Wkurza mnie...

mietowa

#6466664 Napisano: 23.02.2018 11:09:31
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka
...a tu masz na później, tylko nie zjedz wszystkiego od razu emotka  

Nastawiałam się na kromkę chleba dla biedującej, a tu rarytasy:). Dziękuję  emotka
0 0

joan

#6466698 Napisano: 23.02.2018 11:51:11
anialistopad napisał(a):

Wiecznie masz  jakis problem . tak zle i tak nie dobrze. Chce kupic paragon bo nie ma u kogos danego sklepu to kupuje. W razie wygranej ma paragon bo za niego zaplacil. Nie kupuje po , a przed wiec w czym problem? Bo co bo kupila kolezanka,kolega,siostra,mama a nie dana osoba osobiscie?  Ja tu nie widze problemu.paragon jest kupiony.sprzedaz wzrosla to o co chodzi? 

Najgorzej, gdybyś z mężem pojechała na zakupy do marketu, a on nieopatrznie uiścił opłatę za Twoje konkursowe produkty; nie mogłabyś zagrać na te paragony - wszak nie dokonałaś zakupu! emotka Konkursowe małżeństwa (a jest takich kilka) muszą szczególnie uważać i zawsze przy kasie od razu zapisywać na paragonie, kto zakupy zrobił, żeby potem nie pie*dyknąć nieuczciwości w pełnej krasie, za którą grozi nagi spacer po King's Landing w takt szyderczego "Shame!!!" emotka

anialistopad

#6466700 Napisano: 23.02.2018 11:58:22
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wiecznie masz  jakis problem . tak zle i tak nie dobrze. Chce kupic paragon bo nie ma u kogos danego sklepu to kupuje. W razie wygranej ma paragon bo za niego zaplacil. Nie kupuje po , a przed wiec w czym problem? Bo co bo kupila kolezanka,kolega,siostra,mama a nie dana osoba osobiscie?  Ja tu nie widze problemu.paragon jest kupiony.sprzedaz wzrosla to o co chodzi? 

Najgorzej, gdybyś z mężem pojechała na zakupy do marketu, a on nieopatrznie uiścił opłatę za Twoje konkursowe produkty; nie mogłabyś zagrać na te paragony - wszak nie dokonałaś zakupu! emotka Konkursowe małżeństwa (a jest takich kilka) muszą szczególnie uważać i zawsze przy kasie od razu zapisywać na paragonie, kto zakupy zrobił, żeby potem nie pie*dyknąć nieuczciwości w pełnej krasie, za którą grozi nagi spacer po King's Landing w takt szyderczego "Shame!!!" emotka

O kurka to mąż wczoraj kupił mi blaca na Shell a ja wysłałam zgłoszenie z mojego telefonu. I co teraz hmmm chyba zadzwonię do organizatora i mu się przyznam że nie zrobiłam osobiście zakupu. emotka

joan

#6466707 Napisano: 23.02.2018 12:04:01
anialistopad napisał(a):

O kurka to mąż wczoraj kupił mi blaca na Shell a ja wysłałam zgłoszenie z mojego telefonu. I co teraz hmmm chyba zadzwonię do organizatora i mu się przyznam że nie zrobiłam osobiście zakupu.  emotka

Wycofaj zgłoszenie, potem oczywiście spowiedź, pokuta z samobiczowaniem i najważniejsze: mocne postanowienie poprawy emotka

anus

#6466709 Napisano: 23.02.2018 12:06:09
anialistopad napisał(a):

joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O kurka to mąż wczoraj kupił mi blaca na Shell a ja wysłałam zgłoszenie z mojego telefonu. I co teraz hmmm chyba zadzwonię do organizatora i mu się przyznam że nie zrobiłam osobiście zakupu.  emotka

Mysle, że o ile nie macie rozdzielnosci majątkowej, organizator przymknie na to oko emotka
0 0

radosna

#6466714 Napisano: 23.02.2018 12:10:37
mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka Całe nasze forum Cię przytula!

