Wkurza mnie...

alan84

#6475294 Napisano: 21.03.2018 13:43:56
[quote=nie kumam tych wyborów MM w ABC, dzis wygrała puszka;)

alan84]
joasiunia napisał(a):

bruce napisał(a):

alan84 napisał(a):

wkurza mnie konkurs abc M&Ms
nalezy pokazac jak i z KIM podzielisz sie MM, a wygrywa zdjecie swieconki . no kurcze gdzie tu "..z KIM"

Bardzo dziwne te wyniki... emotka JAK ważniejszy najwyraźniej od ktosia... emotka

Taaa... my już odpuściliśmy, bo nasza wizja przez dwa dni kompletnie się rozmijała z tym, co wybierali. My im siebie - oni BACH! pojemnik na jajka. My im scrabble z odpowiedziami - oni BACH! święconkę i smartfona emotka

porazkq to jest jakas. Ja nie mam nic do swieconki hehe ale kurcze chyba o cos innego mialo chodzic.
0 0

jokan

#6475300 Napisano: 21.03.2018 14:04:41
alan84 napisał(a):

[quote=nie kumam tych wyborów MM w ABC, dzis wygrała puszka;)

alan84]

joasiunia napisał(a):

bruce napisał(a):

alan84 napisał(a):

wkurza mnie konkurs abc M&Ms
nalezy pokazac jak i z KIM podzielisz sie MM, a wygrywa zdjecie swieconki . no kurcze gdzie tu "..z KIM"

Bardzo dziwne te wyniki... emotka JAK ważniejszy najwyraźniej od ktosia... emotka

Taaa... my już odpuściliśmy, bo nasza wizja przez dwa dni kompletnie się rozmijała z tym, co wybierali. My im siebie - oni BACH! pojemnik na jajka. My im scrabble z odpowiedziami - oni BACH! święconkę i smartfona emotka

porazkq to jest jakas. Ja nie mam nic do swieconki hehe ale kurcze chyba o cos innego mialo chodzic.

widac kto inny pisal regulamin, kto inny ocenia wg swojego gustu emotka
1 wrrrryyy 0

maverick

#6475302 Napisano: 21.03.2018 14:14:50
W...a mnie Smolar...ani konkurs ani loteria..wszędzie doopa
Ale od jutro papier kupię i będzie cacy emotka

Niebieska_Laguna

#6475485 Napisano: 21.03.2018 20:51:31
Jakiś psychopata uczepił się mnie na OLX. Pisze z różnych kont, dzwoni z różnych numerów, robi jakieś dochodzenia, prowadzi śledztwa, podszywa się pod różne osoby, żeby sprawdzić, czy odpiszę to co jemu... I najgorsze, że to nie żadne dziecko, tylko jakiś dorosły facet, który bierze to na serio... Czy mu się aż tak nudzi, czy za dużo kryminałów się naczytał, czy to już czas by ubrał biały kaftan? Nie wiem... Ale współczuję wszystkim, którzy są prześladowani przez takich psychopatów. 
0 0

defed

#6475488 Napisano: 21.03.2018 21:00:02
Niebieska_Laguna napisał(a):

Jakiś psychopata uczepił się mnie na OLX. Pisze z różnych kont, dzwoni z różnych numerów, robi jakieś dochodzenia, prowadzi śledztwa, podszywa się pod różne osoby, żeby sprawdzić, czy odpiszę to co jemu... I najgorsze, że to nie żadne dziecko, tylko jakiś dorosły facet, który bierze to na serio... Czy mu się aż tak nudzi, czy za dużo kryminałów się naczytał, czy to już czas by ubrał biały kaftan? Nie wiem... Ale współczuję wszystkim, którzy są prześladowani przez takich psychopatów. 

Też miałam takiego typa miesiąc temu emotka  Może to ten sam?  emotka  / Sprzedawałam Unlimited CC/ emotka
0 0

estrelitta

#6475490 Napisano: 21.03.2018 21:03:10
Wkurza mnie przekładanie simów. W robocie muszę chować się po zacisznych miejscach i zmieniać karty -oczywiście gdy informują. Przez to zgubiłam gdzieś jedną playowa emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6475491 Napisano: 21.03.2018 21:05:48
defed napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Też miałam takiego typa miesiąc temu emotka  Może to ten sam?  emotka  / Sprzedawałam Unlimited CC/  emotka

U mnie gra toczy się o słuchawki za grosze... Nie rozumiem gościa. Nie pasuje mu oferta, to idę do sklepu i kupuję tam. A ten drąży i drąży. Jakiś niespełniony detektyw chyba emotka  Zazdroszczę mu wolnego czasu na takie głupoty. Szkoda, że nie da się tego zablokować ani zgłosić na policję. A jego nick zaczyna się na mil, tzn pierwszy, bo pisze do mnie już chyba z czwartego konta emotka
1 defed 0

stamp2

#6475493 Napisano: 21.03.2018 21:16:29
Wysłałem zgłoszenie w konkursie vegetaemotka i  dopiero teraz doczytałem że trzeba kupić 2 produkty promocyjne,a na paragonie jest jedenemotka emotka emotka
0 0

mietowa

#6475507 Napisano: 21.03.2018 21:43:02
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie przekładanie simów. W robocie muszę chować się po zacisznych miejscach i zmieniać karty -oczywiście gdy informują. Przez to zgubiłam gdzieś jedną playowa emotka  

To nie robota. Kup sobie dwa telefony w komisie, 50 zl sztuka i gitara.
0 0

mietowa

#6475509 Napisano: 21.03.2018 21:44:00
mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Chyba, ze juz na 3 telefonach zmieniasz karty sim emotka

onmyown

#6475513 Napisano: 21.03.2018 21:56:00
Wkurza mnie Lech, Afekt i brak zwrotekemotka
1 ita1987 0

Gość: kasiaj110

#6475568 Napisano: 22.03.2018 08:17:57
a mnie wkurzyła własna głupota emotka   - w porywie weny twórczej wzięłam udział w naszym konkursie - taki wspaniały tekst napisałam ze kubek miałam już w kieszeni - wysyłam dumna jak paw a tu magiczny napis- źle przepisany kod emotka   . Chytra baba z Rybnika chciała być mądrzejsza niż system emotka . To chyba znak że ten kubeczek nie dla mnie

Wkurza mnie katar u syna , nie umyte okna ( wiem wiem święta i tak będą) , zero na koncie telefonu. Jest naprawdę źle- nie mam ochoty na szoping- co się ze mną dzieje?!!!! 

