Wkurza mnie...

aurorcia

#6462151 Napisano: 11.02.2018 13:17:47
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy faceci jedzą skarpetki? Kupiłam 3 tygodnie mojemu 10 par i już nie ma żadnej do pary o.O Muszę zacząć kupować identyczne... chociaż i tak by ginęły. 

Potwór skarpetkowy, żyje w pralce i zjada skarpetki, zwykle jedną od danej paryemotka Ostatnio miałam reklamówkę a w niej 27 skarpetek bez pary! Odczekałam miesiąc, nie znalazły się, więc wywaliłam. Ten potwór ma różne etapy aktywności, ale wytępić się go nie daemotka
2 mia, slonko365 0

kreatia

#6462184 Napisano: 11.02.2018 16:24:05
aurorcia napisał(a):

Czy faceci jedzą skarpetki? Kupiłam 3 tygodnie mojemu 10 par i już nie ma żadnej do pary o.O Muszę zacząć kupować identyczne... chociaż i tak by ginęły. 

Potwór skarpetkowy, żyje w pralce i zjada skarpetki, zwykle jedną od danej pary emotka Ostatnio miałam reklamówkę a w niej 27 skarpetek bez pary! Odczekałam miesiąc, nie znalazły się, więc wywaliłam. Ten potwór ma różne etapy aktywności, ale wytępić się go nie da emotka

A wiesz, że już wkrótce czeka Cię wiele niesamowitych odkryć w postaci brakujących drugich połówek?
One właśnie wtedy zaczynają się ujawniać. Cwaniaki.
1 slonko365 0

dolly

#6462186 Napisano: 11.02.2018 16:50:03
kreatia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Potwór skarpetkowy, żyje w pralce i zjada skarpetki, zwykle jedną od danej pary emotka Ostatnio miałam reklamówkę a w niej 27 skarpetek bez pary! Odczekałam miesiąc, nie znalazły się, więc wywaliłam. Ten potwór ma różne etapy aktywności, ale wytępić się go nie da emotka

A wiesz, że już wkrótce czeka Cię wiele niesamowitych odkryć w postaci brakujących drugich połówek?

Ja mam cały koszyk w szafie takich skarpetek.
Zakładamy je "po domu" co się mają marnować emotka
1 slonko365 0

dolly

#6462187 Napisano: 11.02.2018 16:58:03
slonko365 napisał(a):

W antybiotyku nie pomogę, ale gdy mój syn miał nawracające zapalenia ucha, stosowaliśmy Otoargent - z jonami srebra https://www.alele...le-do-uszu-15ml.html

Oooo nie wiedziałąm, ze jest też do ucha!  Na gardło jest super emotka  Argentin- T. Jeszcze mam na półce Rhinoagrent, ale nie wypróbowany.
Słonko, ale to profilaktycznie stosowaliście, czy przy infekcji?
0 0

slonko365

#6462229 Napisano: 11.02.2018 20:16:26
dolly napisał(a):

slonko365 napisał(a):

W antybiotyku nie pomogę, ale gdy mój syn miał nawracające zapalenia ucha, stosowaliśmy Otoargent - z jonami srebra https://www.alele...le-do-uszu-15ml.html

Oooo nie wiedziałąm, ze jest też do ucha!  Na gardło jest super emotka  Argentin- T. Jeszcze mam na półce Rhinoagrent, ale nie wypróbowany.
Słonko, ale to profilaktycznie stosowaliście, czy przy infekcji?

Przy infekcji, jeśli nie było aż tak źle, że trzeba było antybiotyk, i dawało radę, i też wspomagająco przy antybiotyku chyba, ale nie dam sobie ręki uciąć, czy wtedy Otoargent czy CUE.
1 dolly 0

jokan

#6462231 Napisano: 11.02.2018 20:25:45
kreatia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

skad ja to znam....mam ten sam problem, ale syna....wiec angazuje go do ukladania "niedoparek" ale i tak duzo wywalam, bo nie ma, diabel nakryl ogonem emotka
0 0

synk

#6462233 Napisano: 11.02.2018 20:34:38
jokan napisał(a):

kreatia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

skad ja to znam....mam ten sam problem, ale syna....wiec angazuje go do ukladania "niedoparek" ale i tak duzo wywalam, bo nie ma, diabel nakryl ogonem emotka

a ja nie rozumiem tego fenomenu. U mnie zawsze jest komplet
0 0

slonko365

#6462234 Napisano: 11.02.2018 20:35:56
A i jeszcze jedno mi się przypomniało jeśli chodzi o skarpetki - lubią je też pożerać poszwy i poszewki jeśli się razem pierze. A potem zwalają na pralkę, no bo "Do pralki wrzuciłam dwie skarpetki, a wyjęłam jedną!" emotka
Wkurza mnie też, że giną mi bez wieści małe łyżeczki. A przecież ich nie piorę...
1 1mariusz 0

slonko365

#6462237 Napisano: 11.02.2018 20:40:24
synk napisał(a):

To bardzo dziwne. Zdecycydowanie jest z Tobą coś nie tak   emotka
0 0

dolly

#6462240 Napisano: 11.02.2018 20:49:19
slonko365 napisał(a):

Wkurza mnie też, że giną mi bez wieści małe łyżeczki. A przecież ich nie piorę...