Dziekuje:). Jeszcze cos do jedzenia mozecie mi ukradkiem wlozyc do kieszeni  emotka

To ja wkładam 4 batoniki Kinder, 2 paczki orzeszków NicNac's oraz śliwki w czekoladzie Solidarności emotka
A forumowy żętelmen niech dorzuci do tego relaksujące piwko emotka Ktoś miał tutaj pół pokoju piwa,
niech z nim przybywa. Ja mogę dać tylko rum, ale czy masz miętę i limonkę do tego?

nanajka81

#6466730 Napisano: 23.02.2018 12:34:38
radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dziekuje:). Jeszcze cos do jedzenia mozecie mi ukradkiem wlozyc do kieszeni  emotka

To ja wkładam 4 batoniki Kinder, 2 paczki orzeszków NicNac's oraz śliwki w czekoladzie Solidarności emotka
A forumowy żętelmen niech dorzuci do tego relaksujące piwko emotka Ktoś miał tutaj pół pokoju piwa,
niech z nim przybywa. Ja mogę dać tylko rum, ale czy masz miętę i limonkę do tego?

dorzucam kilkanaście produktów Milki i 4 paczki STAR emotka Z głodu nie umrzesz emotka

Claudia77

#6466733 Napisano: 23.02.2018 12:38:31
nanajka81 napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

dorzucam kilkanaście produktów Milki i 4 paczki STAR emotka Z głodu nie umrzesz emotka

a ja dorzucę crunchipsy i fuze tea emotka

zaczytana-pola

#6466738 Napisano: 23.02.2018 12:47:41
Pogłębiająca się tendencja spadkowa w konkursach. Wszędzie bony 50 zł. Gdzie te stare czasy, gdy było o co grać? emotka

delvitto

#6466745 Napisano: 23.02.2018 13:01:12
Claudia77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

a ja dorzucę crunchipsy i fuze tea  emotka

ja się zapasem wedla podzielę, głowa do góry!

slonko365

#6466747 Napisano: 23.02.2018 13:04:20
delvitto napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

a ja dorzucę crunchipsy i fuze tea  emotka

ja się zapasem wedla podzielę, głowa do góry!

mietowa, ja bym przemyślała otworzenie budki lub straganu nieopodal jakiejś szkoły  emotka   Trzym się ciepło, mam nadzieję, że próżnia po tym zleceniu szybciutko wypełni ci się czymś jeszcze lepszym! emotka emotka
1 kumulacja 0

atyde25

#6466753 Napisano: 23.02.2018 13:17:11
Wkurza mnie ,że kupiłam 1,666 kg pomarańczy w Biedronce a tańsze są dopiero od zakupu minimum 2 kg:(
0 0

atyde25

#6466754 Napisano: 23.02.2018 13:18:26
A i jeszcze niewychowani ludzie co wpychają się do kas bez kolejki i jeszcze mają pretensję,że inni też mają prawo robić zakupy.
Ogólnie zakupy w Biedrze do wielka męka i walka o przetrwanie wśród dziwnych ludzi:(
0 0

mietowa

#6466757 Napisano: 23.02.2018 13:23:23
Buehehe, jestescie boscy emotka . Watek "wkurza mnie", a ja sie szczerze do telefonu emotka . I jeszcze Maz mnie kochany wspiera: "w sumie teraz to jak juz jestes prawie bezrobotna, konkursy slabo, to po co ja cie w domu trzymam. Daj mi (emotka ) jakis dobry powod"  emotka

