Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nanajka81
Postów 5279
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem ludzi, którzy oceniają sprzedającego w następujący sposób "Czas dostawy miał wynosić max 14 dni, przesyłka doszła po 40 dniach, co do oryginalności towaru również mam zastrzeżenia, chyba podróbki." po czym dają POZYTYWNY. I w ten sposób gdy znajdę sobie odpowiednie buty, sprawdzam opinię o sprzedającym i widzę, że ma 200 pozytywnych komentarzy i 5 negatywnych decyduję się na zakup. A później po miesiącu czekania na przesyłkę zaglądam na ten profil jeszcze raz i dopiero po przeczytaniu tych wszystkich POZYTYWNYCH opinii (teoretycznie) ZADOWOLONYCH z zakupów klientów widzę jaka jest sytuacja.
Postanowiłam wystawić tej osobie opinię NEGATYWNĄ bo nie zgadzał się czas dostawy ani sam towar (zależało mi na całych czarnych butach bez żadnych wstawek w innych odcieniach - na zdjęciach buty były "soczyście" czarne - otrzymałam wyblakłe, matowe, bardziej szare niż czarne). Sam towar pomijam, kupię drugie. Chodzi mi o czas dostawy. Po przeczytaniu regulaminu zdecydowałam się na zakup odpowiednio wcześniej bo chciałam aby buty na pewno dotarły przed planowanym wyjazdem na urlop. Dotarły dwa tygodnie później.
Tak jak wspomniałam wystawiłam negatywny komentarz bo byłam niezadowolona z zakupów. Następniedostałam od sprzedającego 7 maili z obelgami a na koniec z prośbą o usunięcie. Wszystkie zignorowałam, komentarza oczywiście nie usunęłam.
Być może z tego powodu ludzie wolą zakupy ocenić jako pozytywne a w opisie napisać, że w zasadzie wszystko się nie zgadza ale moim zdaniem takie postępowanie tylko wprowadza innych w błąd. Szkoda.
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
assal
Postów 3011
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrób zakupy za 40 zł, a może jeden z pięciu zestawów biżuterii trafi do ciebie?
(Kupić produkty i wygrać kolejne, to jak akcja: dwa w cenie jednego
Czekając na...
Niebieska_Laguna
Postów 2052
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
Tu gdzie mieszkam zimy nie było, chociaż ciągle słyszę narzekania na "wielkie mrozy", dzisiaj np siarczysty mróz -4C i trochę białych plam pośniegowych, co to za zima?
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ekolog...ec,2018,caly-miesiac
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
pioge7
Postów 8432
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
MAKABRA!
pioge7
Postów 8432
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nanajka81
Postów 5279
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w styczniu wyslalam list polecony ekonomiczny - dotarl po 15 dniach bez naklejki że jest polecony. Odbiorca nie dostal zadnego awizo tylko dostal wciśnięty w skrzynkę, podarty list. Poczta na reklamację nie odpisała mimo iż minęło ponad 30 dni.
Druga sytuacja: na konkurs odesłałam paragon w czwartek rano, listem poleconym priorytetowym i oczywiście do tej pory do adresata nie dotarł a w śledzeniu przesyłki jest tylko "w transporcie". Kurde, tyle kasy się płaci za przesyłkę priorytetową po to żeby szła jak ekonomiczna? Jaki to sens??
nanajka81
Postów 5279
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kumulacja
Postów 695
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po 8 dniach od wysłania idzie na pocztę i pyta o list. List sobie leży, żadnej próby doręczenia nie było i awiza też nie było, bo - jak stwierdziła pani w okienku większość listonoszy jest chorych i nie ma kto roznosić nawet awiz. Wszystko działo się w ubiegły piątek. Dobrze, że list jednak dotarł i mogłam podać numer listu poleconego adresatowi.
anialistopad
Postów 14198
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
nanajka81
Postów 5279
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pioge7
Postów 8432
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18704
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
zezowaty_kot
Postów 2834
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
joan
Postów 18704
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zimno na dworze, możesz napalić w kominku
BTW: nie wiedziałam, że BMW to takie cieniasy na rynku motoryzacyjnym, że klientów szukają poprzez smsowy spam. Muszę ich poprosić o wyjaśnienia w tej sprawie
pioge7
Postów 8432
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mial, ale telefon używany po reklamacji i nie da się zwrócić.
Pale już se dałem spokój z nim. Nic już mu nie pisze. Pójdę gdzieś do nas na miasto może znajdę kogoś kto mi z nim zrobi
już się odwkurzyłem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.