Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marta_1234
Postów 1053
Data rejestracji 22.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18704
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Czy Twoja opinia ma oparcie w regulaminach tych konkretnych konkursów?
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
I jeśli w regulaminie (regulaminach) nie ma zapisu, ze zdjęcie ma być zrobione na potrzeby konkursu i nigdzie nie może być publikowane, to gdzie widzisz brak uczciwości?
marta_1234
Postów 1053
Data rejestracji 22.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18704
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
I wszystko jasne
Rozumiem Twój ból, ale to tak, jakby pisać do Albedo w sprawie ich badziewnych, bezparagonowych konków dla oszustów i dekli* twierdząc, że "to nieuczciwe" oraz "mnie to wkurza". Wygodniej włożyć rękę w maszynkę do mięsa.
* dekiel: przykładowo osoba X grająca bez paragonu, która oferuje sprzedaż(!) wygranego zestawu plastrów (wart. 21 zł), gdzie zakupy promo wyniosły potencjalnego kupującego ok. 15 zł, a osoba X otrzymać pragnie 5 zł. Tacy k* samotni geniusze w konkursach, że pińć złociszy odpuścić nie potrafią, czapki z głów
Monika11
Postów 7715
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
yugen
Postów 234
Data rejestracji 08.08.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agnes
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17565
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
jomajd86
Postów 2397
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: kasiaj110
wkurza mnie piątek, piątunio, piąteczek- wchodzę na fejsa a tam wkoło że zaczyna się weekend itp. gdyby nie konkursy na srejsboooku to dawno bym to moje konto usunęła - dobijają mnie łańcuszki szczęścia, widoczności strony itp.- a jak jest coś ważnego do udostępnienia to udostępnia to mało osób
zezowaty_kot
Postów 2834
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie dzisiejsza pogoda mocno irytuje, aczkolwiek nie dziwi. Żeby tradycji stało się zadość, w moje urodziny ZAWSZE pada, nawet jeśli 15 marca święci słońce i 17 marca świeci słońce. Jak żyję, nie miałam w urodziny ładnej pogody
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
atyde25
Postów 3736
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Spora różnica bo nerkowce 69,90 zł kilogram.Nauczka zawsze sprawdzać paragony zanim się pobiegnie do domu.
Wkurza mnie ,że niektórzy nawet paragonów ze sklepu nie zabierają.dostałam różnicy jedyne 32 zł wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Plus za cenienie paragonów i traktownie ich jak relikwii:)
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak serio, to
Flaszka wina, bukiet róż, no weź się uśmiechnij już!!!
Bo za parę lat mięśnie mogą nie dać rady rozciągnąć ust w tak pięknym uśmiechu, jak dziś
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mamija
Postów 243
Data rejestracji 14.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane