Wkurza mnie...

maryam

#6444231 Napisano: 19.12.2017 23:29:28
kropekk napisał(a):

maryam napisał(a):

Mnie raz udało się wygrać heinekena, ale mimo to nie poznałam tego "klucza" i to mnie wkurza. emotka

Wysłałam kilkadziesiąt zgłoszeń, podziwiam za ten jeden wygrany raz emotka

hi, hi ja wysyłam na 3 osoby z rodziny po 1 zgłoszeniu i może to jest ten klucz... emotka
0 0

countslove

#6444234 Napisano: 19.12.2017 23:47:32
maryam napisał(a):

kropekk napisał(a):

maryam napisał(a):

Mnie raz udało się wygrać heinekena, ale mimo to nie poznałam tego "klucza" i to mnie wkurza. emotka

Wysłałam kilkadziesiąt zgłoszeń, podziwiam za ten jeden wygrany raz emotka

hi, hi ja wysyłam na 3 osoby z rodziny po 1 zgłoszeniu i może to jest ten klucz... emotka

Ja też wygrałam za pierwszym ale dalej nie wiem jaki jest "klucz" emotka a chciałabym się dowiedzieć
0 0

anialistopad

#6444239 Napisano: 20.12.2017 00:33:38
Kupilam nivea w Hebe.dzis wyslalam zgloszenie,a paragon zostawilam przy kasie. To sie mozna wkur.....
0 0

cudaczek121

#6444323 Napisano: 20.12.2017 10:38:11
paula9891 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłowe emotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodę emotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka

Jak ja sie ciesze, ze mnie nie nagrodzili z rezerwy, bo trzy dni temu zabralam te opakowania do kina i oddalam kasjerowi, zeby skorzystac z Bueno czwartku  emotka

Cud się zdarzył i o dziwo znalazłam ten właściwy papierek z kodem, który mi przesłali smsem emotka Paragon z kinder bueno też jakiś znalazłam, ale nie wiem, czy to akurat będzie dotyczył tego zgłoszenia,ale chyba zaryzykuję utratę 5.20 na polecony i im odeślę to, co mam emotka
Btw, po co się wkurzać,że nie wychodzi komuś w jakimś konkursie-np. Heinekenieemotka Nie lepiej spożytkować czas i energię na inny konkurs kreatywny z cenniejszą nagrodą emotka

Gość: gosia16

#6444546 Napisano: 20.12.2017 17:16:57
Dostałam dzisiaj sms że mam jutro czekać na kuriera między 11 a 23.Padłam.Widełki czasowe o szeeeeeerokiej rozpiętości sobie ustawili. emotka   Ta 23 to już chyba pod dostawę nocną podchodzi?
0 0

Gość: gosia16

#6444574 Napisano: 20.12.2017 17:50:40
cb656 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Dostałam dzisiaj sms że mam jutro czekać na kuriera między 11 a 23. Padłam.
Widełki czasowe o szeeeeeerokiej rozpiętości sobie ustawili.  emotka   Ta 23 to już chyba pod dostawę nocną podchodzi?

Szykuj nocleg emotka

W pracy odbieram paczki o 2 w nocy i jeszcze noclegu nie szykowałamemotka  Raczej kurier nie wyglądał nigdy na śpiącego.
0 0

Gość: rafi323raf

#6444676 Napisano: 20.12.2017 21:16:12
Byłem świadkiem takiego dialogu na pewnej stacji paliw:
- gazeta polska jest?
- jeśli nie jest wyłożona, to już zabrakło
- a to nie widzę... ale tfu, wyborcza jest, te złodzieje, k^$^&, je^&#$, s&$^^#, pi**#&$^...

Jeśli kawałek papieru taką agresję w ludziach wywołuje, to naprawdę nie widzę ratunku dla tego kraju emotka

Astronautka

#6444852 Napisano: 21.12.2017 11:22:38
olx...nie wyświetlają mi się na głównej stronie wszystkie zdjęcia moich ogłoszeń, dopiero jak się w nie wejdzie... 
0 0

Halszka

#6445177 Napisano: 22.12.2017 01:30:38
Myślę sobie: "eh, skoro i tak siedzę, to wyślę tego Heinekena"
Taaaaaa już wysłałam emotka  emotka LOL

aniajukej

#6445178 Napisano: 22.12.2017 01:53:35
rafi323raf napisał(a):

Byłem świadkiem takiego dialogu na pewnej stacji paliw:
- gazeta polska jest?
- jeśli nie jest wyłożona, to już zabrakło
- a to nie widzę... ale tfu, wyborcza jest, te złodzieje, k^$^&, je^&#$, s&$^^#, pi**#&$^...

