Wkurza mnie...

nanajka81

#6443761 Napisano: 19.12.2017 09:02:14
sylzab2294 napisał(a):

mnie dziś wkurza od samego rana wszystko...począwszy od kuriera GLS, który kłamie jak z nut... emotka   emotka

a mój mi zagroził że następnym razem rzuci paczkę za płot i se pójdzie skoro nikt na jego trąbienie nie wychodzi przed bramę... Ciężko do domu podejść...
1 brucee 0

androm

#6443794 Napisano: 19.12.2017 09:59:31
tomasz3 napisał(a):

Wkurza mnie Allegro z tym brakiem komentarzy które są ważne rok do wystawienia a potem znikają.
Chce od kogoś coś kupić i często nie wiem czy to osoba wiarygodna-a może być że tylko poprostu rzadko sprzedaje .
Ciągłe zmiany-użytkownikom się nie podobają a oni i tak mają to w poważaniu.... tylko zysk.

system komentarzy jest obecnie do bani, masz rację
kiedys ludzie wystawiali, bo chcieli zwrotnego,  teraz jak tylko kupujacy wystawia to co 10 osoba daje komenta, bo sie ludziom nie chce
0 0

cherry_coke

#6443867 Napisano: 19.12.2017 11:26:13
Nie ma wątku "nie wkurza mnie", więc napiszę tu...
Czy tylko ja kupiłam na konkurs Liptona na CicleK Nestea ?  emotka
Także tego... Lidzia czujna jak gajowy. Jak to dobrze, że kamerki nie nadają się generalnie do niczego emotka

A to co naprawdę mnie wkurza to praca. Ze względu na koniec roku pracuję prawie całodobowo. Już nawet praca mi się śni. A tak bardzo chciałabym poczuć atmosferę świąt. Ja tak kocham świąteczne piosenki, filmy, porządki, pakowanie prezentów, pieczenie ciast, nawet mycie okien. A kiedy przyjdzie upragnione wolne - wymarzona sobota to ja padnę ze zmęczenia, a w Wigilię nastąpi druga fala zmęczenia i wieczorem zamiast cieszyć się całą sobą z pięknych rodzinnych chwil to ja będę przysypiała nad pierogami. Rany, powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... emotka   
0 0

apoccalipsa

#6443872 Napisano: 19.12.2017 11:29:32
cherry_coke napisał(a):

Także tego... Lidzia czujna jak gajowy. Jak to dobrze, że kamerki nie nadają się generalnie do niczego emotka

A to co naprawdę mnie wkurza to praca. Ze względu na koniec roku pracuję prawie całodobowo. Już nawet praca mi się śni. A tak bardzo chciałabym poczuć atmosferę świąt. Ja tak kocham świąteczne piosenki, filmy, porządki, pakowanie prezentów, pieczenie ciast, nawet mycie okien. A kiedy przyjdzie upragnione wolne - wymarzona sobota to ja padnę ze zmęczenia, a w Wigilię nastąpi druga fala zmęczenia i wieczorem zamiast cieszyć się całą sobą z pięknych rodzinnych chwil to ja będę przysypiała nad pierogami. Rany, powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... emotka   

ja kiedyś kupiłam gillette na konkurs whilkinson emotka   zajarzyłam kilka sekund po wysłaniu odpowiedzi konkursowej i... dyla do Biedry po maszynkę emotka  Wygrałam wtedy nagrodę główną za 6.000 zł emotka   uznali paragon ( może 3 minuty różnicy było ) 

cherry_coke

#6443879 Napisano: 19.12.2017 11:34:38
apoccalipsa napisał(a):

ja kiedyś kupiłam gillette na konkurs whilkinson emotka   zajarzyłam kilka sekund po wysłaniu odpowiedzi konkursowej i... dyla do Biedry po maszynkę emotka  Wygrałam wtedy nagrodę główną za 6.000 zł emotka   uznali paragon ( może 3 minuty różnicy było ) 

Ale szczęście emotka
No u mnie ewidentnie wtopa... na paragonie Lipton, Lipton i Nestea... emotka  Jak to Lidka ujęła produkt konkurencyjny emotka  

joasiunia

#6443884 Napisano: 19.12.2017 11:38:59
cherry_coke napisał(a):

Znam to! Człowiek pracuje, pracuje, z doskoku wieczorami sprząta, ogarnia jedzenie na święta, a potem gdy przychodzi już TEN moment, że można w końcu usiąść, ucieszyć się rodzinnym czasem, to następuje energetyczny zjazd. I zamiast się cieszyć, to mam ochotę się położyć, nakryć kołdrą i leżeć emotka
0 0

cherry_coke

#6443892 Napisano: 19.12.2017 11:45:45
joasiunia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Znam to! Człowiek pracuje, pracuje, z doskoku wieczorami sprząta, ogarnia jedzenie na święta, a potem gdy przychodzi już TEN moment, że można w końcu usiąść, ucieszyć się rodzinnym czasem, to następuje energetyczny zjazd. I zamiast się cieszyć, to mam ochotę się położyć, nakryć kołdrą i leżeć emotka

