Wkurza mnie...

LejziDejzi

#6461704 Napisano: 09.02.2018 14:24:33
Monika11 napisał(a):

koper napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a mnie wkurzają paragony Kaufland już prawie niektóre niewidoczne, koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zgadzam się, nie rozumiem dlaczego, ale te paragony najszybciej "znikają", a przechowuję je tak jak wszystkie inne. Już się nauczyłam, że kauflandowym paragonom robię zdjęcie w dniu zakupu...

można też wydrukować paragon zastępczy w razie wu emotka  Ale u mnie też tragedia, choć jak wysłałam ostatnio -myślałam ,że nie przejdzie -ale weryfikacja pozytywna emotka  Naprawdę było mało widać emotka

W pudełko na żywnośc zamykane i do lodówki emotka  Nic nie wyblaknie i będą jak nowe emotka
0 0

Claudia77

#6461707 Napisano: 09.02.2018 14:27:57
LejziDejzi napisał(a):

W pudełko na żywnośc zamykane i do lodówki  Nic nie wyblaknie i będą jak nowe

dzięki za radę, spróbuję emotka

Niebieska_Laguna

#6461710 Napisano: 09.02.2018 14:30:18
Takie info w moim mieście emotka

1 brucee 0

benasia

#6461711 Napisano: 09.02.2018 14:32:07
wkurza mnie loteria Kauflandu - w żadnym etapie na 500 bonów nic nie wygrałam  emotka
0 0

maryam

#6461713 Napisano: 09.02.2018 14:34:07
Niebieska_Laguna napisał(a):

To nie jest jeszcze tak zle, ja mam czarną minkę emotka
0 0

agakaz2

#6461738 Napisano: 09.02.2018 15:08:08
3maryam napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

To nie jest jeszcze tak zle, ja mam czarną minkę emotka

U mnie dziś bardzo zła 
Źle się oddycha na dworze okna nie można otworzyć wrr
0 0

joan

#6461801 Napisano: 09.02.2018 18:01:27
Nie chcę wyjść na zmierzłego babona, co banialuki o swej młodości opowiada, ale... ponieważ zapełnił się mój segregator, gdzie trzymam niektóre regulaminy / paragony / protokoły / gwarancje dot. konkursów, zrobiłam dziś czystki. Wypadło na rok 2011. I co ja paczę?! Wśród rozdawanych onegdaj nagród: Seszele, Bahamy, laptopy, pralki, samochodów gęstwina, przelew 100.000 zł itd. A teraz jak organizator rzuci pińć tysięcy złociszy albo badziewiastą chińszczyznę, to jest luksus emotka

cotomabyc

#6461827 Napisano: 09.02.2018 19:15:04
Że podczas mojej i mojej córki pierwszej w życiu lekcji narciarstwa instruktor na koniec powiedział o mojej 7latce, ze   juz umie jezdzic tylko jeszcze o tym nie wie. A o mnie... zebym na 2raz wypila z 2 setki bo sie nie umiem wyluzowac. emotka Podsumowujac jestem sportową porażką. 
0 0

Gość: luzak

#6461838 Napisano: 09.02.2018 19:50:47
joan napisał(a):

Nie chcę wyjść na zmierzłego babona, co banialuki o swej młodości opowiada, ale... ponieważ zapełnił się mój segregator, gdzie trzymam niektóre regulaminy / paragony / protokoły / gwarancje dot. konkursów, zrobiłam dziś czystki. Wypadło na rok 2011. I co ja paczę?! Wśród rozdawanych onegdaj nagród: Seszele, Bahamy, laptopy, pralki, samochodów gęstwina, przelew 100.000 zł itd. A teraz jak organizator rzuci pińć tysięcy złociszy albo badziewiastą chińszczyznę, to jest luksus emotka

święta prawda

kumulacja

#6461844 Napisano: 09.02.2018 20:11:01
joan napisał(a):

A teraz jest tak:
Albedo (Kaufland) - kup produkty Henkel za 20 zł i wygraj bon 50 zł w każdym sklepie.
Albedo (Hebe) - ręczniki plażowe
NAV (Biedronka) - 300 par rękawiczek do smartfonów
IQ Marketing - termosy Milka

Fiku-miku na ręczniku ... smartfon w rękawiczkach trzymam, a kawy w termosie ni mam emotka

taalvikki

#6461845 Napisano: 09.02.2018 20:14:52
cotomabyc napisał(a):

Że podczas mojej i mojej córki pierwszej w życiu lekcji narciarstwa instruktor na koniec powiedział o mojej 7latce, ze   juz umie jezdzic tylko jeszcze o tym nie wie. A o mnie... zebym na 2raz wypila z 2 setki bo sie nie umiem wyluzowac. emotka Podsumowujac jestem sportową porażką. 

ja bym jednak skorzystała z rad specjalisty emotka

taalvikki

#6461846 Napisano: 09.02.2018 20:16:48
joan napisał(a):

ech, to teraz mnie wkurza, że tak późno zaczęłam bawić się w konkursy emotka

zezowaty_kot

#6461850 Napisano: 09.02.2018 20:23:27
kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

A teraz jest tak:
Albedo (Kaufland) - kup produkty Henkel za 20 zł i wygraj bon 50 zł w każdym sklepie.
Albedo (Hebe) - ręczniki plażowe
NAV (Biedronka) - 300 par rękawiczek do smartfonów
IQ Marketing - termosy Milka

Fiku-miku na ręczniku ... smartfon w rękawiczkach trzymam, a kawy w termosie ni mam emotka

1 duża nagroda = zadowolona joan, rozwścieczony tłum. Jeden telefon wywołujący uśmiech i setka telefonów z pytaniem "dlaczego Joan a nie ja i moje dziecko, które potrzebuje tego kremu na moje zmarszczki?!? Dzwonię na policję!!!"
100 drobnych nagród = niezadowolona joan, uradowana tłuszcza. Sto telefonów wywołujących uśmiech na twarzach. Żadnego telefonu od Joan, żadnej policji.