Mam spirytus w lodówce emotka ale nie będę go piła (może nie bezpośrednio z butelki ) ale powstanie do południa partia Uli - taka w ramach testowania czy dobre będą na święta emotka .
Pokombinuję z mocniejszym nadzieniem - ktoś chętny na testowanko? Jakby coś to nie będę tego lepiła tylko tak z miseczki "bydymy se cykać " emotka   , okna umyję po świętach emotka  
1 kumulacja 0

gopablo1

#6475575 Napisano: 22.03.2018 08:32:00
onmyown napisał(a):

Wkurza mnie Lech, Afekt i brak zwrotek emotka

ja miałam zwrotkę od razu
0 0

pablo75

#6475594 Napisano: 22.03.2018 09:33:55
kasiaj110 napisał(a):

a mnie wkurzyła własna głupota emotka   - w porywie weny twórczej wzięłam udział w naszym konkursie - taki wspaniały tekst napisałam ze kubek miałam już w kieszeni - wysyłam dumna jak paw a tu magiczny napis- źle przepisany kod emotka   . Chytra baba z Rybnika chciała być mądrzejsza niż system emotka . To chyba znak że ten kubeczek nie dla mnie

Wkurza mnie katar u syna , nie umyte okna ( wiem wiem święta i tak będą) , zero na koncie telefonu. Jest naprawdę źle- nie mam ochoty na szoping- co się ze mną dzieje?!!!! 

Mam spirytus w lodówce emotka ale nie będę go piła (może nie bezpośrednio z butelki ) ale powstanie do południa partia Uli - taka w ramach testowania czy dobre będą na święta emotka .
Pokombinuję z mocniejszym nadzieniem - ktoś chętny na testowanko? Jakby coś to nie będę tego lepiła tylko tak z miseczki "bydymy se cykać " emotka   , okna umyję po świętach emotka  

Z tym kubkiem też rano tak miałem i nie wysłałem w końcu emotka
0 0

donia7

#6475595 Napisano: 22.03.2018 09:35:19
gopablo1 napisał(a):

onmyown napisał(a):

ale wczoraj?
0 0

gopablo1

#6475598 Napisano: 22.03.2018 09:41:51
donia7 napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

onmyown napisał(a):

ale wczoraj?

w sumie nie...myślałam, że tak ogólnie mówisz:/
0 0

jokan

#6475609 Napisano: 22.03.2018 10:15:04
mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

a nie lepiej jeden na 2 lub 3 karty?
wkurzaja mnie toksyczni klienci
0 0

Monika11

#6475630 Napisano: 22.03.2018 10:51:25
Czy też dostajecie strzałeczkę  z numeru 223263302- numer z google nękający . Grałam przeważnie na 4321 na Albedo -czyżby sprzedali numery telefonów ??Wczoraj i dzisiaj powtórka z rozrywki emotka (
0 0

pionas

#6475747 Napisano: 22.03.2018 13:21:48
Wkurzają mnie osoby które dodają wyniki do konkursów a później usuwają wpis z forum.
Przez właśnie takie zagrania mam ochotę zablokować jakąkolwiek edycję bądź usuwanie wpisów na forum...
Albo dzielimy się i nie zmieniamy albo po prostu nie dodajmy informacji o wynikach emotka

jokan

#6475756 Napisano: 22.03.2018 13:42:31
cb656 napisał(a):

Przedpołudnie, godziny normalnej pracy. Dzwoni telefon. Drżącymi rękami odbieram, numer nieznany, a przecież czekam na powiadomienie o wygranej emotka Pani się przedstawia: Kantar Millward Brown, badanie rynku.
Hm, komputer wygenerował akurat mój numer? PRZYPADEK, że właśnie niedawno podałem go do konkursu? emotka emotka Nie ufam pani.
Pani twierdzi, że chce mnie pociągnąć za język w sprawie rozgłośni radiowych i że zajmie to około kwadransa...
Żegnam się z panią, rzucając wymówkę, że tyle czasu to nie mam emotka
Nie powiem przecież, że jak za darmo, to niech się wypcha emotka Moja wiedza na ten temat jest zbyt rozległa i cenna, by się nią bezpłatnie dzielić z każdym. emotka Oczywiście przestudiowałem jeszcze raz regulamin ostatniego konkursu. Ani słowa, że podane numery będą wykorzystywane do niecnych celów, ale nie wierzę w ani jedno napisane tam słowo emotka Nie z nami te numery! Zuckerberg też się zarzekał, że został wykorzystany... Aha, juści emotka Rozważam też likwidację konta tamże  emotka
Wkurza mnie każda próba wykorzystywania innych emotka

do mnie wczoraj z jakims zaproszeniam na badania dzwonili, tez pewnie ktos sprzedal dane, zablokowalam i tyle...ale teraz niestety moj numer juz bedzie krazyl po takich firmach...
0 0