yugen

#6466763 Napisano: 23.02.2018 13:36:40
Wkurza mnie zwalanie winy za brak nagrody na agencję, sklep, brak numeru paragonu, losowanie zamiast czytania. A może problem leży w słabej odpowiedzi? A niepotrzebnie winnych szukać z boku? Ja gram głównie hobbystycznie, dla zabawy, mam tylko swój numer telefonu i żony. Nie widzę jakiejś dużej różnicy między liczbą nagród z konkursów z numerem paragonu czy bez. To samo z agencjami i sklepami. Raz dają, raz nie. Przecież jak ktoś pisze słabo, to mu nie pomoże nawet milion zgłoszeń. A jak ktoś ma dobre pióro, to i tak kupi paragonów na więcej zgłoszeń z numerem i swoje zgarnie emotka  A kto ma kombinować i tak będzie kombinował. Czy nie łatwiej po prostu grać tam, gdzie komu pasuje? Jeden woli z numerem, drugi bez, trzeciemu jak mi to obojętne. Więc po co się frustrować? Zawsze komuś coś nie bezie się podobało, a to nagroda, a to produkt promocyjny. Nie lepiej taki konkurs ominąć, niż rwać włosy z głowy, że nie jest idealny pod moje potrzeby? 
0 0

joan

#6466767 Napisano: 23.02.2018 13:43:06
yugen napisał(a):

Wkurza mnie zwalanie winy za brak nagrody na agencję, sklep, brak numeru paragonu, losowanie zamiast czytania. A może problem leży w słabej odpowiedzi? A niepotrzebnie winnych szukać z boku? (...)

Taaa, to zdecydowanie nie jest kwestia wysnucia wniosków na podstawie stażu konkursowego czy też wieloletnich obserwacji konkursowego światka - każda porażka jest winą lobotomii przeprowadzonej w następstwie porwania przez UFO i tego się trzymajmy...

radosna

#6466885 Napisano: 23.02.2018 18:11:16
zaczytana-pola napisał(a):

Pogłębiająca się tendencja spadkowa w konkursach. Wszędzie bony 50 zł. Gdzie te stare czasy, gdy było o co grać? emotka

Rozumiem Cię doskonale, bo ja też mam do agencji wielkie żale!
W większości konkursów są marne nagrody albo jest ich znikoma ilość.
Nasza grupa - do której należysz - lubi konkursy twórcze. Brak takich
naprawdę ciekawych z wieloma cennymi nagrodami niszczy psychicznie.
Bo ja lubię pisać i chciałabym pogonić swoją wenę twórczą. A tu loterie ...
1 slonko365 0

zaczytana-pola

#6466888 Napisano: 23.02.2018 18:46:29
radosna napisał(a):

Rozumiem Cię doskonale, bo ja też mam do agencji wielkie żale!
W większości konkursów są marne nagrody albo jest ich znikoma ilość.
Nasza grupa - do której należysz - lubi konkursy twórcze. Brak takich
naprawdę ciekawych z wieloma cennymi nagrodami niszczy psychicznie.
Bo ja lubię pisać i chciałabym pogonić swoją wenę twórczą. A tu loterie ...

Pamiętam te lata 2010- 2013 gdzie kończyło się codziennie kilka konkursów promocyjnych, człowiek nie wiedział za co się zabierać. W dodatku grało się wtedy na 1- 2 paragony, na 1- 2 numery, a nie tak jak teraz kilkanaście albo i więcej. Kurierzy przyjeżdżali kilka razy w tygodniu. Można było ich już kumplami nazywać. I co z tego, że główne nagrody były poza zasięgiem początkującego konkursowicza( nie ten poziom, nie ten styl), ale była frajda i marzenia, że może i mi kiedyś się uda. I na forum gwarno było jak w ulu. Czasem łezka się kręci w oku na wspomnienie tamtych lat emotka

alan84

#6466936 Napisano: 23.02.2018 23:52:58
wkurza mnie ze brak wygranych w ostatnich konkursach wrrrr
0 0

stamp2

#6466941 Napisano: 24.02.2018 06:24:19
Na początku roku słyszałem kilka razy prognozę pogody że w lutym będzie wiosnaemotka nie pamiętam kto to był, bo dzisiaj serdecznie bym pogratulował tej prognozyemotka jest przepiękna wiosna -7C i śnieg.Jasnowidz to był, czy jak?emotka
0 0