Tak zwany syndrom dnia wolnego emotka  Choruję na to często, jednak w święta najbardziej mi żal tych uciekających chwil... Obiecuję nigdy więcej nie godzić się na coś takiego. emotka  I tak w pracy nikt tego nie doceni... Eh. 
1 jokan 0

azaflora

#6443931 Napisano: 19.12.2017 12:40:45
Jakaś awaria energetyczna ,  o planowych wyłączeniach mediów zawsze informują sms, emotka
0 0

cudaczek121

#6443972 Napisano: 19.12.2017 13:47:02
Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłoweemotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodęemotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka
0 0

Gość: jkkp

#6444076 Napisano: 19.12.2017 18:09:04
tak mnie wkurza Heineken, że mogłaby zębami zgrzytać, aż zaczynam myśleć że kiepska jestem w pisaniu życzeńemotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6444098 Napisano: 19.12.2017 18:48:43
Opłacone zamówienie z 13 grudnia sklep ma zamiar dostarczyć mi 3 stycznia... a przy zamawianiu miało dojść na 15... emotka
0 0

cherry_coke

#6444112 Napisano: 19.12.2017 19:27:50
Niebieska_Laguna napisał(a):

Opłacone zamówienie z 13 grudnia sklep ma zamiar dostarczyć mi 3 stycznia... a przy zamawianiu miało dojść na 15...  emotka

Z H&M-u dopiero docierają zamówienia z czarnego piątku także luzik. Magia świąt emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6444120 Napisano: 19.12.2017 19:36:32
cherry_coke napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Opłacone zamówienie z 13 grudnia sklep ma zamiar dostarczyć mi 3 stycznia... a przy zamawianiu miało dojść na 15...  emotka

Z H&M-u dopiero docierają zamówienia z czarnego piątku także luzik. Magia świąt emotka

Wiem, wiem... ale jakoś w innym sklepie się zorganizowali i paczka w domu była po 3 dniach... Wkurza mnie, że tak oszukują, jak zamawiałam to była "gwarancja", że paczkę otrzymam 15, a teraz się okazało, że jednak 3 stycznia...
0 0

asiunia260

#6444155 Napisano: 19.12.2017 20:26:54
jkkp napisał(a):

tak mnie wkurza Heineken, że mogłaby zębami zgrzytać, aż zaczynam myśleć że kiepska jestem w pisaniu życzeń emotka

Mam to samo...to już drugi rok jak nie mogę tam wygrać  emotka
0 0

dolly

#6444167 Napisano: 19.12.2017 20:56:44
asiunia260 napisał(a):

jkkp napisał(a):

tak mnie wkurza Heineken, że mogłaby zębami zgrzytać, aż zaczynam myśleć że kiepska jestem w pisaniu życzeń emotka

Ja odpusciłam, skoro wygrywaja te same osoby, to jest jakis "klucz", nie chce mi sie. Pierwszy raz gralam o piwsko.
2 jokan, monnikk 0

paula9891

#6444169 Napisano: 19.12.2017 20:59:21
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłowe emotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodę emotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka

Jak ja sie ciesze, ze mnie nie nagrodzili z rezerwy, bo trzy dni temu zabralam te opakowania do kina i oddalam kasjerowi, zeby skorzystac z Bueno czwartku emotka
1 memos 0

jokan

#6444223 Napisano: 19.12.2017 22:43:17
dolly napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

jkkp napisał(a):

Ja odpusciłam, skoro wygrywaja te same osoby, to jest jakis "klucz", nie chce mi sie. Pierwszy raz gralam o piwsko.

tez tak mysle, nie rozumiem, ze jedni wygrywaja po 3 razy a inni wcale.....
0 0

moniazr

#6444226 Napisano: 19.12.2017 22:51:42
Wkurzyła mnie "Nocna wyprzedaż w Mediaexpert"
Dzisiaj wybrałam sobie na ich stronie deskorolki elektryczne za 899 zł za sztukę.
O 20.00 kiedy zaczęła się ich "Nocna wyprzedaż" cena tych deskorolek wzrosła do 1099,99 złemotka . SUPER są te polskie wyprzedażeemotka
2 jokan, defed 0

maryam

#6444228 Napisano: 19.12.2017 22:57:59
Mnie raz udało się wygrać heinekena, ale mimo to nie poznałam tego "klucza" i to mnie wkurza. emotka
0 0

Gość: kropekk

#6444229 Napisano: 19.12.2017 23:01:16
maryam napisał(a):

Mnie raz udało się wygrać heinekena, ale mimo to nie poznałam tego "klucza" i to mnie wkurza. emotka

Wysłałam kilkadziesiąt zgłoszeń, podziwiam za ten jeden wygrany raz emotka
1 maryam 0