Wkurza mnie...

mietowa

#6473808 Napisano: 16.03.2018 15:51:18

(...)  Jeśli natomiast nie znasz odpowiedzi na pytanie konkursowe ale wydedukujesz że możliwe że znam je ja to skoro byłem tak dobry że wysłałem Ci linka a założysz że sam np wysłałem zgłoszenie w tym konkursie to chyba nie będzie jakimś wielkim nietaktem czy bezczelnością jeśli zapytasz mnie czy nie znam odpowiedzi. (...)

E tam, wciąż nietakt  emotka . Chcesz ryby, gdy ktoś podaje Ci wędkę emotka .
0 0

azaflora

#6473819 Napisano: 16.03.2018 16:22:06
mamija napisał(a):

każdy kto widział

mamija Ty chyba jeszcze pamiętasz czasy, gdy tu w konkursach, gdzie trzeba było wybrać prawidłowe odpowiedzi na kilka pytań + np. opisówka - "coś od siebie", podawało się innym 1 b; 2 c;itp. Świat się zmieniaemotka
1 brucee 0

Gość: kasiaj110

#6473895 Napisano: 16.03.2018 19:59:17
wieczorową porą wkurza mnie - "zszedła" mi hybryda którą rano nałożyłam sobie na mały palec.
W szale rozpaczy i oszczędności kupiłam sobie zestaw do hybryd- ale p... nawyku obgryzania i dłubania nie odzwyczaję się w jeden dzień!!!!! Wnerwia mnie jakaś nierówność i od razu działam emotka . No ni zeszło emotka  
Paznokcie super - podłubałam i wygląda satysfakcjonująco- mąż się pytał czy byłam "na tipsach"-  ja w domu zmajstrowałam to toż emotka ale co z tego jak siedzę i oglądam YT to jakoś tak do paznokci ciągnie emotka i dłubam i dłuam aż znajdę dziurę w całym i spiup już go nie ma emotka tzn- hybrydy a nie paznokcia . Dodam że nie obgryzam tylko wnerwia mnie każda nierówność, odchyłek od normy- toż to trzeba wydłubać!!!!! Ręce powiązać!!!!!! To była ostania deska ratunku- wizyty na żele drogie więc jest jakaś alternatywa ale co zrobić z tym dziubaniem? emotka  

Zrobiłam parę łyków zimnego wiosennego żubra i korci drugi palec emotka . Albo chmiel odstawić albo nie wim emotka  
0 0

bezaczek7

#6473900 Napisano: 16.03.2018 20:27:47
Moje uzebienie. Rok temu robione licowki. Dzis o 18 40 odpadla mi polowa nalozona na pozolkla, bo martwa, jedynke. Otwarte maja do 19, w soboty zamkniete. Wizyta w poniedzialek o 17. Jutro mialam jechac w miasto, do ludzi, jak tu sie odezwac w ogole?  Za dwa tygodnie minie rok, ciekawe czy z laski swojej uzna mi to na reklamacje. To by byla jedyna dobra rzecz w tej sprawie. Czesto mi plomby wypadaja, co chwile cos sie dzieje, kasy poszlo na zeby co nie miara, a ani trzydziestki nie mam. Jak zyc?
0 0

mietowa

#6473904 Napisano: 16.03.2018 20:43:07
bezaczek7 napisał(a):

Moje uzebienie. Rok temu robione licowki. Dzis o 18 40 odpadla mi polowa nalozona na pozolkla, bo martwa, jedynke. Otwarte maja do 19, w soboty zamkniete. Wizyta w poniedzialek o 17. Jutro mialam jechac w miasto, do ludzi, jak tu sie odezwac w ogole?  Za dwa tygodnie minie rok, ciekawe czy z laski swojej uzna mi to na reklamacje. To by byla jedyna dobra rzecz w tej sprawie. Czesto mi plomby wypadaja, co chwile cos sie dzieje, kasy poszlo na zeby co nie miara, a ani trzydziestki nie mam. Jak zyc?

