Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#6448920 Napisano: 04.01.2018 15:53:58
Złodzieje kurrr i że mój portfel do nich trafił emotka
0 0

anialistopad

#6448937 Napisano: 04.01.2018 16:08:01
Poszłam po wawel kupiłam wedel w itm .W hebe listerine kupiłam ,ale 2 butelki te 250 mlemotka
0 0

misiamisiam

#6448940 Napisano: 04.01.2018 16:09:47
anialistopad napisał(a):

Poszłam po wawel kupiłam wedel w itm .W hebe listerine kupiłam ,ale 2 butelki te 250 ml emotka

Wedel lepszy w smaku emotka  możesz zagryźć złość.
0 0

anialistopad

#6449003 Napisano: 04.01.2018 18:35:27
cb656 napisał(a):

Poszłam po wawel kupiłam wedel w itm. W hebe listerine kupiłam, ale 2 butelki te 250 ml emotka

To błąd!! emotka
Ojej, powinnaś tego Wedla kupić na stacji benzynowej! emotka
Przecież to bez sensu jest... emotka emotka
Jak już mieszać, to WSZYSTKO! emotka Z głową dziewczyno, z głową! emotka
P.S. Wkurza mnie, jak ktoś nie umie nawet PORZĄDNIE zamiesza

A wiesz jakos stacji nie mialam po drodze. Moze dlatego tam nie kupiłam hmmm no nie wiem . obiecuje poprawę na drugi raz mamieszam konkretnie. Zrobie totalnego miksa zakupowego
0 0

tereniagno

#6449009 Napisano: 04.01.2018 18:44:11
radosna napisał(a):

A mnie to strasznie od wtorku wkurza,
że ilość twórczych konkursów nieduża!

Nie duża, nie krótka,a w sam raz,
więc zagraj radosna, jeszcze raz !emotka
Mnie też wkurza, nie tylko od wtorku, tylko od początku grudnia, że wysyłam i bez rezultatu żadnegoemotka

ola120

#6449013 Napisano: 04.01.2018 18:52:46
A mnie wkurza Lidka z  Lidla. 
0 0

Halszka

#6449246 Napisano: 05.01.2018 11:50:03
Otwierając drugie! opakowanie tabletek Calgon zorientowałam się ze to nie tabletki do zmywarki emotka
 super odkamieniona, my tez lol

petunija1

#6449247 Napisano: 05.01.2018 11:53:46
Halszka napisał(a):

Otwierając drugie! opakowanie tabletek Calgon zorientowałam się ze to nie tabletki do zmywarki  emotka

emotka emotka
chociaż dobrze umyte były naczynia?’
0 0

Halszka

#6449248 Napisano: 05.01.2018 11:56:09
petunija1 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Otwierając drugie! opakowanie tabletek Calgon zorientowałam się ze to nie tabletki do zmywarki  emotka

emotka emotka

Tak, i dlatego nic nie wzbudziło moich podejrzeń ze coś mogliby być nie tak... ja po prostu z góry założyłam ze są do zmywania i już. Przecież nawet tak samo kostka i opakowanie wyglada.... oj niedobrze.emotka

cudaczek121

#6449409 Napisano: 05.01.2018 16:38:04
Halszka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Halszka napisał(a):

emotka emotka

Tak, i dlatego nic nie wzbudziło moich podejrzeń ze coś mogliby być nie tak... ja po prostu z góry założyłam ze są do zmywania i już. Przecież nawet tak samo kostka i opakowanie wyglada.... oj niedobrze. emotka

Może to i głupie skojarzenie,ale ja bym się raczej nie pomyliła, bo wciąż mam w pamięci piosenkę z tej reklamy: "Dłuższe życie każdej PRALKI to Calgon". No,ale w sumie rozumiem Cię, bo zmywarka to też swego rodzaju pralka- tyle,że taka do naczyń i u mnie w domu też czasem mówimy, aby załadować naczynia do "pralki" i każdy wie, o co chodzi.Aczkolwiek rzadko używamy u nas zmywarki, bo potem jak już wsadzimy, załadujemy i puścimy "pranie", to potem każdy zapomina wyjąć i szukamy, gdzie się gary podziałyemotka
1 Halszka 0

luckymen

#6449483 Napisano: 05.01.2018 19:27:26
cb656 napisał(a):

Poszłam po wawel kupiłam wedel w itm. W hebe listerine kupiłam, ale 2 butelki te 250 ml emotka

To błąd!! emotka
Ojej, powinnaś tego Wedla kupić na stacji benzynowej! emotka
Przecież to bez sensu jest... emotka emotka
Jak już mieszać, to WSZYSTKO! emotka Z głową dziewczyno, z głową! emotka
P.S. Wkurza mnie, jak ktoś nie umie nawet PORZĄDNIE zamieszać emotka

Co to za konkurs z Wedlem ? emotka
0 0

inter81

#6449484 Napisano: 05.01.2018 19:27:28
i co mam napisać że mi do spamu wrzuciło maila z PKO z konkursu IKO w którym był do kliknięcia link żeby potwierdzić udział w ankiecie a ja dzisiaj tego maila znalazłem? po 2 tygodniach od zakończenia
0 0

ondine

#6449600 Napisano: 06.01.2018 12:46:44
Niezmiennie - żebracy z OLX.

ziolko

#6449634 Napisano: 06.01.2018 17:32:02
ondine napisał(a):

Niezmiennie - żebracy z OLX.

