Wkurza mnie...

shineoff

#6465261 Napisano: 19.02.2018 22:04:56
kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie ogrom nauki jaki ma mój syn w pierwszej klasie - chodzi mi konkretnie o prace domowe. Dopiero skończyliśmy, oboje jesteśmy padnięci od patrzenia w książki i pewnie konkurs Fantasia mi ucieknie, bo nie wykrzesam z siebie już chyba nic dziś. Jeszcze pacierz z religii. Dziś się miał nauczyć "wierzę w Boga". I tak siedzi i klepie, że "trzeciego dnia z marchwi wstał", czy też "pod pączkiem piłatem"... I weź się człowieku nie śmiej mu w twarz... 

Znam to emotka  Chleba naszego poprzedniego ... i nie budź nas na pokuszenie emotka

Współczuję biednym dzieciakom. Uczą się na pamięć modlitw, których nie są w stanie nawet zrozumieć emotka  My mieliśmy w podstawówce siostrę Halinę, która była straszna i każdy się jej bał. Jak ktoś przekręcił coś w modlitwie, albo nie znał któregoś z apostołów to straszyła nas ogniem piekielnym i szatanem. Do dziś mam gęsią skórkę jak sobie przypomnę emotka  
0 0

79magda

#6465288 Napisano: 19.02.2018 23:54:13
Był taki czas, kiedy moja córka zamiast „r” mówiła „j”. I bardzo, ale to bardzo lubiła kolędę „fjut nocnej ciszy”, oczywiście zagryzaną „gejfjutami”, bo owoce też lubiła... emotka

mysia

#6465506 Napisano: 20.02.2018 14:21:55
Troszkę wkurza mnie temat Informują emotka jedno wkurzenie, że to nie mnie ostatnio informują emotka
Drugie, że jeżeli dobrze rozumiem powinny tam się pojawiać informacje typu: smolar wysyła smsy z konkursu jakiegoś tam, lub albedo dzwoni z konkursu z nr jakiegoś tam itd. (czyli organizator informuje o wygranej)
Czy informacje w stylu: mail od dpd jakaś agencja wysyła tablety, albo wrzucili wyniki (skoro jest temat wyniki konkursów) do tego dyskusje są potrzebne? Czy tylko mnie to tak troszkę wkurza? emotka
Widzę nowy post, zerkam z czego informują.. a tu jednak nie informują emotka

mietowa

#6465510 Napisano: 20.02.2018 14:28:14
Mysia napisał(a):

Troszkę wkurza mnie temat Informują emotka jedno wkurzenie, że to nie mnie ostatnio informują emotka
Drugie, że jeżeli dobrze rozumiem powinny tam się pojawiać informacje typu: smolar wysyła smsy z konkursu jakiegoś tam, lub albedo dzwoni z konkursu z nr jakiegoś tam itd. (czyli organizator informuje o wygranej)
Czy informacje w stylu: mail od dpd jakaś agencja wysyła tablety, albo wrzucili wyniki (skoro jest temat wyniki konkursów) do tego dyskusje są potrzebne? Czy tylko mnie to tak troszkę wkurza? emotka

Nie, nie tylko Ciebie. Mnie denerwują nawet dodatkowe pytania ("z jakiego numeru?"), bo można zadać je w innym miejscu.
2 mysia, mia 0

pioge7

#6465523 Napisano: 20.02.2018 14:51:26
shineoff napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie ogrom nauki jaki ma mój syn w pierwszej klasie - chodzi mi konkretnie o prace domowe. Dopiero skończyliśmy, oboje jesteśmy padnięci od patrzenia w książki i pewnie konkurs Fantasia mi ucieknie, bo nie wykrzesam z siebie już chyba nic dziś. Jeszcze pacierz z religii. Dziś się miał nauczyć "wierzę w Boga". I tak siedzi i klepie, że "trzeciego dnia z marchwi wstał", czy też "pod pączkiem piłatem"... I weź się człowieku nie śmiej mu w twarz... 

Znam to emotka  Chleba naszego poprzedniego ... i nie budź nas na pokuszenie emotka

Współczuję biednym dzieciakom. Uczą się na pamięć modlitw, których nie są w stanie nawet zrozumieć emotka  My mieliśmy w podstawówce siostrę Halinę, która była straszna i każdy się jej bał. Jak ktoś przekręcił coś w modlitwie, albo nie znał któregoś z apostołów to straszyła nas ogniem piekielnym i szatanem. Do dziś mam gęsią skórkę jak sobie przypomnę emotka  

u mnie siostrzeniec na feriach modli sie przy mnie bo trzeba mu jeszcze coś tam podpowiedzieć i słyszę:
"pod polskim piłatem", a zamiast przyjdź królestwo Twoje" "to przy kures***wo Twoje" emotka i jeszcze kilka co mnie tak śmieszy w trakcie modlitwy że patrzy na mnie jak na wariata emotka

a mnie wkurza że napsiałem jak byk na kartce 2x KAMIS (dowolne) pojechałem do sklepu i wziąłem z półki 2x KNORR. i tak patrzę czemu mam źle pargaon odpisany a to wziąłem fixy knorra emotka
dobrze że skapłem się zanim zgłosiłem emotka

i jeszcze wkurza że od osttaniej przygody z INPOSTEM omijam ich baaaardzo szerokim łukiem (bo paczka czekała na mnie przez miesiąc w oddalonym ode mnie sklepie o ok. 40 km) i jak coś zamawiam na allegro to sprawdzam jakim kurierem wysyłają, w opisie: listy i paczki: Poczta polska, paczki i paczki kurierskie: POCZTEX. Zamówiłem, zapłaciłem, czekam grzecznie na paczkę a tu email od INPOST że paczka została nadana.... ciekawe kiedy dojdzie emotka
0 0

defed

#6465529 Napisano: 20.02.2018 15:09:32
mietowa napisał(a):

Mysia napisał(a):

Nie, nie tylko Ciebie. Mnie denerwują nawet dodatkowe pytania ("z jakiego numeru?"), bo można zadać je w innym miejscu.

A mnie te dodatkowe pytania nie denerwują, mam wiarę że pełnią role edukacyjną, że może następny wpis będzie konkretny. Przynajmniej mam takie marzenie emotka  Za to irytujące są wpisy ogólnie nic nie wnoszące, typu: Poinformowali mnie o super wygranej w lokalnym konkursie emotka  Informują jak nazwa wskazuje jest stworzony w celach informacyjnych, a więc wchodząc tam oczekuję: kto, gdzie, jak, po co, kiedy i dlaczego emotka  W związku z powyższym na miejscu są też wpisy, że informują np. o opóźnieniu wysyłki nagród - wg mnie oczywiście emotka

mietowa

#6465577 Napisano: 20.02.2018 16:17:03
donia7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie to, że tak bardzo spodobał mi się własny wysłany tekst konkursowy, iż odczuwam dziką potrzebę podzielenia się nim i tak się waham raz w jedną, raz w drugą stronę, bo na drugiej szali leży złowieszcza świadomość, że przecież taki krok jest w tym środowisku milowym krokiem na drodze do radykalnego umniejszenia jego "wartości" emotka emotka emotka emotka
Jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, że został wysłany na konkurs, w którym prace laureatów nie są publikowane, więc tyle dobra leży odłogiem pod korcem emotka
...a już wręcz dobija mnie świadomość, że pewnie i tak niczego nim nie ugram emotka więc te przechwałki pozostaną li tylko przechwałkami, bo wtedy to już byłoby totalnie bez sensu "chwalić się" nim publicznie emotka

Ale napisałem tekst, że klękajcie narody! No... emotka emotka
emotka Ale to wkurza emotka emotka

no dawaj tekst, ocenimy emotka

Ja też chcę przeczytać, ja też! emotka
1 donia7 0

monnikk

#6465624 Napisano: 20.02.2018 17:50:36
Wkurzam się sama na siebie. Mam nawyk sprawdzania paragonów. Ale ostatnio bardzo mi się śpieszyło, nie popatrzyłam. Dziś wyciągam, a tam oczywiście jakiś rabat na ptasie mleczko. Więc jednak nie zagram.
0 0

shineoff

#6465630 Napisano: 20.02.2018 18:01:12
defed napisał(a):

mietowa napisał(a):

Mysia napisał(a):