Bardzo Ci współczuję, znam problem aż zbyt dokładnie. Lata zmagań z zębami, a żeby w końcu cieszyć się pięknym uśmiechem wydałam fortunę. Kiedyś miałam podobną przygodę - przykre, gdy do dentysty chodzi się pewnie z 20 x więcej niż statystyczny Polak, no i szalenie krępujące. Dobrze, że chociaż dzieci mają "zęby po ojcu", mocne i piękne, by jak nic poszlibyśmy z torbami emotka .
1 mia 0

jomajd86

#6473925 Napisano: 16.03.2018 22:17:54
andii napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

eh.. kod hochland jak wpisuję nie istnieje, wyniki badań do upy i do powtórki, wszystko od jakiegoś czasu tylko pod górkę...czyżby pęknięte lustereczko jednak działało a nie było zabobonem...  emotka  

w hochland jest
 raz cyfra raz -- mała litera

wiem, wiem, bo wcześniej wpisałam inny i było ok. Odpisali mi żeby przesłać skan paragonu i zdjęcie kodu
1 andii 0

jomajd86

#6473926 Napisano: 16.03.2018 22:20:06
mietowa napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Bardzo Ci współczuję, znam problem aż zbyt dokładnie. Lata zmagań z zębami, a żeby w końcu cieszyć się pięknym uśmiechem wydałam fortunę. Kiedyś miałam podobną przygodę - przykre, gdy do dentysty chodzi się pewnie z 20 x więcej niż statystyczny Polak, no i szalenie krępujące. Dobrze, że chociaż dzieci mają "zęby po ojcu", mocne i piękne, by jak nic poszlibyśmy z torbami emotka .

no to witam w klubie. Ostatnio jedną 8 miałam robioną 4 razy (3 razy plomba wytrzymała aż 1 dzień), ostatnia trzyma się już 3 dni, więc nasz rekord emotka  
1 mietowa 0

joan

#6473930 Napisano: 16.03.2018 22:32:00
mama2006 napisał(a):

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Czy to Twoje słowa, czy kogoś cytowałaś? Bo widzę, że zaczynają żyć swoim życiem na FB emotka
1 brucee 0

mama2006

#6473932 Napisano: 16.03.2018 22:38:44
joan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Czy to Twoje słowa, czy kogoś cytowałaś? Bo widzę, że zaczynają żyć swoim życiem na FB emotka

cytat z Twittera, wpis znajomej, już biorę wpis w cudzysłów
1 brucee 0

mietowa

#6473943 Napisano: 17.03.2018 00:03:49
bruce napisał(a):

A mnie w temacie aktualnie wkurza jak ... emotka (nie wiem co emotka ) pogoda za oknem, ulewny deszcz od rana przy porywistym, lodowatym wietrze, przechodzący w opady śnieżne, błyskawiczne zabielenie trawnika i niezbyt optymistyczne zapowiedzi synoptyków. I jeszcze dobijające słowa "pocieszenia" od zdumionych moim narzekaniem znajomych górali: "I dobrze, bo zimą ma być zima!".  emotka

Ale gdyby nie taka pogoda, to nie docenilibysmy w pelni tej pieknej;). Aczkolwiek latwo mi wyglaszac takie farmazony z perspektywy:"och, jak brzydko,  slychac az, ze wieje, to lepiej dzis nie wychodze"emotka
1 brucee 0

pioge7

#6473974 Napisano: 17.03.2018 10:15:19
Na konkurs Kamisa w intermarche Napsialem że będę się zajadać żurkiem pysznie doprawionym przez Knorra emotka  emotka emotka i już wysłałem emotka  

pioge7

#6473979 Napisano: 17.03.2018 10:50:21
donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na konkurs Kamisa w intermarche Napsialem że będę się zajadać żurkiem pysznie doprawionym przez Knorra emotka   emotka emotka i już wysłałem emotka  

nie przejmuj się, nie raz było tak, że ktoś w haśle pisał o konkurencyjnej marce i wygrał emotka