Taaaaaakkkkkk, też tak mam. Krasnoludki... innej opcji nie ma, no nie ma emotka
1 slonko365 0

sambolera

#6462241 Napisano: 11.02.2018 20:54:42
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze od miesoaca choruje-zapalenie oskrzeli i antybiotyk.potem kaszel,od tygodnia bol ucha,myslalam ze minie.Wczoraj wyladoealam na pogotowiu i kolejny antubiotyk.Zapalenie ucha,dzis po drugiej dawce antybiotyku myslalam ze umre,chyba mam uczulenie.Lekarz dal tez antybiotyk w kroplach dicortinef ale mowi ze za slabe.Co jeszcze mozna stosowac na bol ucha?Bo chyba w pob musze isc do rodzinneho po inny antubiotyk emotka

żeby antybiotyk był dobrze dobrany i zadziałał trzeba zrobić badania bardziej szczegółowe niż te zwykle na szybko u lekarza, ale mało kto takie zleca
dobrze by było poprosić o nie, bo takie leczenie na oślep to nie leczenie
1 slonko365 0

jokan

#6462242 Napisano: 11.02.2018 20:58:59
synk napisał(a):

jokan napisał(a):

kreatia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ja tez nie rozumiem tego fenomenu, ze u ciebie jest zawsze komplet emotka - moj po prostu daje tylko czesc do prania, a reszta gdzies sie wala i nie moze odnalezc....
0 0

stamp2

#6462341 Napisano: 12.02.2018 10:01:06
Wincy konkursów walentynkowych,wincy!emotka emotka emotka z jeszcze wiekszym badziewiememotka emotka

myla

#6462363 Napisano: 12.02.2018 10:37:01
sambolera napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze od miesoaca choruje-zapalenie oskrzeli i antybiotyk.potem kaszel,od tygodnia bol ucha,myslalam ze minie.Wczoraj wyladoealam na pogotowiu i kolejny antubiotyk.Zapalenie ucha,dzis po drugiej dawce antybiotyku myslalam ze umre,chyba mam uczulenie.Lekarz dal tez antybiotyk w kroplach dicortinef ale mowi ze za slabe.Co jeszcze mozna stosowac na bol ucha?Bo chyba w pob musze isc do rodzinneho po inny antubiotyk emotka

żeby antybiotyk był dobrze dobrany i zadziałał trzeba zrobić badania bardziej szczegółowe niż te zwykle na szybko u lekarza, ale mało kto takie zleca

Jak masz w domu geranium to włóż sobie pomięty w rękach liść do ucha. Miałam zapalenie ucha i to mnie wyleczyło. Czasami warto sięgnąć po stare sposoby niż faszerować się od razu antybiotykami.

Halszka

#6462367 Napisano: 12.02.2018 10:45:19
Polecam spinki do skarpet! U nas sprawdzają się od kilku lat. Szybko można się do nich przyzwyczaić, problem ginących skarpet z głowy emotka Znajomi też zaczęli korzystać i wszyscy są zadowoleni. Do kupienia na allegro.

Halszka

#6462370 Napisano: 12.02.2018 10:47:14
emotka  Wkurzają mnie linki aktywacyjne o których notorycznie zapominam... emotka emotka
0 0

andziulka21

#6462394 Napisano: 12.02.2018 11:23:59
myla napisał(a):

sambolera napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Jak masz w domu geranium to włóż sobie pomięty w rękach liść do ucha. Miałam zapalenie ucha i to mnie wyleczyło. Czasami warto sięgnąć po stare sposoby niż faszerować się od razu antybiotykami.

Swego czasu była taka maść atecortin też na receptę ale pamiętam że mi pomagala
0 0

zaczytana-pola

#6462401 Napisano: 12.02.2018 11:57:15
Wkurza mnie Cyfrowy Polsat i ich Internet. Przez czas trwania pierwszej umowy nic się nie działo. Druga umowa z lepszymi warunkami to porażka emotka
0 0

monisss

#6462402 Napisano: 12.02.2018 12:03:48
wszystko.. wiem ze to jest po cos.. ze pozniej bedzie dobrze.. ale teraz jest zle emotka sil mi brakuje.. 
0 0

justfine

#6462417 Napisano: 12.02.2018 12:23:53
... że jestem taką pesymistką.
0 0