A mnie te dodatkowe pytania nie denerwują, mam wiarę że pełnią role edukacyjną, że może następny wpis będzie konkretny. Przynajmniej mam takie marzenie emotka  Za to irytujące są wpisy ogólnie nic nie wnoszące, typu: Poinformowali mnie o super wygranej w lokalnym konkursie  emotka  Informują jak nazwa wskazuje jest stworzony w celach informacyjnych, a więc wchodząc tam oczekuję: kto, gdzie, jak, po co, kiedy i dlaczego  emotka  W związku z powyższym na miejscu są też wpisy, że informują np. o opóźnieniu wysyłki nagród - wg mnie oczywiście emotka

W tym wątku najlepiej gdyby był schemat odpowiedzi: informują, z konkursu (i tu link, albo nazwa), oraz forma - sms, @, telefon (dobrze dodać np. że ze stacjonarnego z Poznania, albo 606xxx606). Bo jak ktoś napisze "informują z Nivea" to weź człowieku dojdź o jaki konkurs Nivea chodzi.
1 elotta 0

Claudia77

#6465633 Napisano: 20.02.2018 18:02:31
mietowa napisał(a):

donia7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie to, że tak bardzo spodobał mi się własny wysłany tekst konkursowy, iż odczuwam dziką potrzebę podzielenia się nim i tak się waham raz w jedną, raz w drugą stronę, bo na drugiej szali leży złowieszcza świadomość, że przecież taki krok jest w tym środowisku milowym krokiem na drodze do radykalnego umniejszenia jego "wartości" emotka emotka emotka emotka
Jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, że został wysłany na konkurs, w którym prace laureatów nie są publikowane, więc tyle dobra leży odłogiem pod korcem emotka
...a już wręcz dobija mnie świadomość, że pewnie i tak niczego nim nie ugram emotka więc te przechwałki pozostaną li tylko przechwałkami, bo wtedy to już byłoby totalnie bez sensu "chwalić się" nim publicznie emotka

Ale napisałem tekst, że klękajcie narody! No... emotka emotka
emotka Ale to wkurza emotka emotka

i ja chętnie przeczytam, ba nawet podejrzewam, że po przeczytaniu tego tekstu podejmę jednoznaczną decyzję, że albo gram dalej albo kończę z konkursami( pewnie to drugie ...)
1 donia7 0

shineoff

#6465643 Napisano: 20.02.2018 18:19:04

i ja chętnie przeczytam, ba nawet podejrzewam, że po przeczytaniu tego tekstu podejmę jednoznaczną decyzję, że albo gram dalej albo kończę z konkursami( pewnie to drugie ...)

Zawsze zostają loterie emotka  No i należy pamiętać, że jak jest mnóstwo zgłoszeń, to tekst nie jest już taki istotny emotka  
0 0

elotta

#6465653 Napisano: 20.02.2018 18:45:28
shineoff napisał(a):

defed napisał(a):

mietowa napisał(a):

Mysia napisał(a):

A mnie te dodatkowe pytania nie denerwują, mam wiarę że pełnią role edukacyjną, że może następny wpis będzie konkretny. Przynajmniej mam takie marzenie emotka  Za to irytujące są wpisy ogólnie nic nie wnoszące, typu: Poinformowali mnie o super wygranej w lokalnym konkursie  emotka  Informują jak nazwa wskazuje jest stworzony w celach informacyjnych, a więc wchodząc tam oczekuję: kto, gdzie, jak, po co, kiedy i dlaczego  emotka  W związku z powyższym na miejscu są też wpisy, że informują np. o opóźnieniu wysyłki nagród - wg mnie oczywiście emotka

W tym wątku najlepiej gdyby był schemat odpowiedzi: informują, z konkursu (i tu link, albo nazwa), oraz forma - sms, @, telefon (dobrze dodać np. że ze stacjonarnego z Poznania, albo 606xxx606). Bo jak ktoś napisze "informują z Nivea" to weź człowieku dojdź o jaki konkurs Nivea chodzi.

@pionas
dobrze mówi emotka  
0 0

ziolko

#6465654 Napisano: 20.02.2018 18:49:47
shineoff ale taki schemat ma być, jest nawet opis nad polem do komentowania "Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail)."
Tylko mało kto go przestrzega, tak samo jak nie zawsze przestrzegają tego, żeby w mdw nie zadawać pytań.

shineoff

#6465709 Napisano: 20.02.2018 21:36:10
ziolko napisał(a):

shineoff ale taki schemat ma być, jest nawet opis nad polem do komentowania "Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w jakiej formie (sms, telefon, e-mail)."
Tylko mało kto go przestrzega, tak samo jak nie zawsze przestrzegają tego, żeby w mdw nie zadawać pytań.

