Wkurza mnie...

delvitto

#6466405 Napisano: 22.02.2018 15:06:09
asantesana napisał(a):

delvitto napisał(a):

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrr emotka

A sprawdziłaś, czy Twój nowy sklep jest już wciągnięty na listę i w ogóle z niego wybierali laureatów?

teraz sprawdziłam, i jest na liście, więc jednak tym razem mnie nie docenili emotka  ależ to boli, bo się przyzwyczaiłam do dobrych żniw emotka
1 brucee 0

delvitto

#6466408 Napisano: 22.02.2018 15:12:31
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czyli ocenia prace za każdym razem ekipa z lokalnego sklepu, czy tak? Nie jakaś globalna, centralna agencja?
To by znaczyło, że różnicie się gustem konkursowym. Jak tak to działa, to teraz rozumiem. emotka

Wszystko ocenia agencja TQG

Aaaaa... emotka
To jednak nie emotka
Skoro i przedtem, i teraz ocenia TA SAMA TQG, a nagród nie ma, czyli lokalna konkurencja wymiata. W dodatku jakaś biedota, której nie było stać na jazdę do odległego Kaufa tylko czekała na otwarcie lokalnego oddziału emotka i teraz się odgrywa za lata chude emotka

no najwidoczniej wena mi się wypaliła, cóż zrobić? w  TQG pewnie wyczuli świeżą krew, i wyszło jak wyszło ;D 
1 brucee 0

Claudia77

#6466412 Napisano: 22.02.2018 15:16:17
delvitto napisał(a):

asantesana napisał(a):

delvitto napisał(a):

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrr emotka

A sprawdziłaś, czy Twój nowy sklep jest już wciągnięty na listę i w ogóle z niego wybierali laureatów?

teraz sprawdziłam, i jest na liście, więc jednak tym razem mnie nie docenili emotka  ależ to boli, bo się przyzwyczaiłam do dobrych żniw  emotka

mnie teraz docenili znowu po dłuższej przerwie emotka

zarania

#6466453 Napisano: 22.02.2018 16:25:46
Rolka w myszce mi się popsuła! emotka
Jestem taka nieszczęśliwa!
0 0

Niebieska_Laguna

#6466459 Napisano: 22.02.2018 16:33:50
kumulacja napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy faceci jedzą skarpetki? Kupiłam 3 tygodnie mojemu 10 par i już nie ma żadnej do pary o.O Muszę zacząć kupować identyczne... chociaż i tak by ginęły. 

A jak można wytłumaczyć to zdjęcie?

Niestety moja pralka jest oczyszczona z zarzutów emotka

pioge7

#6466478 Napisano: 22.02.2018 17:22:20
zarania napisał(a):

Rolka w myszce mi się popsuła! emotka
Jestem taka nieszczęśliwa!

emotka emotka Trzeba ją pożegnać godnie i kupić nowa emotka  

taalvikki

#6466568 Napisano: 22.02.2018 23:27:03
nic mnie tak nie wkurza jak kontrolowane kombinowanie, którym jeszcze niektórzy chwalą się na forum. handle kodami i inne akcje, bo byle chrupki tak trudno namierzyć i kupić. nieno, niektórych ludzi po prostu nie rozumiem. czy nie da się grać uczciwie, kupując produkt i potem grając? naprawdę trzeba odstawiać szopki? już nie wspomnę po 1488. raz, jak bardzo wkurza mnie paragonowa niekonsekwencja. bo na zakończony konkurs kupić nic nie można, bo niby tacy jesteśmy uczciwi, ale jak przyjdzie co do czego, to kupujemy paragony na konkurs trwający, choć w regulaminie jasno piszą, że to uczestnik ma dokonać zakupu. ech. albo w jedną, albo w drugą, drodzy "uczciwi" gracze. 
0 0

anialistopad

#6466570 Napisano: 22.02.2018 23:41:32
taalvikki napisał(a):

nic mnie tak nie wkurza jak kontrolowane kombinowanie, którym jeszcze niektórzy chwalą się na forum. handle kodami i inne akcje, bo byle chrupki tak trudno namierzyć i kupić. nieno, niektórych ludzi po prostu nie rozumiem. czy nie da się grać uczciwie, kupując produkt i potem grając? naprawdę trzeba odstawiać szopki? już nie wspomnę po 1488. raz, jak bardzo wkurza mnie paragonowa niekonsekwencja. bo na zakończony konkurs kupić nic nie można, bo niby tacy jesteśmy uczciwi, ale jak przyjdzie co do czego, to kupujemy paragony na konkurs trwający, choć w regulaminie jasno piszą, że to uczestnik ma dokonać zakupu. ech. albo w jedną, albo w drugą, drodzy "uczciwi" gracze. 

