Wkurza mnie...

niunio

#6460502 Napisano: 06.02.2018 21:00:10
cb656 napisał(a):

niunio napisał(a):

stamp2 napisał(a):

''Mistrzowie'' ortografii mnie wkurzają,nie podejrzewałem że tacy tu są emotka emotka

No wreszcie... emotka emotka Od lat robię sobie jaja i nikt dotąd tego nie zauważał. emotka

Niektórzy nie potrzebują sobie niczego dorabiać w internecie, zachowujesz się jak typowy Janusz. emotka

niunio

#6460508 Napisano: 06.02.2018 21:08:25
Wkurza mnie usuwanie postów.  emotka

Astronautka

#6460517 Napisano: 06.02.2018 21:54:10
niunio napisał(a):

Wkurza mnie usuwanie postów.   emotka

Tez mam pare screenow na potwierdzenie notorycznego obrazania innych uczestnikow forum przez tego biednego osobnika co się musi dowartosciowac obrazajac innych....
1 niunio 0

cudaczek121

#6460678 Napisano: 07.02.2018 13:51:54
Wkurza mnie,że w październiku 2017 roku wysyłałam maila do teleturnieju "Koło fortuny", a dziś mi przyszło automatyczne powiadomienie na maila,że mój mail wysłany do nich został usunięty bez czytaniaemotka

joasiunia

#6460956 Napisano: 08.02.2018 09:45:17
...że na wieść o tym, że informują, reaguję jak szaleniec. Dobrze, że umyłam już dziś garnki, bo w oczekiwaniu na telefon od Albedo chyba wszystkie bym niechcący wytłukła, tak mi się ręce trzęsą... emotka

Niebieska_Laguna

#6460965 Napisano: 08.02.2018 10:01:31
Ale się to Albedo spieszy... dwa sygnały, odbieram, a Ci już się rozłączają...  emotka  Oddzwaniam, a już zajęte...
0 0

maria1980

#6461051 Napisano: 08.02.2018 10:50:37
Wkurza mnie moja 15letnia córka . Notorycznie podbiera mi kosmetyki emotka  kupiłam sobie apteczkę na kluczyk ,żeby nie miała do nich dostępu i co dziś widzę wchodząc do łazienki , wyłamała zamek emotka  jakoś przeżyłam to ,że potrzebuje pomalować rzęsy , brwi czy ukryć „niewidoczne dla mnie” mankamenty cery . Dostaje kasę na kosmetyki (bo kiedyś przyłapałam ja na kupowaniu pudru w chińskim markecie ) - ale standardowo wtedy budzi sie w niej jednak dziecko i woli kupić sobie słodycze i inne cenzuray niż porządne kosmetyki ...No po co jak stara ma tyle kosmetyków . Złoje jej dziś skore emotka to jej te „niewidoczne pryszcze „ spadną emotka  

lola.lola

#6461058 Napisano: 08.02.2018 10:53:42
Wkurza mnie Poczta Polska emotka emotka
Czekałam na przesyłkę dosyć długo (były opóźnienia ze strony sprzedającego), dziś ponownie się upomniałam a w odpowiedzi dostałam informację, że paczka czeka na poczcie od 5 lutego! Żadnego awizo nie mam bo sprawdzam skrzynkę codziennie. Kiedyś się wkurzałam, że kurier nawet nie dzwoni domofonem tylko od razu wrzuca awizo, teraz się nawet nie fatygują, żeby przyjechać.
emotka emotka
0 0

joan

#6461068 Napisano: 08.02.2018 10:57:52
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie moja 15letnia córka . Notorycznie podbiera mi kosmetyki  emotka  kupiłam sobie apteczkę na kluczyk ,żeby nie miała do nich dostępu i co dziś widzę wchodząc do łazienki , wyłamała zamek  emotka  jakoś przeżyłam to ,że potrzebuje pomalować rzęsy , brwi czy ukryć „niewidoczne dla mnie” mankamenty cery . Dostaje kasę na kosmetyki (bo kiedyś przyłapałam ja na kupowaniu pudru w chińskim markecie ) - ale standardowo wtedy budzi sie w niej jednak dziecko i woli kupić sobie słodycze i inne cenzuray niż porządne kosmetyki ...No po co jak stara ma tyle kosmetyków . Złoje jej dziś skore emotka to jej te „niewidoczne pryszcze „ spadną  emotka  

O kurcze! Wyłamała zamek? Oj sprzedałabym jej tablecik, żeby sobie odkupić kosmetyki + nową apteczkę emotka Ale ja to ogólnie podobno jestem "gorsza-niż-gestapo" emotka

tadziuuu

#6461087 Napisano: 08.02.2018 11:13:12
Mnie wkurza wpis w paragonach o kupnie paragonu na wygrany konkurs emotka  ale za T czekam na rezerwę emotka
1 slonko365 0

shineoff

#6461100 Napisano: 08.02.2018 11:23:25
joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie moja 15letnia córka . Notorycznie podbiera mi kosmetyki  emotka  kupiłam sobie apteczkę na kluczyk ,żeby nie miała do nich dostępu i co dziś widzę wchodząc do łazienki , wyłamała zamek  emotka  jakoś przeżyłam to ,że potrzebuje pomalować rzęsy , brwi czy ukryć „niewidoczne dla mnie” mankamenty cery . Dostaje kasę na kosmetyki (bo kiedyś przyłapałam ja na kupowaniu pudru w chińskim markecie ) - ale standardowo wtedy budzi sie w niej jednak dziecko i woli kupić sobie słodycze i inne cenzuray niż porządne kosmetyki ...No po co jak stara ma tyle kosmetyków . Złoje jej dziś skore emotka to jej te „niewidoczne pryszcze „ spadną  emotka  