Bo w mdw też mało kto przestrzega tego, aby dokładnie napisać o jaki konkurs chodzi emotka  I taka np. informacja "sanki z czegośtam" nie mówi o tym skąd ta wygrana się wzięła emotka  Najwygodniej byłoby stworzyć opcję tak jak w "wyniki konkursów", gdzie jest rubryka na link. Wtedy nie ma wątpliwości o jaki konkurs chodzi (i czy był w bazie, czy też ktoś się chwali jakimś innym). 
0 0

ewikewikk

#6465734 Napisano: 20.02.2018 22:35:03
Szału dostaję z orzeszkonkurs. Wysłałam zgłoszenia ale nie ma potwierdzeń na stronie, nie ma maili zwrotnych więc nie robiłam aktywacji zgłoszeń a numery paragonów wyświetlają się jako wykorzystane i hasła też! Ktoś też tak miał czy klątwa ich niedouczonego informatyka, co rozesłał wszystkim info o głównych wygranych, teraz mnie dopadła??????????????? Ta agencja - H7 - to TOTALNA KOMPROMITACJA!
0 0

aurorcia

#6465735 Napisano: 20.02.2018 22:37:53
ewikewikk napisał(a):

Szału dostaję z orzeszkonkurs. Wysłałam zgłoszenia ale nie ma potwierdzeń na stronie, nie ma maili zwrotnych więc nie robiłam aktywacji zgłoszeń a numery paragonów wyświetlają się jako wykorzystane i hasła też! Ktoś też tak miał czy klątwa ich niedouczonego informatyka, co rozesłał wszystkim info o głównych wygranych, teraz mnie dopadła??????????????? Ta agencja - H7 - to TOTALNA KOMPROMITACJA!

Dziś miałam tak 2 razy, niech ich kule bijąemotka
0 0

srebrna-agrafka

#6465737 Napisano: 20.02.2018 22:44:05
Od samego rana byłam wkurzona na wszystko i wszystkich. Najpierw zaspałam, potem zapomniałam paragonu konkursowego ze sklepu, na koniec wydałam kupę kasy w aptece. Myślałam sobie, niech ten dzień wreszcie się skończy. A teraz weszłam na forum i czytając Wasze wpisy: "trzeciego dnia z marchwi wstał", "pod pączkiem piłata", "módl się za grzecznymi", "cześć Boże", "chleba naszego poprzedniego... i nie budź nas na pokuszenie"... popłakałam się ze śmiechu emotka
Tego było mi trzeba! Jednak ten dzień nie był taki zły emotka emotka

andziulka21

#6465832 Napisano: 21.02.2018 11:25:42
Wkurza mnie, że ostatnio mam jakiegoś ogromnego pecha, nie tylko w konkursach ale ogólnie.  W tym tygodniu jeszcze nic nie wyszło mi tak jak należy,  buuemotka
0 0

moniazr

#6465842 Napisano: 21.02.2018 11:36:34
petunija1 napisał(a):

wkurza mnie jak na telefonie dodaje komuś przypadkowo łapke w dół 

Kliknij jeszcze raz w łapkę w dół i ona zniknie.
A mnie wkurzył konkurs Milki. Wygrałam termos, kiedy nie dostałam na emaila formularza zwycięscy, napisałam do organizatora. Odpisali mi, że zrobiłam błąd w adresie e-maili i dlatego formularz nie dotarł. Zgodnie z Regulaminem nie mogą wysłać formularza drugi raz i tracę prawo do nagrodyemotka
1 petunija1 0

joan

#6465844 Napisano: 21.02.2018 11:39:42
moniazr napisał(a):

Kliknij jeszcze raz w łapkę w dół i ona zniknie.
A mnie wkurzył konkurs Milki. Wygrałam termos, kiedy nie dostałam na emaila formularza zwycięscy, napisałam do organizatora. Odpisali mi, że zrobiłam błąd w adresie e-maili i dlatego formularz nie dotarł. Zgodnie z Regulaminem nie mogą wysłać formularza drugi raz i tracę prawo do nagrody emotka

Usuń ten wadliwy adres mejlowy z autouzupełniania, żeby się nie przypałętał do formularza w innym konkursie emotka
1 moniazr 0