Jeśli kawałek papieru taką agresję w ludziach wywołuje, to naprawdę nie widzę ratunku dla tego kraju emotka

Dlatego musisz się przeprowadzić gdzieś, gdzie słońce od rana świeci każdemu. Jak ja emotka
0 0

aniajukej

#6445179 Napisano: 22.12.2017 01:56:32
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłowe emotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodę emotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka

Ja ciągle mam w domu paragony z 2007 r. Przezorny zawsze ubezpieczony. A nuż jakaś rezerwa się trafi... emotka

stellasz

#6445230 Napisano: 22.12.2017 10:23:51
wkurza mnie że nie mam w mieście intermarche, tesco, carefurra, stokrotek, nawet stacji cirkle K... gdzie ja mieszkam emotka . I rozpaćkał mi się jogurt w zakupach - oczywiście ubabrał się paragon emotka .
0 0

pioge7

#6445234 Napisano: 22.12.2017 10:42:59
dostałem info od ALLEGRO:

Wkrótce ruszymy z promocją darmowej dostawy dla wybranej grupy
klientów kupujących na Allegro. Wybierając Twoją ofertę -
spełniającą opisane niżej warunki promocji - kupujący
otrzyma kupon, którym opłaci dostawę. Koszt dostawy pokrywa
Allegro, Ty otrzymasz pełną kwotę (za towar i za dostawę

tylko co mi po tym jak niby ustawię wszystko co oni chcą w parametrach a i tak nie poinformują o tym ludzi o takim czymś ... i jak mają akurat wybrać moją ofertę jak nie będą wiedzieli że mają darmową dostawę!
0 0

androm

#6445247 Napisano: 22.12.2017 11:07:41
pioge7 napisał(a):

tylko co mi po tym jak niby ustawię wszystko co oni chcą w parametrach a i tak nie poinformują o tym ludzi o takim czymś ... i jak mają akurat wybrać moją ofertę jak nie będą wiedzieli że mają darmową dostawę!

dlaczego zakłądasz że nie poinformują tej wybranej grupy?
0 0

pioge7

#6445254 Napisano: 22.12.2017 11:20:45
androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dlaczego zakłądasz że nie poinformują tej wybranej grupy?

chodzi mi o informowanie typu jakiś baner na danej aukcji jak osttanio w przypadku promowania dostarczania paczek przez paczkomaty... nie o emaila...
0 0

aurelito

#6445269 Napisano: 22.12.2017 11:51:28
juz sama nie wiem czy wkurza czy bawi "magia świąt" - odwieczny problem kto do kogo?kiedy? itp. itd. ale w tym roku juz lekka przesada....ahhhhh niech juz będzie styczeń, bo z magia Świąt to ma nie wiele wspólnego. 

Niebieska_Laguna

#6445315 Napisano: 22.12.2017 12:55:28
Trzymajcie mnie w sto, bo jeden nie ma co... Właśnie dostałam sms, że nie odesłałam danych na nagrodę... tylko, że wcześniej nie dostałam wiadomości o wygranej... Dzięki Ci PLAY  emotka  Dobrze, że agencja się przypomniała w ostatni dzień... bo by mi przepadło...

edit: jakby coś to konkurs Żywca Spraw sobie prezent na święta
0 0

koper

#6445326 Napisano: 22.12.2017 13:31:31
Samochód nam się popsuł emotka  Tak tuż przed Świętami, już nawet nie o to chodzi, że znowu nieplanowane wydatki związane z naprawą, ale mechanik zajmie się nim dopiero w środę, czyli zostajemy na Święta bez samochodu. Najbliższą rodzinę mamy 100 km od domu. Cudownie emotka
0 0

@gnieszk@

#6445329 Napisano: 22.12.2017 13:38:06
koper napisał(a):

Samochód nam się popsuł  emotka  Tak tuż przed Świętami, już nawet nie o to chodzi, że znowu nieplanowane wydatki związane z naprawą, ale mechanik zajmie się nim dopiero w środę, czyli zostajemy na Święta bez samochodu. Najbliższą rodzinę mamy 100 km od domu. Cudownie  emotka

emotka
0 0

zaczytana-pola

#6445331 Napisano: 22.12.2017 13:47:21
Wkurza mnie, że rozkopali mi dzisiaj drogę, bo sąsiadom kanalizację podłączają. emotka Nie ma to jak dwa dni przed Wigilią nie móc wyjechać po zakupy emotka .
1 brucee 0