To kup jej zestaw kosmetyków, a nie dajesz na nie kasę i po problemie emotka  Moje koleżanki, gdy byłyśmy w tym wieku dostawały np. kasę na korepetycje - chyba nie muszę mówić na co ją wydawały emotka

0 0

maria1980

#6461127 Napisano: 08.02.2018 11:42:36
shineoff napisał(a):

joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

To kup jej zestaw kosmetyków, a nie dajesz na nie kasę i po problemie emotka  Moje koleżanki, gdy byłyśmy w tym wieku dostawały np. kasę na korepetycje - chyba nie muszę mówić na co ją wydawały emotka

Ona ma większy zestaw kosmetyków niż nie jedna kosmetyczka emotka  co zrobić jak uwielbia drogie kosmetyki , ale jak ma kupić podkład za 60 zł , to zdecydowanie stawia na podkład za 15 , a resztę na jedzonko . Potem okazuje się ,ze kosmetyki mamusi ,która woli kupić podkład za 60 ,niż kupić sobie slodycze , jednak jest o niebo lepszy emotka  No to trzeba sie wbić do tej apteczki . 

monisss

#6461249 Napisano: 08.02.2018 13:43:04
że moja mama ma zaostrzenie astmy.. i się o nią martwię to po 1 , a po 2 miała zostawać raz na jakiś czas z młodą, bo ja bym tak chętnie gdzieś wyszła bez dziecka... tak żeby się nie martwić i przed spaniem nie musieć wracać...
no i te dojazdy do roboty.. już nie mam sił ;( ... a znaleźć coś nowego z dobrą kasą...
i ta głupia zima i smog.. niech nadejdzie już wiosna...
0 0

slonko365

#6461259 Napisano: 08.02.2018 13:51:41
monisss napisał(a):

że moja mama ma zaostrzenie astmy.. i się o nią martwię to po 1 , a po 2 miała zostawać raz na jakiś czas z młodą, bo ja bym tak chętnie gdzieś wyszła bez dziecka... tak żeby się nie martwić i przed spaniem nie musieć wracać...
no i te dojazdy do roboty.. już nie mam sił ;( ... a znaleźć coś nowego z dobrą kasą...
i ta głupia zima i smog.. niech nadejdzie już wiosna...

emotka  
0 0

Claudia77

#6461387 Napisano: 08.02.2018 17:37:47
a mnie wkurzają paragony Kaufland już prawie niektóre niewidoczne, koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

koper

#6461389 Napisano: 08.02.2018 17:39:12
Claudia77 napisał(a):

a mnie wkurzają paragony Kaufland już prawie niektóre niewidoczne, koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zgadzam się, nie rozumiem dlaczego, ale te paragony najszybciej "znikają", a przechowuję je tak jak wszystkie inne. Już się nauczyłam, że kauflandowym paragonom robię zdjęcie w dniu zakupu...
1 Claudia77 0

Monika11

#6461396 Napisano: 08.02.2018 17:43:46
koper napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Zgadzam się, nie rozumiem dlaczego, ale te paragony najszybciej "znikają", a przechowuję je tak jak wszystkie inne. Już się nauczyłam, że kauflandowym paragonom robię zdjęcie w dniu zakupu...

można też wydrukować paragon zastępczy w razie wu emotka  Ale u mnie też tragedia, choć jak wysłałam ostatnio -myślałam ,że nie przejdzie -ale weryfikacja pozytywna emotka  Naprawdę było mało widać emotka
0 0

xpac

#6461550 Napisano: 09.02.2018 07:13:51
lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska  emotka emotka
Czekałam na przesyłkę dosyć długo (były opóźnienia ze strony sprzedającego), dziś ponownie się upomniałam a w odpowiedzi dostałam informację, że paczka czeka na poczcie od 5 lutego! Żadnego awizo nie mam bo sprawdzam skrzynkę codziennie. Kiedyś się wkurzałam, że kurier nawet nie dzwoni domofonem tylko od razu wrzuca awizo, teraz się nawet nie fatygują, żeby przyjechać.
emotka emotka

Miałem to samo... Ale złożyłem skargę na listonosza i od razu lepiej emotka
1 lola.lola 0

Niebieska_Laguna

#6461643 Napisano: 09.02.2018 12:22:07
Wdepnęłam dziś na chodniku nie powiem w co... Oby na szczęście emotka
1 defed 0

niunio

#6461696 Napisano: 09.02.2018 13:55:01

Wkurzają mnie hipokryci i to, że bezpodstawnie czują się lepsi od innych. emotka