Wiecznie masz  jakis problem . tak zle i tak nie dobrze. Chce kupic paragon bo nie ma u kogos danego sklepu to kupuje. W razie wygranej ma paragon bo za niego zaplacil. Nie kupuje po , a przed wiec w czym problem? Bo co bo kupila kolezanka,kolega,siostra,mama a nie dana osoba osobiscie?  Ja tu nie widze problemu.paragon jest kupiony.sprzedaz wzrosla to o co chodzi? 

kalmia86

#6466585 Napisano: 23.02.2018 08:30:11
że nie mam teraz auta, bo pękła sprężyna zawieszenia... naprawdę przydałoby się nowe autko...
0 0

anula19

#6466587 Napisano: 23.02.2018 08:42:34
taalvikki napisał(a):

Chyba Cię to tak wkurza, bo jesteś sfrustrowana, że sama nic nie wygrywaszemotka

stamp2

#6466591 Napisano: 23.02.2018 08:55:28
kalmia86 napisał(a):

że nie mam teraz auta, bo pękła sprężyna zawieszenia... naprawdę przydałoby się nowe autko...

A spróbuj zgarnąć mojego Jeepa z Kamisu-nie radzęemotka emotka
0 0

mietowa

#6466603 Napisano: 23.02.2018 09:44:56
Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli emotka  emotka emotka .
0 0

silvia8

#6466605 Napisano: 23.02.2018 09:47:18
mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka
A w temacie wkurzają mnie moje zatoki i wieczny katar emotka
0 0

radosna

#6466609 Napisano: 23.02.2018 09:51:36
mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka Całe nasze forum Cię przytula!

mietowa

#6466611 Napisano: 23.02.2018 09:54:27
radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

emotka Całe nasze forum Cię przytula!

Dziekuje:). Jeszcze cos do jedzenia mozecie mi ukradkiem wlozyc do kieszeni  emotka

petunija1

#6466613 Napisano: 23.02.2018 09:56:42
mietowa napisał(a):

emotka przykro mi.Niech Ci los nagrodami sypnie.emotka

slonko365

#6466620 Napisano: 23.02.2018 10:12:19
Wkurzyła mnie dziewczyna jeżdżąca po chodniku przed moim domem rowerem. Już drugi raz wyjeżdżając zza zakrętu mało mi na samochód nie wpadła, dziś aż prawie mi się położyła na masce emotka  Żeby była jasność - wjeżdżam i wyjeżdżam pomału, patrząc żeby kogoś na chodniku nie rozjechać, a jak na nim stoję, to tylko przez chwilę, czekając, aż dziecko zamknie bramę albo żeby się włączyć do ruchu. No inaczej się wyjechać nie da, żeby na chwilę nie zatarasować chodnika, chociaż koło mnie i tak jest fajnie, bo mam cofnięte ogrodzenie (w przeciwieństwie do sąsiadów) więc i tak zostaje jeszcze z 1,5m od strony ulicy albo ogrodzenia, zależy jak stanę, ale i tak zawsze muszę zastawić chodnik który idzie środkiem między trawnikami.
Więc jak franca jedzie nim rozpędzona i wypada zza zakrętu, to jakbym nie stanęła i nie uważała, i tak się zastanawiam, kiedy mi się rozpłaszczy jakiś rower na samochodzie, bo jeszcze jeden chłopak też tak jeździ. Ale przynajmniej nie posyła mi potępiających spojrzeń jak ta panna. Dzisiaj aż za nią pokrzyczałam, że jak jedzie chodnikiem, to niech uważa przynajmniej. To jej spojrzenie z pretensją chyba mnie najbardziej wkurzyło emotka  emotka
Sama tez jeżdżę rowerem chodnikiem, bo jazda wąską jezdnią to jak dla mnie dużo gorsza opcja, ale bez przesady, żeby gonić na łeb na szyję i niech się inni martwią...

anialistopad

#6466645 Napisano: 23.02.2018 10:43:10
Siedzę w domu i coś zimno mi jest. W pokoju chłodno myślę co jest? A mój mały czorcik grzejniki zakrecil. Da się coś zrobić by nie kręcił tymi kurkami? Można zdjąć ale będzie brzydko wyglądało. 
0 0

zezowaty_kot

#6466649 Napisano: 23.02.2018 10:48:30
slonko365 a weź rozjedź kiedyś kogoś dla przykładu, to się może reszta skłoni ku refleksjom emotka

slonko365

#6466655 Napisano: 23.02.2018 10:59:59
zezowaty_kot napisał(a):

slonko365 a weź rozjedź kiedyś kogoś dla przykładu, to się może reszta skłoni ku refleksjom emotka

białą farbą na podjeździe narysuję obrys rowerzysty jak po morderstwie - to będzie chyba mniej drastyczne emotka