To daje mi jakiś cień nadzieji emotka  
1 agakaz2 0

bandit

#6474047 Napisano: 17.03.2018 17:14:13
Wkurza mnie !!! dostarczanie listów poleconych przez pocztę !
standardem jest 2 krotne wydanie do doręczenia i lipa nie ma - mimo że mam R na skrzynce list nie dociera 
dziś to już max 4 raz przesyłka wydana do doręczenia i nie ma .....
jak to komentować ? na poczcie wstawiają teksty że nie mają przesyłki, ma ją listonosz, mają mało ludzi itp , itd ...
czy w innych miastach jest podobnie ?
moje to Gliwice
1 atyde25 0

pioge7

#6474050 Napisano: 17.03.2018 17:38:48
oczywiście!!!! Jeśli skaczą w skokach wszyscy to z 8 belki ale że Norweg skacze a zawody w Norwegii to podnieśli belkę na 12 pozycję... CHamstwo przez duże CH! emotka emotka emotka emotka emotka emotka

madzia1-s

#6474058 Napisano: 17.03.2018 18:58:46
bandit napisał(a):

Wkurza mnie !!! dostarczanie listów poleconych przez pocztę !
standardem jest 2 krotne wydanie do doręczenia i lipa nie ma - mimo że mam R na skrzynce list nie dociera 
dziś to już max 4 raz przesyłka wydana do doręczenia i nie ma .....
jak to komentować ? na poczcie wstawiają teksty że nie mają przesyłki, ma ją listonosz, mają mało ludzi itp , itd ...
czy w innych miastach jest podobnie ?
moje to Gliwice

u mnie nigdy nie bylo problemow z poczta, ale osttanio nie wiem czy nie ma listonoszy zaczely sie ccyrki, przesylki polecone proprytetowe docieraja po tygodniu, przez tydzien nikt nie dostarcza listow, zadnrgo awizo a na sledzeniu niby proby doreczenia codziennie podejmowane... ;/
1 atyde25 0

adrian

#6474164 Napisano: 18.03.2018 10:52:16
Wkurza mnie gdy organizator każe formułkę zgody na przetwarzanie danych osobowych przekopiować z regulaminu stworzonym w PDF i wszystko się rozjeżdża.

asantesana

#6474180 Napisano: 18.03.2018 12:14:45
pioge7 napisał(a):

oczywiście!!!! Jeśli skaczą w skokach wszyscy to z 8 belki ale że Norweg skacze a zawody w Norwegii to podnieśli belkę na 12 pozycję... CHamstwo przez duże CH! emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Machać łapami Norweg też może przez cały lot i dostawać takie same oceny jak Ci, którzy pięknie lecą emotka  
2 mia, stamp2 0

mia

#6474194 Napisano: 18.03.2018 13:09:07
bruce napisał(a):

(...)

Przeczytałam: "Czy jaja malować u bałwana..." emotka
Idę na spacer dotlenić mózg. emotka
Krótki spacer, bo choć słońce świeci, to mróz i gwiździ. emotka Bałwana u nas na Wielkanoc raczej nie będzie, ale sople u dachu niewykluczone.
1 brucee 0

Czterdziecha

#6474422 Napisano: 19.03.2018 12:36:06
U Mnie marzec to zero nagród.....w dodatku zepsuty samochód-nie mam pojęcia czy i kiedy da się naprawić....W dodatku w pracy kolega złożył wymówienie i zostało nas tylko czworo na osiem etatów .....W Kwietniu zaproszenie na chrzciny i nie wiem czy dostane kilka dni urlopu.... emotka  
0 0

estrelitta

#6474489 Napisano: 19.03.2018 14:32:20
Smolar emotka
0 0