Ja tam się organizatorom nie dziwię emotka

myszorka92

#6461880 Napisano: 09.02.2018 22:38:41
wkurza mnie, że wszystko mnie wkurza... emotka
1 pablo75 0

Gość: kermit

#6461883 Napisano: 09.02.2018 22:43:31
Wkurza mnie jak ktoś gada sam ze sobą...

joan

#6461886 Napisano: 09.02.2018 23:01:23
zezowaty_kot napisał(a):

1 duża nagroda = zadowolona joan, rozwścieczony tłum. Jeden telefon wywołujący uśmiech i setka telefonów z pytaniem "dlaczego Joan a nie ja i moje dziecko, które potrzebuje tego kremu na moje zmarszczki?!? Dzwonię na policję!!!"
100 drobnych nagród = niezadowolona joan, uradowana tłuszcza. Sto telefonów wywołujących uśmiech na twarzach. Żadnego telefonu od Joan, żadnej policji.

E-e, było inaczej -> fajnych nagród rozdawali od zarąbania. Np. Sphinx: 6 x voucher podróżny o wartości 20 000 zł + 102 iPody nano + 1020 bonów do restauracji Sphinx. Mignął mi też przed oczami jakiś całkiem przeciętny (jak na tamte czasy) konek w Carrefourze, gdzie przyznali 4 samochody. A w 2012 odbył się mocno komentowany konkurs, gdzie do wygrania było 20 samochodów, zaś nagroda główna wtedy... 1.000.000 zł (milion złotych!)

Żałuję, że nie zostałam wtedy jakąś taką ten tego baronową konkursową, żyłabym teraz z odsetek bujając się w hamaku emotka

PS: Zapomniałam wspomnieć o Karaibach, też się gdzieś przewinęły emotka

kumulacja - święta racja! I jeszcze taki mały żal, bo i Rossnet wtedy organizował multum konkursów emotka

Gość: kermit

#6461889 Napisano: 09.02.2018 23:08:39
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

E-e, było inaczej -> fajnych nagród rozdawali od zarąbania. Np. Sphinx: 6 x voucher podróżny o wartości 20 000 zł + 102 iPody nano + 1020 bonów do restauracji Sphinx. Mignął mi też przed oczami jakiś całkiem przeciętny (jak na tamte czasy) konek w Carrefourze, gdzie przyznali 4 samochody. A w 2012 odbył się mocno komentowany konkurs, gdzie do wygrania było 20 samochodów, zaś nagroda główna wtedy... 1.000.000 zł (milion złotych!)

Żałuję, że nie zostałam wtedy jakąś taką ten tego baronową konkursową, żyłabym teraz z odsetek bujając się w hamaku emotka

PS: Zapomniałam wspomnieć o Karaibach, też się gdzieś przewinęły emotka

kumulacja - święta racja! I jeszcze taki mały żal, bo i Rossnet wtedy organizował multum konkursów emotka

Że też mnie wtedy nie było na świecie emotka  (konkursowym świecie of course).

Gość: rafi323raf

#6461892 Napisano: 09.02.2018 23:23:46
Gdybym w czasach moich początków posiadał taką wiedzę i umiejętności konkursowe jak teraz, to już bym bym sie ustawił na całe życie emotka Przed 18 rokiem życia łatwiej było mi wygrać alkohol niż kupić go w sklepie emotka

A teraz ledwie z konkursów starczałoby do pierwszego! Ale to lenistwa też wina, nie ma w co grać, w nic się nie chce.

joan

#6461893 Napisano: 09.02.2018 23:32:04
rafi323raf napisał(a):

Gdybym w czasach moich początków posiadał taką wiedzę i umiejętności konkursowe jak teraz, to już bym bym sie ustawił na całe życie emotka (...)

Dokładnie to samo pomyślałam robiąc porządki w papierach! emotka I kilka razy "Oj Ty naiwna kobieto, teraz byś to inaczej rozwiązała, gdzie Ty miałaś rozum / wyobraźnię?!" emotka

southlander

#6461946 Napisano: 10.02.2018 12:13:23
koniczynka123 napisał(a):

Święte słowa! Jeszcze 3-4 lata temu wydawało mi się że przewlekłe choroby to mnie będą dotyczyć dopiero za co najmniej 30 lat. A jak już mi się zaczęła jedna dolegliwość to organizm po kolei zaczął dodawać nowe dolegliwości. To jest jednak niesamowicie połączone ze sobą, jak klocki domina ustawione pionowo. Jedno się przewróci, to potem lecą inne. I nie wyleczy się tego paroma tabletkami czy zabiegami jak to się wydaje.

Z drugiej strony, to ostatnio zacząłem się cieszyć że mam swoje różne utrudniające życie dolegliwości i nic więcej, tzn. że póki co na nich się kończy emotka Do różnych ograniczeń można się w dużym stopniu przyzwyczaić, zwłaszcza jak się pomyśli że zawsze mogło być gorzej.
0 0