Możesz to rozwinąć? "uwielbiam" czytać o sposobach na wyłudzanie towarów emotka  emotka  
W końcu zawsze coś nowego można się dowiedzieć... i wiedzieć, jak postępować w razie podobnych "pism" 
0 0

agakaz2

#6449636 Napisano: 06.01.2018 17:52:24
to ja napiszę o swojej sytuacji. zmieniałam córce komode, stara nie była jeszcze za bardzo zniszczona więc wystawiłam ja za 20 zł na olx. Ale mnie jeden pan zdziwił prosząc o dodatkowe zdjęcia w środku komody,jakie są prowadnice dokładne określenie koloru normalnie ciśnienie podniesione. przyjdź zobacz weź A nie męcz mnie. eh. wkurzona komode rozebrałam na części i wyniosłam tam gdzie oddajemy gabaryty.
wkurza mnie coś takiego, jak ja chce dodatkowe info pytam o adres i jadę zobaczyć
1 @gnieszk@ 0

agakaz2

#6449644 Napisano: 06.01.2018 18:18:35
cb656 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mnie jeden pan zdziwił prosząc o dodatkowe zdjęcia w środku komody, jakie są prowadnice dokładne określenie koloru...
wkurza mnie coś takiego, jak ja chce dodatkowe info pytam o adres i jadę zobaczyć

To tak trudno zrobić zdjęcie? emotka Pewnie - lepiej, żeby człowiek jechał obejrzeć osobiście, by się okazało, że nie tego potrzebuje.
Wkurza mnie takie hrabiowskie podejście emotka bez cienia zrozumienia. Pan zachował się całkiem naturalnie. Ty nie emotka

słuchaj to że mnie to wkurza nie oznacza że zdjęć nie wysłałam . wszystko z boku z tylu szuflada wysunięta, wyciągnięta. jeżeli ktoś potrzebuje przyjeżdża zabiera A nie dyskutuje emotka
0 0

agakaz2

#6449646 Napisano: 06.01.2018 18:30:23
cb656 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

słuchaj to że mnie to wkurza nie oznacza że zdjęć nie wysłałam . wszystko z boku z tylu szuflada wysunięta, wyciągnięta. jeżeli ktoś potrzebuje przyjeżdża zabiera A nie dyskutuje  emotka

A czemu o tym nie napisałaś? emotka Odnoszę się tylko do tego, co widzę, nie jestem duchem świętym, by się domyślić ukrytego w niedomówieniach emotka

zmieniałam córce komode, stara nie była jeszcze za bardzo zniszczona więc wystawiłam ja za 20 zł na olx. Ale mnie jeden
pan zdziwił prosząc o dodatkowe zdjęcia w środku komody,jakie są  prowadnice dokładne określenie koloru normalnie ciśnienie podniesione. przyjdź zobacz weź A nie męcz mnie. eh. wkurzona komode rozebrałam na części i wyniosłam tam gdzie oddajemy gabaryty. wkurza mnie coś takiego, jak ja chce dodatkowe info pytam o adres i jadę zobaczyć

By być w temacie topu: wkurza mnie takie coś emotka Ktoś coś napisze, z czego wynika niby wielka jego krzywda, a jak pociągnąć za język, to dopiero łaskawie uzupełnia obrazek dodając kolejne puzzle. Wrrr...

oj tam oj tam dopełnienie nie wchodzi do topu wkurza mnie ha ha. 

czasami wkurza mnie jak szybko osadza się u mnie w domu kurz wr.
0 0

asantesana

#6449699 Napisano: 06.01.2018 21:57:18
cb656 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mnie jeden pan zdziwił prosząc o dodatkowe zdjęcia w środku komody, jakie są prowadnice dokładne określenie koloru...

To tak trudno zrobić zdjęcie? emotka Pewnie - lepiej, żeby człowiek jechał obejrzeć osobiście, by się okazało, że nie tego potrzebuje.
Wkurza mnie takie hrabiowskie podejście emotka bez cienia zrozumienia. Pan zachował się całkiem naturalnie. Ty nie emotka

Ależ przecież ona napisała, że pan prosił o dodatkowe zdjęcia, słowo "dodatkowe" bardzo jasno wskazuje na to, że wcześniej były już jakieś zdjęcia/zdjęcie. Zjedz snikersa cb! emotka
1 @gnieszk@ 0

aurorcia

#6449709 Napisano: 06.01.2018 23:38:24
No takiego pecha mogę mieć tylko ja emotka  Zgłoszenie na Surf w Lidlu napisane, teraz siadam z telefonem żeby go wysłać, piszę prefiks, numer paragonu i jeszcze raz zerknęłam na pozycje z owego paragonu a tam zonk! Nie nabity Surfemotka  no nie ma go! A raczej jest, bo już jedno pranie wczoraj zrobiłamemotka
0 0

Gość: kermit

#6449711 Napisano: 06.01.2018 23:57:43
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ależ przecież ona napisała, że pan prosił o dodatkowe zdjęcia, słowo "dodatkowe" bardzo jasno wskazuje na to, że wcześniej były już jakieś zdjęcia/zdjęcie. Zjedz snikersa cb!  emotka

Tak, były. Te, które zwykle robi się do umieszczenia w opisie jakiegoś ogłoszenia. Ogłoszenie o sprzedaży czegokolwiek bez zdjęcia ja na przykład ignoruję.
Tak więc wcześniej zdjęcia były (ogólne), a pan poprosił o dodatkowe, szczegółowe. Dla mnie to normalna procedura, zawsze przychylam się do takich próśb, może po prostu dlatego, że sam mam podobne podejście.
Za Snickersa podziękuję. Nie ja tu gwiazdorzę, tylko hrabianka.

"wystawiłam ją za 20 zł" - komoda za 20 zł i może jeszcze srylion dodatkowych zdjęć, opisów i  co poza tym? Może zawieźć na miejsce, wnieść, a w razie jakby się pan rozmyślił zabrać z powrotem i zwrócić pieniądze? No tak, pewnie powinna być szczegółowa specyfikacja, model itd.