnowała, bo czekałam na nagrody. Więc na 100% go nie było... Pewnie sobie trasę skraca emotka  Jak za dużo paczek, to niech więcej kurierów zatrudnią. 

moja siostra tak czekała na dwie lodówki a że siostra w 7 miesiącu ciąży i na co dzień mieszka gdzieś indziej to specjalnie pojechała do domu w którym te lodówki miały stać i czekała. Jeden dzień - nic, drugi - nic, sprawdziła status - dokładnie wypisz-wymaluj jak Twój, na trzeci dzień - lodówki wydane do doręczenia, zadzwoniła do kuriera się upewnić czy na pewno będzie - "tak tak po 14:00 będziemy". Minęła 14:00, potem 15:00, siostra wkurzona dzwoni a kurier "a nieee, dziś nie dojadę, ja pracuję do 15:00, może jutro?" To się wkurzyła i kazała mu te lodówki odesłać do nadawcy...
0 0

zarania

#6446967 Napisano: 29.12.2017 20:25:54
Wkurza mnie Cyfrowy Polsat. Płacę 50 zł, a jak chcę coś obejrzeć w tv, to nie ma nic ciekawego.
Teraz zmieniają ofertę programową i dadzą coś w zamian za Universal Chanel. Ostatnio informowali, że zmiana programów daje możliwość zerwania umowy bez okresu wypowiedzenia i obowiązku zwrotu ulgi (zapłaty kary umownej). Tylko czy ktoś z Was orientuje się, czy można bezkarnie zerwać umowę, jeśli obecnie w pakiecie nie mam Universal Chanel (jest w pakiecie Film HD, z którego korzystałam w ramach oferty elastycznej podpisując aneks do umowy, a obecnie mam tylko Familijny Max HD).
0 0

tomasz3

#6446968 Napisano: 29.12.2017 20:33:06
zarania napisał(a):

Wkurza mnie Cyfrowy Polsat. Płacę 50 zł, a jak chcę coś obejrzeć w tv, to nie ma nic ciekawego.
Teraz zmieniają ofertę programową i dadzą coś w zamian za Universal Chanel. Ostatnio informowali, że zmiana programów daje możliwość zerwania umowy bez okresu wypowiedzenia i obowiązku zwrotu ulgi (zapłaty kary umownej). Tylko czy ktoś z Was orientuje się, czy można bezkarnie zerwać umowę, jeśli obecnie w pakiecie nie mam Universal Chanel (jest w pakiecie Film HD, z którego korzystałam w ramach oferty elastycznej podpisując aneks do umowy, a obecnie mam tylko Familijny Max HD).

Jest sposób na to że gdy kończy ci się umowa gdziekolwiek mówisz że przechodzisz do konkurencji ,wypowiadasz umowę a później konsultanci dzwonią z coraz lepszymi ofertami - więcej kanałów być może w podobnej lub niższej cenie,niższy abonament. W dzisiejszych czasach opłaca się bardziej być klientem na wypowiedzeniu albo nowym bo są lepsze oferty.
Chociaż i tak często nieważne ile kanałów masz to nic nie leci a NAJLEPSZE- na jednym kanale lecie reklama i na pozostałych w tym samym czasie też- to mnie wkurza....

zarania

#6446974 Napisano: 29.12.2017 20:42:48
tomasz3 napisał(a):

zarania napisał(a):

Jest sposób na to że gdy kończy ci się umowa gdziekolwiek mówisz że przechodzisz do konkurencji ,wypowiadasz umowę a później konsultanci dzwonią z coraz lepszymi ofertami - więcej kanałów być może w podobnej lub niższej cenie,niższy abonament. W dzisiejszych czasach opłaca się bardziej być klientem na wypowiedzeniu albo nowym bo są lepsze oferty.
Chociaż i tak często nieważne ile kanałów masz to nic nie leci a NAJLEPSZE- na jednym kanale lecie reklama i na pozostałych w tym samym czasie też- to mnie wkurza....

Gdy kończy się umowa to wiem, że warto wypowiedzieć. W ten sposób podpisałam z Polsatem nową umowę na 15 mies., w tym 3 mies. gratis i przez 2 lub 3 mies. wyższy pakiet telewizyjny (też gratis). Ale teraz chciałabym wypowiedzieć z powodu zmiany programów i nie wiem czy mogę.
0 0

cudaczek121

#6446977 Napisano: 29.12.2017 20:45:11
Poszłam prywatnie do lekarza, zapłaciłam 50 zł, dostałam receptę na wykupienie leków po czym ją zgubiłamemotka
0 0

zarania

#6446982 Napisano: 29.12.2017 20:52:20
cb656 napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

nieważne ile kanałów masz to nic nie leci, a NAJLEPSZE - na jednym kanale lecie reklama i na pozostałych w tym samym czasie też- to mnie wkurza...

emotka tak, to mnie wkurza na maksa. Wszelkiego rodzaju ZMOWY i wredota wiadomych sił emotka

Od siebie dorzucę, że jak leci coś fajnego, to też jednocześnie na 2-3 kanałach. A jak nudy to na każdym.
0 0

zarania

#6446983 Napisano: 29.12.2017 20:53:55
cudaczek121 napisał(a):

Poszłam prywatnie do lekarza, zapłaciłam 50 zł, dostałam receptę na wykupienie leków po czym ją zgubiłam emotka

Cudaczku, sprawdź kieszenie kurtki, portfel i wysyp wszystko z torebki. A może w schowku w aucie lub na przednim siedzeniu?
0 0

karolina651

#6446985 Napisano: 29.12.2017 20:58:16
cudaczek121 napisał(a):

Poszłam prywatnie do lekarza, zapłaciłam 50 zł, dostałam receptę na wykupienie leków po czym ją zgubiłam emotka

Ja też kiedyś myślałam, że zgubiłam a jak sie okazało to wrzuciłam do szafki odruchowo. Przez przypadek ja znalazłam ale już przeterminowana niestety.
0 0